Жива верига блокира сградата на Община Варна

Протестиращи блокираха тази сутрин сградата на община Варна. Основното им искане е оставката на местния парламент, съобщи БТА. Преди три дни хората бяха поставили ултиматум на общинарите, който изтича днес.

Обратно в новината

Коментари - Жива верига блокира сградата на Община Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ВАРНЕНЦИ !!!!!!!!!!!!!!

Нали им плащат как няма да са там,как си представяш да киснеш по площада и да не работиш,а после този взима заплата ,а тои не.При това идва края на месеца почват да се плащат сметки и пак ще киснем на площада и ще искаме да не плащаме,а може би Марешки ще им ги плати

Нали им плащат как няма да са там,как си представяш да киснеш по площада и да не работиш,а после този взима заплата ,а тои не.При това идва края на месеца почват да се плащат сметки и пак ще киснем на площада и ще искаме да не плащаме,а може би Марешки ще им ги плати

Браво на варненци! Показаха, че търпението толкова години вече свърши и че народа е суверена. Стига вече геноцид от оядените управляващи!

Сред "протестиращите4" днес били забелязани Весо Марешки и Веселин Данов!

дали е вярно някой може ли да потвърди. Ако това е вярно бог да пази България

Достоен живот или смърт!

МАРЕШКИ И КОМПАНИЯ СА НАВСЯКЪДЕ,ПЪРВО ТЯХ ИЗГОНЕТЕ ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ НЕОПЕТНЕНИ ХОРА!!

Се радвам на решението на разплутата мутра да гладува в палатка пред Варненската общиана. Жалко, че мазнотията в него ще го изхрани поне година. Иначе е хитър не ще да се пали.

то притолкова луди там е въпрос на време да му палнат палатката. А да се изрине тая пасмина от общината не е лоша идея, само дето ще се нагнездят още по-големи уроди.

Другарю ПЕТЪР МЛАДЕОВ да изринеш тази сган от Варна, че и не само там.

Стига вече платени протестти ! Ние варненци искаме работа и резултати, а не цирк, който създава Марешки и компания !

Протестите във Варна са генерална репетиция на това, което ни очаква след изборите. Жалко, че ще си провалят туристическия сезон и тогава ще реват пак срещу държавата.

Полицията да се намеси незабавно и да арестува протестиращите лумпени!

Каква демокрация ще е, щом полицията оставя другояче мислещите да протестират и да пречат на варненската мафия ТИМ?

Много са. Дали има 20 човека?! В селската кръчма се събират повече.

Тези хора не са представители на протестиращите ! Те обслужват лични и чужди бизнес интереси !

Стига с тези СДС (Стани Да Седна)номера! Както и клакьорите на Кирчо, така и "новите" кандидати на славата са просто едни пионки в игарата на батьовците, които ВИНАГИ печелят! На 12 май избори за Парламент и през юни за "управление" ( разбирай ДОЕНЕ ) на Общината! Колко активност ще има тогава? Който платим на жителите от Максуда ( циганския квартал във Варна ), той ще спечели изборите, защото при активност няколко % най лесно се купуват резултати!

Малко били. Първо зад тях стоят десетки хиляди само във Варна. Второ, колко човека могат през зимата да опънат на площада палатка, готови са да обявят гладна стачка, да се борят на живот и смърт? С действията си показват, че са равностойни по сила на "политическата класа", която със сигурност е по-малочислена от тях.

И правилно! Във Варна е такъв хаос, какъвто никога не е бил, просто по-голям не може да стане. И така и така тези общинари не правят нищо, поне да не износват столовете и да не хабят тоалетната хартия в сградата! По закон не могат да подадат колективна оставка, но нищо не им пречи един по един да си вземат снимките на семействата от бюрата и по живо по здраво да напуснат...

Добре де,като свалим общинския съвет, кой ще управлява града? Тия,дето викат,а не могат да се подпишат,които не им знаем биографиите,идеите и намеренията. Дали не искат просто така,с викане да седнат да управляват. Затова си има избори,всеки си казва идеите и хората избират! 30-40 човека да управляват града в навечерието на сезона си е толкова тъпо, че чак страшно! Нали ще има избори за нов кмет и съвет след 2-3 месеца какъв е проблема да се изчака? Ама май личните интереси са над тези на града!

Аз усещам ,как скоро /до една година /цяла Варна ще ги гони тези 2 тумби нови лица с нов морал,събрани от кол и въже, като бесни кучета по улиците,защото ще вкарат града в такъв хаос ,от които няма измъкване години наред..Половината протестиращи са с криминални ,половината с психически проблеми ..

как кой,баба ви Пена!

Ами те не управляват, с тях и без тях е същото. По-добре без тях. Варна и Бургас получиха АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ СРЕДСТВА от евро-фондовете. Вижте Бургас - асфалтираха си улиците, почистиха си града, и много други неща. Вижте Варна - дупки, дупки, кръпки, мръсотия до шия, като минеш с кола през циганската махла и по която и да е друга улица - разлика няма, и то не, че циганите са си почистили махлата...

Кмета, осемте му заместници и поне 2/3 от общ.съветници могат да бъдат осъдени без никакви затруднения.Но по Черноморието магистратите добре са захранени и няма да се случи.Ще носят само политическа отговорност.

Кво общо има цената на тока с тия кухи общинари? Протестиращите според мен са стократно по-големи тъпанари от тях, а има и откровенни психопати и хора с депресии готови на самоубийство.

Лъжеш се, в БГ проблемите не са високите сметки за ток. Проблемът са причините, водещи до тях. А това са си чисто политически причини, кокто и олигарси и техните представители в структурите на властта. Протестите трябваше да започната не заради сметките за ток и парно, а за смяна на цялата политическа система.

няма ли бившят кмет кирил жорданов да баде саден....?! сас негово благоволение разбоиниците \"тим\" са навсякаде и вава всичко !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Варна, така се изкоренява злото - от корен!!!

Кое зло,бе другарю,комунистическото,ли?!

Хвърляйте ги и от апаруховия, ако не щат да се махат без бой. Още поне 6-7 града трябва и ще си уволнят общинарите ... и там са едни политически гниди, трябва да се очистят до крак....

Нямат работа на Аспаруховия! Там е за достойни хора. Тези са за вълнолома като цопнат и главите им почнат да се показват да ги натискаме. Както те ни мачкаха до сега!

Като гледам, нито е верига, нито е жива!

Може ли да си представим подобна верига, поред избирателните секции на 12 май сутринта, от IT овчари с геги? Дали ще има избори по такъв НЕПРОМЕНЕН изборен закон?

Моля моля Софиянци от високата камбанария да не се обаждат. Да си гледат южното черноморие. И да знаят, че думите на ББ "Варна ще превърна в село ако не ви туря Кирил Йорданов" ще изядат всички софийски глави във варненския общински парламент.

Аз почти не видях хора пред общината, а се говори за "варненци". Варна не се състои от 20-30-50 човека.

Това е, защото е време работно. Я виж какво стана в неделните дни.

30 лумпени си играят на протести. Стига вече ставате смешни. Крадеца на дънки и той дотичал го гледам сутринта,на всяка манджа мерудия. Браво на Дир, само вие публикувахте актуална снимка, да се види колко са рехави.

ВАРНЕНЦИ СЕ ОКАЗАХА НАЙ-КОРАВИ! НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕ ИЗРОДИХА ИЛИ БЯХА ЯХНАТИ ОТ МАФИЯТА БСП-ГЕРБ

Ами като се има предвид, къде живееха преди 6-7 години, в какъв град и сега в каква кочина живеят....

Така е защото Варна заприлича на клоака.Това е най-западналия град в България.Почти четвърт век Варна бе управлява един бездарен долен шизофреник и компания.Няма по-корумпирани управници от Варненци.В цялата сфера трябва да бъде изметена до последния кърлеж.