Дъщерята на Кочовска: Приятелите забравиха майка ми

Малко са хората, от по-известните приятели на майка ми, които се сещат вече за нея. Точно тези, които често идваха при нея и тя им помагаше.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Кочовска: Приятелите забравиха майка ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си мисля че на дъщерята трябва да и се вземе шоф книжка... След такива самопризнания е ясно че не е уравновесена, не може личната трагедия да е извинение за безотговорно поведение, което може да причини случването на нови човешки трагедии на невинни хора

от дека ги изкопавате тия неща.стници бе?? лечителка била?!! ми като е лечителка, що е отишла да я лекуват, а не се е излекувала сама?? мошеници!!

По съотношението на ( + )...( - ) лайка,в коментара ми от 09,55,става ясно,че проф.Христов не е бил съвсем точен за ....дебилите.... Слава Богу....ПО-МАЛКО СА....

На Задушница да занимавате хората с историите на една измамница, забогатяла от нещастието на хората! А Христос искаше да изкара търговците от храма...Как не ви е срам!

Т. нар. екстрасенси печелят пари от хора докарани до отчаяние, дават им напразни надежди срещу солидно заплащане. Обикновено при тях ходят неизлечимо болни, всъщност ходеха, вече не, сега събират пари за лечение в Турция, с многобройни метастази, лекарите тук знаят че е неизлечимо и не дават препоръки към фонда за лечение в чужбина. Не ги съдя, защото отчаяните хора се хващат за последната надежда, както болните, така и близките им.

Никой няма право да отнема вярата в изцелението на един болен , колкото и безнадежден да е случая ! Лежал съм в стая със смъртници и единствено аз оцелях , защото имах непоколебима вяра , че ще оздравея ! Лекарите дълго се чудеха и не вярваха на последните рентгенови снимки ,че " нещото" беше изчезнало ! Това беше преди повече от 30 години .

Именно. Вярата лекува, а не шарлатаните, които скубят отчаяни хора с много пари. Вярата! Истинската вяра, която впрочем отрича всякакви баячки, гледачки и подобни измамници.

Какви нещастници има тук,боже прости им.Нищо не знаете за ВЕРА,а пишете водени от злоба.Поне потърсете в Нета!

Защо да търся в нета, там няма да намеря описание на постоянната цигарена смрад, която се носеше от "кабинета" и. И хората търпяха, нали беше голямата работа. Свидеше и се да си наеме нормален кабинет, беше изкрънкала Плама да и даде апартамент без наем. Знаете ли колко данъци е платила? В днешно време НАП щеше много да и се зарадва.

Мога само да се възхищавам

На кое се възхищавате по-точно?

Как е тръгнала за Варна и е катстрофирала още преди да излезе от София.

да се вдигнат японци да правят филм за някого явно е на високо ниво за тях както и ванга за руснаците дано бабите бдят над нас че сме тръгнали на зле

Какви японци, човече, никакви японци не са правили филм за нея. Имаше едно филмче българско 15-20 минути от едно пишман-режисьорче. Това е великият филм! Никакви японци няма в тая история, всичко е измислица.

Пълни глупости. Досегът ми с тази жена (мир на праха и) ми остави неприятно чувство, което помня и до днес. Шарлатанка, алчна за пари. Всичко останало е измислица, никаква дарба нямаше, никакво трето око, аз не съм чувала или чела да е излекувала някого. А вземаше луди пари! 2000 година, когато заплатите в България бяха по 80-100лв тя си искаше такси от по 20-30 лева за да ти каже 2 приказки. Освен това беше много груба, обиждаше хората в чакалнята. Дъщеря и е нормално да има мили спомени, но аз пък не само, че нямам, не само, че взема пари за едно Добър ден и Чао без да каже или помогне с нещо, ами не съм чувала някой да е ходил при нея и да е останал доволен - всички казват дадохме много пари за нищо. Най-обикновена шарлатанка!

Ми, вие защо ходите да се занимавате с глупости?! Всички тези истории са анекдотични и не издържат елементарна проверка с начнии статистически методи. Същото като разните хомеопатии, астрологии, нумерологии и прочее. Като има наивници, ще има и тариката да злоупотребят с тях. По стечение на обстоятелствата Вера я познавам, покрай общи познати. С нищо не успя да отслаби здравословния ми скептицизъм, напротив - користта й беше прозрачна. Въпросният общ познат потроши стотици хиляди по нея тогава. Наивните хора толкова много информация дават с приказки, поведение, език на тялото, облекло, стил и т.н., че умелите шарлатани извличат добра база за общи "предсказания". Веднъж да улучат, наивниците веднага се връзват и пренебрегват статистическата успеваемост, че 10 пъти не са "познали". Понеже съм от по-известен род с "по-такива" роднини, беше се опитвала чрез мен да се свърже с тях, защото имала "важни неща да им каже". Цялата меркантилна схема ми беше ясна и естествено се направих на треснат.

Ходих с моя приятелка, която имаше огромен здравословен проблем тогава. Та впечатленията ми са лични и да ви кажа още повече затвърдиха в мен, че такива жени са водени единствено от алчността си и се правят на кукуруку само и само да вържат някой наивник. Самата Вера беше с изключително неприятно поведение, но и друго ми направи впечатление - нейният т.нар. офис, където влизаш в чакалня със секретарка и чакаш да те повикат. Секретарката взема всички налични епикризи и други документи, когато става въпрос за здравословен проблем и ги носи вътре Вера да ги чете. После тя започва да ти казва какви диагнози имаш - ами нормално, нали ти е чела вече епикризите, то е ясно, че ще знае. Общо процедурата траеше не повече от 5 минути и завърши с : Платихте ли си, платихте ли, платете си, (към секретарката): тези хора да не излязат без да платят! Чувстваш се унизен, омърсен и използван. Хвърлихме там 20-30 лева, които по онова време си бяха доста пари, все едно сега да оставиш 200-300 лева. За 1 час минават поне 7-8 човека. Тая жена е направила истинско богатство по онова време. И едновременно с това регулярно я даваха по телевизиите да проси пари и да реве, че живее в крайна бедност, репортажи, които предизвикваха смях в мен!

За сметка на това и беше проблем да плаща наем, затова ползваше апартамента на Плама безплатно.

Аз помня как викаше на Кеворкян, че бил дал много на бг-то .. пък аз си мисля, че можем да си позволим да му го върнем, каквото и да е то ..

някой знае ли (връзка) къде може да се види японския документален филм за Вера?

аз питам и чакам отговор. не ми трябват плюсове.

Няма такъв филм. Никога не е имало. Има български филм, 15 минути простотии. Няма никакъв ореол, никога никой не е заснемал такова нещо около главата на Вера. Няма никакво трето око - никога никой скенер не е показвал такова нещо. Пълни глупости, измама от една лъжкиня, за да и дават хората пари ей така. Тънеше в пари тая жена и глупавата и дъщеря, а синът и беше настанен на длъжност с хиляди връзки, където вземаше заплата само защото бил син на Вера. Измамници от висша класа са това. И днес толкова години след смъртта и, дъщеря и тръгнала да проси и тя пари. На това как му се вика?

Когато Кръстът не си върши работата и е слаб, се пръкват врачки и врачове, пророци и пророчки, гадатели и гадалшчици. Всичко е от лукаваго, който не оставя ни милиметър празно и веднага гледа да се намърда където вярата е отслабена или липсва умишлено. А иначе, тя си беше просто една от нас /може би малко по-чувствителна/ и лека й пръст на жената.

За сметка на това Тодор Живков НЕ Е ЗАБРАВЕН,а построеното от българският Народ,в годините на мъдрото му ръководство начело на държавата,все още ,за тези 30 години на грабеж и разруха,не само НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ БОЯДИСАНО,НО ДОРИ...ЗАЛИЧЕНО....КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ ДЕГРАДИВНИ ЕЛЕМЕНТИ!!! ,,Лечители"...,,пророци"...,,,гадатели"....,,Ванги"...,,Кочовски"...,,Кашпировски"....са продукт и инструмент на ДС и КГБ,за да следят,контролират и извличат инфо от....простолюдието....

Постиженията на соца ни се струваха уникални щото така ни промиваха мозъците и нямахме възможност да видим какво е на други места. След промените видяхме, раззбрахме и вече 30 г сме депресирани колко сме изостанали. Щото 50г само се отчиташе дейност и постиженията бяха само на страниците на Работническо дело. Лъжехме се един друг че правим нещо качествено и чакахме гнилия капитализъм да рухне. В това време хората по света са бачкали яко от сутрин до мрак и сега са десетилетия пред нас. Всичко друго е пропаганда на ограничени или чоши хора

Преди 10 год. и майка ми ходи при нея. Но за да стигне чак до Плевен, беше взела пари назаем. Въпреки, че не е била доволна от това, което е казала Кочовска/проблемът й нямало да се реши/. Все пак, майка ми посегнала към джоба за пари, за да плати, а Кочовска й отговорила: "Не ти ща парите, те не са твои, а назаем". Не оплювайте Кочовска - ТЯ си беше феномен, като Ванга. Вечна им памет!

дарба!

Да измамиш някого по телефона, да ти даде пари също е дарба !!!

Не бързайте с отричането като маниер да оценяваме нещата. А ги раглеждайте в тяхната цялост. Когато нещо е неразбираемо за нас, или извън нашите възможности, не означава, че то трябва да бъде отричано. Умният човек в такива случаи запазва мълчание. Самият аз не се възторгвах ot тази жена, и поради това не я коментирах. Бил съм при Ванга, запознат съм с всички коментари за нея, както и съм запознат със Слава Севрюкова (тя е е най-интересната и най-чистия феномен от трите). Човек трябва да проявява интерес към такива човешки феномени и да се опита да ги разбере. Но да бъде внимателен в преценките си и никога категоричен. Светът не е това, което изглежда и за което ни го представят.

Ние не отричаме КОчовска или Ванга, ние отричаме вманиачената й дъщеря, която си мисли, че хората трябва до гроб да са благодарни и да показват това с влачене на колене. Отричаме простащината да ходиш да караш кола, за да умреш, както и шозофреничните изводи, направени с гордост, че били катастрофирали още преди да излязат от София - то ако е така смачкана колата, кой знае как са карали, и тя ги била спасила. Според мен Кочовска си крие лицето от срам, където и да се намира, мир на праха й, от дъщеря си в момента. Според мен подобна шизофрения е много присъща на децата на подобни известни хора, които обикновено живеят доста скромно и са страхотни хора, но за децата им каквото и хората да правят, то все не е достатъчно - комплекс за малоценност предполагам. Мир на праха на жената, но когато такъв човек умре, какво другите казват за него обикновено е силно преучеличено, с много патос и нереални истории. Само тя си знае какво е било.

Очевидно е и е разбираемо, че дъщерята си пресилва нещата и на местата просто ги измисля за да възбуди заглъхнал вече интерес към Кочовска. А случаят със скенера едва ли е правдоподобен, но да допуснем, че е бил, то тогава лошо характеризира Кочовска. Първо: трудно да се вярва, че мед.сестра е била толкова и необяснима груба. Едва ли. Кочовска вместо да се оплача, прави буквално диверсия - чупи скъпо струваща техника, за което няма оправдание. Да правиш вредите там, където ти лекуват и добре се отнасят към тебе ( дружбата с професора) най-малко непорядъчно.

За кучето на щерката има повече инфо, отколкото за самата нея.

И тази беше една измамница. Дереше пари от простите селяндури.

Истинските приятели се познават лесно. Когато човек е на върха има много приятели, които се мазнат и кълнят във вечност, но дни след като падне човека хич ги няма. За туй приятелите, когато си на долното ниво трябва да се пазят .

Най-ми хареса, как се качвала на колата за да катастрофира! После се чудим откъде идват джигитите по пътищата.

Имала е уникална дарба!

Умряха глупаците.....

А трета вежда?

Оз, заболя ме главата, докато изчета всичките квадратни глупости, написани в тази пасквил!