Вашингтон разшири "черния списък" срещу Русия с 15 разузнавачи

В документа са и двамата руснаци, заподозрени за отравянето на Сергей Скрипал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкции срещу разузнавачи?! Тов е доста идиотско решение, защото ако американците знаят кои са 'разузнавачите', то тези 'разузнавачи' ще са персона нон-грата във всички случаи ...

Да живее ГРУ! Без ГРУ нямаше да има мюзикъла "Скрипали", нямаше да има повод за истерични русофобски припадъци на Терезия Змейска, Донката Трумп нямаше да е американски президент, Хитлъри нямаше да е бясна, че е загубила президентските избори, пожарникарят нямаше да е министър-председател, и Брекзит нямаше да го има! Забравил ли съм нещо?

Цукърбърг, Бъфет и Гейтс са със забрана за влизане в Русия. Замразени са им сметките в руски банки, а имотите им в Сибир. На компаниите им се забранява да продават продукцията си на руския пазар. Да реват сега.

Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

Забравил си мозъка си.

Това е вече просто смешно. В САЩ като и в Брюксел е пълно с малоумните.

Страх лозе пази, малко евтин ПР си прави Тръмп, малко като нашия

са пълни глупости. Тези хора изпълняват заповеди. Те не са самодейци. Забранете цялата разузнавателна служба. Забранете Путин. А това е само мимикрия.

А някакви доказателства показахте ли бе "дибили"? Само плямпате и създавате проблеми по света. Май е време да ви се затвори кранчето.

Това е само началото.Скоро ще им спрат SWIFT и ще замразят сметките на путин. Така външният дълг на САЩ ще св стопи , а Крим ще е запориран.

За Путин и феновете му

Абе Тръмпът като удари...

Нарича се ,,Политика,, бля,бля,бля за общата публика,а в действителност нещата стоят по друг начин...така се контролират 7 милиарда оФци...

Тия говедарите съвсем изтрещЕха.... Вече дори не са и смешни,а трагично жалки в напъните си да се усерат(което впрочем няма смисъл,защото много отдавна са го направили),сега им остава само да го размажат за да се види и усети смрад и от космоса....

Абе доста смешно звучи това, ако човек се замисли...Ако САЩ знаят за тези разузнавачи и си ги държат да си 'разузнават" на спокойствие, то явно полза за Русия от тях няма. След като разузнават това, което САЩ иска да разузнават. В този ред на мисли от тях биха имали полза САЩ. Понеже ще им подават информация такава, каквато им се иска, и е в техен интерес. И сега ако ги махат, то това е само медийна игра, или пък са преценили, че те(САЩ), нямат полза от тях. Казано на кратко, само шум в свирката. Предполагам, че Путин ще се стресне много силно!

Тогава ние ще им врътнем кранчето на петрола и газа. Или да ги изпепелим с ракети както Турция като ни свалиха изтребителя?

А оная безцицестата какво каза по въпроса? Сергей Ловров измяука ли вече?

И да не забравите да включите в списъка Порошенко и Тиквата от Банкя с двете клетки в мозъка.

Междувремнно Русия разшири с четири броя списъка на закритите американски бази в Близкия Изток.

Не е далеч момента, когато светът ще почне да ги санкционира. С техните камъни по техните глави. А тогава само как ще опищят орталъка....

Мълър още не е намерил доказателство за руската намеса в американските избори... за сметка на това Фейсбук светна като най-големия манипулатор в изборния процес. Скрипал и той горкият искал да се връща в Русия... и го постигна съдбата на ред други руски мераклии да напуснат мрачния Албион. А разбойниците които изкараха наяве доклада на ОЗХО за Скрипал наистина трябва да бъдат наказани защото осветиха наличието на английски бойни отровни вещества в пробите взети като доказателство за "руската" следа в неговото изчезване. Същото се отнася и за ВАДА-та... горките американски спортисти нямат ли право да ходят на олимпиадите, дори и хората на смъртно ложе имат право на малко радост;)

Ох боли;)

и санкциите им като и демокрацията им - ментеливи

Тези цъкащите в ДИР-а от Позитано 20 ли са или са олигофрените от Атака? Какви дежурящи са?

Много ги знаят кои са, че да ги вкарат и в списък. В САЩ е пълно с рускини. Всичките се женят за американци! Още 30 години и няма нужда от война.

Руснаците почнаха да си учат уроците от санкциите. Почнаха да разбират, че като слушкат - ще им е позволено да ядът остатаците от вечерята на американците.

Ми ще се женят за Американци разбира се. Всеки гледа да се спаси от миризливите и пияни мужици .

Американците, за разлика от руснаците, имат шпиони вместо разузнавачи. Да си разузнавачи звучи гордо и благородно.

Руснаците не ме интересуват

Малко е, още трябва.

Точно обратното. Говедарите оборска тор хапват, само и само да им позволят да закупят руски метали.... Защото вече и бирени капачки не могат да произвеждат.