Варненци атакуваха и затвориха пункт за ваксинации

Усъмнили са се в разрешителното за ползването на лекарствения препарат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неадекватните коментари говорят че в тази област е добър бизнеса с коментарите

Тез са олигофрени

Е това са Глупавите Анти ваксари,Боклуци.

Като гледам Варна се е напълнила с повече безмозъчни цървули, отколкото дори и София. Тея отворените - на прокурор и после у ковид отделение за превъзпитаване. Тъпанари с тъпанари!

не могат да се мерят с бронираните лайномети като тебе...

Особено с безмозъчни кат' теб!

Ако искаш се факсай всяка седмица ноо Не го налагай на останалите !

ваксинационния пункт кой е принудил да иде да се ваксинира? Живейте си в средновековието, но защо пречите на останалите с вашата необразованост?

едно време и всеки,който се е занимавал с наука е обявяван за магьосник и го е презследвала църквата - Галилео Галилей например или Коперник - и те от необразовани мозъци са били презследвани.

тия дебили! Отдавна там трябваше да са Мангъров,Чорбанов,дето подлъгаха хиляди по-прости хорица и измряха заради тях!

Това е дело на Копейкин. Копейкин, затвори ли днес Варненската болница за планови операции? Защо затвори? Защото е пълна с Неваксинирани берящи душа от вируса, който уж го нямало. Така заради нечия простотия започват да измират хора с други заболявания, които имат нужда от медицинска помощ, но неваксинирани индивиди са я запълнили, а познай защо?! Простотията ходи по хората, недоучили, недочели, вярващи не на науката а на простотии по социалните мрежи.

Копейкин ти ли си ? Не ползвай здравен казус за политическа пропаганда ! Ще отговаряш пред земния и небесния съдник

Абе ченгетата да им счупят по една палка в изкуфелите кратуни и една вечер в ареста - значително ще се подобри средата на живот:)

Значи са били прави - щом полицията е изгонила не тях, а ваксинаторите.

лекарите и медицинските сестри не са длъжни да седят да работят извънредно през уикенда и на всичкото отгоре да се държат с тях като с улични продавачи. Не знам дали се усещате, че скоро няма да има лекари да ви лекуват - единствените, които искат да работят в бг здравеопазване са старото поколение, на които е изгодно да източват здравната каса или вече не им се занимава да си обновяват знанията.

Кресливи антиваксъри...

Тъп, невеж и безотговорен народ. Кои са тези, че да искат каквито и да са документи. Не се ли разбра , че при тази епидемия има два избора - или пълен локдаун за всички, или отворена икономика с ограничения за неваксинираните. Както каза австрийският канцлер преди няколко дни - по добре да има отворена икономика за 70 процента от населението, отколкото напълно да затворим всичко. Само че на простия и безкрайно тъп българин не му увира главата. Браво на италианците - всички, които искат да работят, да са ваксинирани. Иначе безкрайни и начесто тестове. Но те изживяха ужаса от март 2020. Вероятно тук трябва да стане като в Индия - да умират по улиците и по реките да плуват трупове.

Не че, но дори да си прав, МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАТ ДО ТУК??? Тези, които осъществиха плана Ковид не го направиха за удоволствие, а за пари. Сега видяха, че голяма част от хората са податливи и бъди сигурен, че вече чертаят новия план с още по-тежки условия. И да те светна, че този, който залага свобода за сигурност губи и двете! Не са мои думи, но съвпадат с вижданията ми! Ваксината в началото пазеше от смърт. После се оказа, че не пази, но се боледува по-леко.... Човече, замисли се! Ако се боледува по-леко, защо не ваксинираните са опасни за ваксинираните? Няма смисъл това!!! Защо ваксинираните искат всички да се набоцкаме? Ние не сме опасни за вас! Нали няма да боледувате тежко? На всичко отгоре, вероятността да се заразите от ваксиниран е по-голяма, защото ваксинираните карат леко ковид и може да не го осетят. Но заразяват. Значи ваксинираните са по-опасни от не ваксинираните. Токгава за какво отваряне ми бълнуваш, ако се ваксинираме всичко? Тогава всеки може да зарази всеки, нали? Но ти си ваксиниран и няма да умреш! Или не вярваш на ваксините????? Ако вярваш на ваксините - НЕ МЕ КАРАЙ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ! Аз не съм опасен за теб - ти си защитен, НАЛИ?????

Съжалявам за правописната грешка. Да се чете Усетят!

когато нямаш специализирани познания в една област е ясно, че всичко ти изглежда нелогично. Няма как да знаеш, че такова нещо като 100% ефективност на ваксина, която и да било, няма - ваксината не е лекарство за да лекува патология, всичко зависи от имунната система на ваксинирания. Също няма как да знаеш, че имунизацията не работи на индивидуално като лекарството, а е средство за групова превенция и работи само когато всички са ваксинирани.... Кажи коя от 15-те ваксини, които имате всички е 100% ефективна? Имунизацията за всички обаче работеше добре, когато нямаше антиваксъри, но когато се появиха дупки във броя ваксинирани се появиха отново и дребна шарка и менингит и полио, които бяха изчезнали от Европа.

Прекарах болеста още 2019 и то леко. Но се ваксинирах с векторната на джонсън заради документите , за да си върша работата без такива дрисливи страхливци като тебе да пискат постоянно че ще умрат. Всички ще умрем рано или късно. Това,че съм ваксиниран няма да предпази отсрещните. Ще пази мен евентуално да се мъча като грешник но теоретично да не умра. А ако ти си бил вече заразен, не си знаел, нахакали са ти тия химии и срещнеш ваксиниран като мен който ти лепне новия щам и вземеш та пукнеш.. По-добре ли ще се чувстваш? Ставащото в Индия не е заради ваксинирането а заради самите индийци. Там, ако някога си ходил, има щатове спрямо които Факултета и Столипиново са като манхатън. Толкова болести, нищета и мизерия има че чак не ти го побира главата. Когато такива ходещи био бомби се скупчат заради празници, сватби, или избори пламва епидемия и без тоя ковид. Та хич не давай пример с тях. Нали децата не бяха податливи? Сега четем за случаи на заразени бебета, и вече фармацефтите дигат вой да подхващали и децата под 12.. Върви и виж в Швеция как е сега. Бях там по време на 2019-та със всичката паника в Европа. Бях и предният месец. И не видях чували с трупове по улиците. Всички такива наперени ваксърчета като тебе искат всеки да е ваксиниран за да може да се шляете по кръчми и дискотеки без маски, да копунясвате по морето пияни и обесени един по друг... Когато без пандемия зимата, при грип сезон си настинал не излизаш или ходиш с маска. Ходиш при възрастни роднини когато си здрав. Спазваш си дистанция не прихаш без ръка на устата.. Сега при пандемията ако леко си неразположен си оставаш в къщи. Назначава ти личния лекар преваптивна серия с медикаменти и ако се влошиш, тогава в инфекциозно. Малко контрол, съвестно отношение, дисциплина и логични грижи от страна на медицинските лица и няма да има чак такива проблеми. У нас липсва всичко това! И няма да агитирам никой да се ваксинира. Всеки сам да си вземе решението според това което мисли!

вероятноста да предадеш болестта, когато си ваксиниран намалява екпоненциално. Когато тази експоненция се комбинира от много ваксини, по математическата теория на вероятностите става почти невъзможна инфекцията. Така работи имунизацията, тя не създава балон около индивида.

Schilo

Простотия. Гледах им клипа....Пълна простотия. Що пречат на желаещите да се ваксинират? Тъпаци. Милицията по-скоро трябваше да ги прибере, отколкото да се стига до спиране на желаещите да се ваксинират. В крайна сметка е въпрос на личен избор.

Желаещите да се ваксинират са добри дошли във всяко ДКЦ. Медицински процедури не би трябвало да се извършват по улици и супермаркети, особено такива, свързани с препарат, който (трябва да) се съхранява при строг температурен режим. Тези пунктове за ваксинация са идиотщина.

според теб всеки човек, който си инжектира инсулин или антибиотик в болницата ли го прави? строгия темп режим не се нарушава защото отдавна има преносими хладилни контейнери. Ако имаш предвив -70-те градуса - тва е транспортна и темп на съхранение, не на употреба.

Всичко ви се пише на гъза

Варненци,с една дума.

Българина е внимателен. Какъв е този изнесен пункт. Всеки може да спре и да се ваксинира. Айде де. Друго си е да се уредиш с връзки при джипито детето се биеха с хладилни чанти пред пункта за раздаване.

На някой доктор не му издържала съвеста, да лъже, подшушнал и ето проблем. Интересно , какво правим по-нататък, например като влезне незаконна стока в търговските вериги( а това, да има ваксина без одобрение,не е първият случай в БГ), стоката се изземва и унищожава, търсят се виновниците за тази незаконна дейност. Сега дали ще има наказани, или както се получи в кралството - създателите на Астрата бяха наградени, независимо, че толкова много пенсионери бяха починали, и в много страни беше забранена .

Да, пъзелът се реди- един ден казват, че вирусът е изкуствен, после се разбира, че ваксините нямат разрешително за ползване. Интересно, ваксините на Астра - та, след като починаха толкова много пенсионери и те ли са одобрени от Европа и за какво да одобрени- за по-бързо избиване на хората ли?

До д-р Луд, ама вярно ти си луд. Вие, продажниците, дето лижете дирниците на бюрократите от Европа , сте за разстрел. Да беше измислил нещо интересно, а не простотиите, които ти се въртят в главата, да ги пишеш. “ Боже, колко мъка има по този свят , боже”?

Мъката вас касае. Ние сме ваксинирани. Иди на три буквы, придурок ёкарный!

Ти не си Д-р Луд. Ти си др. Тъп. При това мнооого тъп

Гледай си Россия 24 двадцать четыре и се радвай на резултатите на твоя идол от Санкт Петербург. Аз само мога да се чудя на интелекта на антиваксърите и евроскептиците.

На мен ми е през оная работа за руснаците, но явно "докторския" ти акъл не вдява, че може да не си фен на Русия и пак да разсъждаваш трезво. И да не желаеш да си опитна мишка и да си антиваксър са две коренно различни неща.

Това е радостна новина! Кой е одобрил тези ваксини, май само тулупа и онова мекере, където подскачаше до него и само кимаше с глава ли? Аз ако продавам незаконна стока, може и затвор да получа, а тези докторчета , ще се измъкнат по долни гащи, ни лук яли, ни мирисали. До колкото разбирам , важно е делавера да става, а това, че ваксините са контрабанда, и може въобще да не са одобрени абсолютно никъде в Европа , да ми мислят ваксинираните.

Цялата тъпотия излезе на бял свят с учителя от Плевен.Един път да те вкарат в списъка,да приберат парите,нищо,че си с последващи три отрицателни теста.Егати боклуците

Прича от бъдещето. Един чужденец тръгнал по възвишенията на Аксаково от към Добруджанското плато. Зарнал един селянин, който се смее злорадстващо, и му се чуди. Взел та го попитал: - А бре, тебе от коя лудница са те изтървали, дека се смееш без причина. - Аз съм от Добричко и гледам сеира на варненци. - Па што са ти сториле? - Нищо. Те сами са си го сторили. Не се ваксинират и си изваждат менте сертификат, че са ваксинирани. Зимата кат дойде, какъв сеир ши падне. - отвърнал му самодоволно добруджанският селянин, видимо богат, но беден духом. Чужденецът, потресен от думите на селянина, си тръгнал, не обелвайки ни една дума, и си помислил, колко глупост и жестокост има на едно място между хората, които са все пак чеда на тази земя. Вместо да се вразумят, те тичат към гибелта.

Това ми напомня на вестник 200 вица който винаги имаше на предна страница пространно политическо есе маскирано като виц (което никой не четеше)

Ето за Унгария нищо не се чува, освен,икономически успехи. Орбан ги отряза и се приключи, нито умират, нито стачкуват. Ей това трябва да направо следващото (а и сегашното) правителство

Кого отрязал Орбан? Ваксините?

Орбан здраво държи. Там няма и педераси. Всичките ги прати в Брюксел като еврогейски депутати.

Наистина останах изненадан, само колко болни мозъци имало във Варна. Явно са ви ваксинирали.

ма бой ва кретени неграмотни у кауша

Оставете Ганя чалгаря прост да измира като гнида. Най-тъпата и смотана нация на света !

ИСТИНАТА оТ КОЯТО ЩЕ ТИ СЕ ОТВЪРТИ ГЛАВАТА http://bit.ly/MASKITE-PADAT

А защо в другите държави които са много по-напред със ваксинацията и там умират ,и то май доста?

Варненци от Възраждане, българските талибани. Познах нали?

Някои кара ли ги насила да се боцкат? Ваксините да одобрени на ниво ЕС Ние нямаме капацитет/ специалисти И има разрешение от ФДА на САЩ Това е златен стандарт в лекарствата за безопасност

Златен стандарт има по банковите сметки на производителите на тези препарати.

Браво.Дерзайте.Значи все пак са останали истински българи.Браво.

Браво Варненци! Тия експериментални боклуци се опитват да ни ги бутат под път и над път, да си отварят пунктове пред болниците ако вътре нямат място, но да се слагат такива пунктове където им падне не е правилно.

Варненци, юнаци сте! Браво!

Ще видим реакцията на Бойко Рашков, на Стойчо Кацаров, на президента! Случилото се предполагам е безпрецедентно в световната история! Това ще се дава в новините в цял свят!

Прав си!!!

Не е! В Пакистан и останалата недоразвита част на света, ваксинираните са редовно атакувани от "разбирачи". Въпреки, че децата им са масово осакатени от Полио, родителите мъдрят конспиративни теории и отказват ваксинацията

1947-1955-2021 2020-2020-2021 Правиш ли разлика между сроковете на бум, начало на прилагане и натрупан опит до момента? И ако ФДА на САЩ докажат, че мъж може да забременее, ще се включиш ли веднага в опитите - щом го казват...

на първо място сме по инсулти в света! Защо загрижените уж за здравето ни идиоти не направят нещо реално в тази посока?!? АКо верно са загрижени за здравето ни, защо не лекуват нормално един куп лечими заболявания по болниците, а хората мрат?!?

Идиотите за себе си не могат да се грижат, ти очакваш за болните да се грижат! Те имат нужда за тях да се грижат!

Ами спря ли цигарите… Стана ли от масата и Започна ли да спортуваш редовно…свали ли биреното коремче… Нямали ли мазнините в храната ти… Още отговори искаш ли????

Я провери нацията която се тъпче в Мак Доналдс и Кентъки Фрайд Чикън каква продължителност на живота има !

Тези които се тъпчат в Мак Доналдс не са тези които подържат добрата статистика , шъ знаеш…

Прав си ! Има две-три хиляди милионера и няколко десетки милиардера които я поддържат!

Цигарите и алкохола могат да бъдат забранени, ама...нъц. Некачествените храни също...нъц. Държавата и избрани печелят от това.

с вас сме!!!!

Отново за бавни мозъци: демокрация не е равно на анархия ……помислете малко над тази миселъл и я оставена да малко да поотлежне в Ганьовските ви кратуни….преди да се исирате повторно.. Освен това не може да се мисли егоистично в тази Ковид война, защото е война и умират хора - макар че има слепци и не го виждат така… а в война всеки прави това което е добре за страната му- ще или не ще… а не каквото му хрумне…

А ти, като истински демократ обясни, защо се напъваш да газиш Конституцията на България с диктаторски измислици? Искаш, защото си бил глупак и си се ваксинирал, всички да последват твоя себепожертвователен подвиг и си сложат в тялото неизвестна течност! Евала на Варненци - искали документ за течността, която бият от 2 години. Такъв няма! ...Е ??? Загриженото правителство даже тази елементарна бюрокращина е профукало, ама от къде да вземат такъв документ, като и в СЗО не съществува! Препарта е в изпитателен срок до 2023г. Явно това е един от вариантите за битка! А всички платени тролове, защищаващи мераците на желаещите да се ваксинират, крайно време е да разберете, че работите срещу волята на народа и правите опити да нарушите конституцията!

По тази логика всички ваксинирани са глупаци, т.с. в България 20% от населението са глупаци, само 20%. Във Всички други европейски държави глупаците са в пъти повече, някъде достигат до 70%. Излиза, че ние сме най-умните в Европа. Дали е така? Гледайки резултатите от трийсетина годишния ни преход, високия стандарт, който постигнахме, страхотните магистали, които пострихме, блестящите политици, които си избираме да ни управляват, ме обхващат леки съмнения. Няма как да сме толкова умни и проницателни(защото най-добре от всички прозряхме конспирацията с ваксините разбира се) и да сме на това дередже. Помисли над това Иванчо, ако можеш естесвено. Ако не, викай Марийка да ти реже салатката и да сипва ракийката. В тия работи наистина сме най-добри.

Не се самоунижавам да мисля, че европейците са по умни! Ти, като преминаваш, мини по-бързо да не прехванеш нещо. И най-малкия народ може за някой неща да е по-умен - пример Швяйцария не се включи в никоя война, за разлика от доста велики европейски държави които се трепаха в световни войни..

Отговор като от политик. Браво! Между другото в Швейцария ваксиниранита са към 60%.

Примати в действие! Как може да 75% от българите да са такива подчовеци?

Аз стигам до извода, че противниците на ваксинирането с тези ваксини, /умишлено не ги наричам антиваксъри, все пак за да ги разгранича/, саботират цялото общество! Те се стремят по-малко хора да се ваксинират, мерките по възможност да не се спазват и да се провалим в борбата с Ковид 19. В такъв случай медиците редно ли е да полагат същите грижи за неваксинираните като за ваксинираните, попаднали в болниците от Ковид или с ковид 19? Формалният отговор е ясен, но въпросът има и морална страна!

Антиваксърите не трябва да позволяват никакви лекарски грижи, за да не им набият чип с 5G със системите!

Глупак си ти, въпросителния. Ако всичко е наред, защо няма документ за ваксината. Страха ти е отнел правото да мислиш и повтаряш безумни мантри за отговорност, които ти втълпява телевизора. Подобни на тебе в турско време са пеели мантра за отговорност пред обществото и раята е трябвало безропотно да мълчи! Ваксинирал си се, добре. Взел си решенеие за себе си! Какво лаеш във форума, бонуси ли търсиш?

Няма документи за ваксините? Ама наистина ли? Някой ги е внесъл контрабандно!!! Дали революционерите са били тъпанари като теб?

Моля, иди при своето ЖП и поискай документа, за който обиждаш, после се погледни в огледалото и ще разбереш, кой е тъпанар!

Ваксините не са внесени от моето Джи Пи! Извинявай, ама какво общо имат Джи Пи тата със вноса на лекарствата? Иде реч за друго, че всяко лекарство, което не е внесено контрабандно, притежава документация!

Умньо,като си купуваш,аспирин в аптеката,или кренвирши от бакалията на село,какъв документ ти представят?

Лекарят не може да откаже да се грижи за мен или да се грижи по-зле, защото си плащам здравните вноски не по-рядко и на не по-ниска стойност от ваксинирания.

Тука сбърка! Ваксинираният се предполага да има по-високи доходи, което означава по-големи здравни осигуровки.

Хахаха Предполагало се, че имат по-високи доходи. Внасям почти 200 лева всеки месец в здравната система, сам прецени на колко се осигурявам. Никой от колегите, с които комуникирам, не се е ваксинирал - а и те плащат добре на Държавата. Повече от половината ваксинирани са или пенсионери, или дебилни офисплъхове, които се тресат от страх дали няма да вземе да се затрие съществуването им. Нищо против тези, взели решение да го направят - свободен избор. Но да се атакува моя свободен избор с малоумни аргументи, при цялата информация, която има за ненужността и изкривената отговорност - няма да стане.

По времето на бай Тошо ХЕИ не разрешаваше да се продава царевица на плажа заради пясъка и високите температури, тия ще ми турят инжекции на открито. РЗИ спи. Ами хубу нека нанка.

Ваксиноционният център не е открит от самото РЗИ! Да не са те вакснали с чугун в главата?

Идеята е следната ако държавата е на ниво полицията е трябвало да извика инспектори на РЗИ и на тия пишман линекаджии да им съставят акт защото няма как боцкането на улицата да покрива каквито и да е стандарти. Ето още един пример от днес. Охраната на МОЛ-а крещи като истерясала, че едно момче влезе без маска. Къв е проблема да раздадат маска на такива които по някакво причина са си я забравили или загубили. Парадокса беше, че като понечих да взема количката всички бяха неистово мръсни и мърляви.

Аз не разбрах още що трябва да си купувам маска, като все още чл 63 , ал. 9 си е жива: "Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети."

Споко ве маска се намери, ама файда няма ако количките са мърляви. А те си бяха такива. Хващащ количката и дръжката ѝ лепне. Поглеждаш вътре ами всичко в кал и мазнини. Със същия успех може да ни раздават едни и същи маски да слагаме който няма.

Какви са тези ваксинации по молове, паркове и метростанции!! Как проверяват хората дали не са с диабет например!

Че къде ги проверяват? Нали затова се попълва документ за информирано съгласие! Т.е. можеш да ги излъжеш, ако желаеш!

покажете си паспорта ама не ваксинационния, а буустър паспорта кой разбрал разбрал

Варненци!!!

Радев с вдигнатия юмрук унищожи държавата и вече действа правото на силния. Протестиращите са били физически по-силни от вакисиниращите и са успели! Неговият вътрешен министър съдейства на антиваксърите да закрият ваксинационния център. Здравният му министър агитираше към антиваксърство допреди да стане министър. Красота!

Във варна, един от най селските градове, има най много прости ганьовци.

Не лай много, че не знаеш дали варненец не е онодил майка ти в някоя кабинка на плажа ... Много си падат по това туристките

Фармацевтичните компании и политиците са много загрижени за здравето ви! Интересно защо не проявяват загриженост за доходите и цените на ток, гориво,храна...

Идиотия до шия! Това пък кой ти го каза!

са загрижени за своето, а не за твоето здраве. Ако на кораба майка Земя избухне епидемия, и те ще се ботурясат.

що ли прокуратурата не се самосеира по случая.... май щото не й отърва че ше требе публично да признаяат далаверата с вирура... а и "отгоре" ще ли лупят яко ако осерат нареждането раята да бъде набодена с нещото наречено ваксина

Прокурорите знаят за тая далавера! Цялата работа е Бил Гейтс да ни чипира и ще може да ни следи!

Тия идиоти не осъзнават, че чипиране е в тяхна полза - поне няма да се блъскат като вървят.

Е и сега ако не се самоседира прокуратурата, да закриват държавата и да идват турците да ни оправят! Явно не можем сами!

Всички в тази държава са вече тотално изпращели. Ееех, ако можеха да измислят вирус, който да мори само идиотите...

После, Бил Гейтс лош бил, че искал да чипира идиотите!

Е тогава вече я овапцахме:((

Ковид 19.

се месят в българското здравеопазване, не зная как да го коментирам!

В случая няма значение дали са руски или български граждани! Те просто нямат право да изискват документация от ваксиниращия екип. Това, което могат да направят е да извикат полицията! Тя има право да проверява съответните разрешения! Това е достойно за Гинес за липса на държавност!

всеки има право да иска да види легитимация; като влезеш в ресторант или в бруснарница защо виждаш разрешителното окачено на стената? за да нема нужда да го искаш, но ако го няма - можеш. тия псевдо доктори ако си го беха окачили на вратата немаше да имат проблем... но тука проблемът е не че са го нямали ами че такъв документ изобщо няма издаден никъде

Глупости! Това не ти е нито ресторант, нито сладкарница! Освен това само който влиза в ресторанта, вижда категоризацията. Гражданите нямат право на никой да искат документите! А че ваксините са пристигнали в България без документация, е гениално! Най - вероятно не знаят и коя ваксина каква е!

тези граждани. Спрямо правилното прочитене и спазване на закона.

Не си прав че нямат право. Хората имат право да знаят дали пункта е редовен. Утре някой ако отвори фалшив пункт и инжектира незнайно какво в хората какво мислиш че ще стане? Полицията освен да проверява има право и да затвори обекта. Гражданите могат да проверяват и да изискват разрешителното но не могат да го затворят, те само могат да откажат ваксинацията.

Отговорът на Министерство на здравеопазването,МВР,Прокуратурата трябва да бъде жесток.Самооправство.Решенията на орган на ЕС важат върху цялата територия на съюза.Самозвани контрольори трябва да получат заслуженото.Къде е бил дежурния прокурор във Варна!?

решенията на ес може да важат тука само ако правителството ги одобри и представителя ни в ес се е сугласил

Протестиращи ще искат документи от медици??? Това държава ли е! И в Африка няма такава държава!

Ако някой паркира една фалшива линейка и инжектира на хората цианид примерно под претекст че е ваксина какво правим при това положение? Щом пункта е затворен значи гражданите са били прави.

нека се види как законите и конституцията се погазват грубо и всъщност нямат значение, казано е да ви набодат - ще ви набодат, и като не щете с добро, с бой и принуда ще буде, но ще бъдете набодени, а това за гржданските права е само сладка приказка за идиоти

Нищо не си разбрал, материята е тежка!

трудно е да се вдене, особено когато чардакът е пълен не с книги а с бръмбари

Така е!

Ако някой прави нарушение трябва да бъде санкциониран, даже и да е лекар. Тук сме под българско законодателство особено в медицината. Там външни правила не са валидни при нас, задължително трябва да минат нашата процедура за разрешение на лекарствата. С Ковид насилствените ваксини не е така, даже всичките са за в затвора,от мутрафджиев, Ангелов, па се до Кацарски. Поклон на Варненци, много важни неща са тръгнали тъкмо от Варна.

Разбираш ли нещо от ваксини- тука ще ги одобрят когато европейския съюз ги одобрят… или не ти е ясно и това. Ковид ваксините са разработвани 10 години- прочети, ограмоти се преди да се исираш. И Пфайзер е одобрена от FDA- която е най - сериозната организация в света - базирайки се на доказателства, а не на болни мозъци като повечето антиваксери.

какъв глупак...

Никога за никое лекарство не е било така. От някаква причина тези далавера препарати подвизаващи се под името ваксини, не може да мината българската процедура за легализация. Да съм честен, трябва парламента да промени много законни и директиви за да тези нови генетични лекарства са законни на българска територия. До момента не им е стигнало време да преработят и изгласуват тези неща, отделно нямаха мнозинство за това, и ГЕРБ и последните 2 микро парламенти.

Препаратите не са одобрени а са разрешени за ползване при извънредни обстоятелства.

Затова в САЩ - ваксините на публични места ги поставяха военни- national guard… Така сърдити чичковци не могат да се правят на отворени… Но в България няма власт…. Има само протестиращи… и сърдите чичковци…затова продължаваме да сме зле…

Да идват турците, да се оправим! Власт иначе няма да видим, разграден двор сме.

Нали в демокрацията, армията няма право да се намесва във вътрешните работи на полицията? Евентуално само при гражданска война. Явно САЩ не са толкоз демократични.

недемократично е да не подкрепяш действията на демократичното правителство дори когато тези действия са недемократични

Това минава всякакви граници. Държавата застава зад антиваксърите чрез своите институции. Протест, медици, това е подигравка с вашия труд! Откак е дошъл Стойчо Кацаров, той демонстрира неуважение към цялото медицинско съсловие!

Агитаторче, какво искаш да кажеш с това? Против ваксините ли си, или за? Защото се сещам за едно договорче с Астра Зенека, чиито ваксини даже ги няма вече в пунктовете.

Кой разбрал, разбрал! Медиците трябва да се вземат в ръце, защото държавата се подиграва с тяхната саможертва!

Лудите са навсякъде