Варненци се надигнаха срещу общината

Общинският съвет във Варна отмени решението си за новия ПУП на "Чайка" след окупация на заседанието от протестиращи. Няма да се строи и социалният блок.

Обратно в новината

Коментари - Варненци се надигнаха срещу общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ, ЧЕ ЗА "НАШИТЕ ДРУГАРИ" ВСИЧКО МОЖЕ!

Браво на варналии ! Имате подкрепа и от Бургас.

вдигне ли се Варна правителството пада и се разхвърчат калинки и търтей! Трее се срежат пипалата на мафията към продажните държавни служби!

Най важното да държат като един само за Бойко и Герб и да изгонят веднъж завинаги комуняро- атакаджийската гмеж от морската столица! Просперитета идва само с Генерала ,а не със сидераста и гея!

Тоя "Пор", така се размириса , че е време за тотална дезинфекция в града!ГЕРБ сервилничат на турци и роми , но губят българите, гагаузите и кореняците византийци!!Хайде .....омитайте се...ще си върнем града!

Ти чалната ли си или те чалнаха. Защо няма нищо за общинския съветник от Атака. Та кой ЕДИНСТВЕН от общинските съветници е бил против далаверата и в Чайка и във Възраждане? Та кой, чалева, предложи да има само една точка? Добре, че Алфа предаваше на живо. Ти , чалева, беше ли на събитието или ти го преразказаха?

"ако днес заседанието не се проведе, защото това е една от последните сесии, общината може да изгуби над 150 млн. лева по европейски програми" Чисто герберашки стил на заплашване! Няма да отвикнат от мисълта, че са незаменими! Освен тях никой друг не може да краде и безчинства! Какво са се разбунтували варнанлии!?!? Като не искате постройки в зелените площи, магистрала ще ви направят! Пари от вас няма да искат - само ще плащате като минавате по неяя, на концеция ще я спретнат! Майстори са в демагогията тез герберасти! Признал съм ги!

още нещо да допълня не само към Варна, към всички: Политиците се страхуват най-много от вълнението на гражданите. Не казвам народа, в народа влизат и такива прослойки, от които не се плашат. Само активни действия могат да заставят тази самозванна паплач да си върши работата, за която е изпратена там (било местен, било национален парламент)!

Браво варненци, само боя ще ги оправи политиците.

Добре, че протестират. Стига с бетониране, молове и подобни, няма да остане тревичка в града. За блока мисля, че повечето жилища ще получат цигани, което е нормално в България, но крайно несправедливо. За собственици на заведения пък - по ваша логика да не се ремонтират улици, щото няма да можете да поставите маси навън? И без това сте нагли и тровите живота на околните. Успех на варненци.

А пък Мая, ще има 63 подчинени разпределени в 6 главни дирекции- това е щата на софийският омбудсман

Видяхме ги колко струват варненци. Селянията от областта се нарича варненци. Кипне ѝ , айде на протест, запие се, никва я няма, а пък на избори хич и като иде избира най-вредното. То и затова се стигна до този хал. Хотелиерски манталитет, малко инициативност и много врякане.

Ти от Париж ли си бе ?

има разлика между варненци и варненлии

Ти да не би да си от добруджанските села и да чакаш да ти дадат някое парцелче "у ВанЪта"?

Циганизацията и митризацията на държавата минава в нов етап на развитие. кв.Чайка е много хубав квартал и апетитен за бетонените мутри които искат да го застроят с търговски обекти които след това ще отдават под наем. Всички новопостроени жилищни квартали в БГ са проектирани по утвърдени тогава норми за застрояване. Как така стана че новоизлюпените архитектчета и юрисчета решават да се презастроява?Много селендури дойдоха в градовете. Очевидно симптомите на стадното чувства се проявяват и в строителството. Направете следния експеримент за да видите стадното чувство в действие. Влезте в заведение при отварянето му и седнете на маса. Наблюдавайте първите нови посетители. Ако те са простаци със запазено стадно чувство най-вероятно ще седнат близко да вас и така ще ви обезпокоят, вместо да седнат на друга свободна маса, която е на по-голямо разстояние.

Това е цивилизован начин за отстраняване на резултатите от фалшифицирани избори.Столичните дармоеди да не са по читави.

Софийските трътки без да им дадат по 50 лева на ден не биха се мръднали, камоли да смутят кефа на някой общинар с неудобни въпроси.

Така е,софийските трътки са си софийски, за без пари не мърдат.

Само с мегафон няма да стане, пратете местната власт на задължителна промивка на ушите, за да ви чуят.

А по-специално тия от Чайка, ако не се бяха размърдали на времето, хубавия им квартал да е заприличал на Люлин отдавна.

AAAa Варна пак ще изригне. Перона на летището от 50г. за първи път хвана трева. Във Варна 5 самолета в Бургас 150.

окопиране ог окоп ли идва?

А за двойната енергийна тесла дето ви треснаха, нещо да кажете?

Язе съм бивша мутра, сега общинар. Това ще рече, че общите пари, пространства и имоти са МОИ! Нещо не ясно?

някакви вмирисани шкембаци по къси гащи, джапанки и националния флаг на гърба им тръгнали да дават акъл какво да се прави за Варна.

Мерси за безмълвни и духовно импотентни "граждани" по редингот и цилиндър. Един от протестиращите, пък, наподобяваше Чайковски

Града е на гражданите, бе село.

Браво ВАРНЕНЦИ!

Подобно тотално освинване на един от най-хубавите градове в България, няма да бъде простено!!

Те си освинват града от край време. Освен тъпите им безкрайни строежи и икономическия им модел куца.

Ако сега властта на покаже че може да работи за хората, кога? След изборите не ги търсете.

Значи българите да правят заеми със жестоки лихви за жилища , да плащат наеми за жилища , да работят и ходят на гурбет за жилища , а за циганските хрънтутници трябвало жилища на аванта . Да не би да са богопомазани тия . Не е лошо и за българите да има такива привилеги . Най- добре е във България във днешно време е да си циганин или депутат ,всичко ти е на аванта без да работиш и закона те пази и за нищо не мислиш , освен за крадене .

Браво! И наесен пак гласувайте за ГЕРБ/ТИМ!

" ОКОПИРАХА " - ХАА ХАА ХАА А някога журналиста беше еталон за грамотен човек.

Хората са оформили окопи, в които са се окопали недоволни граждани, въоръжени с домати и яйца. Заради жежкото време, въоръжението ставало все по-удобно за обстрел на оядени общинари.

Невъзпятите герои на нашето гражданско общество са футболните хулигани. С чисто сърце, и без никаква политическа мисъл, те подкрепят каузи като "презастрояване на зелените площи" и "съдбата на транспортната фирма на Общината". Видя ли по мачовете и след тях ревящи хуманоиди, чупещи пейки и хвърлящи бомбички, то веднага си спомням, че те го правят не заради играта, а заради "презастрояване на зелените площи". Поклон пред будната ни съвест! И истински срам за нас като общество, че това са активните части от него.

Гледам картинката! Горкият ФК "Спартак", ако това са му буйните футболни фенове;о)))

А, батко бил тук :)

Видиш ли хулигани да имат политически искания - Сидеров е някъде на близо....да раздаде хонорарите след активното мероприятие.

Нали рива, че нямало обществено недоволство?

по-кротко, че ВОЖДА ще вдигне кръвното и пак ще отиде в Правителствена, пардон в американското посолство.

ВАРНА столица на БГ. Най-будните граждани живеят там. За втори път започват бунт срещу нещо,което гнети целия бг народ.

Големи протестиращи нема що, след протестите пак си избраха същите.

Дали?

Дали си ги избраха, дали им ги избраха... кой да ти каже;о)

Браво, варненци! До кога неплащащи данъци и нищо изобщо не плащащи, не работещи, не учащи, крайно криминогенни, нетърпимо нехигиенични групи, винаги от един и същи от небългарски, индийски произход, които единствено се размножават, свинстват, убиват и крадат, ще имат само права, а българските данъкоплатци-само задължения???!!!

МУТРИТЕ ОТ ТИМ ВЪН ОТ ОБЩИНА ВАРНА!!!! КРАДЦИ ДОЛНИ!!! ПРЕВЪРНАХА МОРСКИЯ НИ ГРАД В МАХАЛА, В КОЯТО ТЕ СИ РАЗВЯВАТ ДАЛАВЕРТЕ, КАКТО НА ТЯХ ИМ ИЗНАСЯ!!!! КРАДЦИ, УБИЙЦИ, МОШЕНИЦИ ЖАЛКИ!!!!

Тим са мутирали и еволюирали автоджамбази от 90-те. Техният възход, стабилност и ренесанс се дължи не толкова на руската мафия, стояща зад тях, колкото на корумпираните политици от всички партии, вкл. и Рапона, които никога не са ги притискали и обезпокоявали. Сърди се на държавата, не на мутретата.

Подкрепям Варна. В цялата страна на ромите се раздават обшински жилища и къщи на хубави места, срещу гласуване на изборите. Българите,които са платили тези жилища и не могат да си плащат свободен наем напускат държавата или стават клошари. Това Цигания ли е или е България?! От ъкде на къде държавата ще се грижи за някакви паразити,които не допринасят с нищо за развитието на държавата,а само консумират, и увеличават криминалния контингент?! Тази лудост трябва да бъде спряна незабавно. САЩ, преразгледайте си политиката,за да не изхвърчите от колонията. Наредете на марионетките си да престанат да съсипват колонията.

Шииуу, къде го заигра САЩ тук?

Очевадно е как САЩ се появяват в картинката,но си или платен, или прекалено прост,за да видиш.

Оставки,разследване,съд и затвор за герберастите.Не се накрадоха,а на купените от тях "национални" телевизии с имена на английски език/!!!/ хич не им се вярва,че хората протестират срещу престъпниците.Платено ли е да не им се вярва?

Въртите, сучите - Портних трябва да го направите за две стинки тролчета!

Портних да си ходи у Русия при Путин заедно с руските туристи, не ни требе тука.

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го причини;о)

Марешки там ли е и от кой партия беше избран?

В тази държава вместо нарушителите да се санкционират и да ги съдят, техните беззакония се поощряват. Става въпрос за ромите, които се самонастаняват в частни, общински и държавни имоти, опустошават ги и ги разграбват, живеят без каквито и да е постоянни адреси и не може да им връчиш никакъв документ, както е по закон, строят пак незаконно и т.н. И държавата се грижи най-цинично за тях, защитава ги, строи им жилища, осигурява имвсичко, плаща им без да работят и т.н. В същото време тормози, съди и притеснява българите заради ромските безобразия. Е не се издържа вече.

Браво!