Василев: Нека сме доволни, че предложението създава проблеми на РСМ, а не на нас

По думите му българските управляващи са си свършили работа по скора ни със Скопие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1- Георги Димитров - Гошо Тарабата 2Жельо Желев 3 Всички,в парламента,който, гласуваха, предложението,на Макарон!- много дълъг списък с национални предатели! Мача свърши,пак сме от страната на булката- разгащени! Да ни е честита ПП

А бе кокорчо това е лав на шопите бе тъпчо. Не сакам на мен да ми е добре, сакам на вуте да му е зле

Василев, когато ти си търкаше гащите по Харвардските скамейки, работеше в евтини кръчми за да се издържаш и се кланяше на американските си господари тук в бедна България от 15 години уважавани професори спореха с македонците за истината. Дойдохте вие с всезнайкото и за две седмици изпълнихте поръчките на САЩ и продадохте Националните интереси за шепа стотинки. Юда е бледо същество в сравнение с вас. Аз бих се срамувал. Време е да се приберете у дома при господарите си. Каквото можахте натворихте. Сега някой трябва да бърши говеждите л.айна които изс.рахте.

Ще видим колко не ви създава проблеми на следващите избори.

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала...   Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша

Срам и позор!Срам ме е,че за пореден път ни продадоха и предадоха "българските" боклуци в парламента!СРАМ МЕ Е ,ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ И НЕ ПРАВИМ НИЩО!СРАМ МЕ Е ,ЧЕ САМО 50 ЧОВЕКА ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ!СРАМ МЕ Е,НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ,ЧЕ НИТО НЯКАКВИ ЦЕННОСТИ НИ ОСТАНАХА,НИТО ИДЕАЛИ!СРАМ МЕ Е ,ЧЕ ДОРИ ЗА ВАЖНА КАУЗА ,КАТО ТАЗИ НЕ МОЖЕМ ДА СМЕ ЕДИННИ И ДА ЗАЩИТИМ ИСТОРИЯТА И ЕЗИКА СИ!Е,ЯВНО СИ ЗАСУЖАВАМЕ СЪДБАТА,ЩОМ ОТ ВЕЛИК НАРОД СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В СТАДО... "НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША..."

Е що да сме доволни? Не увеличава ли това нашите проблеми? Василев схваща политиката като надлъгване. Също и бизнеса, де. Трябва да се търси сметка на Радев за натрапеното леке. На решетников исках да кажа

Новият премиер на Ганчо, така нареченият Кокорчо. Ганчо, Ганчоо, докъде стигна ...Да се смееш ли, да плачеш ли...

Процесът по довършването на държавата продължава. Ястребите на Ристю, държанки на Америка за България, ужким социалисти, плюс мизерните недоразумения на инфантилите....нищо добро не ни чака. Но тия мутанти на партии ще държат кокала до последно. ОВчето стадо яде пуканки и блее ли, блее.....

Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле.

Ей боклук защо не скочите на подмяната на това , което сте гласували!!! Мръсни предатели!!!!

Така ли ти казаха в Козяк, защо тогава френския Макарон говореше че България е направила сериозни компромиси приемайки първоо френско предложение? А щом македонците харесаха второто френско предложение което е допълнителна редакция на първото по угоден за македонците начин, кой е прецакан и кои продажници ни представляват?

Що за глупаво изказване? Да сме благодарни че им създаваме проблеми?

Сигурно ли е че тоя кромид ще става премиер ?

Грух грух, квииик

От педераст не може да се очаква нормално мислене. Продажно копеле, още два месеца и ще си никой. Просто един долен педераст.

Освен българите щели да вкарат в конституцията и черногорците и хърватите. Ако те бяха вътреш щяха да добавят и марсианците. Тези не са вред. Но тази паника е обяснима.

Вие сте циници, самодоволни циници. Искате да унищожите неунищожимото? Ще ви се изсипе като жар върху главите.

Този коментар на Василев по един изключително важен за нацията проблем е проява на елементарно интелектуално ниво, пълна липса на лидерство, и високо ниво на безотговорност. Защо вариантите на френското предложение не са достъпни за прочит?

Тая карикатура щяла да става министър председател?

малуумник

Тъпак се гласи за МП , Господи , Боже с коя ръка да се прекръстя ? Толкова голяма Хелоууйнска кратуна пък с два грама мозък в нея , тоя е по зле и от Тъпия , не се майтапя .

Продадохте България Продадохте Македония . Продажници вървете си с мир и не се показвайте повече Този плъх и кирето трябва да бъдат съдени за държавна измяна за назидание на останалите

След просто киро тоя ще избие рибата. Предствете си Кокорко премиер излиза на теибуната на НС и пак изпада в истерия . Преди време това съшество обяви че ще даде отпр на агресора ми те руснаците като го видят ще изпукат от смях.

Верно е много прост

и се прави на ударен. Трябва съд за тези!

ти ли си, бе?!?

Така ли сте се разбрали с тях!? Да се правят на ущипана булка преди да приемат. Още повече че се разбра, как при тях е отишло съвсем друго предложение! Та те ще се правят на несъгласни, накрая ще се съгласят, България дърпа ряпата щото нищо не е уточнено кога трябва да стане, а сметките на Кирчо и Кокорчо набъбват осезаемо! Всичко е за приспиване на общественото мнение в България!

Погледнете го и вижте за какъв откачалник става въпрос

На мен по принцип, педалите не ми пречат като си бъркат по дупките...

Въпроса е помагат ли ти?...

Къде ги видя тия техни проблеми? Те са доволни след като французите ни изиграха

Кой по-точно е доволен? Османи и Ковачевски ли? Какво по-точно очакваш да кажат? Все пак трябва с някакво достойнство да излязат от цялата ситуация. Включи си северномакедонските телевизии и виж многохилядния протест, който в момента се случва в Скопие срещу френското предложение. За съжаление, северномакедонците ще откажат това предложение, което беше перфектно за нас.

То на вас нищо против националните ни интереси не ви създава проблем. А и един психопат не изпитва нито емпатия, нито чувство за вина. Даже ви радва, нали затова сте ни назначени. Да ни погребете живи. Психопати !

Поредният самодоволен психопат...

Нещо за Шенген?

искам да кажа, че този наистина е тотален олигофрен. как може така да говори. макетата може да са всякакви, но са нашата рода! Кокорчо явно няма нишо общо с нашия род! трябва да бъде отстранен на мига!

Няма нищо общо да, и е комплекси.ан, а много хитър амбициозен.

Сега ми става ясно защо сме били 5века под робство с този продажен манталитет робски още не ни е изкоренен

проблеми за шиптъро-сърбавите ни роднини бе калъф смотан ококорен? Проблемите така като гледаме всички са за нас. Радев мамка му откъде ви намери боклюци подсъдими малки? От къде?

Дано се излъжат северномакедонците да приемат това предложение, което наистина в максималната възможна степен включва историческите въпроси в преговорната рамка. За жалост по всичко личи, че ще го отхвърлят.

Ако ще ставаш премиер ще трябва да си мериш думите повече..

Какви бузаци, машалла, да не му е уроки

Уроде оцъклен, то е ясно, вие така сте се нагъзили, че нямате проблеми, паричките са ви на Кайманите от националното предателство, но дано за свещи да ги изхарчите! Национални Предатели!

за кви пари говориш онея от чекмеджето ли..?!?!? май проблема е ,че не взимат пари... ама ти си пей ...някой луд като тебе може и да повярва .

За тридесете сребърника говоря троле, не за опорките ти, за сребърниците , за които предадоха България, а твоята заработка от тролските и тях за същото да ги харчиш.

На нас предложението не ни "създава проблеми", защото сме готови на всичко. Утре да ви турят о оиедин фес, ще го прегърнете с радост срешу шепа лири.

В случая на РСМ най-много ме радва, че след 40-50 години албанците ще са мнозинство и тогава тези разпенени просръбски патриотари от глухата провинция ще получат отношението, което заслужават - и към карикатурния си език, и към т.нар. си "идентитет"

Добре се вгледайте! Класически психопат! Идиотски ухилен,ококорен,типичен обитател на Курило.... Що го търпим тоя,бре???

дай да видим твоята физиономийка.. едва ли мязаш на голям интелегент... аман от нещастни тролове!

На внуците си им показвам снимката на тоя идиот, те са на 3 и 5 и играеме една игра преди заспиване. Не е важно каква но засега "настъпана жаба" печели всяка вечер.

Де...трол си..разбрахме го вече !! Измисли друга приказка...

а историческия въпрос в рамките ли е или не? що за измишльотина

Кокорчо, скрий се.

Благотворителна кампания, безплатни торбички за драйфане

Големи наглеци! Гледат те в очите и лъжат! На черното, бяло казват! Ппедатели!

Кратунчо и Кокорчо са унищожители на България. Те предават страната ни И да, те ьействтелно свършиха работата , за която ни ги натресоха

"Натресоха"? Нали не забравяме, че ни ги натресе Мунчо? Или сега ще се правим на разсеяни когато е нужно да се носи отговорност?

Кво толкова тебе са те предали бе? Ич не ти дреме за Македония...ама дай да ревем.. Едва ли даже си стъпвал там..

Тръгнало говедото да ни убеждава че трябвало да сме доволни, щом те не били доволни . Да ва в малоумниците, да ва в логиката примитивна, и тоя щял премиер да става. Божкеееее.... И едни пиари имате да им се изсера на дипломите. Явно наистина сте се събрали завършени олигофрени.

народа се претеснява теб долен крадец лъжец продажник дано пукнеш свиня гадна

Нема са прЕтесняваш!

Някой от коментиращите да си е направил труда да прочете текста на предложението? Вкл. и с поправките? Е, ако го направите, ще видите какво е променено: почти нищо! Освен няколко формулировки, за да могат скопяните по-лесно да переглътнат горчивия хап... А пък ако погледате и тамошните телевизии (до една сърбомански и антибългарски), ще чуете и ще видите два вида коментатори: едните са побеснели македонисти, които с пяна на уста се кълнат, че никога няма да допуснат това френско предложение, защото само след няколко години щяла да настъпи ,,асимилация и бугаризация". Не че не са прави, но с една малка редакция: ,,РЕбългаризация". И едни други, по-малко на брой коментатори, които сякаш виждат какво ги чака и са го приели с оглед на ползите от членството в ЕС.

Защото кредита на доверие е изчерпан и утре дори и без да искат да защитят интереса на страната пак никои няма да повярва. Защото така е кофата за кратко време и лъжеш без брои пъти.