5 г. затвор за учител, блудствал със 7 малолетни ученички

Варненският окръжен съд призна за виновен и осъди на 5 г. затвор 62-годишния учител Свилен Кирчев за блудство със 7 малолетни ученички, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - 5 г. затвор за учител, блудствал със 7 малолетни ученички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за изродите като него трябва смъртна присъда!

На мен също ми е преподавал въпросният учил в 5-та гимназия и се учудвам на повечето коментари които го защитават. Същият този преподавател беше уволнен дисциплинарно от 5-та гимназия, точно заради такъв скандал, който тогава много бързо се покри. 2-ти за едно и също нещо да го преследват е прекалено голяма случайност...

откога пък циганите казват истината, няма такъв случай, и винаги са на тумби, и сега са цели 7 броя, а от тях само 3 със законни родственици - А БЕ ВИЕ В СЪДА КАК ГО ВИЖДАТЕ ТОВА, КОЕТО ГОВОРЯТ ЦИГАНЕТАТА КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМАТЕ ОСВЕН ЦИГАНСКИТЕ ПОКАЗАНИЯ?????

На мен Кирчев също ми е преподавал, един от най-добрите и кадърни преподаватели, които съм имала. Освен това, че 7 му "жертви" са циганета, ако се разтърсите в youtube или сайта на бтв, ще намерите и репортажи от началото на историята, в която майка или баба на друго дете от класа обеснява как едно от "жертвите" (ако не и повече) е откраднало пари от касата на класа и Кирчев го е хванал и разобличил. Та, малтретирани ли ? Хахаха, я пак

Как да няма опасност да се укрие бе? Всеки,който иска може да се скрие там, където никой повече няма и да го търси! Така, че веднага в панделата и не само за 5 години! Учител... Та това трябва да е пример за обществото! Той трябва да е нещо много повече от "добър гражданин"! Аз искам просто да го дадат на бащите на въпросните ученички... Тогава в затвора ще му се види рай!

Уверявам Ви, че това е най-уважаваният и обичан от учениците учител, който ми е преподавал в елитната V-та гимназия на гр. Варна! Предполагам, че свидетелските показания на неговите малолетни ученички, са лъжесвидетелстване под клетва, дадени пред съдия!

Те родителите ще го намерят.

интересно как един много добър български учител, ако се съди от коментарите по долу, щом започнал да преподава на цигани, се изявил като педофил - и то цели 2 /две/ години педофилствал - и то с момичета, които като раждат на тази възраст никой не говори за педофилия от страна на циганите. И сега ще ПЛАЩА = НАЙ-ВАЖНОТО ВСЪЩНОСТ. На хората им трябват пари, не им стигат детските и социалните. СЪД, БЕ, СЪД.......и как доказват всъщност оплакванията си

loyola

Интересно как с заделеното от една учителска заплата ще изплати тези суми ? А сега е и безработен.

Не мога да повярвам! Това беше най-обичаният учител в едно от добрите училища на Варна, вярвам все още се помни само с добро! Тук нещо не е както трябва! Тази история ми прилича на съшита с бели конци! Жалко, той е от наистина достойните Учители, които съм имала честта да ми преподават!

ами вместо да го съжалявате по форумите, взелемете го защитете пред съда! Кажете това там, а не тук!

someone

в много български училища/университети учители/преподаватели си позволяват поведение, което не е редно. аз съм свидетел как по време на лекции доцент коментираше 'проститутки с малки задни части', асистент говореше по сексуален начин на студентка, личеше, че я иска като жена, но много малко хора виждат нередното в такива неща. това ставаше в един унивесритет в северо-източна българия.

Та значи малолетните давали показания в отделна стая заедно с родителите си и родителите получават парично възнаграждение. Абе то едно правосъдие ... Прилича на процеса срещу Майкъл Джаксон в началото му. Само дето тука няма кой да се заровичка в бакиите.

сигурно е бил сириец. ние българите сме добри и красиви. те са главорезите и изнасилвачите. нали така друзя?!

те май седемте ще се окажат от местните 'сирийци'.

България загуби един от най-стойностните си преподаватели. Честито!

Знам за случая. Първо малолетните циганки чрез родителите/менажерите си се уговарят за графика и цената. Даскала се съгласява и захапва въдицата. След няколко сеанса почват да го шантажират за пари и когато даскала е изтискан до шушка работата стига до съда- позната история!

Няма как да го оправдаеш! Знае закона по отношение на малолетни деца и е избрал да го наруши. Както и да е станало, тоест дори да ти повярваме на историята, той е педофил, които опипва момиченца. Никой нормален мъж не би имал влечение към деца. Трябвало е да го вкарат в затвора още повече, че им е бил учител.

Даскалът си остава даскал. Искал е навреме да ги научи на това, с което техните майки и сестри си изкарват хляба у нас и в чужбина. По смисъла на Закона може и да са малолетни/непълнолетни, но тази пасмина се множи по на 13-14 години- така че някой трябва да ги просвещава овреме за рисковете.

"Никой нормален мъж не би имал влечение към деца" Според едно официално проучване в Германия, 4% от всички мъже в сексуално активна възраст имат педофилски наклоности. Така, че ако познавш 100-на мъже пази децата си поне от четири от тях!

Даскале, даскале! Като не знаеш къде можеш да си набавиш такава услуга- поне питай!

Този Учител преподаваше в моето училище и всички ученици го обожаваха първо като човек и после като учител. Беше страхотен преподавател. Жалко, че повярваха на думите на едни циганета, мързеливи да учат и решили да си отмъстят по такъв гнусен начин, чрез лъжи за сексуално посегателство.

Чист шантаж си е! Но все пак е трябвало да си плати за услугата, а не да се пазари СЛЕД това!

ами вместо да го съжалявате по форумите, взелемете го защитете пред съда!

Съдът определи подсъдимият да заплати на законните представители на три от момичетата по 4000 лева или общо 12 000 лева, ведно със законната лихва Този да си беше наел елитна проститутка, щеше да му излезе по-евтино.

Нямало опасност да се укрие, затова го пуснали... Ами ако си сложи примката на врата и се укрие в отвъдното?! Кой ще лежи в затвора тук и ще плаща на жертвите тук?!

7 съсипани живота и дори не е по година за всяко. Господи ,пази рожбите ни защото няма нито правда нито държава!

Съсипаният живот в този случай е само един! Съсипан от седем лъжи.

На този извратеняк и 20години са му малко, а те го пуснали, срамота, пълна деградация в обществотони