С уникална операция във Варна спасиха зрението на дете

Уникална за страната ни операция беше направена на 8-годишния Петко Палийски от Пловдив, който страда от глаукома. Във варненската очна клиника “Свети Николай Чудотворец“ на детето бяха поставени филтрационни импланти, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - С уникална операция във Варна спасиха зрението на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, браво, браво на нашите, бbлгарските лекари. имам три коремни операции- остbр апендисит, секцио-раждане и операцuя на жлbчен мехyр!!! и трите са перфектно направени тyк в Bbлгарuя. имам операця на дясна c4yпена рbка, 2-очни операции сbщо направени перфектно от нашите / бbлгарските / лекари. това са: Prof. D-р Pоjarliev, д-р Iaнакueв, д-р Bоnchev, д-р Nиколовски от Oкрbжна болница Cофuя. и доктори от "пирогов" от софuя. Bог да ги благослови!!!

За качествата на Д-р Хубанов, каквото и добро да се каже-все ще е малко, но с цялото ми уважение към екипа на БНТ и на link искам да кажа, че "Свети Николай Чудотворец" вече е очна болница, а не клиника. Само такива добри новини пожелавам да четем!

Д-р Хубанов е отговорен и добре подготвен специалист. Желаем му здраве и още професионални успехи. На детето желаем здраве и щастливо детство. Родителите-да са здрави и щастливи.

Възхитен съм ! Браво !!! ------ Хей, Варненци/ки : --Що ще Правим Ние-Всички с Кирчо и онез-там тим(урк)овските апапьi ?

Радвам се за успеха на доктор Хубанов! Много още такива успехи докторе!

Radostina

Браво на лекарите и екипа! И много успех за детето в бьдеще, както и на родителите му! Дано по - често четем такива хубави новини.

Е, и ако тука се появи пост за политическа връзка, тогава положението е наистина плачевно.

Поздравления за лекарите и успех на детенцето и родителите му, радвам се и се гордея с тях. Хубаво е да се четат Хубави новини!

браво на лекарите !!! ъникални сте!!! бадете живи и здрави !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радвам се, че напук смешните заплати и терора са останали такива добри доктори специалисти в България! Дано не е за още малко само

Това не е повод за гордост, а да се осъзнаем, колко здрави бихме могли да бъдем , ако не позволяваме да се краде почти 50% от бюджета ни!

Гениален си, Пламене! Гордеем се с теб и те подкрепяме за още успехи в благородната ти професия!!