Вашингтон разшири "черния списък" срещу Русия с 15 разузнавачи

В документа са и двамата руснаци, заподозрени за отравянето на Сергей Скрипал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е, още трябва.

Руснаците не ме интересуват

Американците, за разлика от руснаците, имат шпиони вместо разузнавачи. Да си разузнавачи звучи гордо и благородно.

Руснаците почнаха да си учат уроците от санкциите. Почнаха да разбират, че като слушкат - ще им е позволено да ядът остатаците от вечерята на американците.

Точно обратното. Говедарите оборска тор хапват, само и само да им позволят да закупят руски метали.... Защото вече и бирени капачки не могат да произвеждат.

Много ги знаят кои са, че да ги вкарат и в списък. В САЩ е пълно с рускини. Всичките се женят за американци! Още 30 години и няма нужда от война.

Ми ще се женят за Американци разбира се. Всеки гледа да се спаси от миризливите и пияни мужици .

Тези цъкащите в ДИР-а от Позитано 20 ли са или са олигофрените от Атака? Какви дежурящи са?

и санкциите им като и демокрацията им - ментеливи

Мълър още не е намерил доказателство за руската намеса в американските избори... за сметка на това Фейсбук светна като най-големия манипулатор в изборния процес. Скрипал и той горкият искал да се връща в Русия... и го постигна съдбата на ред други руски мераклии да напуснат мрачния Албион. А разбойниците които изкараха наяве доклада на ОЗХО за Скрипал наистина трябва да бъдат наказани защото осветиха наличието на английски бойни отровни вещества в пробите взети като доказателство за "руската" следа в неговото изчезване. Същото се отнася и за ВАДА-та... горките американски спортисти нямат ли право да ходят на олимпиадите, дори и хората на смъртно ложе имат право на малко радост;)

Не е далеч момента, когато светът ще почне да ги санкционира. С техните камъни по техните глави. А тогава само как ще опищят орталъка....

Междувремнно Русия разшири с четири броя списъка на закритите американски бази в Близкия Изток.

И да не забравите да включите в списъка Порошенко и Тиквата от Банкя с двете клетки в мозъка.

А оная безцицестата какво каза по въпроса? Сергей Ловров измяука ли вече?

Тогава ние ще им врътнем кранчето на петрола и газа. Или да ги изпепелим с ракети както Турция като ни свалиха изтребителя?

Абе доста смешно звучи това, ако човек се замисли...Ако САЩ знаят за тези разузнавачи и си ги държат да си 'разузнават" на спокойствие, то явно полза за Русия от тях няма. След като разузнават това, което САЩ иска да разузнават. В този ред на мисли от тях биха имали полза САЩ. Понеже ще им подават информация такава, каквато им се иска, и е в техен интерес. И сега ако ги махат, то това е само медийна игра, или пък са преценили, че те(САЩ), нямат полза от тях. Казано на кратко, само шум в свирката. Предполагам, че Путин ще се стресне много силно!

Тия говедарите съвсем изтрещЕха.... Вече дори не са и смешни,а трагично жалки в напъните си да се усерат(което впрочем няма смисъл,защото много отдавна са го направили),сега им остава само да го размажат за да се види и усети смрад и от космоса....

Абе Тръмпът като удари...

Ох боли;)

За Путин и феновете му

Нарича се ,,Политика,, бля,бля,бля за общата публика,а в действителност нещата стоят по друг начин...така се контролират 7 милиарда оФци...

Това е само началото.Скоро ще им спрат SWIFT и ще замразят сметките на путин. Така външният дълг на САЩ ще св стопи , а Крим ще е запориран.

А някакви доказателства показахте ли бе "дибили"? Само плямпате и създавате проблеми по света. Май е време да ви се затвори кранчето.

са пълни глупости. Тези хора изпълняват заповеди. Те не са самодейци. Забранете цялата разузнавателна служба. Забранете Путин. А това е само мимикрия.

Страх лозе пази, малко евтин ПР си прави Тръмп, малко като нашия

Това е вече просто смешно. В САЩ като и в Брюксел е пълно с малоумните.

Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

Цукърбърг, Бъфет и Гейтс са със забрана за влизане в Русия. Замразени са им сметките в руски банки, а имотите им в Сибир. На компаниите им се забранява да продават продукцията си на руския пазар. Да реват сега.

Да живее ГРУ! Без ГРУ нямаше да има мюзикъла "Скрипали", нямаше да има повод за истерични русофобски припадъци на Терезия Змейска, Донката Трумп нямаше да е американски президент, Хитлъри нямаше да е бясна, че е загубила президентските избори, пожарникарят нямаше да е министър-председател, и Брекзит нямаше да го има! Забравил ли съм нещо?

Забравил си мозъка си.

Санкции срещу разузнавачи?! Тов е доста идиотско решение, защото ако американците знаят кои са 'разузнавачите', то тези 'разузнавачи' ще са персона нон-грата във всички случаи ...