Вътрешният министър на Франция обвини 1500 крайнолеви за насилието на протеста

"До момента има 172 арестувани, като 77 от тях са задържаните в Париж - за нападения над силите на реда или подпалване на пожари", заяви Жералд Дарманен

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър на Франция обвини 1500 крайнолеви за насилието на протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С мирни протести за кито апелира, няма как да стане очевидно и хората отговарят с реципрочна тирания, на тази на Микроня, който я налага по демократично му.

Сега консерваторите се чувстват малко обидени, че ги изкараха, че подкрепят "крайно леви". :))))))

Сега ще прехвърлят вината към "Левите" и " Десните" с други думи "Само те са недоволни, народът е с нас"

Е нали си го избраха 'демократично' Макрончо - сега що ритат срещу ръжена? Квото са си надробили, това ще сърбат. Високи цени, инфлация, ваксини.. такова си поръчаха, такова сега ще ядат

Щото не са го избрали с 86.7 процента. :)))

Какви крайнолеви?! Повече от милион беше на улицата! Това е народа!

Направо закръгли на 10 милиона, за да не правим дребни сметки. :)

Вчера гледах по френска телевизия, как полицията нахлу в пицария и преби всички посетители, щото според тях там се били скрили протестиращи, а макроновския джелат-министър говори за агресия на протестиращи ?!

Ако в пицарията е имало хора дето не са искали да протестират, мисля че вече и те са на улицата.

Без единно ръководство и координация на протеста, средната класа се спотайва, синдикатите призовават за "кротки" про тести,без политическа подръжка..... Начинанието е провалено, още в зародиш!

Бабоеба го загази...

Това в България никога не може да стане ,само жалки опити бяха в началото от 30-40 човека а другите минават и се смеят червени бабички на протест така беше и с цените на парното,тока,и като СОС Бандера направи 1,60 билета.По крякат 20 човека и това е .Другите си мислят че това е временно и като дойдат на тяхната възраст и станат червени бабички ще се пенсионират на 40години да ама не .

И когато цената на обществените услуги е справедлива, кой ще заплаща разликата до справедливата цена. Искаме билетче от 6 стотинки ли?!

Малкият пишман Наполеон май е на път да последва съдбата на Луи 16 от преди 200 години !!!! И да му резнат кестена !!!

световната мафия иска да изтрепе овцете , щото били много и не можела вече да ги управлява чрез лихвата.... ....а в същото време - реве на умряло, че нямало кой да и слугува!! Какво иска мафията в действителност....иска глобален "пчелен кошер" от пчели "работнички" които да хранят ' "майката ", докато тя се ебе с търтеите!

Да няма данъци , ДДС,сгради ,имоти ,данък общ доход и други,тогава да премахнат пенсиите. Със сигурност ще си купя два апартамента за 40 години,това са две пенсии по 500 лева от наемите.

Изключително малоумно изказване. Без данъци няма държава. Ако не знаеш с тях се плаща за администрация, обществен ред, здравеопазване, инфраструктура и още куп неща.

Някой не си разбрал иронията, отново.

70% смятат, че правителството е виновно, но според министъра(правителството) били виновни 1500 души, какво са направили с осигуровките на хората, като нашият борисов са ги прахосали за по-важни неща - за украйна например

Пътник си

В Германия стачкуват защото са обеднели драстично за 1 година. Явно в ЕС и Еврозоната става много зле положението,дано България не влиза в Еврозоната и добре е да напусне ЕС . Така ще можем да произвеждаме без ограничения храни и цените ще спаднат два пъти. Няма да затваряме централите или тока ще стане троен.

Лили , да но забравяш един важен факт , Българина вече не иска да работи и кой ще произвежда тези блага ? Градът - държава София ? Много ми е интересно как ще накараш ново-Софиянците да се върнат на нивите и в заводите ?

Какво се е разбрал Си с Макарона, което така да вбеси чичко Сорос? Защото ако не са соросоидите, остават да са саудитците (Креди Суис). Но от това нещата не стават по-розови за глобалисткото пале Макарончо.

Макарончо съвсем не е "глобалистко пале и агънце". Макрон е наместник на фамилия Ротшилд в Европа. Не се лъжете от нефелното и невръстеническо поведение. Тпй и Билл Гейтс и Цукълбург така изглеждаха невинни и нескопосани, но в същност са чудовища в човешко тяло.

Не знам дали някой от вас се сеща за една новина преди години за един френски мароканец който беше се пенсионирал без една година трудов стаж. Истината е , че не само във Франция а и в Испания е пълно с пришълци които точат социалните включително и Българите които сме богове на далаверите. Регистрираш се фиктивно на адрес вадиш си лична карта правиш фиктивен трудов договор след което се прибираш в БГ работиш без осигуровки като плащаш в съответната страна Франция или Испания минимална осигурителна вноска няколко години след което подаваш молба , че си съкратен от фиктивният работодател и "воаля" вече си взимаш пенсия като социално слаб от порядъка на 500-600 евро. Ако се преброят всички тези "кърлежи" няма как да не фалират социалните .

А, благодаря че се сетихте! Много мило. Как се съотнася това с 40-те лева укропомощи, с минималната българска заплата и с бедстващите български пенсионери?

Проблема на запада е , че се прекъсна цикличността на управление , либерали които точат пари за помощи а после десни които да пълнят държавната хазна. Българите сме на изчезване поради факта , че никога в управлението не е имало такава цикличност , винаги се взима само от бедният който не може да се защити, от данъци и такси и благата отиват в една шепа олигарси и така докато изчезне и последният Българин.

ЗАПАДналите демократи в действие! Сега Макрон ще бъде ли обявен за диктатор? И да не забравите да вдигнете данъците и да пратите още пари за Украйна ( американски военни компании) и няколко милиарда за файзер и модерна! Гей парад ще има ли ?

А съд в Хага за Макрон?!

Бай Хуя и той шеше да протестира Че е тамън на 62

така все още никой не е обвинил Русия за случващото се във Франция?! Всички европейски либерслни мърши продсли се на ФАЩ като Макрон ги чака същата участ. Вчера подпалиха кметството на Бордо и най "комичното" беше, че в палежа учасвсше и пожарната, която премина на страната на протестите. Малкият пишман Наполеон ще му разпорят ротшилският гъз от ебане във франция съвсем скоро.

Когато "демократична" Европа помага за преврати и майдани, после си получава заслуженото. На този свят всяко зло се връща като бумеранг. Наред е така наречения запад да яде хурката.

Демагогията на либералната "демокрация", всички други са виновни освен елита и олигарсите. CN и RU трябва активно да се намесят в Западна Азия, да подкрепят истинската демокрация, за да се освободи народа там от режима и неговия орган ЕС, да се разчлени на свободни и независими държави. Ташак да става бе еврогейци,ебаваме се с вас само, спете неспокойно и по - честичко към небето, а?

НИЩО БЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСВАТ КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ... САМО ДА ДАВАТ ЖИТО И ПАРИ И ДА ВЪВЕЖДАТ РЕД И МИР В АФРИКА .... И ЕС Е КАПУТ :))

ФРЕНСКАТА ПРОЛЕТ ДОЙДЕ .... В САЩ ОШЕ ЕДИН ВЛАК ИЗСКОЧИ ОТ КОЛОВОЗА ... И ВЧЕРА ПАК ГРЪМНА ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД :))

Прпоускаш и поредното масово убийство в училище от изперкал ученик ...

Безделници, които не работят нищо и карат на социал. Излизат само за да палят и рушат защото няма какво да правят и така убиват скуката. Пенсиите не ги касаят защото няма да имат такива. Деградирала сган на умиращия запад. Такива ги гледах цяла зима по Боровец и Банско, ще ги гледам и цяло лято на морето. Тези ще се саморазпорят без Путин да изстреля и един снаряд.

Серсемино

Може да сме без делници, но не сме без празници!

С марсилезата напред всички истински хора по света са с вас.;Дедите ви свалиха цял крал та на един соросоиден бабушкерник ли ще ви се опре..Не са познали изродите ,да им се работи до живот.

Най-добре снайперистите да дойдат!

Айде бе франсета,откога не е имало истинска революция,давайте да ги видим соросоидите,взимете си държавата,Франция си е ваша.Направете кеф на истинският свят,фалшивият да отива на майната си.

Вчера писах на сороспята каква ще е новата опорка от НПО-така на дедко Шорош - и ето я, че едни ‘иляда и пет’стин души щели ‘сбии’ш ли да катурнат държавата - come on, you can do better :-).

Парадокси на демокрацията: путинистите се възхищават на уличните протести в Париж, пропагандират безредиците (всъщност, в Конституцията на Петата Република е прогласено правото на бунт, но само при узурпация на власт, а не при въвеждане на необходимата пенсионна реформа), а примират от един диктаторски режим, при който се влиза в затвора за15 години само при споменаване на истината: агресията в Украйна е брутална война. Този парадокс е достатъчен, за да убеди всекиго кому служи тази пропаганда - със сигурност не на истината и на България.

Е Киев 2014 беше много по адско. Да не забравиш това

"Най-адско" беше 2014 г. не в Киев, а в Крим и Донбас - "зелени човечета" и "сепаратисти" от ФСБ, не ли?!

През 2014 горяха хора в Киев, тук горят коли. Да ти напиша ли каква е разликата?

Колко лоши хора, вместо да плачат, те се радват на протестите, тюх!!!

Заобикалянето на закона Е узирпация на власт. Фалшифицирането на избори и парламент, който НЕ изразява волята на народа Е узурпация на власт.

Когато човек е неграмотен, но пропагандист, се случва да изговаря глупости. Наистина, проблем е, че се "заобикаля" парламента, но това е уредено в Конституцията - кафе е "узурпацията" на власт?!

Наш Ганю Силен по форумите Иначе вкъщи По нисък от тревата И джобчето му празно

Така да, ама как можаха тези французи, толкова лошо да разклатят цивилизования бял свят, :))))))))) ;)

Изплакнах устата и идвам да пиша пак !

А ганя е диванен революционер

Ти за каква революция си мечтаеш? такава, дето ще върне тиквеника на власт ли? Не, мерси! Ако решим да наритаме някого, ще го наритаме. За съжаление повечето грешници са или престъпници или някои от хилядите безлични бюрократи, оцелели 20 смени на централното урпавление.

Така да, ама как можаха тези французи, толкова лошо да разклатят цивилизования бял свят, пфффффуууу ;)

сега е време да се грабне оръжието !!! Лайнарите на Клус Шваб трябва и ще бъдат бесени по улиците като кучета

МОРЕ ОТ ХОРА В РАЗЛИЧНИ ФРЕНСКИ ГРАДОВЕ ... БАЯ ПОВЕЧЕ СА ОТ 15000 .. ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ .. https://t.me/boris_rozhin/81209

Безделници, които не работят нищо и карат на социал. Излизат само за да палят и рушат защото няма какво да правят и така убиват скуката. Пенсиите не ги касаят защото няма да имат такива. Деградирала сган на умиращия запад. Такива ги дледах цяла зима по Боровец и Банско, ще ги гледам и цяло лято на морето.

Колкото 2 малки

Във Франция Когато нещо не е наред Първо бият негрите

Не, палят колите и магазинчетата на сиромашията.

И в София скачахте срещу Баце и после к'во - стана ли ви по-хубаво?

ХАХА ... АЗ ВИЖДАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА ... КОЛАЖ ОТ ПРОТЕСТИТЕ ... https://t.me/boris_rozhin/81199

ВДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА КРАЙНО ДЕСНИТЕ (КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ "ЛЯВО" И "ДЯСНО"), КОИТО ИСКАТ ДА ЗАКЛЕЙМЯТ "ЛЕВИТЕ" ВВЪ ВСИЧКИ БЕДИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКАХА ДЕСНИТЕ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! А ДЕСНИТЕ СА ФАШАГИТЕ, КОИТО ИСКА "РЕД" И "ДИСЦИПЛИНА" И "ПОКОРСТВО" ....ПРЕД "СИЛАТА НА КАМШИКА И ГЪБИТЕ" ! "ДЕСНИ" СА ВСИЧКИ "ДЪРЖАВНИ МАШИНИ" И ВСИЧКИ "КАПИТАЛИСТИ", "ЛЕВИ" СА ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ "НА ЗАПЛАТА" ! НИКОГА НЯМА ДА ИМА МИР МЕЖДУ ТЕЗИ ДВЕ ГРУПИ ...ДОКАТО НЕ СЕ ИЗРАВНЯТ !

като ние тук! Нашият праг на преококорване е космически!

СУПЕР ОВЦЕ СА И ДЕЙСТВАТ ТОЧНО ТАКА, КАКТО ГИ ПОДТИКВА МАФИЯТА ! ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТАР САМО И ЕДИНСТЕВЕНО ...ПРИВИДНОТО "ПРИМИРЕНИЕ" И "ПАСИВНОСТ" !

Не се офлянквайте Очите,зъбките,парцалките И на работа Няма кой да работи

Всичко е точно Там никой не протестира Всеки се е насрал от страх И не смее да пръдне

Много ме радват такива коментари, показват, кой в действителност се насира от страх.

Безделници, които не работят нищо и карат на социал. Излизат само за да палят и рушат защото няма какво да правят и така убиват скуката. Пенсиите не ги касаят защото няма да имат такива. Деградирала сган на умиращия запад.

В САЩ са най-зле. Там правят и здравна реформа от 15години. Байдън иска да арестува Тръмп, но не му се отдава. Работата отива към гражданска война.

Човекът е работил 40 години, внасял си е всичко. Защо да не може да се пенсионира на 62? Ама нямало кой да работи и внася. няма нужда никой тепърва да му внася, след като той е внесал за себе си! Вие като си спестите ;парите в банката, касиера казва ли ви - "Ще ви дам депозита, ама първо да дойе няой друг да си направи дпеозит"? Политиците да не са харчили парите за пенсии!

Толкова ли сте тъпи, та не схващате какъв е проблема? 1. Парите, дето "човека" си ги е внасял, не са константна величина - лови ги инфлация и се обезценяват! Това не са пари, които си събираш в банката! 2. Цените се покачват и това, дето преди 40 г е струвало 1 евро, сега е в пъти повече! 3. Средната продължителност на живота се е увеличила и сега трябва да се плащат повече години пенсия, отколкото е било преди - това не е отчетено! 4.Населението застарява - няма млади да бачкат! Защо един човек на 60 трябва да се пенсионира, като е здрав и може да работи и да лежи на гърба на някой друг да го храни????

Инфлация ли ги лови тез пари? Затъй ли пенсионните фондове предлагат най-голяма доходност? Има си деноминатор на инфлацията и за твое сведение внесените преди 32 години пари имат точно 180% по-висока покупателна способност от същата сума днес!

Тъпакът си ТИ. Очевидно си се надишал много с глобално-десняшка пропаганда и не правиш разлика между начина по който действа пенсионен фонд и търговска банка. А между другото за инфлацията са също виновни либерастните авантюристи, които приватизираха националната банка на САЩ и почнаха да печатат пари на килограм в началото на 2-ти век. Знаеш ли ТИ колко е била инфлацията в Света през последните 1000 г преди 1900 г. ? 3% (ТРИ ПРОЦЕНТА) НА ВЕК ! Свят без ФАЩ - 3% инфлация на век !

По късното пенсиониране ,по висок риск от смъртност .няма пенсия

Сега ще измрънка Макарона ,че Путин е организирал протестите ...Стани Франция..!.Умри Макроне .!

Ситуацията ми напомня ми на похода на свободата в Канада м.г. 10 дни медийно мълчание, след което казаха, че група хомофоби с камиони протестират срещу лошите пътища.

По-вече орки, където и да било, в която и да било държава, означава, че някой трябва да ги издържа. Естествено, паралиите/милиардери, които се облагодетелстват от човека, работещият човек, няма да ги издържат, и остава като вариант работещите хора да ги издържат. Колкото по-късно се пенсионира човек, толкова по-малко време ще получава пенсия. Колкото по-късно се пенсионира човек, толкова по- вече вноски ще генерира към пенсионните фондове. Колкото по-късно се пенсионира човек, толкова по-добре за работодателя. И те така. Тук в Абсурдистан сме раят за работодатели, НОИ, и часните пенсионни фондове, и здравната каса, тъй като сме с най-малката продължителност на живот в ЕС, а и не само сравнено с него. Но тъй като сме и с най-ниските трудови възнаграждения, си седим на ебаните от западняците задници и си трайкаме, осланяйки се на мизерните си заплатки. Финансово независимият човек, може да бъде свободен и да изразява своите граждански права. А ние сме съвременни роби на еврогейският съюз и на великата Хамерика, тъй като те казват кой и как да кара нашият влак.

както винаги - комуниста иска само да папа а друг да работи.... най-големите отрепки на нашето време

Почваш работа на 22. До 67 вече 45 години си внасял като поп 30% от дохода си само за осигуровки. Не броим 20% ДДС и всякакви други косвени данъци. На 67 ако имаш късмет да си жив вече едвам креташ от тежък живот и всякакви отрови около теб, а вместо да се пенсионираш, слушаш поредната дускусия за това как пенсионната възраст трябва оново да се повиши... Да ти прилича на ситуация с "папане"? Ония които нямат осигурителен принос нито какъвто и да е друг принос в обществото не протестират. ЕЛита си ги отгледжа и внася с хиляди всеки ден.

Арабите цял живот на помощи ще вземат 1500 евро пенсия и ще се върнат в техните страни,там да ги харчат.

Десети район:гар де лест и гар дю нор.Може би гарите обясняват лесния достъп и паплачта която излиза оттам.Пенсионната реформа във Франция е необходима,не е прищявка.За да си запазят пенсии по 2-3 Хил евро ще се наложи да поработят повече.

и защо са заплашени пенсиите им от 2-3 хиляди, как така са ги получавали досега, а вече не?

Ами мисли сам, ако можеш. Защото няма кой да работи, за да изкара парите за тези пенсии.

Ти си малоумния в случая! За да има нужда от това някой тепърва да ти работи за да с ипозлваш =вече внесените осигуровки означава, че твоите вноски са били надлежно изпапкани предвартитлено! Някои забравяте, че осигуровките НЕ СА данъци!