В Англия издирват 15-годишна изчезнала българка

15-годишната българка Ана Симеонова е изчезнала безследно във Великобритания на 25 март, съобщи Би Би Си. 8 мъже са били арестувани по случая.

Обратно в новината

Коментари - В Англия издирват 15-годишна изчезнала българка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави само момиче на 15 в Англия, като не знае бъкел английски?!

работи като "фотомодел"

Наистина, що ще там на 15 г. без език, без квалификация и професия? Що за загрижени родители след дъжд качулка? А вие какво искате, да изчезне 115-годишно момиче ли? Естествено, че нея ще грабнат и ще я включат в занаята, не нас с вас! Другите да четат внимателно какво ги очаква и да се замислят да бягат ли натам или да си стоят на .... докато понаучат поне нещичко като за тройка!

това си е мангуста отвсякъде , защо ни знимавате с простотии - дошла в англия от полша , не знаела англииски - тя и български не знае , и чий го дири в полша - май същия е намерила и в англия

Така ли му казват вече на 'таковането' ;))

Taken е направен по действително случващи се ситуации и събития. Пълна безотговорност от страна на родителите.

има мнооооого балгари в чужбина без англииски, че даже и са с претенции.... уясни са

от близкия магазин ,преди да изчезне . Цялото семейство се преместило от Полша в Англия преди 5 седмици . Ана Симеонова е родена в България ,но ГОВОРИ САМО ПОЛСКИ И ТУРСКИ .Щяла е да започва в ново училище .Баща й се казва Асан Сали Мехмедов и я зове да се върне вкъщи .Арестувани са няколко мъже .

"българката не можела нито да говори, нито да чете на английски. . . Тя носела черна плетена жилетка, черни ботуши с шарка, имитираща животинска кожа отстрани, и пъстроцветен потник с тънки презрамки." . . .а от кръста надолу навярно- малко по-широк колан, минаващ за пола. Не споменават можела ли е да говори и чете поне на български, като я водят "българка". Ще си намери работа, не я търсете.

може да говори САМО полски и турски .Не ботуши ,а клин -leggings

И си написал тия глупости,с мисълта,че си много оригинален,нали.Я върви си купи хляб и седи мирен...

Много е важно в подобни случаи да се уточнява етноса.Подобни елементи създават негативно отношение към нашата родина.

"Сестра ромка" с леко поведение става жертва на английски извратеняци. Какво общо има България в случая?

Тук върлуват разни серийни убиици от Вииваком, а те ни занимават,че изчезнал един човек. Да вземат да си размърдат зад-ниците и да свършат нещо а не само да си правят ПОРЪЧКОВИ акции, като тази в Лясковец. Шефовете на тая фирма Вииваком са също като разни страшни мутри .

Вижте снимката й в АБВ, циганка е.

Все пак е 15 годишно дете. няма те ли бащинско/майчинско/ чувство в себе си. Дано се намери без последствия за детето :(

от англ статия . Стеснява кръга на възможните проблеми до основно 2 вида ,в тази възраст ,в семейството на вероятен мюсюлманин ,ако се съди по името на бащата

Тъкмо щях да пиша - бедничкото дете в клетка ли е расло, че не може да каже : "Екскюз ми, хелп". А то от маалата .... Това обяснява донякъде нещата, но как се е добрала до Англия?? Напредничави и амбициозни сънародници имаме, не е истина просто.

Именно. Можеха да го напишат по-правдиво - Туркиня с цигански произход от Полша, родена в България, изчезва в Англия. А не отново - българите това и онова.

"българка" , която говори само полски и турски ?! това е повече от странно :)

А ти като какъв бил се определил, като непретенциозен, неужасен и неграмотен ли?

Трафик,трафик,....принтове,потници...нищо случайно няма!

Много постна е тази инфо за "българското момиче". А в Лестър на всеки британец се пада по 3-4 африканци,пакистанци и бангладещци,може да е станала свърталище и на нашите мургави българи.

Млъквай тъпак, пича поне има какво да напише за разлика от куха кратуна като теб !

Ква българка бе пичове. Чиста проба мангалка.

защото пролемът е всъщност голям . ТРАДИЦИЯ СРЕД МЮСЮЛМАНИТЕ Е УРЕДЕНИЯТ ОТ РОДНИНИ БРАК ,ВСЕ ОЩЕ ,И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕС, защото ,ако не се ожени за мюсюлманин дъщерята на отдаден мюсюлманин ,РЕЛИГИОЗНОТО ИМ НАКАЗАНИЕ Е СМЪРТ ,И ТОВА КАРА МЮСЮЛМАНИТЕ И В ЕС ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УРЕЖДАТ БРАКОВЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ И ДА СЛЕДЯТ СПАЗВАНЕТО НА СПОГОДБАТА ,за което някои дори получават предварително доста пари ,а и са често с многобройни фамилии,зависими от помощи ,безработни ,и зависими и такива традиции ...Щом бащата е с мюсюлманско име ,значи е мюсюлманин ,и подвластен на религиозните им традиции .

Благодарейки на Колегата 'котраг' за доизясняванията (Браво !) - все пак ми се струва че Би следвало да Задействаме : А. Посолството в Лондон (, ама - Не ала 'Мисия Лондон' де :-) Б. Нашата Диаспора в Англия (Има фейсбук група 'Българи в Англия')

Да знает забелязал съм, че който си оставаи родината рано или късно го настига нещо него или близките му. Дълго време живях в Англия и се прибрах, но спомените за случки на поляци, руснаци и българи са се запечатали дълбоко в съзнанието ми.

Тук циганите са роми, а в чужбина стават българи! Един британец казал на мой познат в Англия,че като чуе българин си представая някой космат. Пък знам за няколко случая и в други европейски държави дето като видят някой наш сънародник, и му казват, че сигурно не е чист българин защото бил прекалено бял...

подчертават ,че се търси в райони,където говорят " турски и полски " ,и са поставили постери и на турски и полски език ,тя не говори български ,нито английски .Става дума за друг тип диаспора -тюркич-товорящи етноси

Абе, що не си завреш бога дето слънце не огрява?

Един мой познат англичанин ми каза: "Познавам няколко българи, ама ти си много бял".

И на мен ми се случи! Моята пенсия е 9 Х по висока от българската! Що не кажеш на народа по каква причина си се върнал? Аз знам защо!

ще е жалко за момичето ако е отвлечено, но да отива САМО В ЧУЖБИНА БЕЗ ДА ЗНАЕ ЕЗИКА е авантюра или иска да работи по улиците.

Съквартиранта ми се обеси... ето затова се върнах

ГЛУПАК, ЗАЩО СЛАГАШ МИНУС?

виновин за самоубиството? Той си е имал причините за това или ти му помогна? Аз си живея тук съвсем спокойно и щасливо.

Прочетох статията. Къде видяхте, че тя не говори и не пише на български? Единственото, което прочетох е, че не знае английски. А и името и е българско..за какъв турски и полски език говорим?

на зависливите и на въшкарите... Умирам от густо!

link

Бащата се казва Асан Сали Мехмедов, а тя се казва Ана Симеонова??? И е българка, която не говори български...айде не на нас тия!

Има 8 заподозрени мъже при положение, че не знае бъкел английски.

Странностите: - 15 годишна кой ще я пусне без придружител в самолета? - от Полша в Англия без да знае езици? - облечена с ботуши и потниче през март? - 8 арестувани и пуснати под гаранция? Дано да е жива и здрава, но нещо не и е много чиста работата. Вероятно малолетна проститутка и вероятно циганка.

Бинго! Как се сети! Може и да не е циганка, но за другото...