Венецуела, Никарагуа и Боливия предложиха убежище на Сноудън

Венецуела, Никарагуа и Боливия предложиха политическо убежище на издирвания от САЩ бивш разузнавач Едуард Сноудън, обвинен в разгласяване на разузнавателни програми.

Обратно в новината

Коментари - Венецуела, Никарагуа и Боливия предложиха убежище на Сноудън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май много от вас не са наясно с "новият свтовен ред" обявен от прзидента Буш-старши през 1990 г. Всичко се върти около това младежи. И всички следващи президенти и не само в Америка са избирани само с благословията на световното правителство. Този младеж служи за отклоняване на вниманието от други проблеми.

Ако не е тайна, бихте ли ни уведомили къде е сградата на "световното правителство"? И кой в момента е "световен министър председател", или "световен "президент"?

тия коментатори са като мушенца-винарки бръмнали да обсъждат орлите!

Играта на разознавачи е голяма само ни будалкат на кого ще послужат тези данни на обикновенния човек не но на политиката да ако беше толкова страшен досега да са го изчистили пак некоя еврейска игра

Ако бъде върнат в САЩ, ще бъде осигурен безпристрастен съдебен процес на Едуард Сноудън, който е обвинен в разгласяване на тайни на американските спецслужби, заяви говорителят на Държавния департамент на САЩ Патрик Вентрел.

Защо се раздува един абсолютно елементарен, редови случай? През 80-те години предателят Олдрич Еймс беше стигнал в CIA до шеф на отдел за совецкия союс, но това не предотврати рухването на мужиците. Основни и определящи фактори са науката, технологиите, диверсифицираната икономика, където мужиците са десетилетия след USA и без никакви шансове да преодолеят изоставането.

дядка, пий една ракия и лягай да спиш, че съвсем си изперкал..

ше има да шиба овци в монголия...

Много правилно го е казал 900!!!!

Правилно бил казал.....кое бе умнико - думата шпионство ли я казал правилно, поне езика да беше научил - пише се и се казва шпионаж.

Браво на Венецуела, не се плаши от САЩ. Европейските страни затвориха и въздушното пространство да не би да прелети над тях. Може би пък са сугласни да ги подслушват?

Пдкрепящи много, приемащи нула. Извинете, забравих мадуро. Той го покани.

У нас отдавна секретните документи се изготвят само за да имат работа хората които работят с тях.Държавите които се интересуват от тях получават предостатъчно копия и не само са наясно със съществуващото но и дори ни управляват чрез своите агенти и многобройни ренегати.

Един човек избра честноста пред удобното живуркане и се превърна във враг на най-силните .Жалко е ,че такива прехвалени демокрации се кланят на САЩ и трябва уж слаби държави обвинявани за какво ли не да го защитят.Света става все по-тесен ако подразниш силните.

Като си толкова честен иди и копирай секретни документи от БГ и ги предай на останалите страни.Лесно е да се говори наизуст! Сноудъна се издъни и си подписа сам присъдата.

Какво сте седнали да защитавате този глупак. Ако беше българин пак ли за герой ли щяхте да го обявите? Той е национален предател и като такъв трябва да бъде съден. Какво разгласил? Нещо което всеки знаеше преди! Всяка държава се занимава със шпионство, всеки и всичко се подслушва! Сноудън за мен нищо не постигна,нищо ново,само донесе дипломатическо главоболие. Както се видя никоя държава не му даде убежище. Няма мърдане от Русия,рано или късно ще бъде предаден на Сащ. В момента в който Сащ му анулираха паса с него бе свършено. Баста.

ти никак не си в час. това се казва психика на стадо, които само са доволни да ги контролират и подтискат, като 1во и преди всичко са им промили мозаците, да приемат реалноста без да си задaват вапроси...

Психика на стадо :)))... ама че си умник.А човека когото репликираш е прав. Сноудън е предател, защото е предал родината си, независимо от каузата. Освен това е и глупак, защото го направи глупаво. Но виновни са тези които са му дали достъп до информацията.

Че и ние си имаме нашият Сноудън - Иван Костов!!! Само България (по времето на Костов) извади списъци с имената на агентите си в целия свят и така обезглави службите за сигурност... Като гледам нищо лошо не му се е случило... този Сноудън защо не поиска убежище в България..ако съдим по Костов ще стане премиер... нали и без това искаме нови хора.....

Бъркаш - не е Костов, а Доган занесе "оня" списък в турското посолство.Но ти явно си много млад да помниш такива важни неща.

Знаеш ли кои хора завършват изказванията ти с "баста"?Диктато ри и други които не приемат чуждо мнение!Всъщност и САЩ са точно такива!Моето си е мое, чуждото, общо!!!!!!

Лефтисткия блок, Дир.Бг, лефтист, не левичар!

Тайните служби на САЩ надминаха Гестапо и Щази взети заедно. Демокрация в действие, обаче лошото е, че вече няма къде да се изабяга и историята със Сноудър го доказва. Преди имаше поне 2 възможности, а сега просто УСА и компания си правят каквото си искат и ако някой реши че не му харесва просто няма къде да отиде. Скоро и чип в главата ще ни слагат че да сме под тотален контрол.

Колко са нагли американските власти! не стига, че затънали в скандали и подлост бо гуша, ами щели и безпристрастен процес за спретнат, ха-ха!! Защо тогава не спретнат такъв на робът, дето им е президент, и който всъщност е в дъното на цялата история с подслушването, аааааааааааааа?????????????????????

хаха, няма такова нещо... по-добре никога да се враща сноуден там. мадуро е точен. и става вапрос за нефт и много много пари. венецуела е екслоатирана от световните нефтени фирми, и преди случаино да умре чавес, тои си избра президента сегашния да го наследи. жеста за сноудун е в тази насока...сложни са нещата, и конфликта на интереси е много голям. пред алчноста за ресурси, един отделен човешки живот не струва нищо.

Каква стана тя?! Американците бягат от държавата си мечта. Нещо им идва в повече осигуряването на -безпристрастен процес-. Великите идеи са изчерпани. Критична маса хора вече знаят заложените вратички и уловки. Използвачеството и манипулациите не вършат постоянна работа.

Европейците се държат като помияр в глутницата. Прилайват на този, който се противопоставя на водача и махат с опашка и не само, когато самият водач ги погледне. "Старият континент" е придатък на еврейската империя на злото!

Ако бъде върнат в САЩ, ще бъде осигурен безпристрастен съдебен процес на Едуард Сноудън, - да бе да ...сигурно ама надали ...

Всеки който го е ял Американския все ги мрази а левите движения в тия държави все още съществуват :)

добра новина. вижте на фб страницата на журналиста - грег паласт. има меко казано шокираща статия по случая.