Вътрешният министър на Франция обвини 1500 крайнолеви за насилието на протеста

"До момента има 172 арестувани, като 77 от тях са задържаните в Париж - за нападения над силите на реда или подпалване на пожари", заяви Жералд Дарманен

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър на Франция обвини 1500 крайнолеви за насилието на протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И видиш ли, шепа крайни радикали, хулигани и ЧУЖДЕСТРАННИ агенти причиняват размирици - БЕЗ ПРИЧИНА... ;-)!...? Верно ли? Тия, нашите боклуци същите номера подават, ето къде са ги "образовали"!

Що па чуждестранни агенти крайно леви боклуци има навсякъде . И да да протестираш не означава , да рушиш частна собственост и да си береш от магазините ...защото тогава не си протестант а обикновен мародер ,

А дано четете Сценаристите на Шоуто..това ли ни праделажате Макрон...??? Президенска република .3г нищо смеслено не направихте...

обикновен мародер, олигарх милиардер БЕДНИТЕ, ДА ГО ДУХАТ!

Що в германия никога няма протести.А ми много просто шефовете на фирми все немци на огромни заплати ходят по един път в седмицата да обарат любовницата си секретарка а бачкаторите робу прости бугари и румънски тсигъни не знаещи езика и не си търсят правата бачкат и спят по фургони с пумиарите.

От тази история става ясно колко умрял народ сме. При нас никой не протестира за пенсионната възраст или за каквото и да е , освен ако не му платят.

Няма начин, АНТИФА пак за всичко са виновни.

Щото бикой не разчита на пенсия преди тва е окрал по 20 апартамента които дава под наем и живее.В бг няма имотен пазар всеки с имоти ги получава по партийна линия.

Аз така ли иначе не моем се пенсионирам щот съм на 56 и имам само 3 години трудов стаж по документи нищо че сам работил вече 36 годин бес прекасване

Като си некадърен , никой не ти е виновен , че си беден . Възможности има , колкото искаш еле па във Франция

Крайно леви, крайно десни.. все виновни на некадърни и неуки лгбт психично болни. ;) Аре у лево и гасете пожара, че скоро и Нова Зеландия няма да ви спаси

Нормално , при тях няма мисъл

Никой ни ще да бачка кат китаец или.южнокореец.Ама и на тях им приседна раждаемост немат сега ша питам катайците отде ша намерат хора да заметсват пенсиониращите се.

Крайно левите са тези , които подкрепят ЛГБТЮЯ

Е ти кво очкаваш , бай мангал с 2ри клас да получава колкото CEOто на компанията ли ? А и да те светнем че работят основно за немци ама с произход от я от Измир я от Бурса

Много ясно,пак малоумни копейковци платени от Кремъл.

Тези са другите крайно леви. Дето се бият палят и са анархисти не педерастчета с меки китки.

Няма други крайно леви , едни и същи са ,

Никой не мой бутне Франция умен и качествен народ са и си търсат правата.Най старата държава в Европа ще я има докато и Светът го има.А наще джуджета тука са ясни или са от дпс или комундери.

Минали са покрай най-старата държава в Европа

Във Франция е страшно. Наще Сороски телевизии как един репортаж не направиха.

Най старата държава в Европа е България.

Нямат ли автомати

Е ясно е че си тъп щом твърдиш глупости ние не сме съществувли за 700+ години

…и нищо за Русия и войната в ДИР.ру. Цензура на макс. Е да си кажем Вагнер напускат Украйна и Русия. Ще действа в Африка Руската армия е разгромена на практика в Украйна. Около Бахмут почти няма останали живи. Няколко попадения с умни бомби са унищожили руските запаси от боеприпаси в Донбас. Очаква се Украйна да изтика руските военни отвъд границата в Донецка и Луханска област следващите седмици, Еми това….сега пак да жалим богатите французи, че се пенсионират на 64 и живеят до 88. Пък в Русия се пенсионират на 74 и живеят до 68…….

Най-старата държава е Бълагрия , това е официлано признато , след нея е Сан Марино и чак тогава Франция .

Наистина ли си вярвате?!? :-) Сигурно вярвате и в Дядо Коледа още.

Освен че България е най-старата държава в Европа е и единствената която не си е сменяла името от както е основана

До сега в Украйна се бият Чеченци, затворници, частна армия и доброволци от Донецк и Луганск, руската армия още не е стъпила в Украйна. От къде ви намират такива сополи, идея нямам....

Само дезинформация. Замазвация. Проекции. Пропаганда. И за капак ЦИПСО са им дали достъп да си лепат плюсчета и минусчета ма с голямата лопата. Мизерници, се тая. Или ще паркирате на село с радиоактивна супичка от коприва и хлебарки за мезе, или ще мрете за перемогата на неокон фашизма на Източният фронт. Тва е.

А смени опорката че някой плаща в България с руска валута. ФИЗИЧЕСКИ дори е невъзможно.

руската армия не воюва в Украйна..корабите с калибри ги движат буряти ..самолетите ги пилотират чукчи ...раметните части които бухат по цивилни сгради ..ТЕЦове ..Мецове са чеченци ...хеликотерите КА-52 ги пилотират Zaтворници ..те ева в сбръчканяка ..кой нахлу от Беларус и стигна до Киев..Харков..Чернигов ...Херсон ..май съвсем сте иZветрели във фабриката Za тироли ..?!..

Чеченците не се бият а се снимат в тикток от разни безопасни места, Вагенр наскоро се включиха . Явно всички остнали , които воювха до сега са били извънземни а не руската армия муаххаахахаххахахаах

А па като не го е сменяла ,да го смени на Франзия и готово!

А княжедтов Бъгъ кво е да не говорим за Изтопна Румелия

На французите и холандците трябва да се благодариме ,че се млатиха с полицията и паказаха ,че няма да се дадеме на ковидалите ,които подготвят нещо гадно за нас гражданите!!!!

Майданя отвръща на франция

С такива като Макрон няма как без насилие. За съжаление.

Интересно що китайците не се млатиха като там мерките бяха по-строги

Защо ,аз съм чул че си пада само по мъже,не съм чул че си пада по садо мазо!Да прав си,щом се е навил да е президент на онази Франция на Де Гол,и се е надупил на САЩ явно съм в грешка,пада си по садо мазо,няма значение дали са мъже и жени:)))

Млатиха се прости ти не си в час.

Е що да правят? нали са сороски.Виж ние защо не протестираме не разбирам.

О , можеш ли да ме осветлиш с някой линк към китайското млатене ?

Китайците не се млатят ,защото смятат ,че е нормално да ги правят на идиоти. Те така са дресирани ,освен това тайно се надяват да превземат Европа и да ни откраднат живота на нас нормалните бели хора!

макарон , крайно левите вандерлюбчета му виновни...........

Ето как се прави, това са протести. А не като орките, които лижат задника на Путин и мрат в Украйна като мухи...

Орките ??????

Във Франция им вдигат пенсионната възраст с 2 години и те ще подпалят Париж. А в Бивша Русия ги пращат на сигурна смърт на фронта, а крепостниците славословят Путето. Разликата в манталитетите е ОГРОМНА, затова Франция е Запада, а Бивша Русия е КОЧИНА!

Орките са азиатска орда на североизток от нас, които владеят най-голямата кочина в света и които се управляват от Жужето Путин. Орките са тъпоумни и биха направили всичко, включително и да дадат живота си, за Жужето Путин и неговите яхти, имения и любовници (да, Жужето е гей!). Орките не са хора, а липсващото звено между животните и хората.

Като спомена кочина, поне забърса ли си задника днес?