България чества 104 години независимост

Велико Търново бе център на националното честване на 104-ата годишнина от обявяването на независимостта на България. Хиляди се събраха пред входа на Царевец и на площад "Цар Асен I" за тържествената заря-проверка, съобщи "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - България чества 104 години независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега пък да си изясняваме отношенията и поведението?!? Неуместно, ресто, не струва.......

Че съм ти фен, фен съм ти и не го отричам. Твоите постове дигат нивото на ДИР.бг- това е факт : ) А за другите никове, кво да ти кажа..... във феиса имам 31 профила, та в ДИРа ли нема да имам 8, примерно : ) Обаче сега сериозно- E.Poaro е на някой друг.

Пак не позна. Когато някой е на различно мнение от твоето, това не го прави автоматично комунист, от "Позитано", "червен боклук", с " диагноза", "съветофил", или нещо от сорта. Стегай се, че нещо напоследък много ти падна нивото : )

Благодаря за разяснението, колега : )

Не, но неговите реплики ми дадоха възможността да те разконспирирам. А и за Позитано-то и господарите си много далече от истината. П. П. Кой, или каво е "Амакум Захов"?

Абе, хане, това новия ти ник си е цела скоропоговорка бе, не можах да го произнеса даже! Да те питам, какво стана със "Старата килемявка"- отдавна не съм го виждал и почвам да се притеснявам, да не му се е случило нещо?!

ХХ

Какава ти независимост! Отървахме се от султан, натресахме се на цар.

Как може някаква квачка по битиви преди малко да ми твърди, че видиш ли, 22-ри септември бил по-голям национален празник ит 3-ти март! Обединение по-важно от освобождение - трагедия. И тези тъпаци й дават трибуна за пристотиите.

Vlad_Rank

Защо не се сещам едно нещо от което да сме независими!?...

Кви българи?! Останаха милион иполовина балъци и още толкова пенсионери да робуват на няколко хиляди изрода

asa123@

Каква независимост ? Княз Фердинанд не е българин...???