Британските бунтари ”завземат” нови градове

След Лондон и Бирмингам безредиците се пренесоха в Ливърпул и Бристол, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Правителството на Великобритания проведе специално заседание във връзка с кризата. 16 000 полицаи ще патрулират в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Британските бунтари ”завземат” нови градове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАкт е, че в Европа има проблем с емиграцията и тя трябва да бъде сериозно ограничена.

Имиграцията в Европа от страни извън нея е крайно време да бъде спряна окончателно, а който не е роден в Европа да му се отнеме паспорта и да се върне там от където е дошъл. Той никога няма да стане британец и да се интегрира. Това е грешка на либералите да допуснат неконтролируема имиграция и подаряват паспорти. Ако някой маймун бъде замесен в такива прояви, но е роден в UK да остане зад решетките до живот.

Важното е че се спазват правата на всичките негри и араби. Тука ни чака същото ако продължаваме да се отнасяме добре с арабите !

Абсолютно няма значение какви са бели, черни , жълти .Никой не ни информира какво искат, или въобще искат ли нещо . А иначе бунтове от този тип не виждам как се спират , с дистанционното от дома ли ? Приличат ми на ,, бунтовете ,, в Гърция . Малко ,,бунтове ,, много помощи от Европа а дисциплинирания българин гледа това ,, шоу ,, по телевизора и си мисли ,, глей къв народ не търпи ...

Много гледам тука пишат че това са негри и араби, обаче като гледам снимките има доста голяма част англичани.

Това, че са бели не означава, че са англичани. Може да са турци, косовари, босненци, по-бели араби, чифути или пък анархисти, комунисти, либерали, пацифисти все същата измет.

ами нали са много толерантни, и много си обичат маймуните от бившите колонии, сега да го поемат хубавичко маймунския! след като ги е страх да гръмнат 2-3 маймуни и другите да се скрият по дупките си, сега ще изчисляват щетите!

Като гледам как са интегрирани техните боклуци, колко е нагло да искат от нас да интегрираме циганите. Ха да ги видим как се интегрират поне негри.

А като си помисля само че БГ момичета се женят в Англия за разни негри ми става лошо

Не бъди толкова категоричен, аз съм българско момиче в Англия ама печките са ми гнус, да не споменавам пакита и разни дриги танганайци. Сигурно има и българи, които са с маймунки, черни или циганки. За мен лично това са най-големите отрепки и утайката на обществото.

Нашите цигани сега преценяват има ли полза да се направят и те на негри. Хелзинският комитет нещо мълчат като посрани, чакат нашите цигани и потриват ръце. Полицията да гледа и да си прави изводи.

Според мен има нарушаване на човешките права и трябва НАТО да извърши съответните бомбардировки в Лондон. За да има ред и справедливост. Не е лошо да се помисли за съвет за национално спасение или подобно, който да бъде признат за легитимен представител на английския народ.

ТОВА НЕ СА АНГЛИЧАНИ ! ТОВА СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЕВТИНАТА ИМ РАБОТНА РЪКА ,ДОШЛА ОТ ЦЯЛ СВЯТ!

Социнтерна е жив ! Тези деца не осъзнават , че са тяхна маша ! Какво значи безработен на запад ? Ако имаш квалификация , която се тъси си намираш работа , ако нямаш квалификация , която се търси се преквалифицираш. Не можеш да бъдеш ,, професионален безработен ,, Тези ,, протестни действия ,, не са случайни . Не са организирани от профсъюзи а са ,, спонтанни ,, но това е друга тема !

Един призрак броди в главата на Ангелоов. Призракът на цоцинтернаа. хахаха

Силно ме безпокои факта,че това са деца,явно организирани по един или друг начин.Не ви ли замириса на микрочипове,за бъдещ контрол над населението?Терор-за да се прекара закон за предстящо робство!

По-добре звучи - предстоящо робство. а сега - нима пак не е робство, нима не сме роби? Само помисли по-задълбочено.

Предстоящото робство не е химера, а жесток план на НЕХОРАТА. Сегашното състояние на робство не ги удовлетворява, а тези които им пречат да си разиграват коня, ДЕЙСТВАТ. Скоро Слънчевата система ще навлезе в "миша дупка" - Сирусиански торсионен фотонен поток. Нека само да се "изтече" времето БЕЗВРЕМИЕ. Тогава кардинално ще се решат сегашните ни проблеми. ОГЪН!!! Служба не остана за господарят на света - сатаната.

И бедността и високият жизнен стандарт убиват стимула за образованост и развитие на индивида.Така се създават големи маси , във всички общества, от невежи и нискоинтелигентни хора,които могат да предизвикват безредици от всеки повод,без обаче да имат ясна цел или позиции.Прави се за някакъв вид удоволствие и показност.

аврора, чернилките живеят мизерно от мързел и некадърност. била съм няколко пъти в ''хародс'' да разглеждам - почти половината пазаруващи бяха араби. някои от жените бяха много красиви, само косите им бяха покрити, с екзотичен грим и плисирани дантелени......не знам как се казва дрехата, която носят. индийците пък са много ценени заради интелекта, имат много добри професии - никой не прави проблем освен неграта. навсякъде проблеми правят само цигани и негри. помислете малко какво би се случило, ако нашите цигани се организират и започнат подобни ''бунтове''.......

не могат да мислят. И на мен ми е много интересно дали по същия начин ще коментират , ако това се случи в София.

Наистина африканците правят тези простотии. Мързеливи, заядливи, отмъстителни, нервни, неуки са. За това има отношение към тях, а не поради разсизъм. Такива злобни и нагли същества са по-голямата част то тях, че само ако не си го изпитал, само тогава няма да го разбереш! Най-глемият им шок е, ако се подчиниш на лигавните им. Тогава се изгубват, чудят се какво става, че няма противодействие. Объркването трае за малко и пак почват с наглост и безочие. Това е в автобус, на работа, в киното, в магазина. Не е само в Лондон! Из Европа е същото!

Сложни са тез Вашите работи ингилизките, Nephrite ... Лошото е, че много често завършват ( А и започват ! ) по Ал-Фаяд(ски) .

Пичове, аз съм спокоен :) БГ винаги е имала нюх да избира губещата страна :) Орисия какво да се прави. Хванахме се със САЩ - виждаме какво става. Хванахме се с ЕС - виждаме какво става. Дано по скоро да избухват революциите и в Европа, че да му се види края.

Какъв край бе лумпен вземи се обеси и това ще е едно добро дело за човечвствотоот твоя страна

Няма КРАЙ, ИМА НОВО НАЧАЛО! Ама не знам ТИ дали ще се впишеш в него!

СКОРО! Дори по-скоро отколкото ни се иска! И макар ,че знам доста неща, дори и аз бях изненадан!

Кажи една печеливша! То няма такова нещо като печливш, с когото да се захванеш. Има следното: да си вършиш работата добре. Тогава няма значение в коя държава си. Даже да си в 'неепечеливша', веднага те искат в 'печеливша' - ак отака си свикнал да ги възприемаш.

Време е за резолюция на ООН и начало на бомбардировки над Лондон. Да се избие цялото семейство на кралицата, както се опитват да направят с Кадафи. Нека Бойко признае английските бунтовници за законната власт в Англия.

Малко като маймуна схващаш нещата - първосигнално и меко казано повърхностно. Англия отдавна не е диктатура, осигурява работа на всеки, който иска да работи, дава здравни права на всяко изчадие. Но на такива изчадия като черните никой до сега нее е успял да угоди. Това е страшна напаст, сами себе си не траят!

поздрав Ясно: Приятелски поздрави от; Либия; Египет; Сирия; Индия: и особено силни поздрави Приятелски от; Сърбия; Ирак; Иран; Афганистан и Пакистан

Да, и за Русия също: да се инвестира в хората от Източна Европа и Русия. А на африканци, азиатци и пр. да им плащат да имат по-малко деца, 1-2 деца максимум, да им се осигурява образование и пр., но на тяхна собствена територия.

Ще ме разплачете с тия глупости. Дивата омраза на англосаксонците към славяните е заложена генетично в тях. Примери няма нужда да ви давам. Те ще предпочетат най-църния мангал пред българина или руснака.

напълно съм съгласен

Ого, чел си история от някой изгорял ком. учебник, англосаксонците ги боли фара за славяните, човекът непонасял славяните и описал ги като тор за неговите любими убавци е диктаторчето със дебилския мустак, и по тази причина вие ИСТИНСКИТЕ българи си плюете част от пра родителите си само и само да се вместите в някакъв идеал

Интересно- създаващите безредици във Великото кралство, са тълпи отчуждени от обществото елементи съгласно определението на властите. А когато става дума за безредиците в Сирия например, такива хора са борци за демокрация пак по оценка на същите власти. ?! Какво да мисли човек за това?. Според мен властите имат основание,че лесно се намира повод разни лумпени да чупят и грабят навсякъде по света. Но трябва да се съблюдава що годе някакъв еднакъв аршин за оценка.

то този квартал(ерия) има богата и бедна част.няма да гадаем ти в коя си

е в бедната , но се прави на богаташче.

Да им е честита новата гражданска война. Хубаво е когато ги правят на чужда територия, но по хубава е на собствена.

смешно.

По скоро ТЪЖНО, НО НЕИЗБЕЖНО!

на това гражданска война ли ка3ваш???

link Nottingham is also in!

Ако това се беше случило в Белград или Сараево, досега да са обявили война и НАТО да е влязло да въвежда ред - чрез бомбардировки на всички наред! Да им се не видят и политиките, и имигрантите, и всичките високомерни английски иширети! Само с глупости ни занимават - замитат си проблемите под килима в продължение на години, дрънкат за "човешки права" на хора, които не знаят нито какво е право, нито задължение ... а сега - бря! погроми! Ами какво очаквате - погроми, като ножицата между бедни и богати се отваря все повече и чернилките живеят мизерно, а всеки ден гледат пищни церемонии, надути аристократи, блидолики грозни жени, които пазаруват в тези скъпарски магазини, в които те не могат да влязат ... И накрая избива нанякъде - нормално и закономерно!

Стига си плещила глупости. Занеш, че тогава имаше гражданска война в продължение на няколко години. А познавам поне една босненка, чиито родители са заклани от сърбите пред очите, а такива има много, и тези хора са благодарни, че са ги защитили.

Стара ви е информацията!Общо в пет града има безредици ако броим и столицата Лондон ,Бирмингам, Ливърпул, Нотингам и Бристол.Може към тях да се включат и още но за сега са общо 5.

Спокс, скоро на големия брат също ще му припари пред лентяйския затънал в дългове...седалищен мускул.

Твърде много хора има по тази земя и започват да безделничат или са роби на богатите капиталисти и прочие и прочие и се чудят какво да измислят, с каква дяволия да се захванат. ама дано се оправят, още не съм ходила в Лондон, тъкмо се канех

Побързай да отидеш, докато Лондон още съществува...

речово си доста бедничък - значи и мисловно куцаш. Е то за информативното ти ниво не остана какво да се каже

Ей до това води рапа... и чалгата...

Маркс,Енгелс,Ленин-кризите при капитализма се решават чрез работнически революции,от последните,капиталистическата класа се спасява със световни войни!

Ко стана бе Албионци ..... не е много приятно да ви атакуват с психотронно оръжие а?

Ами тези са си виновни самите. Събират какви ли не джагали от цял свят, те от своя страна не се интегрират и ето ви резултата. Имайте в предвид че в лондон говорим за цели квартали които са напълно неподвластни на полицията. Просто в европа трябва да разберат че проблема идва не от източна европа а от африка и арабските страни. Трябва тия емигранти лека полека да се репатрират и да се спре с вноса на евтина работна ръка. Трябва да се работи с Източна Европа да се инвестира и на нея да се разчита като генератор на растеж. Ако ли не не 2 града а не знам какво ще стане

Правилно разсъждение. Високият стандарт разглезва пришълците. Правителствата на Великобритания не си даваха сметка какви типове вкарват в страната си. Смешно и жалко е, че ги е страх от нас българите. Интеграцията е сложно нещо.

Айде да си ги "интегрират". Успех им желая от сърце.

3ащо или не пускате всички коментари , или ги пускате и след това ги триете???????

Това не е протест,това е мародерстване,да чупиш чуждо имущество и да го палиш съвсем умишлено,според мен си е равно на ТЕРОРИЗЪМ към мирното население на една страна.Следователно полицията трябва да отговори с адекватни действия - да излезе и да ги "смаже" после съд,присъда и депортиране

"Всяка собственост е кражба".

Бунтовниците да съставят правителство. Ще ги признаем, ПЪРВИ.

ще им пратим "Дръжки" с няколко бичкии на борда да ги пази в Ламанша от Саркози, че дребния пали от четвърт. А за пакистанците и индийците един руски хеликоптер с джанга, да го изпушат барабар с пилотите и да успокоят топката

Мда-ааа ... Как беше краят на онзи-там класически анекдот за добрите порядки в добрата стара Англия -- " Сър -- Темза ! " ----- Имаме мисля, колежка-съкоментатор там -- Мери от Лондон ?! ... Какво бихте казали, Мери ?

Сега се връщам от Кройдън, където казаха, че имало най-много размирици. Има опожарени сгради, полицията е отцепила района, но е спокойно. Половината магазини не работят, но другите са отворени. Няма много хора по улиците... само зяпачи. Хората са на почивки защото е август или са на работа. Не е войната, която очаквате. Тук хората са страхливи, вчера вечер шефката на офиса ми каза да си ида по-рано, че било опасно. Е, хвърчаха линейки и пожарни по улиците, но транспортът не е спрял, само е поразреден... Та това е! И безредиците им са уредени, не са като нашите! И на студентски протести бях - пак имаше някакъв ред. Просто тук хората са с друго мислене, помагат си в беда, не са като нас да ти гледат сеира! Това е разликата, а тя не е малка!

Действително са им уредени безредиците грабежи пожари ,къде ти при нас такъв ред и координация най-много да поскача някой пред Александър Невски и това е Виж в Англия всичко е като трябва -истински погром Личи си школата

Струва ми се, че всички сме Ви задължени . Благодаря Ви !

Мери, поживях и аз из Лондон. Да ти... и културната столица с културните гамени. Не веднъж съм имал ситуации, които са абсурдни. Но ето името на клипа, който показва често срещаното лице на лондонските гамени, които никак не си помагат ;) В тубе-то е : London Riots - Scum steal from injured boy Е!?

кои каза така? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бъди толкова категоричен, аз съм българско момиче в Англия ама печките са ми гнус, да не споменавам пакита и разни дриги танганайци. Сигурно има и българи, които са с маймунки, черни или циганки. За мен лично това са най-големите отрепки и утайката на обществото.

Ахахахах, ГОШО ще ме разбиеш въпреки, че изобщо не ми е до смях в момента. Абе Мери, една моя колежка вчера не можа да се прибере точно в Кройдан, щото никое такси не се нави да я закара до тях, а я питаха дали не се шегува и дали е сигурна, че иска да отиде точно там щото Кройдан гори. Там затреляха и някакъв младеж в колата му, първата жертва на бунтовете и дано остане единствената, ти за спокойствие и уреденост ми говориш. Аз се страхувам в момента за живота си и да не ме нападне някой маймун и ограби, ти за ред ми говориш. Обмислям и да се разкарам от тая шитня, че и тук се домъкна всичката сган от БГ след 2007. Не, че не беше пълно и преди със селф емплойди и нелегални бригадири, ама сега е някакъв ужас, някакъв ад. Целия свят унищожиха скапаните чифути и комунисти, не остана място където да се бяга.

Дрън дрън... Ти изобщо беше ли на "безредиците" им, или беше в другия край на града? Не били като нашите - ами много се радвам че не са :))

И ти след тая анархия ми говориш за ред!!! Срамувам се от такива "българи", живей си там и си търпи последствията и без това вече си "МЕРИ", а не Мара, не те е срам!

е ти къде си видяла наши безредици та ги сравняваш или щом е английско е найс а

"Тук хората са страхливи"... А къде са смели, Мери? :)... Англичаните са традиционно "разумни", както е постъпила и шефката ти , мислейки за твоята и своята сигурност.

Мери, защо Велика Британия води война и избива арабите? Мечката играе, макар и друго хоро, не като в Либия. Та какво търсят англичаните в Либия и избиват араби? От високо, за да са недосегаеми, а?

Много ми е чудно ако пострадаш в тия бунтове пак ли такова мнение ще изкажеш...и ми писна всякакви пикльовци да хулят България кое какво било..посочи ми някакъв подобен случай в България...няма...и жалко че няма защото това е необходимо да се постреснат някои хора

Уредени са друг път! Не си уцелила момента в който да попаднеш на улицата Мери. Понеделник вечер беше най-големия ад в града - побои, трошене, стрелба, палежи и недостатъчно полицейско присъствие.

наистина ли го мислиш - че и безредицата е подредена, ако е лондонска?!?!?!?!? не звучи логично - наистина! и каква е тази поза на "ощипана мома" - все пак можем да видим снимки на реутерс, които говорят категорично за напрежение

Да видяхме колко са културни. Чупят наред, обират магазини, наместо да помогнат на момчето от филмчето го обират.. Прекрасна нация са просто. А те ще ни учат как да се държим с ромите, т.е. циганите.

Не разбирам персоналните ви атаки към Мери, колеги . ... Тя съвсем неутрално отрази нещата, както ги е видяла ... както всъщност правите и всички вие . ----- Хайде да се допълваме взаимно, а не да си крещим като тези които съвсем-естествено сочите за пример за неподражание ?!

Спи ли Българският Хелзински Комитет?

отворен се правиш!!!

Трябва да се въведе шериата в Обединеното Кралство и няма да има такива проблеми.

преди шериата бяха КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, ама като не си чела и не си се интегрирала в българското общество как да ги знаеш тея работи! Демокрация с ктареище се по бананови дървета не се прави , прави се от бели хора за бели хора, останалите в гетата и да не излизат от там!

Мелиха пак се прояви...

КОГАТО ГОВОРИШ ЗА ШЕРИАТ, ТРЯБВА ДА СЕ САПИКЯСВАШ МАЛКО!!! Да плюеш по форумите и да чатиш с чужди мъже като шаврантия УГОДНО ЗА АЛЛАХ И В ДУХА НА КОРАНА И ШЕРИАТА ЛИ Е??? Мъжът ти има пълното право да те пребие, а според Шериата трябва да ти ударят на мегдана поне 20 тояги на голо! Хората, които говорят едно, а вършат друго, са същите като тази сган, която сега опустошава всичко, което й се изпречи.

не е 3астрахован , само не ка3вай , че в Ноинг Хил се е ра3минало и нищо не се е случило.

дреболия на фона на останалото.

Израсналите на социални помощи индийци, негри и араби разбиват държавата и тероризират населението. Трябва да се вземат мерки . В Сирия проблемите идват от определени хора - екстремисти.

Само не мога да ра3бера какви хора сте??? Може ли да сте толкова 3лобни и така да 3лорадвате?Не ра3брахте ли , че това не е полицейско насилие , а се въ3пол3ваха от убийството в четвъртък , 3а да 3апочнат да грабят.В северен Лондон има много българи , 3ащо един от форума три дни не попита как се чувстват те там? Снощи мага3ините 3атвориха рано , хората ги страх.Но какво поече да и обяснявам ???

Е как няма да се бунтуват след като британското правителство раздава виагра на полицаите, за да изнасилват в разбунтувалите се градове!

Дано скоро да спрат мародерстванията, защото с тях вредят на обикновените хора, а не на полицията, която е убила оня човек. Дано никой българин не пострада неволно. Нямам близки в Англия, но знам ,че много българи учат и работят там и им пожелавам да са живи и здрави.

А в Либия хората не ги ли е страх, когато ги забомбят тия англичани? Уплашили се дебелите свини от няколко подпалени магазини. Хай сиктир...

jizast

Много мамун много нещо :-D

Учудвам се на злобата и злорадството на голяма част от форумците, които бълват жлъчна помия за "резолюции на ООН" и "бомбардировки на Лондон от САЩ". От подобни безредици никой не е застрахован, камо ли една малка и бедна България - не дай Боже. Точно в такива моменти трябва да проявим прословутата солидарност, на която се крепи ЕС. Иначе, крайно време е ЕС да изработи една сериозна обща стратегия по въпросите на емиграцията, ксенофобията, расовите и религиозните конфликти.

Солидарност с дявола?!!! Що за безумие?!!!

Ако всичко ти се вижда да е Дявола, посмисли дали ти не си Дявол :-) На изчекнат мозък не можеш угоди. Ккакто и ти угодия нямаш.

Не се чудете. Ама хич. Явно в България простотията е във възход. Кой да знае, че 80% от откритията в областта на науката са с произход Англия. ЮК е люлка на съвременната цивилизация. Всички пишещи срещу Англия, ако имаха възможност да поживеят тук дори 1 месец, неможеш ги върна в Бг по никакъв начин. Но, нямат хората реален поглед върху нещата.

СУПЕР! Харесва ми коментара ти !!!

Само 80% ли са откраднали? Аз мисля, че 95% са окрали. Ти недей да бъдеш толкова заслепен от ЮК и не плюй в кладенеца откъдето си пил вода.

Не 80%, ами 280% от науката са "измислили" англичаните. За другите народи не трябва дори и да са помислили, че са изобретили нещо, или, че имат възможност да изобретят нещо. Браво! Хвала на такива "творци"!!!

А аз познавам английско семейство, което живее в България вече 6 години. "England? Newer again!" е тяхното мнение.

а кои да знае че 19ч5 uk и usa си разделят всички големи германски учени и ги експлоатират като роби.ама то на такива умуве като теб какво да им обясняваш

да. бях за две седмици на курс в империал колидж, и още шест месеца в един университет в южен уелс - чудесна страна с чудесни хора. бяха много търпеливи с мен и разликите в образованието, което аз имам, споделяха всичките си ресурси в лабораторията с мен и всичкото си знание, и правеха всичко възможно да се чувствам добре. била съм и в други страни, но никъде не научих толкова много, колкото там.

Това е горчива ирония, sir!

Never, извинете!

Ако можеше ОТДАВНА ДА СА ГО НАПРАВИЛИ! Проблемът не са емигрантите! Проблемът е ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНО ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА! И понеже СКОРО приближаваме ФИНАЛА, ШОУТО ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА НАВСЯКЪДЕ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ! Без злоба, само състрадание и съчувствие! ТАКЪВ Е БОЖИЯТ ПЛАН! БЕЗМЕРНАТА АЛЧНОСТ И ГЛУПОСТ водят точно до такъв край!

Мистър Х -вземи си заври нещо голямо там където не свети слънцето и си трай.Такива като теб са следващите ,които ще го отнесат. Вярвай ми!!! Мога да се обазаложа. Ти??

Ами на една бедна, малка и жалка България точно безредици и трябват. Сериозно. Друга оправия няма. Ама такива безредици, та да усетят и депутатите, че народа има някаква власт.