Пияният шофьор, убил колоездач, остава в ареста

Апелативният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 59-годишния шофьор Владимир Колев, който блъсна и уби 33-годишния колоездач Евелин Дуков в Приморско.

Обратно в новината

Коментари - Пияният шофьор, убил колоездач, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май няма пари да се "оправи" като пловдивската кифла.

бг правосъдието е мръсна кочина, затова няма дисципли на пътя,като почнат да вкарват всеки прегазил човек без извинения имал ли е прецеденти нямал ли е и ще се види реалният ефект и ще се дисциплинират нещата, ама съдии прокурори,следователи всички искат да напълнат гушката!!!!

Шофьорът още ли е пиян? Или може би искате да кажете "шофьорът убил в пияно състояние колоездач" но не се сещате как?

за какво ги направиха тия велоалеи,като българския шофьор няма култура за това,за него това са просто едни пречещи хора...това пиянде ,убило и избягало,трябва да изгние в затвора ,ама като знаем българския толерантен съд,ще му предостави още възможности за убиване...

стависки?

Ами редно е да го съдят за убийство. В крайна сметка бая алкохол е имало и той съвсем съзнателно се е качил да кара, явно е изпреварвал някой с мръсна газ и е убил велосипедиста. Не се кара пил, а който го прави трябва да си носи последствията.

па престрашете от европейския съюз и и публикувайте снимката другия участник в ПТП то , па и адреса..

Погледни тук,има го: https://link

СЛАВА БОГУ, ЧЕ СА ГО ОСТАВИЛИ В АРЕСТА. ИНАЧЕ, АКО ГО БЯХА ПУСНАЛИ, СВИНЯТА ЩЕШЕ ДА СЕ НАПИЕ ОТ РАДОСТ И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ, ДА УБИЕ ИЛИ ОСАКАТИ ОЩЕ НЯКОЙ НЕВИНЕН ЧОВЕК.АМА СЕГА ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ЛУД И НЯМА И ДА ГО ОСЪДЯТ!