Аварирал водопровод заля автобус с хора във варненски подлез

Спукан водопровод заля за минути автобус от градския транспорт във Варна, който се е движел в подлез. Пристигналите на място пожарникари са успели да изнесат на ръце всички пътници, шофьора и кондуктора - общо 19 души. Екипи на ВиК са спряли вече теча.

Обратно в новината

Коментари - Аварирал водопровод заля автобус с хора във варненски подлез | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ще носят водата във Виница с автобуси, водоноските малко събират. Така ще вече понеже разпределнието на парите от поръчки е - 30 % комисион за възложителя /на джоб/, 50% чиста кирия за изпълнителя - 20% за "прочути" майстори и мат'ряли.

Абе ,Изхвърлете ги тези от БСП! Ма те непрекъснато плащат "жълти стотинки" на роми,за да се правят саботажи. Нарочно,за да пропиляват и малкото спестено от правителството. С гадни номера искат да докарат всички до просяшка тояга! И то защо?! Защото ,като няма за тях да грабят-то и другите да нямат.Но е нечовешко,по такъв грозен начин ,сами да си правят саботажи. И после да реват и ритат като умиращи магарета,че новите са некадърници! Те-БСП-и сие,искат с тяхна "помощ" ,държавата "...да прелива от пусто в празно...".Как не ги е срам! Болни нищожества!

А бе хора що не извикахте бака пожарнекаря той щеше да оправи работата до края той България оправи че едно старо вик няма да оправи или еди автобус -колко му ееее

Естествено, че Всички имаме да Разговаряме мнооого и ( И !) за Нашето Черноморие. -------- Както обещах -- Клубът на Дървосекачите/ ON24 е вече отворен за Всички. Гугълизирайте откъдето-и-да-е по Тази Планета. ... Събота вечер седем часа наше време ще можем за сложим Начало в реално време.(Местата в лоби-бара могат да се заемат до половин час преди това.) После -- зависи от Всички Нас! ... Благодаря Ви/ви!

Ал

Много адекватно изказване на директора на фирмата превозвач!

да ги залее оня от днск и рднск,защото за изверги,бял ден да не видят,сакати да ходят за мрусотиите,които вуршат срещу балгарите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проблемът е в старата канализация. Вместо да се бият в гърдите да подменят инфраструктурата, а не да я кърпят само. Ама боли ги фара..

Цяло чудо е, че няма жертви.

Мисля си ,ами ако беше лека кола и не една ами 2,3.Късмет е било в случая,че е бил автобус и слава Богу няма пострадали.Жал ми е и за шофьора.Професията им е рискова,не знае какво ще се случи по пътя нещо дет'не ни си го и сънувал?

На Киро му е все тая.Мерцедеса,мотора и всенародната обич на варненските граждани му топлят отвсякъде.Не знам само дали не го сърби на онова място.Иначе е "голям пич" и никак не е алчен.Дайте да се обединим и да го предложим за пожизнен кметски мандат.

Г-н Кмете взимай ББ ЦЦ и плеада зюмбюли и си ходите че да рахатяса Варна

Другари, нещо много изпопукахте при светлата демокрация, май повече от при "мръсния" комунизъм на др. Сталин. Тези аварии да не се окажат свързани с едно друго нещо, както в Кримск но това е отделна тема а сега трябва да се обвини някой за да се радва тълпата.

Ихааа, става все по-забавно.

абе тая част на варна трябва да се обяви за резерват на авариите-колко случая само за 3 седмици.ББ е прав ,че има нещо гнило в този град.

Да не се окаже многоцветния му кмет

elena_ole

Що за проект е изготвен, щом допуска възможността да се издавят хора при авария. Кой носи отговорност за това. Изпълнението е друга работа.

кмета, който гагаузите си избраха отново

Новина от вида" Аварирал водопровод заля прилитащ самолет над територията на България", едва ли вече е изненада за някого.

+1 :))

обяснението е просто- този автобус никъде не минава под подлез... има нещо яко изопачено тук

Е как да не минава!? Е верно не е много подлез, но до Пикадили Парк пътят си минава под този за Златните, а там дори при обикновен дъжд си става локва със сериозна дълбочина.

Така е... а за напред и сгради ще има да не може да се вече в тях. Като други свои събратя ще почнем да живеем в катуни, защото и за квартира ще е скъпо. Тук нямаме традиции за живеене под наем като в Г-я например - там рядко имат собствено жилище; при нас този % е обратен, но не се знае докога.

Половината германци имат собствено жилище

Според мен е съботаж срещу сегашния управител на ВИК Варна.Извършителите са измислили къде да го спукат - точно подлеза, лятото и една седмица след предното спиране на водата към вилната зона. Не са мързеливи във Варна - новият стар кандидат за управител не беше ли братовчед на мързеливия Киро

А в София вчера не потъваха ли?

Само абсолютно побъркан човек може да изрича "пожарникар" с омраза.

В случая тоя въобще не е олицетворение на истинските пожарникари. Все едно да не говоря, че политиците са лъжци и некомпетентни, само щот видиш ли тоя в МОМЕНТА е политик.

фирма СТАНИЛОВ доколкото знам строи и метрото в София.Леле мале какво ги чака софиянци. Ако греша да ме извинят от фирмата че ги топя.

това е кадо да кажеш че един повреден автомобил означава че всичнки автомобили от сащата марка ще се повредят - голямо "умозаключение"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми не съвсем, щот метрото е едно, а автомобилите от един модел са десетки хиляди.

Варна се разпада. Жалко, че комунистите я наричаха "морска столица" (обърнете внимание на кавичките).

По време на комунистите, Варна беше морска столица (без кавичките). Явно не си идвал тогава да видиш как е.

Варна е морска столица още от времето на Батенберг, построил Сандрово (по италиански маниер кръстено на малкото му име Александър, днешния Евксиноград - в превод Гостоприемния град) Та същия Батенберг изкарвал на това място до късна есен и затова Варна си е била напълно справедливо марска столица! Даже и вестта за Съединението го е заварила пак тук!

Аз-лично и Днес наричам Варна -- Нашата Морска Столица. По Родова Традиция не Виждам в цветове. ...А че се разпада -- имате право. Дано е За Добро!

Прави ми впечатление, че като "истински българи" веднага започвате да обвинявате правителството. Как може за спукан водопровод да ги обвинявате? Е, това е вече простотия балканска!

От Сф съм. Тези квартали не бяха ли без вода преди седмици? Тогава се изредиха цял отбор служители на фирмата и общината да обясняват как проблема ще бъде отстранен? какво ще кажат сега

стоjте магистрали,а народът да плува... оставка за виновните

Няма как. Виновно е предишното правителство, а то вече е уволнено....