Върховният съд разчисти пътя на Тръмп, забрани на всички щати да го дисквалифицират

Магистратите се позоваха на Конституцията и отмениха решението на Колорадо, който отстрани бившия държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд разчисти пътя на Тръмп, забрани на всички щати да го дисквалифицират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че това все още не е гвоздеят на програмата! . Една забележка - ако не знаете, върховните съдии в САЩ са пожизнени, т.е. те нямат мандати, веднъж назначени от президента единственият им изход е да подадат доброволно оставка или с краката напред. Тръмп използва това и назначи няколко съдии, колкото да обърне баланса на силите в своя (и на републиканците полза). . Добре, първия номер не мина! Ето това им харесвам на републиканците - последователни са. Едни либерасти бяха решили да спънат Тръмп като просто не го допуснат до изборите. Ми, не им се получи. Хавата стигна до Върховния съд, който (пък) единодушно реши, че не може разни там самосиндикално да премахват кандидати от изборите. И така пътят на Тръм наистина е отворен за директен сблъсък с "Папа" (от англ. - дядо). . Но мисля, че предстой нещо друго. Демократите са известни с мръсните си номера. И т.к. именно демократите определят международната политика и връзки на САЩ, не е за учудване репутацията на САЩ в международен план. А до изборите в началото на Ноември има още доста време - 9 месеца. А както върви до момента Тръмп ще избърше пода с Джо. Така че демократите имат нужда от нещо, което да обърне мача. И предстой да видим какво. Дотук резултата е почти равен - кризата в Тексас срещу присъдата на Тръмп, синът на Байдън срещу процеси за какво ли не срещу Тръмп. Но трябва още.

Проблемът е в самия Тръмп, а не в Републиканците! Ако бяха издигнали друг кандидат, то успехите им щяха да са в кърпа вързани, но този е безскрупулен тъпак и е алчен за пари! Тръмп няма да е президент на САЩ! Обзалагам се!

Няма да си жив,за да го видиш ...

Изгоре Памперсо.

Идат тежки дни за укрорайха :)

Про3ти американци, след путлерите са най-тъпата нация!!! Онзи ден Джон Оливър направи предаване с изобличаване на някои от съдиите във "върховния" съд на САЩ-оказа се, че председателят на този съд е един мазен, тлъст и алчен нИгър, спонсориран от милиардери-републиканци!! И много точно журналистът предположи, че ще оправдаят морковеният Педал!! Т.е. оттук натам няма проблем разни изроди да си правят граждански войни и да стават преЦеденти..... в нарушаване на основния си закон!!

Щом шут (водещ вечерно комедийно тв шоу/сеир) го е казал значи е сериозно... :)

Козяско-соросоидната сган си позволява да коментира милиардера и Президент на САЩ ,за да заработи 20 цента от НАЙ-МРАЗЕНИЯ индивид в Света... Щеше да е смешно,ако не е жалко !

Чебурашко-мурзилската сган си позволява да коментира Президент на САЩ, вместо да си гледа недъгавите малоумни джуджета, налазили Кремълският кенеф.

Човече ти биеш Американците.

Решението е единодушно - 9:0

Това вещае край на световната либерастия

Нека да видим загубата на Тръмп, тогава искам да ти чуя коментара ....

И аз чух че мъртвите пак ще гласуват за Байдън.... Вероятно щото им е близък... ;)

В мокрите сънища на Сорос .....................

много е ясно какво ще стане, ако тръмп "загуби": гражданска война, най-малко 25 щата ще се отделят и другите 25, дето нищо не произвеждат, а само се чудят от кой пол са днес и къде какво да си заврат, ще станат гета.

Усещате ли как бай Дончо ще се върне на бял кон ,кинтите за Зельо от Америка ще спрат и главния напън ще се организира от Микрона и ингилизите ? И дните на сглобката са преброени...

До ноември има много време

Ами ако не се върне, какво ще пишеш ....

Ще се върне!!! За яд на Сорос ...

Най-малкото въстание или бунт се прави с оръжие. Подстрекавал ли е към такова? Участвал ли е? И срещу САЩ ли е? И нейни врагове ли са?

Не бързай да се радваш, американците не са чак толкова глупави да изберат мошеника Тръмп

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

Вече го избраха веднъж бе, шапшал.

знаем, че ти не си българин.

Георги Марков: Разгромиха Конституцията, за да може Сорос да си сложи главен прокурор през правната нула Христо Иванов Как 3 март стана Национален празник на България? Кой, как и кога прие тази дата? Защо е толкова охулвана и оплювана в последно време? Откъде идва тази чудовищна атака срещу българския дух? По тези, а и други актуални въпроси от родната и световна политика и случващото се по света и у нас, потърсихме навръх Националния празник на България, за коментар бившия конституционен съдия Георги Марков - депутат във Великото Народно събрание, приело и установило именно 3 март да е Национален празник. С него разговаря Ивайло Атанасов: - Г-н Марков, днес п БНР депутат от Великото Народно събрание на име Боян Папазов каза, че Петър Младенов и БСП били приели 3 март да е Национален празник, а СДС, понеже е било в малцинство, било против, но нямало как да се противопостави на решението. Спомняте ли си дали точно така ли е било, вие също сте депутат във Великото Народното събрание и изобщо - спомняте ли си въпросния Боян Папазов? - Имаше, разбира се, много добре си го спомням Боянчо Папазов. Кротък човек с брада. Не се изказваше, защото не разбираше нито от политика, нито от право. Не беше оратор на митингите. Беше известен режисьор, учил в СССР, както и Тагарев. Да стане 3 март Национален празник, решиха седесарите от София, които бяха двигател на промяната в края на 1989 г. и началото на 1990 г. Именно софиянци свалихме член 1 от Живковата конституция на 14 декември 1989 г., без дори СДС, което беше на една седмица, да знаеше за живата верига и студентската демонстрация срещу БКП. Това стана на демонстрация на буржоазна София. На 3 март 1990 г. имаше грандиозен син митинг пред "Александър Невски“. Беше сутрин и голям студ с дребни снежинки. Множеството стигаше чак до “Раковска“ и беше изпълнило улица “Московска“. Ревяхме като луди “Желю президент!“. По едно време един от

"Върховният съд разчисти пътя на Тръмп, забрани на всички щати да го дисквалифицират" Това си е сигнал за нас. Имаме още няколко месеца да се изметем, ама първо ще трябва да оглозгаме много добре България, пък тия, дето ни подкрепяха - да го духат

не иска Тръмп,защото знае че го чака ,,дебелия,, ако той стане президент.

Китай ще спечели от Тръмп, ако Тръмп наистина направи това, което казва - от 10 до 27 процента мита за китайски стоки. Това означава повече продажби на по високи цени в Европа, Азия, Африка и Америка. Освен това, реципрочно вдигане на цените на ресурсите (иначе електромобили само по телевизията, Смартфони от 2000 долара нагоре, слънчеви панели - нанайси...) т.е. Америка и мноооооого голяма част ит света, и то от индустриално водещите нации минават на въглища, дърва и парни локомотиви. И модата минава пак на кожи. Е, как е да се ебаваш с Китай? Последните две години се опитваха да се ебават с Русия, и сега са на ртъба на пропастта. Да се ебаваш с Китай означава една крачка напред.

Той Божия Син ще ви обесни технологиите в битката при Армагедон : ОТКРОВЕНИЕ 19:15 14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне. 15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий. 16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите. 17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря, 18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи. 19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство. 20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

Гласът на бизнеса: Американската нефтена и газова индустрия не иска Джо Байдън, а нов мандат на Доналд Тръмп в Белия дом Производството на петрол и газ в САЩ и износът на петрол и втечнен природен газ процъфтяваха миналата година, но повечето в индустрията заявяват, че това е въпреки политиките на Джо Байдън, а не благодарение на неговите ходове

Воения комплекс и фармата имат повече пари.

и двете са зависими от петролодобива. Оттам идват мангизите. Не от мижавите данъци и осигуровки. Спри петрола и айде в палатките. Факт. Иначе що им е Ирак, Сирия, що драпат срещу Мадуро, шо се дупят на Саудитите? А? Що не се цунат със Северна Корея, та да правят повече пушкала, или с Шаманите от Африка та до Австралия, да развиват фармацевтиката. А? Леко става ли светло, или още проветряване трябва?

ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

Атлантическата пропаганда може да работи в Европа, но у нас постига абсолютно обратен ефект. Все повече хора, все повече млади хора се качват на Шипка и се връщат към българското навсякъде в живота си!!! Сега разбирате ли, защо не посмяха да пипнат националния празник на България? И защо ли никой украинец не дойде на Шипка с украинско знаме? Нали според психодесните, те са ни освободили от турско иго? Защо така? Връх Шипка – 3 март 2024 г. Александър Сандев

Джордж Сорос: Ами сега ?????????????????????????

Ами сега - китките и по гръб. И с краката напред.

Кавалджийката с мечта за юристка, с една торба осмици в ника, да ми обясни още веднъж как стоят нещата? "Колежке", на тебе и изрязаните си нокти на краката няма да поверя, ако става дума за юридическа кауза. Аре сега барай нечий миризлив и бегай да миеш клекалото.

500 000 +++

лъжеадвокатката с нацисткия ник днес си е завряла главата в пясъка. „Цифрите 88“ – кодов лозунг, символизиращ 1-ва част от 8-ма глава на книгата на Хитлер „Моята борба“, която съдържа 88 думи. Азовците пленени в Азовсталь масово бяха с изрисувани осмици по ръцете Явно лъжеадвокатката се е вдъхповила от тях и си е турила осмиците в ника

Последно пеевските усороби за Деменцията ли са, или изведнъж станаха за онзи, който от месеци блокира в Конгреса поредния пакет милостиня за вогоните?!

не задавай такива въпроси - вкарваш ги в размисъл. А това е едно от хилядите неща които не им се отдават. Първо султана трябва да се изсипе по въпроса, после Галя, след това Ристю, после Бойко три пъти различно, после Кирето да пита от Ванкувър до Вашингтон всички третостепенни мижитурки, които имат толкова глас колкото грузински таксиджия в Тайпе, след това Асенчо да се разбере с аверите за лихвите, и чак тогава да се вземе решение, че ситуацията не е достатъчно ясна за конкретнни решения

Когато ви обяснявах че върховния съд ще нарита щатския за намеса във федерални избори една мърла с шарени шалвари ми се пудреше как тя била измислила правото.

Последно. Малоумните копейки за кого са? За Путин или за Тръмп ?

Путин ни го каза.Ти не слушаш ли,не четеш ли?

Знам, че ако Путин ви каже, ще правите свирки и на жирафи.

На Сорос как ги разбираш нещата!

Ха ха, що питаш копейките? Нали пеевците врещяхте до припадък как Тръмп бил агент на Путин и нямал шанс?!

И за Путин и за Тръмп. Те заедно ще почистят света от Соросизъм и светът ще стане по-добро място.

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво, дано Тръмп да стане президент и да нарита Путин в задника, защото Байдън съвсем олаби фронта с Русия.

Няма начин. Всичкото евроатлантик довчера врещяхте как Тръмп е агент на Путин и е под влиянието на Русия, хахахаха! А евроатлантиците няма да седнете да лъжете като Шолц и Байдън, нали?!

Ще видиш Тръмп какъв е агент на Путин, след като стане президент и му даде на Путин три дни да си изтегли блатните орки от Украйна...

а на тебе кой ти сра в устата?

Винаги е казвал че уважава Путин но това няма общо с приятелството.Може да уважаваш и не подценяваш противника си.

Ще, ще, сигурно ще видя както перемогата ще тръгне! Значи все пак пеевците лъгахте за Тръмп, а!?

Тръмп ще иде да говори с Путин. Докато беше президент, правеше точно това. Летеше насам-натам и разговаряше с лидерите на държавиете и търсеше начин да се разбере с тях. Беше стоплил отношенията дори с пича от Северна Корея - Ким Чен Ун

! ! ! ! !

Хрумна ми, че това би означавало само едно. Или нещо като пандемия, или война. Отчаянието и истерията на демократите може би ще ги тласне натам. Или просто ще гръмнат Тръмп. Май му бяха отказали охрана, която по принцип му се полага. А защо биха направили всичко това? Защото извършиха доста престъпления и ще бъдат съдени. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Тръмпони е обигран в оцеляването. Спомням си как през 2000 г, за да се спаси от финансов банкрут участваше в някаква реклама на Виза карта и влезе в контейнер за боклук. Груба грешка на демократите беше да го подценят и с мръсни номера да се опитат да го елиминират от участие в изборите. Хеле пък и да заложат за втори мандат на Джо Спящия. Но пък в демократичните страни е така. Печелиш избори, дъниш се и следващите ги губиш. Това не го разбират само крепостните и задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек на които гасударя им е до гроб и които не знайно защо тук се раздват, особено след като ботоксния шебек им казА че предпочита невнятника БайДън пред Тръмп.... И има защо. Наясно е, че много бързо ще му се наложи да разбере кон боб яде ли. :-))))))))

Тва модерно пиейчди ли е? Баси капаците.

Не ,таваришч не е модерно, ама си признавам, не мога да се меря с твоето "кандидат политических наук" от МГУ. :-))))))

Абе направо си е тъпо, да си го кажем направо, щото пеевските черноработници очевидно не вдявате сарказъм!

Ха ха, кефи ме как пеевските ибрикчии сменихте плочата! И още повече личната ти пикаеща газ от безсилна злоба тирада! И да не забравяте пеевците, че Авдеевка вече е в руския тил и идва ред на Одеса!

Идва, идва, таваришч... Ама пази чекалото докато клечиш и чакаш Одеса да падне, че това на тейкото тенекиеното сделано в СССР не удържа на чакането запада да погине. Пък ти с това китайско менте, докъде ли ще я докараш, а? А иначе, ти ще си първия на който ще ти припомня, ако изберат Тръмпи, как си рипал от радост по тоя повод. :-)))))

Нищо не ти се разбира от простотиите! От безсилна злоба пеевските ибрикчии вече не успявате да говорите нормален български, ха ха ха!

Е па то за да разбереш ти трябва барем една мозъчна гънка, а на теб таваришч така ти е полиран мозъка, че е чудно как изобщо си връзваш връзките на обувките и пазиш равновесиие,. Зато пък все някакви пеевци те гонят. -)))))))

Трябва да се изразяваш на що-годе нормален български, за да те разбират :)) Ти даже си достатъчно неграмотен да не си наясно как се пише "товарищ", а останалите ти простотии са още по-неразбираеми, ха ха!

бункерния ботоксен шебек ... всяка дума тежи на мястото си и няма как да бъде оборена Бог да пази Русия

Тея уж голяма демокрация, а дори президента си не избират пряко! Избирали делегати, на дори да е спечелил даден кандидат в определен щат, делегатите могат да гласуват за друг

САЩ не са демокрация.Не слушай откачения Байден.Той незнае каде живее.САЩ да Конституционна Република.

Ако в щата спечелят републиканците да кажем .Колкото делегата има щата( рсзлично число според населението)Толкова гласуват за Тръмп в случая.САЩ има само две партии.

Що пръскат пари за избори? Знае се, че лимонаденият Джо ще е следващият президент. Всичко вече е подредено. Фалшифицират, както предния път, и нямаш право да роптаеш.

Сега като загуби честно и категорично, да няма мрънкане как дълбоката държава му пречела. НИКАКЪВ шанс няма - нито срещу Байдън, нито дори срещу кухненски стол!

И перемогата още утре ще тръгне, нали :))

Твоите орки СЕГА буксуват, авиацията нещо спря да лети (шо тъй а?) а месните щурмове са вече с БТРи (виждал ли си Брадли какво прави с такъв?) и голи, немодернизирани Т62 танкове. Украинците е нужно още няколко месеца да удържат - към края на 2024 Европа и САЩ ще произвеждат повече 155 мм снаряди отколкото оркските 152 мм. А и дебютът на Ф16 предстои :)

Ха ха, аз не съм ни най-малко притеснен, за разлика от Зеляка! Братушките от две години буксуват срещу вогоните, ако човек ви слуша бълнуванията. Пък докато буксуваха и се биеха с лопати срещу всичкото джавелини, хаймарсове, леопарди, брадлита, цезари, ейбрамси и т.н. супероръжия, подминаха Авдеевка хахахахахаха

Изборите в САЩ вече са надбягване с един кон. Ясно е кой ще спечели. Само се чудя, как ли е истинското име на "Ники Хейли"?

20% от репубилканците НИКОГА не биха гласували за Тръмп а много от тях ще гласуват против, Преднината на Байдън сред независимите е двуцифрена, както и сред жените (забрана на бортите- хелоу?) Икономиката е в отлична форма - инфлацията падна ,безработицата е ниска, рецесия не се очаква. През 2016 Тръмп 'спечели' с МИНУС 3 млн гласа (благодрение на особеностите на избирателната система), през 2020 загуб с минус 7 млн гласа, сега вече врмето не е за шеги и експерименти и загубата му ще е катастрофална.

Нимрата Рандхава

Искам да чуя сега Пърденков, Тагаренко, Киро, Боко Тиквата, и Шиши как се заричат за пълна подкрепа до последно за Байдън и че ще оказват до последно всякаква помощ за справяне с тръмпската агресия. Може да прожектират муцуната на Бидоня (деменцията, не наркомана) върху българския парламент хахахахаха

PEYTSCH

БРАВО ! Сега да му мислят СЗО, Сорос и...К.Петков !

На герберасто-депесарската сган какъв ви е проблемът с Киро? Нали Тиквата ви го вкара във властта, нали от партията на простите гласувахте за ППДБ по заповед на Тиквата ви, въпреки че довчера ви насъскваше да ги плюете?!

Доналд Тръмп ще си сложи краката на бюрото отново в овалния кабинет. Тежко време идва за де,ократите и грантовете за източна европа и България. Нашите грантаджии ги чака голям глад и спиране на помощите !

sawo

А тебе какво те чака? Още от същата мизерия. Много малко те топли какво ги чака американците.

ППДБ-ейците се сурнаха в канала...

Оранжевия клоун трябва да скача от радост, че живее в САЩ. Ако беше в Русия, отдавна щеше да виси на някоя кука в Сибир.

Гърчи се още, ха ха ха ха!

Войната в Украйна свърши!!!! Тръмп президент. Ами сега?

Хахахахаха! На Демократите и особено на някои, сигурно сега пяна им хвърчи от устата. Или са получили микроинсулт. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Евала за програмистките умения, кефи ме как гавриш дир.ус! И озверялата демократско-пеевска паплач!

Умения? Аз съм пълен аматьор. За 40 часа гледания на уроци по HTML, CSS и Javascript YouTube успях да го направя. Преди това знаех малко Python и имах слаби познания по HTML. Общо взето, дсеки би го могъл да го направи. Просто ми хрумна идеята, как и защо би проработило и това ме накара да си седна на задника да понауча, каквото беше нужно. Благодаря! Малко ми бръна главата, докато се получи

зеленият наркоман в Киев гръмна ли се сам, като научи?

Еееех, да можех да видя на Зелю физиономията като научи!

Удри Тръмпи !

Едно голямо БРАВО, на върховният съд на САЩ!

Извинявам се на аудиторията. Зейфод пак е прекалил с Галактическият Гаргаробластер и втората му глава му нашепва Вогонска пропаганда. Имайте го предвид. Марвин каза, че това е нормално поведение в момента глобално за всички соросроби, нафо ботове и ципсо служители. Коупинга е як.

съдиите които сега му гласуват това решение!

А дали направо Путин не ги е назначил, ха ха ха!

КОЙТО И ДА ИЗБЕРАТ ОТ ТИЯ ДВА П Ъ Р ДЯ Л НИКА, ФАЩ ЩЕ СИ ОСТАНАТ НАЙ-ДОЛНАТА И АГРЕСИВНА ДЪРЖАВА НА СВЕТА!!! МАНИПУЛАЦИЯТА В ДИРА Е ДОКАЗАНА!!! ПУСКАМ КОМЕНТАР И СЛЕД 0,3 СЕКУНДИ СИ ПОСТАВЯМ + ЗА ПРОБА. В РЕЗУЛТАТ...... ЕДИН+ И ЕДИН -!!!!:))))) ТЕОРЕТИЧЕСКИ И ПРАКТИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА МИ ПОСТАВИ МИНУС ЗА 0,3 СЕКУНДИ!!! СЛЕДОВАТЕЛНО?? ДИРА СА МАНИПУЛАТОРИ И СЛУГИ НА ПОСОЛСТВОТО!!! СЛАВА НА РУСИЯ!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

КОЙТО И ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТИЯ ДВА ПЪ Р ДЯ Л НИ КА, ФАЩ ЩЕ СИ ОСТАНАТ НА- ГН У СНА ТА И АГРЕСИВ НА ДЪРЖАВА В СВЕТА!!! МАНИПУЛАЦИЯТА В ДИРА Е ДОКАЗАНА!!! ПУСКАМ КОМЕНТАР И СЛЕД 0,3 СЕКУНДИ СИ ПОСТАВЯМ + ЗА ПРОБА. В РЕЗУЛТАТ...... ЕДИН+ И ЕДИН -!!!!:))))) ТЕОРЕТИЧЕСКИ И ПРАКТИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА МИ ПОСТАВИ МИНУС ЗА 0,3 СЕКУНДИ!!! СЛЕДОВАТЕЛНО?? ДИРА СА МАНИПУЛАТОРИ И СЛУГИ НА ПОСОЛСТВОТО!!! СЛАВА НА РУСИЯ!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Горкото синче на Байдън, скоро ще му пеят приспивни песнички негрите в затвора :-). Тате няма да може да си го спомни след изборите.

Мисля че скоро Зельо ше си реже вените за да не го обесят на майдана

На хохльо е тъжно

Джавелите в Украйна ги изпрати ТРЪМП!

Изпратил щото не са яли тогава пердах. Вчера една от публично оповестените от Таймс ЦРУ бази в Украйна (от 10 години е там) замина барабар с персонала от наемници и укрофашисти. Честито.

Предпочитах Деменцията. Още един мандат и ще затрие САЩ.

Страната е хубава. Тези имат същия проблем като нас и като повечето европейски държави - алчи управляващи, полуидиоти. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Сорос и бандата му приключиха, този път милост няма да има!

Европедалите им се възпалиха аналите от тая новина

Нещо се пропука и демокрадците се насрааа

Соросята по цял свят - треперете - идва ви краят.

пффф

Пиши ми АйПи-то, да идваш да ме взимаш след това. :)))) ДЪржа да си ти... :) Да ти се извиня - искрено и лично... :))))

91.216.66.117

2024-03-04 20:15:19 А аз бас хващам (нерегистриран) Че усраина ще изчезне безследно :) -------------- и територията да изчезне ..безследно ! няма да ни е жал за нея , ама хич !

пффф

Нали бяха руснаци и руски земи? Вие съвсем се объркахте, кое, какво е? Сложно ли ви стана?

Логиката явно не ти е силна страна, а.

2024-03-04 20:17:09 Не не е бягство (нерегистриран) Всичко е бизнес.Просто знаят колко да похарчат.По натам ще губят.За Аляска въпроса не е само пари и без бой няма да я дадат. -------------- но всичко е "авторитет" ! . няма да имаш повече "бизнес" , ако нямаш "авторитет" и "тежест" ! . а такива няма да имаш от тук нататък, ако немогеш на натриеш носа на омрзните, надменни , ненавиждани блядове ! . абсолютно никакъв авторите няма да имат повече янките ....целият свят ще види , че ...бягат като мишки! . ще "пазели сили" за китай ! да смееш ли , да плачеш ли!

Авторитета го загубиха в Ирак, Афганистан и Либия, мухъл. Айде беги вече с абсурдния си спам.

Това беше целта.Сега САЩ казват Европа да се набута.А ако поставят Тръмп ще е още по ясно.Той винаги е казвал Америка първо ,вие се оправяйте или си платете!