Меркел: Членството в ЕС прави Великобритания силна

Оставането в ЕС ще гарантира на Великобритания, че ще продължи да е благоденстваща страна с успешна икономика, заяви канцлерът на Германия Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Членството в ЕС прави Великобритания силна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Великобритания излезе от ЕС, английският език ще продължава ли да бъде официален в ЕС?

Страх те е до смърт , че скапаният ти съюз се разпада и ти нищо не можеш да направиш ! Хората НЕ са чак толкова глупави колкото вие си мислите ! Всички , дори и децата разбраха вече , че този насилствен и заробващ съюз е една измишльотина за да си пълните гушите и да съсипвате икономиките и суверенитета на другите за да ви е добре на вас ! ДА Мекерел , СКАПАНИЯТ ти съюз се разпада и ти ще гледаш с широко отворени очи как пада камък по камък ! И този Райх няма да го бъде !!!

Ти женице,с огромно самочувствие,попита ли народите от чието име действаш,дали са съгласни.Направи ли референдуми.Попита ли хора и правителства.Не ви щем измислената ви демокрация.Седни си на задника ,бабушкер.Махай се.Това е път към ПЪКЛОТО.

ТАЗИ БАБУШКЕРА ДА НЕ Е ЩЕРКА НА НЯКОЙ ХИТЛЕРИСТ?

Зад тези слова прозира истината, че канцлера на Германия е васал на САЩ от 1945 г. за 150 г. със "Канцлер акт" които всеки встъпващ в длъжност канцлер трябва да подпише. Припомнете си колко щастлива бе Меркел когото спечели на изборите и как гледаше като препикано мушкато при втъпването в длъжност. Казах!

Членството на ВБ прави ТЕБ силна, поради факта, че действа като преливник на мигрантската вълна, която предизвика и също така внася голяма пачка, за да може пак твоите "бежанци от физически труд" да папкат и да се множат!

Тази има сериозни пропуски в познанията си по история...умрели англичаните за нейните икономически обещания

Богохулно е в днешния ден да се занимаваме с това нищожество!Господ я е наказал и тепърва ще и дава знаци.Тежко и, но и тежко ни.

Меркел да не ми казва как да гласувам. Аз си знам!

Много по-интересно ми е какво е отговорила Меркел,на разбиващата критика от депутатката от Бундестага- Сара Вагенкнехт. Има преведен клип ,ако някой го интересува да го потърси,заслужава си.

Над 1500 общини в 12 държави членки от ЕС обявиха, че са зони, освободени от опасното търговско споразумение ТПТИ, по което съюзът на 28-те и САЩ преговарят. Представители на местната власт във Великобритания, Белгия, Холандия, Франция, България, Испания, Италия, Австрия, Ирландия, Гърция, Португалия и Германия ратифицираха обща позиция срещу споразумения като Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции с американците и СЕТА с Канада.

Нищожество.

Лондония да внимава, че ще щъкат кафяви шинели по Tower Bridge!

Меркелиха и ти като Нашия Менте Тапет в същата школа си обучавана . Не разбра ли Меркелиха ,че само с плюене и лозунги на Тапети не става . Доказахте нагледно ,че Такава тъпа дума като Демокрация няма и доказахте ,че Капитализма е пробит от всякъде . Спад на всякъде Гърция фалира , Испания и Италия в бедствено положение само ние останахме стабилни в Е.С щото за нищо не ставаме .

someone

от икономическа гледна точка е права - ако една страна е в ес търговията с други страни в ес е улеснена и по-изгодна. но малцина британци ще гласуват с мозъка си, по скоро ще се следват емоции, а те са против ес.

Британците не са толкоз прости :D Пък ако излезнат - 700 фирми веднага се изнасят от острова на континента. Големите концерни вече са си накупили парцели в Словакия.

Никак не е изгодно, защото ще трябва да приемат всички закони на Брюксел. Това означава правна нестабилност, която за кратко време ще изяде цялата полза от членството. Както която и да е влизаща в ЕО страна. Най-добрия вариант за британците е да са асоцииран член. Хем нямат мита хем са навън и могат да си правят законите както искат а Меркел да си стои в меркелостан. При всички положения всички финансови транзакции между САЩ и ЕО минават през Лондон.

латвия е готова да приеме 531 мигранта за годината , а ние на ден ...

Кичо

Ами светнали са си колко бачкери им трябват в Чистотата ...

Нали си правоверен бе? Приемай си братушките!

след всяко появяване на плашилото , знаем какви са последствията ...

Тази патица и сапун не може да продаде,а тръгнала да рекламира на чуждите народи диктатурата ЕС.

Просто ми е чудно как ще реагират латвийците и естонците, когато ги понапълнят малко с черни и мюсюлмани. Под благосклонния поглед на "демократичната" общност тези държави положиха огромни "недемократични" усилия да изгонят от териториите си рускоговорящите (руснаци, украинци, белоруси), а сега ги пълнят с черни и мюсюлмани...

Латвия имала задължения. На Германия все й е длъжен някой. А хората никой не ги пита, само продажните политици не спряха да се кълнат във вярност на ЕС и САЩ.

4 райх дава акъл на Англия ?

Кичо

поправка 4 я халифат

Кичо

Меркел ханъм великите ариици дога ли ще те траят ти им * мамата на държавата.

Тази ханъма когато си мълчи,минава за полуидиот,но когато си отвори устата се уверяваме,че е цял.

За това и ние станахме бандитска,пардон,силна държава,защото се присъединихме към ЕС.

someone

ти какво искаш - пак да чакаш на опашка за виза?

Защо ми е виза, ако съм добре в България? Кое е по-важно?

на тая трябва да и забранят да говори на публични места.

Меркел каза че оставането на Великобритания в ЕО я облагодетелствува, защото тя е комсомолския секретар на ЕО.

se чудя доичовците докога ще те търпят тебе ?