Коментари - Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница | Днес.dir.bg

Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница

Президентът на Република Сръбска в Босна Милорад Додик се закани преди вота, че ако резолюцията бъде приета, в рамките на месец ще предложи на властите в Сараево и на страните по Дейтънското мирно споразумение договор за мирно разпадане на Босна и Херцеговина

Обратно в новината

Коментари - Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница | Днес.dir.bg

Коментари

Не оставиха и Балканите на мира. Искат още кръвопролития. Ма така е като славяните са тъпо племе. Вместо да се обединят и да прилючат вековната хазарска свинщина се избиват помежду си.

А за геноцидът на България, по време на турското робство...? За геноцидът над България по времето, вече над 34 години, на Хамериканското и еврогейското робство, които постоянно ни отреждат последното място в еврогейският съюз по какво ли не?

Удобно не спомена и 45 години руско робство. Може би случайно си го забравил ?

Тъжно, дано Сърбия да знае, че надупеният представител на България, няма нищо общо с българския народ!

За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно

Комплексарите ,сърболта ,нима не са избили тия хора ,нима е лъжа ...? Питам и отговор не.. Ща!

Под руско "робство" отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия със запаса, 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има „обединена” Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха комсомолски секретари. Е, верно е, нямахме чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава

А за геноцид в Палестина ще имат ли топки да обявят дата , или за там по цял месец или година трябва да предвидят.

Голландский батальон, стоявший в городе, противился тому, что там находятся мусульмане, но не мог противостоять тем зверствам, которые творили мусульмане и Насер Орич, поскольку эта была защищенная зона. Он был внутри города, но никакой власти не имел, тем более распоряжаться и отдавать приказы мусульманам. Мусульманская дивизия уже знала, что генерал Младич идет в их сторону. За несколько дней все руководство и часть приближенных покинули город, поэтому никто не сопротивлялся, не стрелял. Младич совершенно спокойно вошел в город. Все, что происходило, было заснято на пленку, генерал Младич возил с собой камеру. Они пригнали в Сребреницу около 20 автобусов, и все мирное население - в основном детей, женщин и стариков - разместили в них. Младич заходил в каждый автобус, представлялся, призывал не бояться и сообщал, что их отправляют на мусульманскую территорию. Самое главное было, чтобы их приняли. В истории этих сражений на территории Боснии и Герцеговины было несколько случаев, когда генерал Младич отправлял мусульман и хорватов на их территории. Однако было так, что в Хорватии не принимали своих, отправляли обратно. На этот раз наряду с мирным населением отправляли и военных. Автобусы двинулись в Тузлу. Далее происходят два эпизода, на которые следует обратить внимание. Во время передвижения до Тузлы случилась перестрелка. До сих пор не ясно: то ли это были сербы, то ли это была мусульманская провокация. Существует дневник одного мусульманина, который свидетельствует, что ночью, когда услышали выстрелы, все кричали: сербы, сербы. Началась стрельба, но в темноте убивали своих же. Это один из эпизодов. Также существует видео, на котором в Тузле встречают этих изможденных мусульман, военные и женщины входят в город, детей там нет. Вся колонна добралась до Тузлы.

Тъжното е друго ,че тия хора ги няма ,убити са от православните ,лицемери и изверги . През оная ми работа ,какво ще кажат сърболята или ръководителите на рассия...

Правда и ложь о Сребренице в Международная жизн

По времето на Т.Ж. имахме 1.5 млн. армия, 1954 самолета, 18570 танка, 856 парахода и лодки, 10476 хеликоптера и около 12 000 000 народонаселение в перспектива.

тоя геноцид който започна с на луването на 1000 въоръжени мъже които избифа 1200 човека в домовете им и на някакв концерт ли. Да ще го отбележим но първо трябва да стигнат до виновните и зарожниците за да не се повтаря в бъдеще. Както ООП и НАТО направиха с Ратко Младич и както съюзниците направиха с Хитлер и бандата му. Чак после може и за Дрезден да помислим.

Правда и ложь о Сребренице Журнал междунароная жизн

Що не кажеш направо, че си дебил насран. Ми се мъчиш.

и след като окупатора си замина, си взе и самолетите и танковете, а останалите ги поддържа само ако му се кланяме (разбира се не без заплащане)

Някой дали помни, че имаше скандал и разследване на холандския контингент, който си е затворил очите по време на т.нар. геноцид в Сребреница. Демек вината не е само на сърбите. Второ, това не е геноцид, а етническо прочистване. Има голяма разлика. Същото прилагаха и косоварите срещу сърбите. И хърватите срещу сърбите...

сащ и подлогите им от нато, с този акт искат да оправдаят агресията си срещу Югославия и зибиването на много цивилни.

А за геноцида на 11-ти септември, дето си го направиха сами, ни дума ни стон от лицемерното ООН... Толкова струва това ООН.

Границите бяха отворени за всички, които не живееха на село, имаше екологична тежка промишленост, имаше 10786 професора, 12 098 доцента и половината граждани бяха научни сътрудници, в няколко бази под земята НЕ СЕ съхраняваше ядрено руско оръжие, нямаше проституция, ако не изключим борбата с всички средства за двустаен, нямаше трафик на бежанци по обясними причини, но имаше държавен трафик на оръжие и дрога.

А тези дето от педесет години и повече щом си харесат територия в Палестина с водичка и плодородна почва си напровят защитено селище защото от библията тези територии били тяхна собственост какво да кажем? Знаете ли че , палестинците и водата им се дава след като разрешат евреите .

гняв...

Дето ги няма? Тих геноцид без пушка да пукне

По времето на руското "робство" и съградена сегашна България илитерате. Движиш се по пътища направени от дядо ти Тошо. Пиеш вода от язовири и от водопреносна система от дядо ти Тошо. Имахме селско стопанство и земеделско такова, което произвеждаше продукция, която можеше да изхрани три, четири Българии с 9 000 000 население. А сега ако спре вносът на храни, само след около три месеца ще питаме къде серат гладните. Само действащите ни бойните самолети бяха над 400. Имахме армия с която се съобразяваха я цяла Европа. Бяхме износител номер 1 на балканите на електроенергия, при все, че имаше и един период, една зима, когато имаше и режим на тока, но това беше от лакомия за износ на електроенергия. а сега сме основно нетен вносител на електроенергия и разчетите са към 2030 година да бъдем само вносител на електроенергия. България два пъти изпрати българин - космонавт в космоса. И още мноооого неща, които могат да се отбележат, но ще е чиста загуба на времето ми. По добре почерпи информация от Посолството, щото те най-добре променят историята ни....

Удобно се пропускат мюсолманските зверства в същата война.Двоен стандарт ли-за боклуците от запада изобщо няма стандарт.

Някой дали вярва, че така 1000 палестинци преминават през израелската граница. Виждал ли си с очите си тази граница и пиле не може да прехвръкне. Това беше постановка с една шепа жертви и завладяването на голяма територия. Само ти не го разбра.

србите са същите изроди с имперски амбиции като рассияните ! малкото ссср и голямото ссср! и двете сесесерета са мъртви!

Kalin

Не се научихме да не пеем в хора когато става въпрос за такива неща.Другите съседи на Сърбия просто са въздържаха от такива неща!Ама ние........Не.Тъпи подлоги са от край време нашите нагъзени политици!

КЛАНЕТАТА ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 1876 И БАЛКАНСКАТА ВОЙНА , НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕНОЦИД ПОНЕЖЕ СА БИЛИ ОДОБРЕНИ ОТ КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД И НАТО ОФИЦЕРИ СА РАБОТЕЛИ В ТУРСКИЯ ГЩ :(((((

Какво имаш предвид!? Никъде нямаме анти изказване срещу Сърбия. Обратното, днес отново има анти български изказвания, в аспект, че сме били окупатори. Шовинизъм и подлоги на руската пропаганда, това са те! Апропо, Северна Македония никога няма да влезе в Европейският съюз, защото са пропити от сърбоманщина!

Те се трепеха взаимно, но сега едните са невинни, а другите виновни. А България е винаги на мнението на европейските войнолюбци.

Е сега пуснах сълза за сърбите . Даже и една върба ще насадя в тяхна чест

Бяха получили тогава психическа травма и някак си решиха, че не си заслужава да се бият със сърбите. Наскоро май осъдиха държавата си заради психическата травма, която им е нанесена.

Само подлога непознаваща родната история с шумадийците може да ти сложи минус

Чудя ви се на акъла на "хора" като вас. Що седите в тая продажна Козяшка страна, вместо да заминете за Руспия - където животът е само мед и масло. Няма гаден Запад и всички до един мразят краварите. Направо рай на земята. Марш и да ви няма, гнусни копейки.

А за сръбския геноцид над българите в Македония кога ще има резолюция?

Най-голям сме го яло от "православните си братя " сърби и гърци , ма русофилстиците ше се насерат да реват за шумадийците . А и да знаете още мачкат бълагрите в Западните покрайнини

тъпи, по време на "априлското въстание" всяко въстание се наказва във всички държави от как има държави та до днес!!

От турците само добро сме видели, викаш мекере долно?

нееее, рассийските ни братя имат по голям принос в тази насока!

АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ИСТОРИЧЕСКИ КОРЕКТНИ , ТИЯ КОИТО СЕ СЧИТАМЕ ЗА БЪЛГАРИ СМЕ МАЧКАЛИ ТИЯ КОИТО ЖИВЕЕХА В ЮГОСЛАВИЯ 7-8 ВЕКА. НИЩО ЧЕ И ТЕ И НИЕ СМЕ СЛАВЯНИ КАТО МНОЗИНСТВО А ПЪК АЛБАНИЯ СИ Е БИЛА БЪЛГАРСКА ПАК ТОЛКОВА ВРЕМЕ.

Те и в нашето 500 годишно робство гимпропускат…

Лъжа. Макгахан, Виктор Юго и стотици други интелектуалци предизвикват вълна от възмущение по цял свят. В резултат се провжда Цариградската посланическа конференция която иска от султана даване автономия на България.

Не си "Без паника" , "без акъл" си . Бакшиш от Възраждане ?

Смятай ква долна пасмина ти слага минуси

приматите си мислят, дори се надяват, че като ми пишат минуси ссср и сфрю ще възкръснат! но едва ли ще се получи!

СЮЛЕЙМАН ПАША ИЗГОРИ СТАРА ЗАГОРА ПОНЕЖЕ БИЛА С ЛОША АРХИТЕКТУРНА ПЛАНИРОВКА:)

кои точно 7-8 века, бе мухльо?? та държавата ни 8 века не е съществувала от 969г. когато светослав съсипва велики преслав, та чак до 1908г!

Нещо за геноцида в Газа?

Щото идеала за имигрантски живот е на соросоидите

Коментари - Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница | Днес.dir.bg

Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница

Президентът на Република Сръбска в Босна Милорад Додик се закани преди вота, че ако резолюцията бъде приета, в рамките на месец ще предложи на властите в Сараево и на страните по Дейтънското мирно споразумение договор за мирно разпадане на Босна и Херцеговина

Обратно в новината

Коментари - Въпреки гнева на Белград: ООН обяви ден за възпоменение на геноцида в Сребреница | Днес.dir.bg

Коментари

Не оставиха и Балканите на мира. Искат още кръвопролития. Ма така е като славяните са тъпо племе. Вместо да се обединят и да прилючат вековната хазарска свинщина се избиват помежду си.

А за геноцидът на България, по време на турското робство...? За геноцидът над България по времето, вече над 34 години, на Хамериканското и еврогейското робство, които постоянно ни отреждат последното място в еврогейският съюз по какво ли не?

Удобно не спомена и 45 години руско робство. Може би случайно си го забравил ?

Тъжно, дано Сърбия да знае, че надупеният представител на България, няма нищо общо с българския народ!

За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно

Комплексарите ,сърболта ,нима не са избили тия хора ,нима е лъжа ...? Питам и отговор не.. Ща!

Под руско "робство" отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия със запаса, 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има „обединена” Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха комсомолски секретари. Е, верно е, нямахме чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава

А за геноцид в Палестина ще имат ли топки да обявят дата , или за там по цял месец или година трябва да предвидят.

Голландский батальон, стоявший в городе, противился тому, что там находятся мусульмане, но не мог противостоять тем зверствам, которые творили мусульмане и Насер Орич, поскольку эта была защищенная зона. Он был внутри города, но никакой власти не имел, тем более распоряжаться и отдавать приказы мусульманам. Мусульманская дивизия уже знала, что генерал Младич идет в их сторону. За несколько дней все руководство и часть приближенных покинули город, поэтому никто не сопротивлялся, не стрелял. Младич совершенно спокойно вошел в город. Все, что происходило, было заснято на пленку, генерал Младич возил с собой камеру. Они пригнали в Сребреницу около 20 автобусов, и все мирное население - в основном детей, женщин и стариков - разместили в них. Младич заходил в каждый автобус, представлялся, призывал не бояться и сообщал, что их отправляют на мусульманскую территорию. Самое главное было, чтобы их приняли. В истории этих сражений на территории Боснии и Герцеговины было несколько случаев, когда генерал Младич отправлял мусульман и хорватов на их территории. Однако было так, что в Хорватии не принимали своих, отправляли обратно. На этот раз наряду с мирным населением отправляли и военных. Автобусы двинулись в Тузлу. Далее происходят два эпизода, на которые следует обратить внимание. Во время передвижения до Тузлы случилась перестрелка. До сих пор не ясно: то ли это были сербы, то ли это была мусульманская провокация. Существует дневник одного мусульманина, который свидетельствует, что ночью, когда услышали выстрелы, все кричали: сербы, сербы. Началась стрельба, но в темноте убивали своих же. Это один из эпизодов. Также существует видео, на котором в Тузле встречают этих изможденных мусульман, военные и женщины входят в город, детей там нет. Вся колонна добралась до Тузлы.

Тъжното е друго ,че тия хора ги няма ,убити са от православните ,лицемери и изверги . През оная ми работа ,какво ще кажат сърболята или ръководителите на рассия...

Правда и ложь о Сребренице в Международная жизн

По времето на Т.Ж. имахме 1.5 млн. армия, 1954 самолета, 18570 танка, 856 парахода и лодки, 10476 хеликоптера и около 12 000 000 народонаселение в перспектива.

тоя геноцид който започна с на луването на 1000 въоръжени мъже които избифа 1200 човека в домовете им и на някакв концерт ли. Да ще го отбележим но първо трябва да стигнат до виновните и зарожниците за да не се повтаря в бъдеще. Както ООП и НАТО направиха с Ратко Младич и както съюзниците направиха с Хитлер и бандата му. Чак после може и за Дрезден да помислим.

Правда и ложь о Сребренице Журнал междунароная жизн

Що не кажеш направо, че си дебил насран. Ми се мъчиш.

и след като окупатора си замина, си взе и самолетите и танковете, а останалите ги поддържа само ако му се кланяме (разбира се не без заплащане)

Някой дали помни, че имаше скандал и разследване на холандския контингент, който си е затворил очите по време на т.нар. геноцид в Сребреница. Демек вината не е само на сърбите. Второ, това не е геноцид, а етническо прочистване. Има голяма разлика. Същото прилагаха и косоварите срещу сърбите. И хърватите срещу сърбите...

сащ и подлогите им от нато, с този акт искат да оправдаят агресията си срещу Югославия и зибиването на много цивилни.

А за геноцида на 11-ти септември, дето си го направиха сами, ни дума ни стон от лицемерното ООН... Толкова струва това ООН.

Границите бяха отворени за всички, които не живееха на село, имаше екологична тежка промишленост, имаше 10786 професора, 12 098 доцента и половината граждани бяха научни сътрудници, в няколко бази под земята НЕ СЕ съхраняваше ядрено руско оръжие, нямаше проституция, ако не изключим борбата с всички средства за двустаен, нямаше трафик на бежанци по обясними причини, но имаше държавен трафик на оръжие и дрога.

А тези дето от педесет години и повече щом си харесат територия в Палестина с водичка и плодородна почва си напровят защитено селище защото от библията тези територии били тяхна собственост какво да кажем? Знаете ли че , палестинците и водата им се дава след като разрешат евреите .

гняв...

Дето ги няма? Тих геноцид без пушка да пукне

По времето на руското "робство" и съградена сегашна България илитерате. Движиш се по пътища направени от дядо ти Тошо. Пиеш вода от язовири и от водопреносна система от дядо ти Тошо. Имахме селско стопанство и земеделско такова, което произвеждаше продукция, която можеше да изхрани три, четири Българии с 9 000 000 население. А сега ако спре вносът на храни, само след около три месеца ще питаме къде серат гладните. Само действащите ни бойните самолети бяха над 400. Имахме армия с която се съобразяваха я цяла Европа. Бяхме износител номер 1 на балканите на електроенергия, при все, че имаше и един период, една зима, когато имаше и режим на тока, но това беше от лакомия за износ на електроенергия. а сега сме основно нетен вносител на електроенергия и разчетите са към 2030 година да бъдем само вносител на електроенергия. България два пъти изпрати българин - космонавт в космоса. И още мноооого неща, които могат да се отбележат, но ще е чиста загуба на времето ми. По добре почерпи информация от Посолството, щото те най-добре променят историята ни....

Удобно се пропускат мюсолманските зверства в същата война.Двоен стандарт ли-за боклуците от запада изобщо няма стандарт.

Някой дали вярва, че така 1000 палестинци преминават през израелската граница. Виждал ли си с очите си тази граница и пиле не може да прехвръкне. Това беше постановка с една шепа жертви и завладяването на голяма територия. Само ти не го разбра.

србите са същите изроди с имперски амбиции като рассияните ! малкото ссср и голямото ссср! и двете сесесерета са мъртви!

Kalin

Не се научихме да не пеем в хора когато става въпрос за такива неща.Другите съседи на Сърбия просто са въздържаха от такива неща!Ама ние........Не.Тъпи подлоги са от край време нашите нагъзени политици!

КЛАНЕТАТА ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 1876 И БАЛКАНСКАТА ВОЙНА , НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕНОЦИД ПОНЕЖЕ СА БИЛИ ОДОБРЕНИ ОТ КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД И НАТО ОФИЦЕРИ СА РАБОТЕЛИ В ТУРСКИЯ ГЩ :(((((

Какво имаш предвид!? Никъде нямаме анти изказване срещу Сърбия. Обратното, днес отново има анти български изказвания, в аспект, че сме били окупатори. Шовинизъм и подлоги на руската пропаганда, това са те! Апропо, Северна Македония никога няма да влезе в Европейският съюз, защото са пропити от сърбоманщина!

Те се трепеха взаимно, но сега едните са невинни, а другите виновни. А България е винаги на мнението на европейските войнолюбци.

Е сега пуснах сълза за сърбите . Даже и една върба ще насадя в тяхна чест

Бяха получили тогава психическа травма и някак си решиха, че не си заслужава да се бият със сърбите. Наскоро май осъдиха държавата си заради психическата травма, която им е нанесена.

Само подлога непознаваща родната история с шумадийците може да ти сложи минус

Чудя ви се на акъла на "хора" като вас. Що седите в тая продажна Козяшка страна, вместо да заминете за Руспия - където животът е само мед и масло. Няма гаден Запад и всички до един мразят краварите. Направо рай на земята. Марш и да ви няма, гнусни копейки.

А за сръбския геноцид над българите в Македония кога ще има резолюция?

Най-голям сме го яло от "православните си братя " сърби и гърци , ма русофилстиците ше се насерат да реват за шумадийците . А и да знаете още мачкат бълагрите в Западните покрайнини

тъпи, по време на "априлското въстание" всяко въстание се наказва във всички държави от как има държави та до днес!!

От турците само добро сме видели, викаш мекере долно?

нееее, рассийските ни братя имат по голям принос в тази насока!

АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ИСТОРИЧЕСКИ КОРЕКТНИ , ТИЯ КОИТО СЕ СЧИТАМЕ ЗА БЪЛГАРИ СМЕ МАЧКАЛИ ТИЯ КОИТО ЖИВЕЕХА В ЮГОСЛАВИЯ 7-8 ВЕКА. НИЩО ЧЕ И ТЕ И НИЕ СМЕ СЛАВЯНИ КАТО МНОЗИНСТВО А ПЪК АЛБАНИЯ СИ Е БИЛА БЪЛГАРСКА ПАК ТОЛКОВА ВРЕМЕ.

Те и в нашето 500 годишно робство гимпропускат…

Лъжа. Макгахан, Виктор Юго и стотици други интелектуалци предизвикват вълна от възмущение по цял свят. В резултат се провжда Цариградската посланическа конференция която иска от султана даване автономия на България.

Не си "Без паника" , "без акъл" си . Бакшиш от Възраждане ?

Смятай ква долна пасмина ти слага минуси

приматите си мислят, дори се надяват, че като ми пишат минуси ссср и сфрю ще възкръснат! но едва ли ще се получи!

СЮЛЕЙМАН ПАША ИЗГОРИ СТАРА ЗАГОРА ПОНЕЖЕ БИЛА С ЛОША АРХИТЕКТУРНА ПЛАНИРОВКА:)

кои точно 7-8 века, бе мухльо?? та държавата ни 8 века не е съществувала от 969г. когато светослав съсипва велики преслав, та чак до 1908г!

Нещо за геноцида в Газа?

Щото идеала за имигрантски живот е на соросоидите