"Възраждане" внася искане да се анулира "зелената светлина" на Скопие за ЕС

Все още имаме възможност и ние в 12-ия час да не довършим това национално предателство, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Процедурно, да правилно е – би трябвало да се използва всяка възможност, която има "Възраждане", но по принцип, надали има някакви шансове. Защото това не е просто нова зелена светлина за Македония, а все същата светеща от запад вече десетилетия и столетия, червена светлина за България като цяло, включително и Македония. Да припомним да речем Соломон паша, дошъл през 1877 г. от Париж в България, заедно с армия превозена от Ситито. Или пратения от Ню Йорк приоритетно години преди 1917 г. и първо на Балканите, в България като военен кореспондент, Лев Бронщайн (Троцки), където той практикува най-свирепа българофобия (като цяло и без изключения за съставните части на България) и чак след това бе прехвърлен в Русия, за да развихри там кървавата им и братоубийствена русофобия. На дали е случайно, че той подписва ужасния за Русия Брестски мирен договор точно на 3 март.

Това трябва да бъде анулирано по най--бързия начин Преди Пълния Провал да са видели сметката на България

Напълно сте прав.И ако има български народ веднага да излизат по улиците и да заявят позицията си.В противен случай Македония ще успее да си присвои част от българската история и да доунищожи всеки в Македония,който твърди,че е БЪЛГАРИН.

При едностранна промяна в предложението БГ може да оттегли съгласието си.

още повече ако правителството е в оставка. Но хайде да видим какво са променили. И да, Самуил е цар на българите, на онези българи тогава, сегашните са срамно петно в историята.

Колкото и да не мога да понасям лицето, тук е прав... българският парламент е дал одобрение на един текст, който еднолично е променен от другата страна... ами, утре на Макрон може да му хрумне, че е още по-изгодно да отпаднат всякакви ангажименти към България... просто се приема нещо, което ние не сме одобрили, а всъщност сме най-пряко засегнатата страна...

Алооу, Сербезова! Въпреки че сте министър на здравеопазването в оставка - вие сте длъжна да си изпълнявате задълженията и Костя ще трябва да е в психиатрията!

ЧЕ СИ СВИНЯ ;)

А вие-коментиращите,от къде знаете какво е съдържанието на новото предложение?След като македонците са доволни,не се ли притеснявате,че след като разберем какво точно е съдържанието на новото предложение,може ние да СМЕ МНОООГО НЕДОВОЛНИ.

Последното предложение е идентично с документа приет от българския парламент

няма ли кой да му тресне един между зъбите

Българи ли са от тази партия Съмнително е

Този освен н да се пъчи и репчи Нещо друго . Братя българи много простотия в днешно време

Слаби са ни политиците. Няма да се учудя толкова да отвратят народа че не" Възраждане" а БКП да се появи отново.

И компрометирани, подкупни популисти. Ако това са мнозинството от българите. Тежко й на държавата и на тия ,които милеят за нея

Хохохо я стагай багажа. Ти приключи!!!

Френският посланик в София: Последното предложение е идентично с документа приет от българския парламент. Митрофанова си заслужава изгонването дори само за тази акция.

Радостните реакци в РСМ опрдлено говорят друго

Хайде първо да го прочетеш пък после да си говорим става ли?

Абе, тъпак, Франция е изпратило коригирано предложение и към България. Самите са казали, че е с нанесени корекции. И то неизгодни за България, но твърде изгодни за Македония

Френското предложение бе одобрено от НС в първоначалният му вид , всички промени след това направени еднолично от Фрнация не са легитимни ,

Възраждане са Атака , никаква разлика Големи патрЕоти а защитават чужд интересен (Русия) Копейкин си е на Бойко тиквата еничарче

пълни глупости! много ви се иска!

Каква България те гони бе, Копейкин! Хан Аспарух е бил Македонец, българите са били некакви черни, дребни мангали! А левент Кире Кура е македонскиот цар, след него иде Хасан Честния на власт, който ке го тури на два ката на всеки български мангал!

Сега ,че Коцето яхва вълната и си е един счетоовдител е ясно. Но и друго е ясно, ние реално нямаме никакъв суверенитет. Просто политиците са така хванати за някой неща, че само козируват с надеждата да не влязат в затвора или да не им запорират сметките. Всичко се знае. Това за Македония е висша проба слугинаж. Ние сме специалсти по френска любов..не зависимо дали я правим на Берлин, Москва ,Брюксел или Вашингтон.И на никой нямаше да му дреме за слугинажа, ако не ни разгониха фамилията с цените последната година. Сега ще видите, като вдигнаг лихвите по кредитите,какво ще настане....Просто са една некадърна група. Нито съм русофил, нино русофоб. В магазина не ми питат за това. Искат кеш. А тези мочета от ППППППППП-просто са ужасно некадърни, и Бога ми-крадливи. Същите като предния селяк.

Хораспрете да чете този вмирисан сайт пълен с тролове и лайняни "новини"..

Ей долен предател да се скриеш вече и ти в някоя дупка и да млъкнеш и престани да ми се правиш на националист, плужек , срам за България

Но бързо бързо ще бъде занулен.Както занулиха Сидеров

Определено този ТИП работи за чужди интререси. А подръжниците му , не вдяват ли , че Костадинов работи за Русия? А Русия с този президент е вредна за България!

На самолета с онези 70 .

кой пък ти го каза, че е за Русия?? това че не върти тръби и минети по посолствата го прави директно руски?! ама да, аз забравих, че всички сте свикнали от 30години на англисаксонците да им въртите дудуци...

Къде в руската Дума , а там си внасяй каквото, руската душа ти иска

Абе "Възраждане", айде свършете нещо полезно в тоя Парламент бе хора. Стига сте симулирали дейност. Ноти, декларацийки, ала бала.... Ама вие затова сте там, да спъвате...

Малко са! Нищо не могат да направят.

в доклада?

Копейкин, довечера заедно в самолета с Митрофанова - вън!

Всеки хитрец, който иска да улови глуповатия българин се хваща за темата Македония, копейкин не е изключение ...

Затвор за фашиста Костадин Костадинов!!!

Какво точно е променил Макрон , че толкова се радват макетата. Историците да кажат , и ако не е в наш интерес , отказваме да вдигнем ветото. Ами то Макрон и наш Киро се оказват от един дол дренки - решават еднолично .

Ковачевски каза, че са махнали историята, езика и протокола между България и Македония. Демек, почти всичко!

Кога го махнаха, то и една баба на паза разправя едни неща, не си е работа ...

Никой от коментаторите по поръчка тука-а те си личат много добре-не може да отговори какво конкретно във френското предложение е в ущърб на българските интереси. Хайде бе другари-нали сте толкова убедени че е във вреда на българските интереси-значи можете конкретно да кажете коя точка кой параграф и да цитирате кое от това предложение е в ущърб на българските интереси.

не е важно, че нищо не са прочели, важното е какво им казва копейкин.

А ти чел ли си предишното или промененото френски предложения, и ако да, къде?! Нещо много са засекретени тези френски "предложения", което говори, че не са в наша полза! Това се потвърждава и от радостта на македонските управници към промененото френско предложение! Но по принцип, българският парламент не е одобрил (или даже не е бил запознат) с промененото френско предложение, така че за нас то би трябвало да е невалидно! По същата логика и ние можем едностранно да променим договорите с ЕС, като ги направим по добри за нас, но тогава останалите страни в ЕС ще претендират, че тези промени са невалидни!

Костя стягай багажа, самалетя излита скоро.

Вредна комунистическа партия заедно ИТН съсипаха кво имаше направено досега.Новото начало тосет изборите ще стане още по зле.Това заслужава българина.Не може да се управляваме и това е.Нас трябва да ни управляват отвън,както е било от създаването на България.Изключвам царуването при Симеон Велики когато не сме били командвани от никого.Тогава ние сме командвали даже и РИМ.

Някой да подсети Макетата, че са помагали на Укрите при изкопаването на Черно Море.

Ще гласувам за възраждане!

Недей и не се размножавай

Каквото и да прави копейкин, прави го за да защити руските интереси, а не българските. Мислете, бе, хора!

DMS Копейкин

За първи път съм съгласна с този изрод! Напълно подкрепям да се спре членството на Македония в ЕС. Няма вариант тези измекяри да получат възможност да продължат агресията си към държавата и населението ни още повече като част от ЕС, в който ние сме от 2007. Трябва да отстояваме тази позиция докрай!

Копейкин виждал ли е променената рамка на френското предложения? Някой от троловете на копейкин виждал ли е промененото френско предложение? Някои от платено възмутените чао ли е въобще френското предложение и преди и сега?

виждал съм и чувал достатъчно. но такъв дебилен въпрос от напълнен задник не съм

Не можеш да отговориш. Но за сметка на това пък бързаш да демонстрираш липсата си на възпитание и култура типична за всички последователи на Възраждане.

Сега ше трябва да мине на самоиздръжка :) хахахахахахахахахаха

Абе, хора, вразумете се. човекът казва истината. Макрон се гаври с нас - не приема решението на нашето НС и поради хленча на едни неадекватни политици от югозапада променя предложението си. Това вече променя нещата и не ни задължава да спазваме предходното предложение. Или трябва да се внесе отново за гласуване с промените, или въобще да се отмени. Кой е Макрон, та ще редактира решения, взети от българското НС. Той с този си акт само подкрепи приказката: гаранция - Франция. Т.е. - на Франция не трябва да се вярва за нищо, защото тя не си държи на думата.

Във френското приложение във вреда на българите? Коя точка И какво точно пише?

PRAVILNO triabva nanovo da se glasuva za da se razbere

Айде стига се подавахте на евтини манипулации.

Марш в Раша, парламентарни орки на Путин!

Цитирам професор Киров: - Вижте, той не беше наказан за това, че излъга, че е и канадски гражданин. Никой не атакува неговите решения, като министър, по времето, когато той беше с двойно гражданство, като нищожни пред ВАС. Очевидно ние сме нация, която търпи беззаконие. Важното е никой да не носи отговорност, пък станалото, станало. Това е нашата нация и затова в България никога няма да има правова държава.

И вече Хан Кубрат и Хан Аспарух, освен Цар Самуил ще са македонци. Целия свят се е надигнал срещу България и Русия.

рамка на френското предложение....Какво доверие да имаме ние гражданите на депутати, на журналисти, но общественици след като четем че Пендеровски се хвали с промяната зад гърба на българите?

БРАВО КОСТАДИНЕ! КУРАЖЛИЯ СИ И СИ ПАТРИОТ! ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ!

На тоя му изгониха господарите и съвсем се загуби. Няма кой да му спуска задачите. А проблема с Македония е в интерес единствено на русия.

За пореден път Възраждане доказва, че е единствената политическа организация в този парламент с ясна, последователна и твърда позиция по всички стратегически важни теми за страната ни. Костадинов е истински лидер, доказва го всеки ден. Стоически устоява на всички атаки и клевети срещу него. Това ще е бъдещия премиер на страната, колкото и това да не се харесва на евроатлантическата клика в България. Да свикват още от сега.

По света имало ловци на духове, имало контактуващи с духове, имало ловци на вампири, имало възкресители, имало ловци на вещици и т.н. У нас има и хора, който ще Възраждат нещо което никога не го е имало. Явно водим другите! Защото на практика, няма никакви безспорни данни, че държавата „България“ е съществувала във вида описван от официалната история преди 1878г., но за сметка на това има партия, потрошила пряко или косвено много милиони за да „възроди“ нещо, което не го е имало и не може да го имало. Какво ще „възраждат“, ако вземат властта? Идеята за политическа партия „Възраждане“ е измама и разсипия в общонароден и дори в международен мащаб! Всички депутати и ръководни кадри от ПП „Възраждане“ би трябвало да се разследват за участие в ОПГ (диверсионна група, чуждестранни агенти) защото не е възможно възрастни и високообразовани хора да вярват на такива явни небивалици и да извличат явно облаги от своята дейност!! Костадин Костадинов като българин, патриот, ръководител на партия, депутат, учен, автор, политик, гражданин, родител: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ...Костадин Костадинов е автор и на издадения през 2021 г. „Кратък наръчник по македонския въпрос“. Книгата съдържа подробна историческа, филологическа и етнологична справка за Македония.[27]... ...През 2017 г. организира издаването на книгата „За произхода на днешните гърци“... ...През 2017 г. излиза книгата „Пътеводител на старите български земи“, в която са подробно описани 100 обекта на българското културно-историческо наследство, останали в заграбените от съседите на България български земи в Сърбия, Косово, Албания, Македония, Гърция, Турция и Румъния. ... ... През 2010 г. публикува и „Българската национална идентичност на славянското население в Македония“. Впоследствие преиздава и „Гробовете на Трикери“ от Владимир Сис... г-н Костадинов: От толкова писане не Ви ли мина мисълта, че българите нямат нищо общо с Косово, Албания, Македония, Гърция, Турция... Не Ви ли мина през главата мисълта, че трябва да си искаме Влашко и Молдова! Не Ви ли мина през главата, че историята на България, Балканите, европата и света са фалшиви? Кой Ви дава толкова пари за да подлъгвате хората и да им увреждате и психиката и физиката и да им пълните главите с глупости и небивалици? Кой Ви плаща? За кого работите? Защо вредите на туземците? ......... "....а после магистратура по балканистика през 2002 г. и по право през 2011 г. във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. През 2017 г. Костадинов защитава докторска степен по етнография в БАН с дисертация на тема „Русините в Централна Европа – история и съвременност“ с научен ръководител доц. д-р Владимир Пенчев.[9][10] От 2012 г. до 2013 г. е автор и водещ на предаването „За българската нация“ по телевизия СКАТ.[11] През 2015 г. води предаване „Българската слава“ по телевизия Алфа. От 2013 до 2017 г. е директор на Регионалния исторически музей в Добрич......" г-н Костадинов: От десетилетия учене и работа в областта на историята и свъртаните с нея науки, не можахте ли да стигнете до извода, че историята на нашата малка измислена държавица, наречена "България" е фалшива и пълна с измишльотини? Не можахте ли да стигнете до извода че и Ботев и Кирил и Методи и Пайсии и Христос и всичките ни царе и князе и канове/ханове са измислени? И като вземете властта, какво ще направите? Ще ни затрупате с разходи за увеличаване на лъжите и измислиците? Като бяхте шеф на музей не видяхте ли колко лъжи и небивалици се съхраняват там? .... Колко милиона, десетки милиона, стотици милиона народна пара потрошихте на тема история и политика и какво полезно за туземците постигнахте? Само увеличихте количеството на глупостите в публичното пространство и обърквате хората и най-вече децата и младите с небивалици, и това оставя трайни следи до края на живота им и дори в поколението им, ако имат такова!

Преди няколко седмици в Скопие имаше типично югославски митинг на който децата на Македония бяха излъгани, че е митинг "за иднина". Това не беше митинг "за иднина", а за връщане към Югославия, където се фабрикуваше в последните 100 години измислена история, измислена идентичност, беше измислен "македонски" език! Бабите и дядовците на повече от присъстващите на митинга деца бяха българи, говорили български език! Родителите на тези деца се наложи и станаха "македонци". Лабораторията в Белград и омразата към всичко българско ги направи "македонци" след 1945/1946 год.. Измислена им беше история, герои и език - всички със заличаване на определението "български" от българската им история и предци и поставянето на определение "македонски". (Истински геноцид "със задна дата" над вече починали хора, който заличава тяхното самоопределяне, че са българи) Р.България няма против от 1991 год. тези хора да продължат да се наричат македонци, но има против да продължи да живее лъжата за тяхното минало, език, исторически събития и герои!

Костя, късно снощи ви приключиха, събуди се, свърши се... Най- доброто от цялата история е, че всички се обозначихте! p.s Защо нищичко не казваш за руските дипломати, ами ми излизаш РСМ, ами то същото като с партенката ви коронавируса... !? Язък за парите ....

смени доставчика !!!!

Трябва да си заработи рублите, и на него не му е лесно.

СЛЕД КАТО МАКРОН СЕ Е ОТМЕТНАЛ ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, ГЛАСУВАНО В НС, ЗНАЧИ Е РЕДНО ОТНОВО ДА СЕ ГЛАСУВА В НС, ЗАЩОТО ПО СЪЩЕСТВО ТОВА Е СЪВКЕМ ДРУГО, НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!! МИСЛЕТЕ ПОНЕ МАЛКО ЗА РОДИНАТА СИ!