Коментари - Фолклендците потвърдиха на референдум, че са британци | dnes.dir.bg
назад

Фолклендците потвърдиха на референдум, че са британци

Жителите на Фолклендските острови гласуваха със съкрушително мнозинство от 99,8 на сто да бъде запазен статутът на отвъдморска територия на Великобритания, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Фолклендците потвърдиха на референдум, че са британци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то може и хелзингфорс да серазгледа и пък и на лех валенса столичката също))))) тъкмо исторически ще се изправят някои неща)))) пик от стличката няекои териториики ще си идат при меркел)))))

Пустите му ингилизи цели трима аржентинци да пуснат да гласуват ...къде дреме ми5 ?

То е на възраст вече еврейчето-хан, не ходи по дискотеки!

Доколкото знам още преди фолклендската криза има спогодба островите да бъдат върнати на Аржентина. Забавянето на връщането е довело до окупация от Аржентина и впследствие военни действия. Наличието на мераклии за Британски граждани там може да се тълкува и като молба за британски паспорти и емиграция в самата Великобритания.

Е ние "българите",понеже сме много умни и демократи по презумпция-ако бяхме в ролята на Британия и имахме подобен остров-бихме го харизали на който и да е.Щото като гледам коментарите,всички плюят по жителите на острова и той трябва да се подари на Аржентина,независимо от желанието на жителите.Ми то какво да ме учуди,"българите" ако не си дадат гъза на някой за "онождане" -ще ходят на политически протести,маскирани като икономически и организирани от БСП,КТбанка,Делян Пеевски и други подобни.

Ами и тук да пуснат референдум - аз искам да сме американци. Ще е 99.999%

Да и Алкайда ще са на седмото небе- ще ни паткат на почивки а Цвъки ще разправя как е пречупил гръбнака на тероризма, а пък Бочко ще направи верига дюнерджийници като част от системата ни за отбрана!

Не се карайте, всички са македонци. ;)

От 2800 жители британците са призовали 1600 с право на глас, т.е. с британски паспорт дали искат островите да са тяхни. Останалите 1400 без право на глас ряпа да ядат. Сега може да очакваме принудителното им депортиране поради липса на валидни британски документи. Всички дето толкова им се радват че искат да живеят.в България са просто глупаци. В САЩ има по-малко от 1% туземци и то само защото е нямало къде да ги депортират.

Ти сигурно си тъп. Колко души в България имат право на глас.Във всяка държава хората имат право на глас след дадена възраст. Да не би децата да имат право на глас.

На островите децата са много малко. Около 200. Климата е гаден, затова. Освен това децата не влизат в бройката. Почти цялата разлика е от резиденти, които не са граждани. В случая които не са граждани на Великобритания. Какво ще стане ако утре турция проведе референдум в България само питайки лица с турски паспорт?

Пустите им патагонци, станали Московци, а папуаси- Рейнски казаци !

Тея боклуци убиват делфини там!! Вървете по дяволите гадове долни!!!

Не им се иска да стават част от фалирала държава.

И аз искам да съм британец с референдум!

искам и аз референдум дали се чувстваме холандски граждани, щото аз точно така се чувствам

под остров "Болшевик " на километър от Бургас, бай Тошо-ъдрия, го задеде в манастир, и дума не обели пред никого.Защото сега островчето щеше да е населено с 10 хиляди британски "Болшеници", половината в наколни жилища!?Пустия му нефт, енгелизите полудявят, като им замерише! баба Тодорка

Не ма кефите, педис ен женшлеминти, дайте още, плис! бб Т.

..."докато фолклендците искат да останат британци, ние ще сме винаги там, за да ги защитаваме. Имат думата ми за това", подчерта Камерън. В референдума не бяха предложени алтернативи като пълна независимост или някаква форма на политическо обвързване с Аржентина. Правителството на островите заяви, че ако мнозинството от хората отвърнат на въпроса на референдума с не, ще се обмислят алтернативи за втори референдум в бъдеще..." ТЕ И ДОСЕГА ЯНКИ И БРИТАНЦИ ОСВОБОЖДАВАТ И ПОДПОМАГАТ ПЛАНЕТАТА НА СЪЩИЯ ПРИНЦИП. ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ - И 2.МА БУНТОВНИКА ДА ИМА В НЯКОЯ СТРАНА, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ, ПРАТЕНИ ОТ ТЯХ ТАМ, ТЕ ЩЕ ОТИДАТ НА КРИЛЕТЕ НА ДОБРОТО И ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ ДО ПЪЛНОТО ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА СТРАНА. И ЩЕ ИМ ПОМАГАТ ТОВА ДА СТАНЕ ПО ПЪТЯ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЧРЕЗ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ, ПРОВЕЖДАНИ ОТНОВО И ОТНОВО - ДО СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО. ЕСТЕСТВЕНО - И НА МАРС КАТО НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ С ДОПИТВАНЕ ДО ДВАМАТА СИ КОСМОНАВТИ КАКВИ СЕ ЧУВСТВАТ - МАРС НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ И ЩЕ СИ СЕ САМООПРЕДЕЛИ КАТО БРИТАНСКИ (РЕСП. АМЕРИКАНСКИ), АКО ТОВА Е НУЖНО.

Е ти какъв искаш да бъде референдума.Тях са ги питали искате ли да сте независими или искате да продължавате да сте британски граждани.Би било доста тъпо да ги питат искате ли да сте Аржентински граждани, или бразилски или може би френски и т.н.Фолклендските острови са били ненаселени и който ги е открил пръв той претендира за тях.На шега някои бяха казали че и Турция може да претендира за тях тък като на картите на Пири Рейс те са били картографирани много преди Англия или Аржентина да са знаели за тях.

прав си.франсетата са били там преди англичаните,но и те не парадират.затова гаучосите да си траят никога не са били техни

"фолкледците" бяха двойка бритич педе-радисти, и големи колонии, милиони сладкопойни аржентински чайки. Сега, естествено, ... са повече от чайките.

Е на това му викат гьонсуратлък!

A Kaмерунците твърдят, че са шведи.

Ние всички в България искаме да сме като Швеция или Дания, но нито шведките идват, нито датчанките :-) Трябва да се проведе референдум с въпрос "Искате ли България да бъде черноморска територия на Швеция?"

шведсите подводвици, крайцери и фрегаги, и една сюрия див шведски аскер, под командването на некой луд и дебел търчел. И последно, тук да намерят нефт, който е техен.