Коментари - Вдигнаха истинска сватба на Роженския събор, гърмяха пушки, викаха войводи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Келеши? Не пристъпвайте напред?

Селска работа...

Браво младежи! А мутрата Борисов не посмя да се покаже за да не му покажем "народната любов". Ако сте забелязали Борисов избягва да присъства на масови народни прояви, освен на организирани от ГЕРБ платени такива, като предизборните с джипа по строящи магистрали с платени привърженици размахвайки знамена и държащи плакати с лика на вожда.

Ботев добре го е казал във "В Механата", идиоти.

Живи и здрави да са младоженците и дечица български да имат, колкото искат!

А кога тези 250 хил. деградирали гладници ще дойдат да заврът в кучи задник МУТРАГЕНЬО от Банкя???????????

Браво !

Браво! Прекрасно събитие, в най-българската част ба Бългрия - Родопите! С най-хубавата народна музика и народни носии! Не могат да го преживеят това някои съседни държави без характер, голяма завист

Живи и здрави! .... Губи ми се Цветан Ц. с цървулите и калпака :)

Гледайте платените от турското посолство тролове - колко нещастни са тези рязани азиатци! Да пишат във форума против толкова хубавото българско събитие, Да наричат над 3500 фолклорни групи деградирали! Споко, идва времето в което ще ядете дебелия балкански... азиатци!

Аз не съм "резак" ,НО задавам същият въпрос . България загива, потъва в безхаберие и грабене от една политическа върхушка, а българинът пее , играе и ...нехае ...за съдбините си и бъдещето на децата си . Вместо тези 280 000 души да се сберат на "жълтите" павета, ама не с гайди и кавали ... Не народ а ...мърша...Вече дори се срамувам от себе си .

Село, родно село! Аман от евтин патриотизъм! Държавата потъва, а гастарбайтерите вдигат анахроничен годеж. Селяндури!

Браво на младежите, но г-жата дето им пожелава 9 българчета да родят не е ли разбрала, че цялата компания живее в Англия и хич няма намерение тук да ражда. Ще си идват на гости за 2-3 седмици и обратно, във входа в който живея от 24 вече 6 апартамента са празни по тая причина

Има майстори, да му шпакловат Асансьора.

Фланелките, пардон Т-шъртите, са традиционни от едно време. Особено с надпис Jack&Jones... Селяндури-граждани има навсякъде. Баш тях ли трябваше да показвате?

Бутафорни сантименти и псевдопатриотизъм. Масовка.

Какво значи "най-българската част ба Бългрия"? Другите части по-малко български ли са или какво?

Познах те! Прекрасно резюмиран коментар, достоен за Шеркин!!!!

Тъпото беше там и се чуваха,как бият чановете в главата му...

Здрасти, аз бях.

Яко заработва един клетник с 2-3 ника жълти центове ;)))) Жалкарите нпо-фекалки пощръкляват при всяки Български празник с вековни традиции , а те са през ден и направо им се стопиха лагерите от малоумно словоблудство . Плюй , отмини и с юмрук ги отвърти :))) Живи и здрави да са младоженците ! Прекрасен спомен за цял живот ще им остане . ГОРЧИВОООО ! Да пребъде прекрасната България . УРААААА !

За един младоженец питам? Тъпак си.

Хайде сега Курнела и Радев да ги поведат към София да гътат правителството. Имат пушки и войводи.

Кога си си преглеждал дробчето последно?

Като има се яви Цачева всички ще избягат. Първо ще я освиркат по скорошна БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИЯ

А, да, тя е рокаджийка и бицепса и е колкото на мъжа на Биляна Йотова. Друс-друс...

Какви войводи. Само на маса и пияни до козирката. 30 години унищожават България и прогонили Народа и от нея. Циганите се рост като зайци Българи не, се раждат. Само на геролтия и печене го докарвате. Кърваво хоро трябва да играете сърце с смелост да напълнени, дом да загърби те Родина и народ от гибел и закриване да спасяване, с не базирани и фойерверки с бутафорни пилоти да правите.

Че откъде ги намерихте? Освено от Албания, за съжаление, не се сещам откъде сте ги намерили.

Бирата беше ли по три лева. Кебапчето по 1,50? Минералната и тя. Картофите със сиринИ по 3,00 лв.? Такива бяха условията към "ресторантьорите". Или пак ви го натаковаха?

Съседните държави ни се смеят, мила моя, а не ни завиждат. И отркито ни казват, че го правим от чувство за малоценност, а не от усещане за величие и национална гордост. Твърдя го, защото съм го чула буквално като коментар от чужденци, а не защото така предполагам.

Прекрасна природа , вълшебна музика и песни , хора се вият , усмихнати хора , малчугани с грейнали очи , родният трибагреник огрява празника ... в сърцето на свещенната Родопа Планина . Напълни ми се душата . Заредих се със Светлина и Красота за цяло лято ;))) Много любов и късмет за младоженците , големи сладури , лъчезарни ... Със здраве ;)

Толкова ви трябва на вас, малоумници. Затънали сте в лайна, ама една чалга с малко кебапчета и лютеница ще ви върнат доверието в светлото бъдеще. Сиктир.

Че и войводи ли са се писали някои, бе ? Дошли от на майната си да правят бутафории...

ако знаеш тия три дни колко съм ви псувал че не мога да си стигна до работата и да си я върша както траябва, ще се самоубиеш! съсипахте ни и празника, и делника, и планината и ливадите!

Нещо си се объркал , драги Келеш ;))) Рожен и чалга , няма как да се случи . Съчувствам ти за фекалното битие , дано се оправиш . Бъди здрав :)

А развяха ли чаршафа на булката и пиха ли сватовете блага ракия???

ДА СИ ОБИРАТ ФЬШКИИТЕ И ДИМ ДА ГИ НЯМА.

Едни хора си спретнали съборче на народното творчество и животновъдство, а на други им колят прасенцата по вина на проклетата чума.

Прави впечатление че най много обичат страната лица отишли на другия край на земята което дори не искам да коментирам как се нарича, но е толкова обидно за нас които сме останали тука да си носим кръста.....

коментираха новината за новите самозвани роженски войводи" със следните думи: " Ай, диннини сиктимини, Керата пезевенк !"

Никога, защото за там си трябва гръбнак, пък те имат основно търбух. Да не е казал вчера поетът това, което сякаж е писано вчера по актуланост: Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне!

Найс, а?

Това е много неприятно политическо мероприятие на сметката на добрите и бедните хора.

Поздрав за всички туристи и досадници из природата, от един наивник, дошъл тук с презумпцията, че ще вдигне народа като мине с четата, пък накрая вместо легендата за турски курушум в челото, отнася български в гърдите от заговорници в четата му. Това е нивото и то не от вчера, а патриотари мразя повече и от предателите: Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е, или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро тоя не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти! Аз веч нямам мило, ддраго, а вий... вий сте идиоти!

Като питали булката как е минало, сигурно е отговорил с баналното "Апнааме, пийнааме - тези три неща".

Чудя се ,как още не са те изтрили...Същите мисли и аз изразих на два пъти ,вярно ,с мои думи,далеч съм да се меря с титана Ботев ,но явно на редакторите не им отърва да НЕ изпълняват нарежданията си на тези от ,които зависят . Мижитурки -долни !

...и какво и е "истинското" на тази сватба Лиляно?

Негативни коментари за тоя чуден Български празник ... Явно извънаредно са активирани освен редовите нпо-дебили и орките от катуните ;)))) България ще пребъде , свиквайте с тая мисъл , шломци / асановци . Ще се задавите в собствената си омраза , аре друм към югоизток !

Ти не си Любак, а си чист МЕНТАК. Но доколкото разбирам си още малък, може и да прогледнеш някога... евентуално.

"...гърмяха пушки, викаха войводи..." Е па на маса сме така! Иначе ни изтрепаа мангалете по селата - старци, баби, командоси, все!