Коментари - Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола | Днес.dir.bg

Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола

Днес цялата страна почита 145-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Днес да поискаме прошка от него, призова виден общественик.

Обратно в новината

Коментари - Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола | Днес.dir.bg

Коментари

Съвет към родолюбивите българи: Изтеглете си Козият рог, Пътят към София и още редица филми свързани с турското робство и освобождението ни от него. Също така се погрижете да си набавите литературните произведения за онова време "Даваш ли, даваш.." на първо място. Скоро те ще изчезнат от мрежата и ще бъдат забранени. Днес видях цели две статии отричащи турското робство. А и статиите на Макгахан си намерете. Нищо, че е американец, ще бъде обявен за мръсна мурзилка и всичко написано от него ще се изпари яко дим.

а покаяние означава промяна.

федера да го духа , левски е победителя всяка година в българия. а григор да ходи да учи по партизанлък иначе няма да го вземт в боината четата на приятелските нинжи от горна джюмая

Цвета Караянчева....до името на Апостола..Това е нелепо. Цвета...Караянчева.... това нищо!!!....Не я споменавайте изобщо тази женица...Не опетнявайте паметта на най-великия Българин.

Посмъртно няма да ви прости бе, дебили...

прошка? не вервам да ви я даде. ако беше жив пак щеше да организира комитети срещу сегашните поробители. и пак щяха да го обесят, но този път за "некоректно поведение" към "толерантните".

Свалете днес от себе си руските рубашки Тез кърви са се лели от българи безстрашни Живота си плеяда дадоха за майката България а вие я продадохте за рубли в грозна вакханалия Позор за вас и вашии род това би казал всеки патриот

Патриот е, душа дава. за свобода, за народа. Но не свойта дуща братя а душата на народа. Чудни патреоти. На всяка манджа, за мерудия слагаме Русия. То бива тъпотия, но вашето е ОЛИГОФРЕНИЯ.

Ко праиш ТРЪНЧО? Какво звучно име имаше. Но сега се казваш ЮСУУУФ, след като ти пръснаха ЦВАЙЦЕРА, след ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ. Но вече на МАНАФИТЕ не си интересен. Ще умреш от любовна мъка към ТУРЦИТЕ.

турците и руските комуняги нямата никаква разлика...нали вече сте братя...прав е

ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЛЪВЪТ ПАЗИТЕЛ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, РОДИ СЕ И НИВГА НЕ УМРЯ!!! - "Че щастлив е оня, който дигне пръв народното знаме и пролее кръв"!!!

точно от Левски си е писано за руския ботуш и наистина не може да се измъкнем от него от години

Като си се родил тъп,няма да умреш умен

Не лъжи, няма български историк, който да е видял такова писмо на Левски. То е измислено днес от национален предател.

Прости ми Апостоле че станах национален предател първо интернационалист след това комунист а сега руски агент

и Господ не може да ти прости.

Не ми вярвахте че журналистите са много прости.Кой болен мозък го измисли това заглавие.Голяма простотия

Да. Три пъти ме трият за такъв въпрос. Идиотска тема е - нали.

Няма как да поискаме Прошка от Апостола-прекалено сме грешни. Утре,на 19.2.,пред Неговият Паметник в София,ще се отзоват най-високо поставените грешници,част от тези,които съсипаха България в годините. Там ще бъдат хора с престъпно минало и настояще,говорещи неистини,работещи за собствени интереси и печалби,а не за Народа и Републиката.Един трагичен Ритуал,за отдаване на почит и преклонение към единствената безспорна,българска Светиня-Васил Левски,за пореден път ще бъде опорочен.

Обикновено се иска прошка от живите хора , от тези които си наранил,огорчил,обидил (които познаваш и теб те познават), т.е. от тези които могат да ти я дадат.

НИКОГА!!!!!!!!!!!

НА ДНЕШНИЯ ДЕН СЕ ИСКА ПРОШКА В СЕМЕЙСТВОТО,РОДНИНИ И ОТ РОДИТЕЛИТЕ,А НЕ ОТ ЛЕВСКИ! АМАН ОТ ДЖЕНДЪРСКИ САМОДЕЙЦИ И КУЛТУРО- МАСОВИЦИ! ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ,АМА НЯКОИ ИЗНАСЯТ ПО ЦЯЛА ПРОГРАМА!

ЗАЩО МАХНАХТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЗА МАНЕКЕНКАТА ЧАЛГИЯ А ТЪРПИТЕ ГАВРИ С ВАСИЛ ЛЕВСКИ,НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛИ ЧОВЕК ДА ВИ ПСУВА НАЙ МАЛКОТО

Бай Либене подучувам че ти и оная лудетина Ботьова искате да докарате руския ботуш в българско.Ако това е така ей на с тия кунки ще ви откъсна чепките

Само дето не е писано от Левски, ами от някой сегашен национален предател, на хранилка при Сорос.

Тази помия за руския ботуш, уж казана от Левски (не е потвърдена от нито един историк) e измислена 140 години след обесването на Апостола и до днес се мъдри в блога на Иво Инджев, който вероятно е неин автор.

Не може да ни прости никога а и не заслужаваме.Безродници и руски слуги това сме днес

ще ни разрешат ли прошка.

защо ли са го обесели? Кой ще побликува трудовете му и завещанията му? Нещо черно на бяло?

От вас прошка не искам а дела!

левски или смърт, тези три думи говорят много, жалко че са го предали а не са се възползвали от него да вземат най-доброто от него

Съгласен. Поклон пред Васил Левски. Нека ни прости за всичко, което не направихме за реализирането на неговите завети. По-важното е кожодерите от ГЕРБ да поискат прошка от целия български народ за геноцида, на който го подложиха, за да може те и тези около тях да живеят в охолство.

И аз винаги съм се замислял за тези велики българи- В. Левски, Ботев, Л.Каравелов, Бенковски, Волов, Капитан Петко Войвода и много други! Отдали целият си живот за да може българите да живеем по-добре и свободни! В момента сме една жалка картинка, дори свобода на словото няма,, камо ли справедливост, ред и просперитет! В днешно време душманите пак са по-добре от честния , трудолюбивия и отдадения на семейство и Родина човек! И аз искам прошка от всички тези велики българи! И истински вярвам и се надявам да се появи един велик човек , който да отвее всички тези търтей, които погребаха мечтите за Чиста и Свята Република!

Поклон пред памета на Васил Иванов Кунчев! "Който ни освободи той ще ни пороби"-колко мъдри слова! Вечна слава Апостоле на свободата! Аз обичам България!

Няма такива слова на Левски, те са написани днес от национални предатели и разнасяни в нета от такива като теб

Човек има избор: или да посрами, или да прослави предците си, с дела, а не само на думи. Всеки българин да се замисли той лично дали е прославил, или посрамил Левски?

Колко ли трябва да си долен, че да употребяваш името на Левски, когато всъщност крадеш безочливо от останалия народ. Отнася се за всички съвременни политици.

Kalin

Наистина трябва да се извиним след гаврата вчера да носят портрета на Левски до този та луков на факелния марш по подобие на нацистките в Германия.

Ти си или пиян като кирка или си дебил отвсякъде.А може би садомазохист,щото знаеш,че ще те плюят,а ти садомадостично да се кефиш и хилиш.Оформен идиот.

Пише се ЛЕВСКИ бе говедо!

прасни една революционна ножка и легай

национал-леволюционер ,а не комунист и интернационалист.

Той ни гледa отгоре и до колкото може ни зaкриля. Приживе Левски се вглеждaше в лицaтa нa бългaрите, твърде проницaтелен той открито гледaше в очите хорaтa от всички прослойки. Още преди дa сa му проговорили знaеше кaкво и кaк мислят и кaкви сa стрaховете им. Не ги нaрече "лош мaтериaл и със сбъркaн чип", a нaмери подход към всеки, събрa съмишленици зa святото дело и зaпaли искрaтa зa свободa и незaвисимост. Днес би трябвaло дa се отчетем и дa рaпортувaме кaкво сме свършили. И дa обещaем, че ще следвaме един от нaй-вaжните му зaвети - дa пaзим Отечеството! Дa държим под око Поробителкaтa, дa бдим и до колкото можем дa пaзим Отечеството! Прощaвaй, Aпостоле!

Настръхнах! Поклон!

Той ни гледa отгоре и до колкото може ни зaкриля. Приживе Левски се вглеждaше в лицaтa нa бългaрите, твърде проницaтелен той открито гледaше в очите хорaтa от всички прослойки. Още преди дa сa му проговорили знaеше кaкво и кaк мислят и кaкви сa стрaховете им. Не ги нaрече "ДЕБИЛИ", a нaмери подход към всеки, събрa съмишленици зa святото дело и зaпaли искрaтa зa свободa и незaвисимост. Днес би трябвaло дa се отчетем и дa рaпортувaме кaкво сме свършили. И дa обещaем, че ще следвaме един от нaй-вaжните му зaвети - дa пaзим Отечеството! Дa държим под око Поробителкaтa, дa бдим и до колкото можем дa пaзим Отечеството! Прощaвaй, Aпостоле!

Доживяхме и това да се хули Апостола от майцепродавци.

Толкова долу ли паднаха рубладжиите да петнят и цапат Името на Апостола! Долна безродна гмеж. Каквото ви спуснат от Кремъл това пишете нещастници!

В новината за гръмналия трансформатор в руски АЕЦ има почти тройно повече коментари....

Какъв Апостол апостолос значи пратен от бога по божието слово.а Васил Левски не е Апостол.после е доказано че е убил дете за да не го издаде.но бързо се потули това от българските историци

В устaвa нa революционния комитет е кaзaно - предaтелите се нaкaзвaт със смърт!

Добро утро съветски текезесари !!! Почвайте да искате прошка от Канадеца, където му се налага да ви чете овчите разсъждения и мнения, които пишете във форума !!!

явно ти си поискал прошка от тъмните си зетьове и си им лапнал яйцата,а дъщерята пак лапа турските яйца по паркингите,и сега си щастлив третополов каНАДЕЦ ровещ по кофите за нови яйца

представям си довечера на панихидата за АПОСТОЛА днешните боклучиви полици какви ли глупости ще ръсят

а може ли вместо да намесвате паметта на АПОСТОЛА борил се за свобода дираджиите да поискате прошка от нас дето ви изкарваме парите незаслужени

Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола. Не за това ли ще искаме прошка, че в учебниците от голямата почест към Апостола пише, че имало турско присъствие и децата съвсем основателно ще зададат въпрос : защо ли тогава мирно присъстващи на територия на БГ турци си обесили Апостола.? И за друго да попитат : като присъствали така удобно 5 века кой зор им хрумнало да напуснат БГ и като не доброволно, то как и какви са тези опълченци, какво са правили те и защо си ги честваме ? Не разбират ли тези, които писали ерес, че нарушават логиката на нещата, заличават в съзнанието на децата понятията - българщина, родолюбие и правилното мироусещане. Че внасят смут в душите, изопачавайки историческата истина и че предават герои.

На никого от вас, управляващите, не му пука за идеалите на Апостола! На нито един от вас! Всичките сте един дол дренки - безгръбначни и безпринципни, нямате нито идеали, нито цели, освен собственото ви опаричване, естествено... Въобще не си правете труда да се криете зад Левски....

Коментари - Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола | Днес.dir.bg

Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола

Днес цялата страна почита 145-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Днес да поискаме прошка от него, призова виден общественик.

Обратно в новината

Коментари - Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола | Днес.dir.bg

Коментари

Съвет към родолюбивите българи: Изтеглете си Козият рог, Пътят към София и още редица филми свързани с турското робство и освобождението ни от него. Също така се погрижете да си набавите литературните произведения за онова време "Даваш ли, даваш.." на първо място. Скоро те ще изчезнат от мрежата и ще бъдат забранени. Днес видях цели две статии отричащи турското робство. А и статиите на Макгахан си намерете. Нищо, че е американец, ще бъде обявен за мръсна мурзилка и всичко написано от него ще се изпари яко дим.

а покаяние означава промяна.

федера да го духа , левски е победителя всяка година в българия. а григор да ходи да учи по партизанлък иначе няма да го вземт в боината четата на приятелските нинжи от горна джюмая

Цвета Караянчева....до името на Апостола..Това е нелепо. Цвета...Караянчева.... това нищо!!!....Не я споменавайте изобщо тази женица...Не опетнявайте паметта на най-великия Българин.

Посмъртно няма да ви прости бе, дебили...

прошка? не вервам да ви я даде. ако беше жив пак щеше да организира комитети срещу сегашните поробители. и пак щяха да го обесят, но този път за "некоректно поведение" към "толерантните".

Свалете днес от себе си руските рубашки Тез кърви са се лели от българи безстрашни Живота си плеяда дадоха за майката България а вие я продадохте за рубли в грозна вакханалия Позор за вас и вашии род това би казал всеки патриот

Патриот е, душа дава. за свобода, за народа. Но не свойта дуща братя а душата на народа. Чудни патреоти. На всяка манджа, за мерудия слагаме Русия. То бива тъпотия, но вашето е ОЛИГОФРЕНИЯ.

Ко праиш ТРЪНЧО? Какво звучно име имаше. Но сега се казваш ЮСУУУФ, след като ти пръснаха ЦВАЙЦЕРА, след ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ. Но вече на МАНАФИТЕ не си интересен. Ще умреш от любовна мъка към ТУРЦИТЕ.

турците и руските комуняги нямата никаква разлика...нали вече сте братя...прав е

ВАСИЛ ЛЕВСКИ - ЛЪВЪТ ПАЗИТЕЛ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, РОДИ СЕ И НИВГА НЕ УМРЯ!!! - "Че щастлив е оня, който дигне пръв народното знаме и пролее кръв"!!!

точно от Левски си е писано за руския ботуш и наистина не може да се измъкнем от него от години

Като си се родил тъп,няма да умреш умен

Не лъжи, няма български историк, който да е видял такова писмо на Левски. То е измислено днес от национален предател.

Прости ми Апостоле че станах национален предател първо интернационалист след това комунист а сега руски агент

и Господ не може да ти прости.

Не ми вярвахте че журналистите са много прости.Кой болен мозък го измисли това заглавие.Голяма простотия

Да. Три пъти ме трият за такъв въпрос. Идиотска тема е - нали.

Няма как да поискаме Прошка от Апостола-прекалено сме грешни. Утре,на 19.2.,пред Неговият Паметник в София,ще се отзоват най-високо поставените грешници,част от тези,които съсипаха България в годините. Там ще бъдат хора с престъпно минало и настояще,говорещи неистини,работещи за собствени интереси и печалби,а не за Народа и Републиката.Един трагичен Ритуал,за отдаване на почит и преклонение към единствената безспорна,българска Светиня-Васил Левски,за пореден път ще бъде опорочен.

Обикновено се иска прошка от живите хора , от тези които си наранил,огорчил,обидил (които познаваш и теб те познават), т.е. от тези които могат да ти я дадат.

НИКОГА!!!!!!!!!!!

НА ДНЕШНИЯ ДЕН СЕ ИСКА ПРОШКА В СЕМЕЙСТВОТО,РОДНИНИ И ОТ РОДИТЕЛИТЕ,А НЕ ОТ ЛЕВСКИ! АМАН ОТ ДЖЕНДЪРСКИ САМОДЕЙЦИ И КУЛТУРО- МАСОВИЦИ! ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ,АМА НЯКОИ ИЗНАСЯТ ПО ЦЯЛА ПРОГРАМА!

ЗАЩО МАХНАХТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЗА МАНЕКЕНКАТА ЧАЛГИЯ А ТЪРПИТЕ ГАВРИ С ВАСИЛ ЛЕВСКИ,НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛИ ЧОВЕК ДА ВИ ПСУВА НАЙ МАЛКОТО

Бай Либене подучувам че ти и оная лудетина Ботьова искате да докарате руския ботуш в българско.Ако това е така ей на с тия кунки ще ви откъсна чепките

Само дето не е писано от Левски, ами от някой сегашен национален предател, на хранилка при Сорос.

Тази помия за руския ботуш, уж казана от Левски (не е потвърдена от нито един историк) e измислена 140 години след обесването на Апостола и до днес се мъдри в блога на Иво Инджев, който вероятно е неин автор.

Не може да ни прости никога а и не заслужаваме.Безродници и руски слуги това сме днес

ще ни разрешат ли прошка.

защо ли са го обесели? Кой ще побликува трудовете му и завещанията му? Нещо черно на бяло?

От вас прошка не искам а дела!

левски или смърт, тези три думи говорят много, жалко че са го предали а не са се възползвали от него да вземат най-доброто от него

Съгласен. Поклон пред Васил Левски. Нека ни прости за всичко, което не направихме за реализирането на неговите завети. По-важното е кожодерите от ГЕРБ да поискат прошка от целия български народ за геноцида, на който го подложиха, за да може те и тези около тях да живеят в охолство.

И аз винаги съм се замислял за тези велики българи- В. Левски, Ботев, Л.Каравелов, Бенковски, Волов, Капитан Петко Войвода и много други! Отдали целият си живот за да може българите да живеем по-добре и свободни! В момента сме една жалка картинка, дори свобода на словото няма,, камо ли справедливост, ред и просперитет! В днешно време душманите пак са по-добре от честния , трудолюбивия и отдадения на семейство и Родина човек! И аз искам прошка от всички тези велики българи! И истински вярвам и се надявам да се появи един велик човек , който да отвее всички тези търтей, които погребаха мечтите за Чиста и Свята Република!

Поклон пред памета на Васил Иванов Кунчев! "Който ни освободи той ще ни пороби"-колко мъдри слова! Вечна слава Апостоле на свободата! Аз обичам България!

Няма такива слова на Левски, те са написани днес от национални предатели и разнасяни в нета от такива като теб

Човек има избор: или да посрами, или да прослави предците си, с дела, а не само на думи. Всеки българин да се замисли той лично дали е прославил, или посрамил Левски?

Колко ли трябва да си долен, че да употребяваш името на Левски, когато всъщност крадеш безочливо от останалия народ. Отнася се за всички съвременни политици.

Kalin

Наистина трябва да се извиним след гаврата вчера да носят портрета на Левски до този та луков на факелния марш по подобие на нацистките в Германия.

Ти си или пиян като кирка или си дебил отвсякъде.А може би садомазохист,щото знаеш,че ще те плюят,а ти садомадостично да се кефиш и хилиш.Оформен идиот.

Пише се ЛЕВСКИ бе говедо!

прасни една революционна ножка и легай

национал-леволюционер ,а не комунист и интернационалист.

Той ни гледa отгоре и до колкото може ни зaкриля. Приживе Левски се вглеждaше в лицaтa нa бългaрите, твърде проницaтелен той открито гледaше в очите хорaтa от всички прослойки. Още преди дa сa му проговорили знaеше кaкво и кaк мислят и кaкви сa стрaховете им. Не ги нaрече "лош мaтериaл и със сбъркaн чип", a нaмери подход към всеки, събрa съмишленици зa святото дело и зaпaли искрaтa зa свободa и незaвисимост. Днес би трябвaло дa се отчетем и дa рaпортувaме кaкво сме свършили. И дa обещaем, че ще следвaме един от нaй-вaжните му зaвети - дa пaзим Отечеството! Дa държим под око Поробителкaтa, дa бдим и до колкото можем дa пaзим Отечеството! Прощaвaй, Aпостоле!

Настръхнах! Поклон!

Той ни гледa отгоре и до колкото може ни зaкриля. Приживе Левски се вглеждaше в лицaтa нa бългaрите, твърде проницaтелен той открито гледaше в очите хорaтa от всички прослойки. Още преди дa сa му проговорили знaеше кaкво и кaк мислят и кaкви сa стрaховете им. Не ги нaрече "ДЕБИЛИ", a нaмери подход към всеки, събрa съмишленици зa святото дело и зaпaли искрaтa зa свободa и незaвисимост. Днес би трябвaло дa се отчетем и дa рaпортувaме кaкво сме свършили. И дa обещaем, че ще следвaме един от нaй-вaжните му зaвети - дa пaзим Отечеството! Дa държим под око Поробителкaтa, дa бдим и до колкото можем дa пaзим Отечеството! Прощaвaй, Aпостоле!

Доживяхме и това да се хули Апостола от майцепродавци.

Толкова долу ли паднаха рубладжиите да петнят и цапат Името на Апостола! Долна безродна гмеж. Каквото ви спуснат от Кремъл това пишете нещастници!

В новината за гръмналия трансформатор в руски АЕЦ има почти тройно повече коментари....

Какъв Апостол апостолос значи пратен от бога по божието слово.а Васил Левски не е Апостол.после е доказано че е убил дете за да не го издаде.но бързо се потули това от българските историци

В устaвa нa революционния комитет е кaзaно - предaтелите се нaкaзвaт със смърт!

Добро утро съветски текезесари !!! Почвайте да искате прошка от Канадеца, където му се налага да ви чете овчите разсъждения и мнения, които пишете във форума !!!

явно ти си поискал прошка от тъмните си зетьове и си им лапнал яйцата,а дъщерята пак лапа турските яйца по паркингите,и сега си щастлив третополов каНАДЕЦ ровещ по кофите за нови яйца

представям си довечера на панихидата за АПОСТОЛА днешните боклучиви полици какви ли глупости ще ръсят

а може ли вместо да намесвате паметта на АПОСТОЛА борил се за свобода дираджиите да поискате прошка от нас дето ви изкарваме парите незаслужени

Васил Василев: На днешния ден да поискаме прошка от Апостола. Не за това ли ще искаме прошка, че в учебниците от голямата почест към Апостола пише, че имало турско присъствие и децата съвсем основателно ще зададат въпрос : защо ли тогава мирно присъстващи на територия на БГ турци си обесили Апостола.? И за друго да попитат : като присъствали така удобно 5 века кой зор им хрумнало да напуснат БГ и като не доброволно, то как и какви са тези опълченци, какво са правили те и защо си ги честваме ? Не разбират ли тези, които писали ерес, че нарушават логиката на нещата, заличават в съзнанието на децата понятията - българщина, родолюбие и правилното мироусещане. Че внасят смут в душите, изопачавайки историческата истина и че предават герои.

На никого от вас, управляващите, не му пука за идеалите на Апостола! На нито един от вас! Всичките сте един дол дренки - безгръбначни и безпринципни, нямате нито идеали, нито цели, освен собственото ви опаричване, естествено... Въобще не си правете труда да се криете зад Левски....