От "Възраждане" без маски при Радев и с искане да се премахне Covid сертификатът

От парламентарната група смятат, че е важно и нужно да има решения, които са в краткосрочен план важни за всеки - по проблема с българската енергетика и цената на тока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДНЕС: Коронавирусът отне живота на още 103 души. 97,09% от тях не са били ваксинирани. През изтеклото денонощие има 2 299 нови случая на COVID-19.

ПОНЕ 500 000 БЪЛГАРИ НЯМАТ ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ! МОЙ СЪУЧЕНИК - БЪЛГАРИН - БИВШ ПОЛИЦАЙ, УМРЯ ОТ РАК КАТО КУЧЕ В РЕЗУЛТАТ ОТ ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ! НЯМАШЕ РАБОТА И СРЕДСТВА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! КОГАТО БОЛЕСТТА ПОЧУКА НА ТВОЯТА КЪЩА, ГОСПОДИНЕ! ТОГАВА ДАЛИ СИ ОЛИГОФРЕН ИЛИ СИ ПРОФЕСОР НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ДА УМРЕШ ОТ РАК Е МНОГО ПО-ГАДНО, ПО-БАВНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ОТКОЛКОТО ТОЗИ КОВИД! ЛЕКАРИТЕ, КОИТО ТОЛКОВА ХВАЛИТЕ ИЗДАВАТ ПО 4-РИ ДИАГНОЗИ ЗА ЕДНА ИСЪЩА БОЛЕСТ! КАК ЩЕ ИДА ДА СЕ ЛЕКУВАМ ПРИ ТАКОВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ? КАК УМРЯ БЕДНЯ ПЛОВДИВЧАНИН ЛАЛОВ (БОЛЕН ОТ КОВИД) - ПРЕЗ ЗИМАТА ИЗХВЪРЛЕН НА СТЪЛБИТЕ ЗАЩОТО ТАКАВА ВИ Е АНТИЗДРАВНАТА СИСТЕМАТА!

които сте гласували за този БЪЛГАРОУБИЕЦ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ

Радев е заблуден от руснаци и американци патриот, но успя безкръвно, с военен преврат да свали Буда от реалната му власт до момента. Сега започва яростна атака с цени, горива и с "нахранени мисирки" за връщане на мутрите отново на старите им позиции. А "Копейкин", е по - страшен и от Ка & Ко, защото все още е подценяван като противник на СТАТУКВОТО.

Сър! Сичкото възраждане- на ешафода!

В България който е против простотията "ковид" ще спечели симпатиите на обикновените хора.....просто защото това е тормоз!!! И ако другите партии не го осъзнаят навреме..

а не обикновените

Ваксинирай се бе, умник, какво още чакаш? Турците или германците чакаш да дойдат на мястото ба ватниците и пиндосите?

А да пробва нормален гражданин да влезне в президенството без маска. Ще има специално новина за случая как са го арестували задето е отказал да си сложи маската. Ако имахме президент на място който мисли за здравето на хората щеше да откаже срещата.

Какви маски, бе. На този връх президента спомена нещо за вируса, но след изборите никой нищо не смее да каже ... за да не го настигне СЪКРАЩЕНИЕ.

Я сега да коментираме РЪКОСТИСКАНЕТО в съпоставка със същото между Радев и проф.Герджиков! 1. Радев с прибрана ръка , а Проф.Герджиков с протегната беше тълкувано почти като ПОКЛОН към нацалник, покровител, висшестоящ и т.н. комунистически бълнувания! 2. Костадинов с прибрана ръка , а Радев с протегната , че и наведен! Като знаем кой праща и плаща на Костадинов, дали позата на Радев не е ЕСТЕСТВЕНАТА според горните тълкуватели!????

Такава е тя и ... по света. Едно време Тато ни събуваше гащите, а Брежнев правеше останалото.

От всичките драпащи за власт, този е най-неприятния.

Неприятен е, защото е срещу всички мекерета и ибрикчии. (COVID 19 ПОРАЗЯВА алчните, ДОРИ АКО СЕ НАМИРАТ В БУНКЕРИ НА ЛУНАТА ИЛИ МАРС.)

Само им вижте опулените мутри...Дъно!Горкото ни отечество след като подобни отрепки станаха депутати!

ДАНО ГО ПУБЛИКУВАТЕ: По другите форуми не хулиш ли ГЕРБ и не хвалиш ли Кирчо, Кокорчо, Радеви сарахоша Рашков, теспират. Също те трият ако пишеш за избпрната маниполация със МАДУРСКИТЕ машини. Бяхме забравили за дивата цензура а сега ставаме като северна Корея

Капут, Сър!

Ето ви една новина за коментар. В НЮ ЙОРК ВЪВЕЖДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗА ДЕЦА НАД 5 ГОДИНИ. Излиза, че в държавата символ на свободата и демокрацията/ нали вече 30 години това ни втълпяваха в главите/ се погазват основни човешки права, а в Ню Йорк са завършени идиоти. Така ли? Ако питаме "Възраждане" сигурно така ще рекат. Само че това вече си е за Четвърти километър.

Вчера в Ню Йорк, осъждан 11 пъти, но пуснат от затвора предсрочно (с 14 години по-рано) е убил на улицата двама човека, които нямат нищо общо помежду си. Просто ей така, да покаже, че може. Впрочем като даваш пример с Ню Йорк, защо не даваш за пример това, че той е втория щат с най-дълги локдауни, на първо място е по ваксинация и също така е на първо място по % смъртност от ковида? А примерно Флорида, където съдът отмени задължителната ваксинация, локдауна беше по-малко от 3 месеца от началото на миналата година до сега, има най-малък процент на смъртност. Или просто ти е интересно да подхвърлиш Ню Йорк като нещо невероятно и невиждано от простосмъртните и ние да сме задължени да се водим по тях?

Да сравняваш Флорида с Ню Йорк е като да сравняваш Ямбол с Истамбул.

Блокирано от съда!

Радев е надупен на Еврогейския съюз . Каквото му кажат той кълве.

Румен Радев уж е ваксиниран и се маскирал , защото го е страх от вируса. Костадин Костадинов смел без маска и неваксиниран. Не ни трябва страхлив президент.

Маската пази другите. Без маска не си смел, егоист си.

Мерки за предпазване от вирус: 1. Антисептичен шлем и гащеризон при влизане в съответната вирусна зона 2. Измиване на цялото тяло и обличане на предпазното облекло 3. Климат в помещенията (сградата) - ТРЯБВА ДА СА 100% ХЕРМЕТИЧНИ: 3.1. Входящ въздух а) турбокомпресор; б) предварителин филтър; в) междинен филтър; г) индивидуален филтър 3.2. Изходящ въздух бактерицидни филтри 4. БАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ПРИ РАБОТА В ВИРУСОЛОГИЧНИЯ БОКС 5. След приключване на работа се дезинфукцира облеклото 6. Измива се тялото и се подсушава в специално помещени 7. Напускате помещението. МАСКАТА ПОКРИВАЩА ДОРИ ЦЯЛАТА ГЛАВА Е ПАЛИАТИВНА ЗАЩИТА, ТЯ НЕ ПРЕДПАЗВА ЦЯЛОТО ТЯЛО! *Ако някой иска да зарази някой ползва вектори от рода на гризачи или платени болни заразоносители от Hompsapiens. Точно доказателство за типа на вируса има само с електронен микроскоп и истински антигенен тест

нечистоплътен тип е тоя копейкин

Т. Биков - върховен ГЕРБ-Апостол на Боко Фалконя и Цеко Сифоня ГЛАВЕН Covid-клакьор! ИНФОРМАЛЕН “специалист” по зоонози на едрия рогат добитък. ПРЕРОДЕН ЗООИНЖЕНЕР! СТРАСТЕН роденто-лого-фил! Самозван, но БОКО-ИЗБРАН, вирусен-МЕДИАТОР. Кой ще сертифицира и контролира COVID19-ВЕКТОРИТЕ – гризачи (прилепи; мишки; хомяци; хамстери; плъхове и пр.). Те грубо нарушават и застрашават ВАКСИНИРАНИТЕ около които щъкат!

Тея кютуци кой ги избра бе? Кой им дава право да се правАт на всичкозанйковци? Я бързо вън!

Аз ги избрах. Единствените, които казаха нещо смислено. Другите - ще подкрепяме, няма да подкрепяме. Единствено Възраждане заявиха пред президента за какво ще се борят РЕАЛНО.

И за какво се борят - да се върнем в каменната епоха? Популизъм и залъгване на хората, друго нямя в тази партия!

Законите в тази държава са валидни за всички. Може и да не ти харесва изискването за ползване на маски, но щом го има като законна административна мярка, то трябва да се спазва! За тия,които го нарушават да се прилагат предвидените санкции. Не може да искаме от гражданите да спазват мерките,когато депутати ги нарушават най-демонстративно. НА КОГО КАКВО ИСКАТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ,ЛЮБЕЗНИ? ОСВЕН ЕДНА АРОГАНТНОСТ ЗА СЕГА ДРУГО НЕ СЕ ВИЖДА. ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ ПРЕД БЪЛГАРИЯ! А ФАКТА, ЧЕ С ГЕРБ ЗАЕДНО СЕ ОКАЗАХТЕ ОПОЗИЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА НОВИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА Е ПОКАЗАТЕЛЕН. ПОНЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ МЕРКИ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА. ТЕЛЕВИЗОРИ В КЪЩИ НЯМАТЕ ЛИ? МОЖЕ ЛИ ЧОВЕК ТОЛКОВА ДА Е ИЗТРЕЩЯЛ! МЕДИЦИТЕ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ГЛАВАТА КАКВО ДА ПРАВЯТ, А ТИЯ СЕ ЗАНИМАВАТ С ЕВТИНА/ПРИ ТОВА ВРЕДНА/ПРОПАГАНДА. ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ МЕРКИ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ В АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ И РЕД ДРУГИ СТРАНИ.От тия освен идиотщини и изпъчени гърди друго няма да видите. Те с нищо няма да допринесат за стабилност и преодоляването на кризата в България!

Това за маските е директива, не закон. Директива не отменя закон и не е над него. Както законът е под Конституцията и не може да я отмени. Говорейки за закони - има един от 2016-та, който забранява частично или пълно покриване на лицето. Образовайте се юридически, поне от обща култура

Значи тъй, щом е директива не трябва да се спазва? Така ли?Тия езуитски формулировки ги запази за себе си! Какво щеше да стане с тези приятелчета според теб в една Германия например?ЗАКОНИ, РАЗПОРЕДБИ,ДИРЕКТИВИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ! ЮРИДИЧЕСКИТЕ ГИМНАСТИКИ ВОДЯТ ДО АНАРХИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ.

Робското у теб напира...

Само ме отзадзе

Кое наричаш робско? Това, че не съм съгласен с идиотизма ли?

Костадинов=Сидеров

Жалко, че народа прост и не се учи от грешките си!

е като клоун с този парцал.

що не иде при ДПС- то ами се бута при българите

В Германия щяха да им повдигнат обвинения за нарушаване на антиковид мерките, ако не и да ги арестуват на място.

германците са едни шилета... Обвинетия за какво?

Драги приятелю 87 милиона са, а от тях близо 70 милиона ваксинирани. Мерките се спазват, резултатите са на лице.

виждаме какво се случва със ваксинирана Германия. Затваряне след затваряне,ограничения. Нищо човешко не остана.

Гледаше като по с ран прецедента Гумен Гадеф. Езика на тялото! Физиономии, чупи пръсти, върти палците на ръцете... гаранция, че върти омисисани палци и в зелените силонови чорапи. И все той да каже нещо за капак, че да не го "погалят" по тиквата от козяшко. Така да се каже, още една тиква за галене - Гумената Тиква. Браво на КК! Добро начало!

Така като гледам, Възраждане ще вземат 85% следващите избори през април! ... Давай Коце, докато се удавят в собствените си стомашни течности!

И 100% ще вземат, ако народът продължава да изпростява така главоломно.

че за 1 копейка човек че за 1 копейка човек уб..ва

Дрън-дрън-дрън ... цъкай въшки и кротувай ... примат!

,майка ти още ли се чeши

Колко жалък изглежда Радев с това парцалче на устата!

Подкрепям Възраждане, въпреки ,че не гласувах на последните избори . Ясно изразяват за какво ще вложат усилията си в този парламент. Не може да приемаме всичко на добра воля идващо от Европа. Имаме да защитаваме наши интереси.

И защо не гласува? Знаеш ли какво щеше да е, ако Възраждане имаха 35-40 депутата?

Няма друга европейска държава, в която има достатъчно имбицили, за да вкарат в парламента това крадливо циганче. Просто няма. За това винаги сме на опашката. Щото има една група хора, които ни висят на шията, като воденичен камък. И при соца и сега също. Всеки познава няколко такива.

Да наричаш някого, който току що е влязал в парламента крадец, докато една тиква вилня начело над 10г и загроби България с няколко десетки милиарда, е все едно да се опиташ да отклониш вниманието от ужасите по време на Холокоста, с някакъв междусъседски скандал!!! Ей по това си личите герберастките тролове- в тиквите ви няма нищо (досущ като при началникът ви)!!!

Г-н Костадинов не знам дали е крадец, надали, но той определено е психично болен!!! Този човек и измислената му партия нямят никаква работа в парламента!!!

защо нещо нормално да си с открито лице внезапно се превърна в анатема и безкрайни обиди?

За контраст

Браво на г-н Костадинов и ПП Възраждане!!! Гласувах за тях на последните избори за парламент!!! Единствената причина да не гласувам за Възраждане на предпоследните парламентарни избори бе, защото се притеснявах да не би тиквата да купи отново мнозинство в парламента, та гласувах за Славчо! Обаче когато дългия предложи Николай Василев за мин председател си направи комбинация между харакири и изстрел в слепоочието, с което закри ИТН и себе си като политик, още преди да са започнали!!! Всички политици нови и стари, трябва да вземат поука от примера на Славчо! На народът ни му писна едни и същи подлоги и българомразци да са начело на страната ни!!! Крайно време е страната ни да излезе от блатото на историята!!!

Като ти е толкова акълът, ще гласуваш за тях и следвашия път, неизбежно е. :D

Вии си герберче, ще виеш и на следващите избори, неизбежно е! :D

На Възраждане им пожелавам цялата им рода да се зарази и да се лекуват вкъщи на оцет и кисело зеле...безотговорни боклуци

на тия не им пука за собствените бащи и майки , ти за родата говориш

Простаци- без маски при президента на България. Президента с маска, а те не ! Те за кои се мислят, бе ?

защо да са с маски? Президента може и чаршаф да заметне.

Държи се като Сидеров през ранните му години. Дано по-бързо достигне до късните му такива. Апропо в цяла Африка също няма сертификати и ограничения. За другаде не знам .

"Професори срещу фатмаци" или "Как Тъпанаристан си избра президент".

Ама верно ли е лидер на партия

а ти верно ли приличаш на ползван, напълнен и захвърлен капут?

Не ми се мисли какво им е било днес на децата 5 6 и нагоре класове, да чакат със свити сърца, в 7 сутринта, в мрака, какво ще каже заветния щадящ тест - ще ли учат, или ще ги пращат на ПСР. Ето това е една от причините да съм за Възраждане! Не може правителството на Сертификатеффф да въвежда официално подобен тормоз, и да съм съгласен. Няма =родител, извън дивите ковидисти, който да подкрепя подобно издевателство - да търсиш болни измежду здравите!

Не ми се мисли какво им е на децата да дърпат със свито сърчице наргелета и айс цигари, да надуват балончета, да се мятат на бясна чалга, хайде стига глупости, децата свикнаха отдавна със ситуацията. Спрете да ги използвате за маша. Пък и ако сте по-грамотни правите им тест за антитела, имат си, спират да ги тестват и си ходят на училище.Мрънкялници тъпи и ограничен и децата си използвате само, за да оправдаете факта, че сте затъпели до н-та степен!

Браво на Костадин Костадинов!!! Възраждане е единствената партия, която мисли за народа!!!

Как мисли, по-точно?

с празни приказки!

Като остави ковид да го затрие? Интересно.

Само Възраждане,НЕ на зеления сертификат и принудителната ваксинация,не на вменяването на страх и вина!Виновни са тези,които опропастиха българското здравеопазване и окрадоха държавата,а не хората които не желаят да инжектират в тялото си нещо,за което ги принуждават под заплахата,че ще изгубят работата си и да дължат данъци и осигуровки на държавата,а тя да ги спира да влизат в магазини,хотели,театри.

Този навири тиквата и си мисли, като Мая Манолова, че с 13 депутата Слънцето за него изгрява всеки ден. Същия лаещ пудел, като Марешки и Волен

Този е психично болен човек! Като иска да диша мръсен въздух никой не го спира! Слагайте му главата до ауспуха на 20г таралясник и да диша колко иска!

Когато и да пребиеш антиваксър винаги е късно ,но винаги има полза! Един доказан идиот по-малко!

е тази агресия и злоба от ваксинираните? Не от всички,разбира се,но болшинството са безкрайни страхливци с комплекси за превъзходство.

Ти си психично болен!!! Марш у лево или дясно!

Богаташчето с новата каруца за 25к, отдавна не сме те виждали. Как е положението, движиш ли с каручката в 5см сняг или си стоиш у вас?

Не съм знаел че тези парцали са за защита от мръсния въздух. Власоимащите казаха, че ни защитават от някакви микро буби, дето били много зли. Особено активни били нощем, също в училищата над 4 клас били особено свирепи.

Тоя Капут от Възраждане за какво се бори!?! Благодаря!

за Путинския x.й. най вече

Признавам, копейката е хитър М..нгал“

Този само роптае срещу носенето на маски и т.н., но не казва нищо съществено за това, как точно ще се бори със заболеваемостта и какво ще прави, когато здравната система се претрупа с болни от ковид, а лекарският персонал е ограничено количество.

Според него няма с какво да се бори, защото такъв вирус няма (Кромид го нарича), но по-ужасното в, че мнозина го възхваляват във фейсбук "Алелуя, правдата ще възтържествува".Язък за 200 човека починали и днес, ма те така или иначе са щели да умрат, то е щото Бойко прецака всичко! Аман от простолюдие!

Прав сте, така, е. Костя е един обикновен популист, който си е хванал нишичката на тези, които лаят срещу мерките (без да имат никакви идеи за спасителна алтернатива) и се опитва да замести Сидеров по отношение на национализма. Жалко е, че както се вижда, има доста сляп народ, който му се връзва.

Хайде кажи пък ти нещо съществено!!! Отстрани лесно се дава акъл...

Бидонести господине, аз не давам акъл, а критикувам липсата на алтернативно предложение от страна на Костя за справяне с ковид ситуацията. ОК, Костя ще махне мерките и после какво ще прави, като се препълнят болниците? Това искам да чуя. Ти да имаш идеи? :)

Онзи ден всички станаха, свалиха си маските и се заклеха в един глас. Но комент. Колко трябва да имаш горе, че да подкрепяш каквито и да било мерки? Колко? Някой да ми обясни!

Единственото което ме притеснява, следващите избори Възраждане да не направят повече от 2/3 мнозинство ... Това не е полезно дори за победителите!

Хайде сега пак да прочетете внимателно какво съм написал преди да цъкате минуси първосигнално!

На Възраждане!

Кой е Копейкин бе плазмоиди? Къжете нещо и за Рублев, онзи дето се гъзеше на Путкин и на цигареният патриарх.

Cringe

Кои са тези бе? Що не знаех за тях по-рано да ги подкрепя на изборите?

Питай медиите и социолозите - 8 години мълчаха или лъгаха за Възраждане! И продължават в интерес на истината. Но сега похлупака се вдигна, няма как да не отразяваш парламентарно представена партия....

Е троянския кон на Русия..дреме му на ромския з..дник За Българите

Ще ходят,да помагат за грижите за ковид болни, в ковид отделенията!

стига с тия помощи в ковидарниците. Ако не са парите от клиничните пътеки ще има ковид когато цъфнат налъмите.