Коментари - Възстановиха закритото от Бойко Рашков гранично полицейско управление в Болярово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До май месец има много време и ще чакаме тия машини, както чакаме ефките! Я питай Тагаренко, дали няма веднага да ги пренасочи към Украйна!

не ползвахме бетеерите,те са по ефетктивни щото имат и картечници,а тагарев ги подари за скрап,и сега купуваме некви китайски самоходки

с него и без него все тая!! Това не е граница и това неса граничари!!

Стягайте положението по границата, че всичките дето минат от тук ще ни ги връщат обратно! И да се стреля! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Чак сега осъзнаваме колко са го мислили едно време хората, но за сметка на това един път сме го развалили, после сме го занемарили, след това сме го разрушили и сега искаме да започнем всичко от начало! ще трябва да го открием, след това да построим, след това да намерим хора и след това ще започне да работи... 35 години на вятъра!

Това са тюфлеци ,кви граничари ...

Лека-полека, ще възстановим всичко построено през лошия комунизъм и разрушено през хубавата демокрация.

Бях граничар ! Намаше ,,Фронтекс",но за наша гордост, имаше ,,Гранични войски".Това беше по ,,ТАТОВО ВРЕМЕ ".Имаше,,кльон" имаше ред и отговорност за всяко нарушение на ,,Държавната Граница "Сега сме разграден двор и затова е трудно да се охранява и пази границата ! Главния комисар е добър ,,Полицай "но не е граничар.

сега ББ да гу забучат до някой кол на оградата поне да се прави, че охранява (тоест работи) и той нещо.

Какво пол.управление,то държава няма.

Какви са тия Началници-НЕБРЪСНАТИ,НЕУГЛЕДНИ,РАЗГЪРДЕНИ!!! Разпад във всички държавни институции,ами вижте турците от другата страна на браздата-изпънати като струни!!! Те и тия дето ни управляват ,небръснати,никакъв респект ,какъв пример да дадат! Стегнете се бе хора ,вие сте огледалото на държавата!!!

Редовната злоупотреба с алкохол вреди не само на здравето на алкохолика ,а и на здравето на държавата, особено ако държавата е поверена в ръцете на алкохолици.