Прах, нитрати и градски шум тормозят най-много българите

Основните проблеми в околната среда у нас са високи нива на фини прахови частици във въздуха и на нитрати в питейната вода, градският шум и депата за отпадъци.

Обратно в новината

Коментари - Прах, нитрати и градски шум тормозят най-много българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става като столицата се управлява от некомпетентни хора. В София освен полиция има и общинска полиция която също е безполезен паразит. Няма идея за обществен ред, какво означава и как може да се въведе и поддаржа ...

Основната причина за праховото замърсяване е липсата на добро отводняване на паркове, градини, зелени площи. Навсякъде където има почви при дъжд калта отива по улиците и се разнася от колите. Когато изсъхне този прахоляк се вдига от гумите на колите. Когато шофираме след като е валяло, колите пред нас цапат предното стъкло, то става направо кално. Из Европа то си остава чисто. Писюри сме си и това е.

Прахта и пясъка в очите на населението хвърлят най-вече организации организирани с еврейски препрани пари, които дължат събирането си на глада на онзи свят, който бива натикван в европа от паневропейските гей-крадци на заеми с лихвите. Градският шум е от с/утрешните блокове и джурналистическата пасмина от предатели, като юда. 30 сребърника

Днес е 25.05.2016 година. Докладът е от 2014 година. Това налага няколко въпроса. Защо е укриван година и половина? Защо основни параметри за живота на българските граждани са с несъответстващо качество и ниво? Кои са отговорните институции и защо Министерство на околната среда и водите от две правителства е укривало данните? Защо по това време са давани данни пред обществото, че всичко е наред? Докога българката власт в лицето на средния ешелон изготвил и поддържал в тайна лошото положение няма да получава адекватно осъдително обществено отношение? До кога ще се мълчи както за Чернобил? До кога животът тук ще е по- малко ценен от убийците на народа? Ако не ви е грижа вижте някой болен от рак и помислете нямат ли връзка отровния въздух, вода и храни с неговото положение? За болните от рак има осъдителна присъда, а не лечение, защото тук се влиза с присъда до края. Просто разликата се вижда след границата на Хърватска към словения и след Унгария към Австрия дето граничният контрол не е за граждани на ЕС.

ние евреите за пари продадохме Христа, та света божи ли няма да продадем на мамона

Шумът е страшен проблем.

Фандъкова удвои колите в София, да я изберем за президент - това е единственият начин да се отървем от нейните шофьорски мераци!

Не ти е Фандъкова виновна, че всеки селяндур се качи на автомобил да ходи до кафето и обратно.

А кой разширява булевардите за каруците на селяните? Знаеш ли, че истинските кметове на големите градове по света нарочно затрудняват движението на автомобили, а не го улесняват!

Във Виена драги, има два пъти повече коли. Но е в пъти по- чисто, водата е по- чиста и по- евтина, храната е в пъти по- достъпна за австрийците и напълно достъпна за нас. По улиците никой не свири, не свети и не псува докато е в колата си. Защо ли, защото дори и мутрите им знаят да държат както трябва нож, вилица и имат обноски. А това място се обитава и управлява от диви селяни убийци и пладнешки разбойници. Във Виена обществен паркинг е 2 евро на ден! Що не сравниш със софийски обществен паркинг?

Ганьо Балкански най-много го тормози неговата простотия! И тормози още повече всички около него.

то пък раундъп-а е супер . изобщо не ни трови.

Е що я публикуват тази статия. Вече и на децата им е ясно че на Фандъкова не и пука ама съвсем. Доказателството - съществуването на бул. Дондуков в този му вид. Има от всичко - прах нитрати и градски шум по 200 процента. На кметицата не и дремело щот си казвала - а бе нали мойте живеят в Самоков!

Безмислена констатация! Навсякаде по света, който иска да живее без прах, нитрати и градски шум, трябва да се премести или в гората или на село. Такива като мен на които не им пречи праха, нитратите, градския шум, задръстванията, мърсотията и всичко друго градско, което се сетите си оставаме в мегаполиса. Обичам СОФИЯ.

На който му е мил живота, да бяга от София!

не желаете мон санто ? сега нямате реколта, и ще се наложи да купувате от нашата. ако случайно водата не ви отнесе, разбира се.

Тиквата пак прави ремонти на чисто нови магистрали !

ПУТ*ИН е голяма Тиква.

Българите са най-силно тормозени от некадърните български политици. След тях се нареждат всички останали фактори, защото, ако управниците ни не бяха такива идиоти, останалите причини или не биха съществували, или влиянието им би се снижило до поносими норми.

Донякъде съм съгласен: основния проблем е праха в очите на хората, които ни хвърлят за да не виждаме големите зулуми.

В същото време шумът има негативни последици за човешкото здраве.

Да шума е вреден А безпаричието корупцията и престъпноста са все полезни за здравето неща

въх, утепа ме !:-) при джипситата е обратното - размножават се като хлебарки. като говорим за шум... къде го има ? в няколко от големите градове. в десетки малки градчета и стотици села шума не е проблем. изключвам селищата през които минават главните пътища. но проблема е разрешим - да се направят околовръстни пътища.

Орките са решили да крадът евро пари от някоя програма за чиста околна среда Та за това е тази статия че основния ни проблем бил праха Скоро ще разберем

Прах, нитрати и градски шум тормозят най-много българите За циганите, това е благоприятна среда за размножаване.

някак си това остава на заден план. защо го смятат за основен проблем ...? престъпността (на всякакво ниво), безработицата, безизходицата в много случаи, стреса, мръсотията - това мисля ,че повече тормози българина. има и още , но другите ще го допълнят. мен лично градският шум не ме тормози, но ми писва от циганските маанета по всяко време на денонощието. и българи, и полиция са в безизходица

Основните замърсители по отношение на шума са мотористите и джигитите комплексари с рязаните ауспуси. Не знам защо това безумие се толерира, може би заради Бай Ганьовщината в българския ген.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!