Коментари - Възстановиха закритото от Бойко Рашков гранично полицейско управление в Болярово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редовната злоупотреба с алкохол вреди не само на здравето на алкохолика ,а и на здравето на държавата, особено ако държавата е поверена в ръцете на алкохолици.

Какви са тия Началници-НЕБРЪСНАТИ,НЕУГЛЕДНИ,РАЗГЪРДЕНИ!!! Разпад във всички държавни институции,ами вижте турците от другата страна на браздата-изпънати като струни!!! Те и тия дето ни управляват ,небръснати,никакъв респект ,какъв пример да дадат! Стегнете се бе хора ,вие сте огледалото на държавата!!!

Какво пол.управление,то държава няма.

сега ББ да гу забучат до някой кол на оградата поне да се прави, че охранява (тоест работи) и той нещо.

Бях граничар ! Намаше ,,Фронтекс",но за наша гордост, имаше ,,Гранични войски".Това беше по ,,ТАТОВО ВРЕМЕ ".Имаше,,кльон" имаше ред и отговорност за всяко нарушение на ,,Държавната Граница "Сега сме разграден двор и затова е трудно да се охранява и пази границата ! Главния комисар е добър ,,Полицай "но не е граничар.

Лека-полека, ще възстановим всичко построено през лошия комунизъм и разрушено през хубавата демокрация.

Това са тюфлеци ,кви граничари ...

Чак сега осъзнаваме колко са го мислили едно време хората, но за сметка на това един път сме го развалили, после сме го занемарили, след това сме го разрушили и сега искаме да започнем всичко от начало! ще трябва да го открием, след това да построим, след това да намерим хора и след това ще започне да работи... 35 години на вятъра!

Стягайте положението по границата, че всичките дето минат от тук ще ни ги връщат обратно! И да се стреля! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

с него и без него все тая!! Това не е граница и това неса граничари!!

не ползвахме бетеерите,те са по ефетктивни щото имат и картечници,а тагарев ги подари за скрап,и сега купуваме некви китайски самоходки

До май месец има много време и ще чакаме тия машини, както чакаме ефките! Я питай Тагаренко, дали няма веднага да ги пренасочи към Украйна!