Вашингтон и Лондон вече договарят търговско споразумение след Брекзит

Договорът за свободна търговия ще се сключи възможно най-скоро след развода на Великобритания с ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, само аз ли се чудя какво им пречеше да напуснат през последните 3 години и 2 месеца и вече да са си сключили споразуменията с които желаят и да станат пак центъра на света както преди 150 години. Никои не ги спира, те също така са страната с най - много привилегии в Европейския съюз. Че са голяма икономика е факт, но мисля че хората в Северна Ирландия и най - вече в Шотландия не са искали да излизат от Европейския съюз. Също така не мисля че ще са в позицията да сключват по добри сделки защото когато са сами тяхната икономика по мащаб ще е сравнима или малко по - голяма с тази на стани като Канада, Австралия, Южна Корея, Индия, Русия, и т.н. Така че когато се водят преговори за договорености и условия те какво ще предложат о вижте ние сме Великата империя която вече я няма, но имайте ни доверие, защото сме най - умните на света. Безспорно са дали много неща на съвременния свят, но самия факт, че са толкова разделени по темата и толкова дълго все излизат 2 отлагания имаха, мисля че е показателен че не са много сигурни какво ще се случи, защото ако валутата им продължава да девалвира, цените като гледам се покачват и стандарта падне с едни 15 - 20% за следващите 5- 8 години през които може би ще се възстановят донякъде ще трябва някои да поеме отговорността за това. Ще видим какви ще ги сътворят.

Както се казва „и най-умният си е малко прост“ - това е положението, в което се поставиха англичаните. Преди всичко те нямат достатъчен енергиен ресурс, а пък сега не сме през миналите векове, когато експлоатираха други народи. Ако си мислят, че американците ще им осигуряват енергоизточници, силно се заблуждават. Че американците искат да разрушат ЕС, никога не е имало съмнение. Но да вземат за дотират Англия, няма как да стане. Освен това „много умните“ англичани ако бъдат лишени от реботната ръка, която до сега им осигуряваше Изтока, съвсем ще го закършат. Бъдещето на Европа (не само на Германия, както се пише в някои коментари), ще е белязано от все по-мащабно икономическо сътрудничество с Русия, Китай, Индия и страните от „третия свят“, а не със САЩ или Англия – не по политически съображения, а защото въпросните капиталистически колоси няма какво да дадат на Европа (забележете, те в своята история никога нищо не са давали на другите, а само са вземали, само са грабили).

ЕС отхврли заробващите спорозомения като ТАНАП и .... разни други мулти корпоративни колонизациони спорозоемние, и отогава ЕС стана трън в очите и полтиците които се опънаха на САЩ станаха лошите .... и ето като не става доброволно сега насила го правят с Великобритания........уж че това било свобода от ЕС бюрократите

СЕТА

Споко! Съюза Русия - Германия се пече. Най-големия кошмар на англосаксонците. Не случайно разпалиха 2 жестоки войни в Европа и после обираха каймака на световното богатство 100 години. Към зимата още на тая година. Седете спокойно и гледайте мача.

Браво! Да се махат и да си продават на краставичар краставици!

Евтина гмо храна за ингилизите, но за това пък ще си затворят орънжериити

и що да ги затварят като има бантускотове като тебе да им работят за без пари ха

тези дето остават в ЕС да му мислят . Британците ще се оправят защото ще имат свободата да скючват спорузомения с други страни без одобрение от многохилядната бюрократична машина в Брюксел .

но Ганчо е свикнал да е роб и свободата го плаши до смърт!

но Ганчо е свикнал да е роб и свободата го плаши до смърт!

Руанда, Зимбабве, Етиопия, Тереза нали им мята гюбеци там, и по телевизора я даваха :). Споразуменията са им в кърпа вързани. Виж с другите страни обаче, ще е...малко по сложно:)

Да е по-сложно, колко да е по-сложно? През месец юли във Великобритания наред с другите са продадени следните бройки германски нови автомобили: Audi - 10,322 BMW - 9,198 Mercedes-Benz - 12,056 Volkswagen - 15,183 Skoda - 5,302 Мислите ли, че след Брекзита (дай боже) германците няма да искат да продадат тия бройки в кралството? За сравнение през месец май 2019 (последния, за който има данни) в България са продадени 3641 нови автомобила от всички марки.

САЩ и Русия са най-големите врагове на ЕС, респективно на всяка държава, която е в съюза. Спонсорите на президентската кампания на другаря Тръмп са същите, които преди няколко години финансираха и Фараж и "Брекзит" кампанията му, респективно и тази на Джонсън... Унизително е народът във Великобритания да знае това и да приема еманципираният пубертет (САЩ, спрямо Великобритания) да ръководи съдбата на държавата майка (самата Великобритания)....! Това е реалността - дано Борисчо се провали с гръм и трясък, защото, иначе, това ще бъде успех на САЩ и на Русия, желаещи единствено разделяне/разбиване на ЕС...

Нещо не мога да ти схвана теорията за Русия. Ти лично ако си търговец, няма ли да искаш клиентите ти да са финансово добре. Така ще купуват повече. Защо Русия да иска ЕС да се разпадне като е един от най големите и клиенти???

Нещо не мога да ти схвана теорията за Русия. Ти лично ако си търговец, няма ли да искаш клиентите ти да са финансово добре. Така ще купуват повече. Защо Русия да иска ЕС да се разпадне като е един от най големите и клиенти???

За да може да диктува условията бе бастун. Кого се опитваш да баламосваш?

Направо да възкресят Великата Британска Империя , като са почнали със съюзите : Австралия , Индия , Пакистан, Нигерия . Е транспортнитр разтояния са малко неконкурентни , ама всичко Англйиско ше стане ГРЕЙТ АГЕЙН !!!

Тежки дни идват за британците !!! Това да напуснееш ЕС е толкова пагубно, колкото да се присъединиш към Евразийския съюз !!!

Nai-пагубно е да си член на евро-геиташкиия съюз , контролиран от Сорос!!! Тръмп подгони глобалистите от САЩ и те се присмукаха в Европа... Великобритания ще е пример за просперитет без квоти и Истанбулска конвенция !

Ма ти верно си много отнесен. Вие в Люлин новини не четете ли?

И двамата евреи цъфтят от радост.

помпео не е евреин за инглиша няма коментар

"Ние ще напуснем ЕС в края на октомври и сме решени да превърнем това в успех", заяви Рааб." Някой съмнява ли се?! Овреме се спасиха от потъващия кораб и френско-немския диктат...

Евроджендърите пак ще им се отхлабят халките. Иначе много се присмиваха на двата перчема, единия от Острова другия отвъд Океана. Видя се пак кой ще гризне дръвцето

+++++

А баба Меркел и Макарона да ядат рязан патладжан !!!