”Половин Румъния и България” можело да отидат на Острова

Тереза Мей се готви да отнеме на гражданите на ЕС правото на свобода на движението, защото "половин България и Румъния" може да дойдат във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - ”Половин Румъния и България” можело да отидат на Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По - добре половин България и Румъния, отколкото една десета Пакистан и Бангладеш!

Ако имам желание да се преместя доброволно в друга страна за дълго, то това със сигурност няма да бъде Англия! Къде по-нормални и привлекателни за живот са Италия, Испания, Австрия, Швейцария.... А англичаните са се взели много на сериозно! Но не ми се коментира страна, в която ръководителите на високо ниво са толкова тъпи, че все още не са разбрали, че България и Румъния са две държави, а не една като например Босна и Херцеговина или Тринидад и Тобаго! И че отдавна са загубили статуса си на Империя!Толкова за тия!

голяма работа!не е само великобритания!и бедният човек има душа и мечти!ето като не ни искат там има германия,австрия,швеция,норвегия,холандия,тоест имаме избор да се спасим от беднотията и простотията в българия!човек като няма шанс и перспективи в собствената си страна търси по добро място за живеене,а и подпомага на останалите под мафиотска власт българи.

"Да работят" е разковничето! И като затворят границата, кой ще им работи без пари на лордовете с мазни мързеливи задници?

Какво ме интересува, какво ще правят в Бринаия и Лондон,как мога да им помогна не ми е ясно? В България нещата са трагични, вие ме карате да решавам проблемите на Англия? ЛУДИ, ЛУДИ ХОРА ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ!

А половин Сомалия, Индия... това какво е - свежа работна ръка?

Нека да уточняват за какви българи става въпрос - за малцинствата или за всички ! Това е държава с голямо самочувствие, но напуска кораба, когато не и е изгодно ! Когато и е изгодно е там ! Така всеки може!

Британската империя - колонии буквално на всеки континент (без Антарктида), поробване на цели народи в продължение на векове и сега "не искат имигранти" ????

Не могат да ни усетят на фона на бангладешците.

Циганите, да, да отиват всички... Но, истинските българи, освен изучените щерки и синчета на властимеющите, си остават у дома, в България...

Аз не знам нашето правителство защо си мълчи след тези ксенофобски изказвания от страна на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и мисля ,че трябва да обсъдят с румънските си колеги по активно участие в преговорите относно Брекзит .

Niakoi da napomni na Tereza da ne se otvaria mnogo che usloviata za breksita shte se diskotirat tochno v Sofia po vreme na nasheto pretsedatelstvo!!! OK

Ама, да избягаш от родината си, това дали ще реши проблемите ти? Всеки един да се замисли, защо бяга, а вмерсто да поеме отговорност и да е на площада пред парламента и да изкараме с камъни от там Мафиотите, които 27 години ни мамят и манипулират!

В този късен час... Това е най-реалистичният сценарии. А ако се случи заедно с така витаминозните за политическата ни слепота избори до дупка, партиите масово ще бъдат разсипани и общата тенденция - коригирана! Но, колко сме ние, които искаме това? Може би само 100 човека. Другите не искат това. Те са съгласни с тази безизходица! И ще изразят съгласието си с пасивно поведение. Милионите пак ще спят, омаяни от празните приказки на стари кримки...

Предизборно промиване на мозъци- ГАРАНТИРАНО от dir.bg!!! 'Броят на работниците от България и Румъния обаче продължава да расте (ИСТИНА) 305 000 са пристигналите миналата година(ЛЪЖА)- , което е увеличение с 90 000(ЛЪЖА). ' Immigration was 268,000 from the EU and 257,000 from the rest of the world.

"Половин Румъния и България можело да отидат на Острова" ...и съответно половин Афганистан ще се довлече на Балканите.

vasco111

правилно !!!

Tereza e prosta jena i niakoi den s kamani shte ia zameriat sobstvenite i grajdani.Vreme e nashite polititsi da reagirat i da prekratiat tezi obidi za Balgaria.Vreme e niakoi da napravi film za prostotiata v UK.I da ne se misliat za mnogo veliki.

На българите съвсем няма да им се ходи в нАглия. Особенно като фалират. А ако няма хляб, на кой би му се седяло на този скапан остров. На никого. Да не говорим, че заради боклука дето си внесоха от всякъде ги чака линч белите там съвсем скоро. Спомням си как един черен беше нарязал с мачете един бял и то военен почти в центъра на Лондон. Тъй че...

с напъни за новата Тачър може да е спокойна- изключено е половин БГ да се изсипе на мъгливия й остров. Основно там се ходи за обучение, но такова, при това и по-добро, се предлага и на други места в Европа. А като изгони нашенците, от тук да си тръгнат да се готвят сънародниците й, които за разлика от нашенците там, не произвеждат нищо за българската икономика. А токувиж сме се отървали и от някои скрит или явен англичанин - педофил.

към заблудените путинофили: Защо толкова много българи искат да отидат във Великобритания(и на Запад като цяло),а не в Русия? Нали Западът е лош,прогнил,еврогейски и т.н.,а в любимата ви Матушка всичко е прекрасно?

Защо не я попита някой тази...тъпа,английска кукумявка,как така досега не са отишли там,при положение,че в момента всеки може да го направи,ами тепърва ще се засилват за натам?!? Нали уж според Боко Тиквата и медиите отвъд Дунава,всичко в Бантустаня и Мамалигария е..."перфекшън":)))?!? Чия теория"издиша"тогава?!?

Запада счита българите за напаст. Т.Мей е първата птичка. На някой да не му е станало още ясно , че само заради твърдия ви антикомунизъм, няма да ни разцелуват??? Всъщност от 30 години в Европа за комунизъм никой не говори...само тук някакви феодални старци си го въртят из устите като...като..

Ако дойдете и се разходите в който и да е град и вървейки по улицата не можете да чуете английска реч, друга песен ще запеете за Тереза.....

Ти май освен да береш домати в Кралството не си ходил много по света. Това с чуждата реч важи за всеки средно голям град в Европа и Северна Америка.

Уважавам англосаксонците заради специфичната индивидуална свобода, която имат в уредените от тях държави. Но госпожата премиер прекалява в страховете си. Ние сме малък народ, всичките да се грабнем и да идем там, заедно с кучетата и котките си, пак няма да ни усетят. А пък ние не сме и тръгнали да ходим. Защо ни е? По-приятно ни е да стоим тук и да обслужваме пияните и развратни британци, които идват в курортите ни. Извинявайте, ама не сме прокажени, нито плашила, за да печелите вътрешнополитичеси дивиденти на наш гръб.

Като не ни искат на Острова, меркалиите да емигрират да тръгнат към Русия! Има работа за всички там! :)

Не се напрягайте толкова. Англичаните заслужават уважение като нация. Ние обаче, трябва категорично да се противопоставим на тенденцията Бг и Ру да са, едва ли не причина за Брексит. Това е повече от обидно. Необходима е реакция на нашето посолство. Необходима е статистика и реални данни в техните вестници и много работа, която не се върши.

Госпожата ,трябва да има предвид, че не мога да намеря място къде да се спусна по пистите в Банско от вашите пияни , дрогирани, а нерядко и обратни сънародници.Отделен въпрос е ,че са смехотворни скиори.Лятото избягвам да ходя на Слънчев бряг , защото не е подходящо за малолетната ми дъщеря да гледа как се хвърлят вашите пияни сънародници от балконите на хотелите в очакване долу да има басейн вместо реалните бетонови площадки.Като сметнете броя на всичките тези неудачници , които ми се пречкат тук в желание да им е евтино , да не се окаже че младите безработни ваши хора са повече от българските граждани на острова , които учат или се трудят там.Всъщност не съм чувал още някой англичанин да е дошъл да учи или да се труди в България.Хайде ,направете си Брекзита или какъвто искате Екзит и майната ви !

Човече, сигурен ли си, че всички тези въпроси имат отношение към търсения контрол над емиграцията от ЕС от страна на британското правителство?

Може да съм се изказал по-рязко,но това е допустимо когато някой се опитва да ми накърни националното достойнство.Госпожа Мей не забелязва гражданите на Пакистан,Бангладеш,Афганистан,Индия и т.н. и т.н., а се е хванала за България и Румъния.Моята родина е страна с хилядолетна история,това е една от първите държави в Европа/има теории ,че е между четвъртата и шестата по година на създаване/.Когато ние сме имали държава ,колко от останалите членки на ЕС са имали такава ? Само 2-3.Нека историците ме коригират ,ако могат.Само заради това заслужаваме повече уважение.Дадох примерите с Банско и Слънчев бряг , защото тези англичани , които идват тук, не рецитират Шекспир/желателно е да си трезвен, ако ще го правиш/,а някои дори не знаят и кой е Оливър Кромуел.Затова Тереза Мей няма това право да говори на "ангро", тъй като ние също можем да се изкажем радикално за нейните граждани. Мей да помисли повече за отговора на Шотландия след Брекзит, тъй като оттам ще дойдат големите английски главоболия.Нас българите да не ни мисли.Оцелели сме над 1300 години , сега ще оцелеем също. И накрая, ще кажа нещо, което много хора няма да го повярват,но аз искам да го чуе самата Тереза Мей.Кълна се в децата си,че говоря истината.Преди няколко години английски просяк ми поиска два лева пред сградата на Президентството на Република България.Опитваше се да говори лош български език.Запитах го на английски с какво ще му помогнат моите два лева , но той настоя че били важни за него.Съжалих го,дадох му 2 лева и отминах. Няма да правя изводи за Великобритания от този случай , но той е много показателен за това какви англичани идват тук.Някои бяха осъдени за педофилия,други за опити за убийства и т.н. Надявам се вече разбирате, че казаното от мен ИМА ОТНОШЕНИЕ към проблема.

Лудите пак влезоха в режим на война с англичаните. За едно чуждо семейство в Елин Пелин се дигнаха на линч, пък очакват англичаните да са толкова толерантни, че да ги приемат с милиони и да не гъкнат .

лондон се е преварнал в пална кочина има проблеми в трафика по улиците ,пренаселен е ,няма места за живеене ,цените на кащи и апартаменти са безбожни, изплащането отнема повече от един човешки живот има места кадето живеят над 10 човека в каща.нещо нормално е да видиш бездомни на улицата, както и просяци,инфлацята расте непрекаснато. над 80% от хората живеят с кредити,див капитализам напоследак се забелязват и расистки проблеми.висшето образование им е чист бизнес.престапността сащо е висока,пушенето на трева е нещо,нормално,имат около100 000 затворника. икономическите преспективи намаляват заради "брексита",шотландя наи-вероятно ще се отдели като независима дарява от великобританя.икономиката им е в огромни далгове по-зле дори от гарця..храната е пален боклук гмо.пянството е национален спорт особенно петак и сабота пикаенето по улиците е често явление както маже така и жени.пално е с обратни дори офицялно си се женят.ако кажешнесто критично за когото и да е значи си расист и могат да те садят.политиците им живеят още в 18 век.здравната им система е пред колапс.отглеждането на деца е друг огромен проблем ,освен че струва много пари няма места .децките градини са от 9 до 3 часа ,качеството е друг проблем.времето им е идеално за депресии и самоубиства!стреса е качествен и на ниво .това са само част от нещата.сега ако някои си мисли че това му харесва да заповяда в това велико кралство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че хората са имали право да поискат Брекзита, очаквайки промяна!

Значи смяташ , че като кажеш нещо расистко трябва да те одобряват, пък като кажат нещо срещу тебе почваш да се пенявиш. Ти хептен за будали ги имаш, хем си им отишал в страната и си избягал от местната смрад, хем искаш те да я дишат и да им я налагаш.

Иво, всеки се има за малко по-равен, иска той да може да обижда другите, а него другите да нямат право да го обиждат!

Интресно е как се сменя гледната точка. Като си говорят помежду си българите казват , че тука са само крадци и мошенници и при първа възможност ще се чупят. Като го кажат същото други , казва : мръсници и клеветници , ние сме честни скромни труженици. Това е нормално. Само че истината е една , може и двете да не са верни , пък и англичаните не са българи , за да изповядват второто мнение, това за пред чужденците, щото самите са чужденци.

Не,така е прието,защото сме си...дупедавци по рождение,та така!!! Отвори някоя историческа книжа и прочети за генерал Владимир Вазов и ръководената от него дивизия,които буквално изтриват от лицето на Земята няколко хиляди поданици на Кралицата по време на Първата Световна война и Дойранската епопея!!!Прочети и как точно ингилизите са го посрещнали в Лондон,при положение,че е бил на губещата страна във войната!!! Точно по-същата логика и във основа на многовековната си империалистична политика и традиция се отнасят и ингилизите към нас,и румънците в момента!!! С други думи,тук важи в пълна степен правилото...бий за да те уважават,а не...сети се сам!!! П.С.Интересно ще ми е някой да даде данни и дали наистина българите и румънците са най-голямата заплаха за червендалестите пияници от Острова,защото ми се струва,че арабелите от Африка и мюслитата от Азия са в пъти повече,но мобе и да бъркам?!?

Не мога да разбера мазохизма на българите на острова да ги третират като хлебарки. Да се прибират или устроят другаде и да ги оставят англосаксонците да си градят Британски емират с чаршавоглавите бъскащи чела в пода по 5пъти на ден мигранти дето висят на социални

Все пак мазохизмът да взимаш 3000лв е по-малък от мазохизма да те тъпчат и то свои за 500 лева. Обрни внимание не толкова на 6 кратната разлика в оценката на труда, колкото на унижението, това да го правят уж своите.

Е да,ама като платишза ено стайче 2 на2 м към 300-400 паунда, добавиш други режийни,скъпия транспорт и т.н какво ти остава от тези 3000 лв? Е а ко си във фургон на полето и не правиш друго ...

Генерал Владимир Вазов, командир на 9-та дивизия, пише: Цели камари от хиляди трупове задръстиха скатовете Това не бяха наемници сенегалци или араби, а чистокръвни англичани от Лондон, Бирмингам и Кембридж. По-късно известният като враг на България Лойд-Джордж ще напише: В никоя война англичаните не са давали наведнъж толкова много жертви, както при Дойран.

От това не идва омразата, а уважението! Нещо да си чул за посрещането на генерал Вазов в Лондон?

Мога да добавя и някои цитати на Уинстън Чърчил за България и българите- най-големият българофоб .То за "уважението" го знаем

В началото на 1942 г. той държи реч, в която казва, че българите са грешен народ, три пъти през годините се озовават срещу англичаните и затова трябва да бъдат наказани.

Предполагам те учудва, че става въпрос за трикратно противопоставяне. Аз също знам само за такова само по време на двете световни войни. А че България е обявила война на страна, на която Чърчил е министър председател точно по това време, е факт, който предполага прагаматизъм и никакви чувства и емоции като любов и омраза!

Работих в Англия в един склад и голегите ми бяха сомалийци,еритрейци,пакистанци и други нации от третия свят.80% от английските мъже или са пияници или са педали,и затова оби4ат 4ернилките.

Обсъждайте английските политици, поставяйки се на техните позиции, а не от нашите! Тереза Мей е министър председател на Великобритания и е длъжна да защити интересите на британските граждани. Знае се, британското правителство има контрол над миграцията от бившите колонии. От там могат да отказват и приемат когото си искат когато си искат по целесъобразност. Целта на техните политици е да се случи същото и с емиграцията от ЕС. Крайната цел на Брекзита е именно тази. Не е еврофобия или русофилия или каквато и да е друга идеологическа или политическа. Естествено, те ще се опитат да защитят по възможно най-добрия начин всичките си предимства, които са имали като членове на ЕС. Достъпът до общия пазар ще го договорят със заплащане на определена цена и мита пак няма да има. Ще договорят движението на капитали и услуги. Ще премислят споразумения по всички направления, касаещи напускането им. Ние си мислим, че сега се чудят и нищо не правят. А те изпипват Брекзита.

тръгнал Бай Ганьо да обсъжда и да критикува англичаните , абе еиии Ганьо англичаните и американците са двете наи велики нации бре не го ли разбрахте ? ганьовците по това се отличават че са тъпи мързеливи ограничени а иначе пък нахални и с претенции .

БРЦК

Ахахаха. Смешник. 1. Американците не са 'нация' 2. Когато китайците са имали велика империя, американците са живели във вигвами, а англичаните в сламени колиби и по дърветата.

1. Американска нация има! 2. Величието на Китай в миналото няма никакво значение! И Вавилон е бил велик град.

Тапир,ти на нации,които са станали..."велики"като са унищожили или експлоатирали през вековете други нации ли се кланяш бре,плазмодий такъв??? Извинявай много,ама и дойчовците не са по-долу от тези две..."нации"(колко са нация онези отвъд Океана,знаем всички,ама нейсе,щом казваш,така да е),ама не си вирят...гагите за щяло и за нещяло,нали така?!?

нали искаха "цвета" на нацията ни ... със зор я изпратихме, сега кво искат

Българите са много малка част от тези 3.6 милиона в Англия, и може би 1/3 от цифрата за ръмунци+българи,Интересно защо винаги се слагат е едно? това си е манипулация. Аз предлагам да се искат по-точни данни от г-жа Мей: КОЛКО ТОЧНО БЪЛГАРИ ИМА В АНГЛИЯ? И да се извини на народа на Великобритания за манипулацията, а също и на българския народ!

Срамно е това което правят и говорят англичаните, просто е срамно... Аз спирам да купувам английски стоки- малко е, но е от сърце

единственото нещо в къщи произведено на острова е самобръсначката ми Жилет - Една много "английска" марка хахахахха

Всеки месец един пенсионер изяжда 30 килограма хляб и месо. Горе долу така изглежда статистиката на госпожата. България има около 7 милиона души, а Румъния около 22 милиона, ама Румъния не е Македония, та да кажем че имаме някаква връзка освен че сме едни до други. То англичаните и шотландците се обиждат когато им кажат британци, ама нас ни слагат в един кюп. Това за половината, които щели да заминат не го и коментирам, ако половината заминат пък точно там ще закрием държавата. Гнусна госпожа, редно е нашето външно министерство да се изкаже по въпроса, а не да се свива.

murena

проблемът е, че българи и румънци се слагат в един кюп

като башибозуци и черкези...

Не разбирам как точно това е проблем? Двете сържави си приличат - заплатите са почти равни, имат европейски образован елит и много нискообразовани хора, които често създават проблеми, както и много "роми" със сходни характеристики, които създават огромни проблеми навсякъде, където се появят. И в двете държави вече определени квалифицирани кадри печелят добре, но зплатите на неквалифицираните са 4-5 пъти по-ниски от тези на Запад... И в двете държави има огромна емиграция, демографски проблеми и по няколко добри региона (София-Букурещ, Варна-Констанца, Пловдив-Тимишоара, Клуж), а провинцията е на ниво африканска държава... Различията са основно в езика - румънският е близък до западните, докато българският е много далечен - и във факта, че румънците са почти 3 пъти повече...

Milen Gagov

А защо бай Мангал създава проблеми??? Кой и от къде,години наред пращаше пари по разни фондации,за разни декади,за да си стоят бай Мангал и Сие там,където са,а не да ходят по света??? От Русия ли идваха тези...милиони??? И защо точно сега тези,същите плачат,когато им се наложи да се срещнат лице в лице с човекоподобната измет,която години наред са спонсорирали и...окуражавали да се плоди???

за кикимората, която се изказва неподготвена. Ако си беше извадила статистиката, щеше да види, че българите не са й проблем, а решение на проблема, за разлика от поляците и румънците. Макар, че и статистиката лъже. Например, циганите, в статистиката са представени за българи или румънци. Ако се откаже от изкуствено създадената дедискриминация, веднага ще стане ясно къде са й проблемите. Но не вярвам, че ще го направят. За тях е важно да насаждат авторитет от позиция на силата. За тях е важно да им позволим, или да ни принудят да бъдеми третирани като колония.

Моля Българските Евро Депутати да внесат искане за процедура срещу Великобритания преди да е излязла от съюза за разпалване на ксенофоб ски и расистки политики и дискриминационни практики .

Гейко, Сталинка или оная - кривоустата?

На гъзоглавите все България и Румъния са им на двойното "г"... Като през 2007-а, когато зомбираните им репортери дебнеха на летището как пак въпросните половини щяха да се изсипят! Обаче ядец... Ей, не си научиха урока! Ама и пропагандата им в стил DW явно си я бива... Това да си гъзоглав не е лесно!

Бе направо спирайте кораби,влакове и самолети и си живейте само вие и бившите ви колонии на малкото островче

То сега и Гълфстриймът като им се обърне, и съвсем ще я втасат.

За англи4нте българите са по-големи цигани от пакистаците и индииците и затова искат да гонят не пакистанци или индийци,а българи.

трябва да се разбие и предоговори на ново. Ние, бъългарите, сме представяни от западноевропейските медии като навлеци, страшилища, пълчиша от неуки необразовани некултурни източноевропейци, които отиват там за да смучат социални помощи. Те изкривяват нарочно истината, докато всъщност там отиват цвета на българското общество. Писна ми да ме смчтат за навлек, писна ми от двуличие, от двоен аршин, от Европа на две или три скорости. С неолиберализма ни тъпчат главите за равенство, за толерантност и търпимост, а ксеновфобията срещу българи и румънци минава гранците на търпимостта.

Бай мангау се е погрижил сериозно за имиджа ни...

Отиват и цветът и клоаката. Програмистът се прави , че другите ги няма. Само че, на един програмист се падат сто други. Контактува със сенеподобни и му се създава илюзия , че всички са такива. Само че забравя откъде идва и че тези от които бяга и те заминават.

добрия програмист, и въобще специалист бързо-бързо го приемат като "свой", и той вече престава да се брои за българин, а братя мангасарян, мутрите, проститутките - ето това остава като представа за "българите" при тях!

Ами добре тогава, да си вземат и втората половина от Гана и Ботсвана

Друго е да идат половин Мароко и Пакистан...

БРЦК

От Мароко препочитат Париж. В Англия ходят Пакистан и Индия. Все пак явно съдбата си знае работата. Именно англичаните заробват и района и крадът ресурсите. Сега е време за плащане на сметката!

БРЦК

Кмет на Лондон е пакистанец мюсулманин. Глупостите за Българите и Румънците са само за отвличане на вниманието. Лондон ще падне преди Берлин и Париж. Исляма е религия която държи изповядващите го в 15век. Преди исляма в Африка и Азия са били велики цивилизации, а Европа са били варвари. Сега как е?

Кметът на лондон е пакистанец, а щял тепърва да падне! След падането му англичанин ли ще е кмет?

БРЦК

След падането му ще имат халиф, везир или султански наместник. Има ли значение?

щуротии особенно кога къде и какво и било велико! Много стари учебници четеш и за тва не си наред. А иначе западняците да падат те и без това си харесват муджахидините. Виж нещо интересно за размисъл защо Ватикана не е помогнала на православните народи ?

БРЦК

Не за щуротии а факти. Дори и днес не можем да направим пирамида като хеопсовата! Като са дошли арабите и исляма са разбили мраморната облицовка и са направили джамия! Преди това Пирамидите са светели като слънце отразявайки светлината!

еми нормално не искат цигани и примитивни индвиди като нас. Това е аристократична държава все пак...

Добре се самоанализираш.

и Вие не идвайте!