В Англия издирват 15-годишна изчезнала българка

15-годишната българка Ана Симеонова е изчезнала безследно във Великобритания на 25 март, съобщи Би Би Си. 8 мъже са били арестувани по случая.

Обратно в новината

Коментари - В Англия издирват 15-годишна изчезнала българка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е циганската махала на англия

E, братлета, май спечелих. Гледахте ли новините? Със сигурност е циганка, но за проститутка едва ли ще я вземе и къркан англичанин. Остава да е джебчийка. Защото за берачи на ягоди е рано

Това не е вярно. На 14 години децата имат право на лична карта.

Нямат право, задължени са.

с какви документи е пътувало това дете? след като е на 15 години няма право на паспорт и лична карта.

Е как да няма право на паспорт? От момента на раждането, всеки български гражданин има право на паспорт.

Така е написана статията, че излиза, че момичето е било само в Англия. А тя е била там със семейството си. Ето новината на английски: link

Как решихте, че е циганка или проститутка? Вие деца имате ли дето пишете щуротиите. В тежкия пубертет децата ги избиват да вършат какви ли не "геройства" за да привличат внимание и да са интересни, или едно недоразумение с родител.Не се изключва което също е много вероятно - подстрекател. Децата на тази възраст са наивни.

15 годишните не могат да пътуват със самолет без придружител, а сред арестуваното половин графство няма ни една жена.

От 14 години могат да пътуват "прикрепени" и то без да са с роднини.

Така е! До толкова наивни че вече имат 1-2 деца

Ако прочетеш новината в английските сайтове, ще видиш че имената на бащата не са от най-българските. Ако баща ти се казва Сали, колко българин си според теб ?

индивид на 15 години не можете да го вините така за съдбата му. много грозни хора пишат тук, с ориенталско балкански манталитет.

Нека не обиждаме детето че е проститутка без доказателства . Има вероятност и да е джебчийка

Странностите: - 15 годишна кой ще я пусне без придружител в самолета? - от Полша в Англия без да знае езици? - облечена с ботуши и потниче през март? - 8 арестувани и пуснати под гаранция? Дано да е жива и здрава, но нещо не и е много чиста работата. Вероятно малолетна проститутка и вероятно циганка.

Бинго! Как се сети! Може и да не е циганка, но за другото...

През този м.март, в Англия е доста топло. Виж метеорологичната обстановка. Не говорете за момичето глупости, без да е сигурно нищо.

Има 8 заподозрени мъже при положение, че не знае бъкел английски.

Бащата се казва Асан Сали Мехмедов, а тя се казва Ана Симеонова??? И е българка, която не говори български...айде не на нас тия!

link

Прочетох статията. Къде видяхте, че тя не говори и не пише на български? Единственото, което прочетох е, че не знае английски. А и името и е българско..за какъв турски и полски език говорим?

ги има и тези подробности . Затова са разлепили и постери в кварталите с преобладаващо турско и полско говорящи там ,на ПОЛСКИ И ТУРСКИ ЕЗИК ,на които баща й казва,че я обичат в семейството и НЕ Е ПРИЧИНИЛА НЕПРИЯТНОСТ ,И Я ПРИЗОВАВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЯХ

ще е жалко за момичето ако е отвлечено, но да отива САМО В ЧУЖБИНА БЕЗ ДА ЗНАЕ ЕЗИКА е авантюра или иска да работи по улиците.

Тук циганите са роми, а в чужбина стават българи! Един британец казал на мой познат в Англия,че като чуе българин си представая някой космат. Пък знам за няколко случая и в други европейски държави дето като видят някой наш сънародник, и му казват, че сигурно не е чист българин защото бил прекалено бял...

Един мой познат англичанин ми каза: "Познавам няколко българи, ама ти си много бял".

Да знает забелязал съм, че който си оставаи родината рано или късно го настига нещо него или близките му. Дълго време живях в Англия и се прибрах, но спомените за случки на поляци, руснаци и българи са се запечатали дълбоко в съзнанието ми.

Абе, що не си завреш бога дето слънце не огрява?

И на мен ми се случи! Моята пенсия е 9 Х по висока от българската! Що не кажеш на народа по каква причина си се върнал? Аз знам защо!

Съквартиранта ми се обеси... ето затова се върнах

ГЛУПАК, ЗАЩО СЛАГАШ МИНУС?

на зависливите и на въшкарите... Умирам от густо!

Благодарейки на Колегата 'котраг' за доизясняванията (Браво !) - все пак ми се струва че Би следвало да Задействаме : А. Посолството в Лондон (, ама - Не ала 'Мисия Лондон' де :-) Б. Нашата Диаспора в Англия (Има фейсбук група 'Българи в Англия')

подчертават ,че се търси в райони,където говорят " турски и полски " ,и са поставили постери и на турски и полски език ,тя не говори български ,нито английски .Става дума за друг тип диаспора -тюркич-товорящи етноси

Ясно. (Благодаря Ви !)

Ква българка бе пичове. Чиста проба мангалка.

Много постна е тази инфо за "българското момиче". А в Лестър на всеки британец се пада по 3-4 африканци,пакистанци и бангладещци,може да е станала свърталище и на нашите мургави българи.

Трафик,трафик,....принтове,потници...нищо случайно няма!

"българка" , която говори само полски и турски ?! това е повече от странно :)

Вижте снимката й в АБВ, циганка е.

Тъкмо щях да пиша - бедничкото дете в клетка ли е расло, че не може да каже : "Екскюз ми, хелп". А то от маалата .... Това обяснява донякъде нещата, но как се е добрала до Англия?? Напредничави и амбициозни сънародници имаме, не е истина просто.

Тук върлуват разни серийни убиици от Вииваком, а те ни занимават,че изчезнал един човек. Да вземат да си размърдат зад-ниците и да свършат нещо а не само да си правят ПОРЪЧКОВИ акции, като тази в Лясковец. Шефовете на тая фирма Вииваком са също като разни страшни мутри .

"Сестра ромка" с леко поведение става жертва на английски извратеняци. Какво общо има България в случая?

Много е важно в подобни случаи да се уточнява етноса.Подобни елементи създават негативно отношение към нашата родина.

"българката не можела нито да говори, нито да чете на английски. . . Тя носела черна плетена жилетка, черни ботуши с шарка, имитираща животинска кожа отстрани, и пъстроцветен потник с тънки презрамки." . . .а от кръста надолу навярно- малко по-широк колан, минаващ за пола. Не споменават можела ли е да говори и чете поне на български, като я водят "българка". Ще си намери работа, не я търсете.

може да говори САМО полски и турски .Не ботуши ,а клин -leggings

от близкия магазин ,преди да изчезне . Цялото семейство се преместило от Полша в Англия преди 5 седмици . Ана Симеонова е родена в България ,но ГОВОРИ САМО ПОЛСКИ И ТУРСКИ .Щяла е да започва в ново училище .Баща й се казва Асан Сали Мехмедов и я зове да се върне вкъщи .Арестувани са няколко мъже .

И си написал тия глупости,с мисълта,че си много оригинален,нали.Я върви си купи хляб и седи мирен...

от англ статия . Стеснява кръга на възможните проблеми до основно 2 вида ,в тази възраст ,в семейството на вероятен мюсюлманин ,ако се съди по името на бащата

Млъквай тъпак, пича поне има какво да напише за разлика от куха кратуна като теб !

защото пролемът е всъщност голям . ТРАДИЦИЯ СРЕД МЮСЮЛМАНИТЕ Е УРЕДЕНИЯТ ОТ РОДНИНИ БРАК ,ВСЕ ОЩЕ ,И НАЙ-ВЕЧЕ В ЕС, защото ,ако не се ожени за мюсюлманин дъщерята на отдаден мюсюлманин ,РЕЛИГИОЗНОТО ИМ НАКАЗАНИЕ Е СМЪРТ ,И ТОВА КАРА МЮСЮЛМАНИТЕ И В ЕС ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УРЕЖДАТ БРАКОВЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ И ДА СЛЕДЯТ СПАЗВАНЕТО НА СПОГОДБАТА ,за което някои дори получават предварително доста пари ,а и са често с многобройни фамилии,зависими от помощи ,безработни ,и зависими и такива традиции ...Щом бащата е с мюсюлманско име ,значи е мюсюлманин ,и подвластен на религиозните им традиции .

има мнооооого балгари в чужбина без англииски, че даже и са с претенции.... уясни са

А ти като какъв бил се определил, като непретенциозен, неужасен и неграмотен ли?

Taken е направен по действително случващи се ситуации и събития. Пълна безотговорност от страна на родителите.

Наистина, що ще там на 15 г. без език, без квалификация и професия? Що за загрижени родители след дъжд качулка? А вие какво искате, да изчезне 115-годишно момиче ли? Естествено, че нея ще грабнат и ще я включат в занаята, не нас с вас! Другите да четат внимателно какво ги очаква и да се замислят да бягат ли натам или да си стоят на .... докато понаучат поне нещичко като за тройка!

Какво прави само момиче на 15 в Англия, като не знае бъкел английски?!

работи като "фотомодел"

Така ли му казват вече на 'таковането' ;))

това си е мангуста отвсякъде , защо ни знимавате с простотии - дошла в англия от полша , не знаела англииски - тя и български не знае , и чий го дири в полша - май същия е намерила и в англия

Все пак е 15 годишно дете. няма те ли бащинско/майчинско/ чувство в себе си. Дано се намери без последствия за детето :(