Освен ”Макдоналдс” и ”Хард рок кафе” във Ватикана

Освен "Макдоналдс" Ватиканът ще открие и заведение от веригата "Хард рок кафе".

Обратно в новината

Коментари - Освен ”Макдоналдс” и ”Хард рок кафе” във Ватикана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От времето на Папесата Ватикана проверява Папата на тъмно само за ташаци. Време е Папата да се проверя за обрязване наСветло и отзад и отпред. Който плаща той и обрязва. Кой поряза Папата и срещу колко неСребърника.

Всеки има право на лош вкус ;))) Плюй и отмини !

След Латеранския договор Папата се отказва от териториалните си претенции към Кралство Италия, като в замяна кралството оставя във владение на Светия престол крепостта Ватикан, ограждаща едноименния град, и площада Сан Пиетро, като имотите притежавани от Католическата църква в Италия, извън Ватикана не се ползват с екстериториалност както е написал автора, просто според финансовите клаузи на Латеранския договор те са освободени от повечето италиански данъци.

Не посещавам нито Макдоналдс, нито Хард-рок кафе, нито Ватикана. Спрете с тези дебелашки статии колко напредничав и модерен е папата (особено към другите религии). Никой не се хваща. За Върховен понтифекс на Единна Световна религия трябва някаква легитимност. Този я няма и няма да я има, защото само с рекламни кампании не става. Трябват и принципи. ;-)

Очакваме решението на Ватикана за изграждане на джамия на площад Св. Петър в Рим. С тоя папа - дотук!

Едно по едно. Първо храм юдейски, после будистки и чак накрая ислямистки. Бавно, за да претръпне овчото стадо богомолци.

Съгласна. "Прозорецът на Овертон" вече се отваря, засега с МакДоналдс до Ватикана...

С тоя папа в момента, дето мие краката на брадатите и гей парад вътре в Свети Петър няма да ми учуди

Чакам и отваряне на пиип шоу " Мулен Руж"

А отсреща-чалготека с маанета и кючеци! Найс а? Хората плащат! На днешно време сичко е пари!

Каквото и да говорим,само Православието дава отпор срещу съвременната простотия!! ФАКТ!!!!!!

Първия Макдоналдс в Москва е открит през 1989г и се чакаше по 2 часа ,за да влезе човек и да си купи от техните отрови.А пък московчани се напиват с Кока-Кола от 1980г...от времето на Олимпиадата. И в Белград има Макдоналдс и в Тбилиси и в Минск...все православни столици. Ватикана се посещава годишно от 6-7 милиона туристи годишно.От тях 10% да са полуидиоти или пълни идиоти та да изберат Мак сандвич пред италианска пица -стига:-)). Ватикана си е направил добре сметката:-)))).Не ми се мисли ,какъв ли ще е наема на тези заведения:-))))))

Абе,все отивам всяка година на Света Гора и Метеора,па макдоналдс не съм видял.... Па отколкото знам и във Вселенската Патриаршия няма.....

концертите пред Александър Невски?А моралът на монасите в Бачковския манастир? А ролексите на пловдивския митрополит?

А в рилския , в троянския , какво става ?

Всичко това,с Благословията на Светия Синод ли е и прибират наем ли?

НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ!!!ДА НЕ ПРЕДИЗВИКАШ ГОСПОД,КОЙТО ВСЕ ПАК СЪЩЕСТВУВА! И РЕЛИГИЯТА НЕ Е РАВНА НА ТЕЗИ,КОИТО Я ПРОПОВЯДВАТ,ЗАЩОТО ТЕ ВСЕ ПАК СА ХОРА! С ЧОВЕШКИ СЛАБОСТИ! НО СЕ БОРЯТ С ТЯХ!!!В ПРАВОСЛАВИЕТО Е ИСТИНСКОТО,АВТЕНТИЧНО БОЖИЕ СЛОВО!!!

Освен "Макдоналдс" Ватиканът ще открие и заведение от веригата "Хард рок кафе". Абе да открият и една "бърза закуска" с шкембе чорба и много чесън.

Как не те е срам бе "селски шоп" а?? Хората са Ивропейци бе!! Бегай с тоите шкембета и чесъни бе!! Само ГМО,само ГМО......

По тази логика,кога ще има по болниците и училищата,магазини за алкохол и цигари и кръчми,да питам аз........

Кво бе а?? Вместо причастие,кафенце и хамбургер!! Не като нашите Правосланвни - "изостаналите" - дето ни лъжат с миниатюрна лъжичка винце и леп,вместо кебапче и ракийка да дават..... Аааама ха!!!

Тоя папа е под всякаква критика! То бива бива слуга на САЩ, ама чак пък толкова! Не спря да говори и да прави глупости!

Айде - и догодина дюнерджийница "халал" с продукти одобрени от имама!! Да има какво да ядат кардиналите когато не са на пости,нали......