17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://epicenter.bg/article/Boyan-Chukov--Balgariya-se-prevrashta-v-prifrontova-darzhava--Navlizame-v-energiyna-mizeriya-i-ezhedneven-ne/286541/11/0

Лъжат сънародниците си ,защото разбраха,че нямат полезен ход.Лидерът на опозицията е разбрал какво става и затова е против френското предложение .Какво следва:в процеса на преговорите макетата тихомълком ще променят учецниците и ще изпълнят останалите ни искания.

Бъркаш приятел , македонските лидери не лъжат народа си, нас ни лъжат постоянно тези национални предатели които избрахме уж да ни помогнат да живеем нормално .

Сами се лъжат, за да преглътнат хапа.и

Остава НАПИСАНОТО В СМК УЧЕБНИЦИ, ЧЕ САМУИЛ Е" МАКЕДОНСКИ ЦАР, КОЙТО СЕ Е БИЛ СРЕЩУ ВИЗАНТИЯ И....БЪЛГАРИЯ!!" БРАВО НА ФРАНЦИЯ!!??ИЗМАМНИЦИ ОТ ЕС ДАЛ БОГ!

Ти па кога си чел македонски учебник бе мухъл??? Ако си прочел поне един македонски учебник аз ще приема исляма, ще се обрежа и ще се кръстя Хасан!!! Мухъл нещастен, чел македонски учебници, аре бегай в Сибир барабар със 70-те руски шпиони и Али Баба!!!

ВТОРОТО ФРЕНСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ПЪРВОТО, КОЕТО НАШИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПРИЕ. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛАСЕВА ОТНОВО В БГ. ИНАЧЕ Е ЕДНО ПРАВНО Н.И.Щ.О.!!!

Тези неща които искат от РСМ да отпаднат са в основата на дговора ни за добросъседтво. По същество те искат без договор с нас и без ангажименти и след като до сега не го спазваха или го погазваха, ние да им дадем зелена светлина за ЕС. Ако го направим това, аз не мога да си предствя как и кога в бъдеще РСМ ще спази който и какъвто и да е договор с нас. За мен новото френско предложение не е приемливо, РСМ първо трябва да положи воля за изпълнение на постифнатите до сега договорености. .

Нека французите изкривени като токова ги е грижа да направят офицялния език на краино северна макемадония Френски.

отиде коня в реката Ако не управлява възраждане просто тая мръсна колония си заминава в канала.... След тях вече не ми пука ако ще да изгори тая мръсна държавица

Къде е това френско предложение? Как така таз република СМ го има, и го чете, а ние българите трябва да го четем от чужди новинарски сайтове?

Абе мишоци макета чак сега ли имате Държава и език досега каде бяхте къв е тоя театър.

ХА ХА

Да благодарите на предателя Христо Иванов от Демократична България (Зелени, ДСБ, Да България), ГЕРБ, ДПС и не на последно място на ПП и Киро предателя за предателството.

Тия са много шашави.

България не трябва да приема френското предложение, защото македонски език (язикут) няма ,те са развалили българския език!

Ганчовска каза , че няма такова Предложение и е ЛЪЖА от макетата !

Генчовска постоянно лъже пич не се връзвайте, тая мърша винаги мрънка и нищо не казва. Тя също служи на чужди интереси преди това е работила в НАТО и след това пак ще иска там да си търси работа.

НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ? Френското предложение е ТОТАЛНО ПРОМЕНЕНО от МАКЕДОНЦИТЕ!!! АДЕКВАТНИЯ отговор Е ОТКАЗ на промените в Френското предложение и ВЕТО ДО ДУПКА! ВЕТО ДО ДУПКА! ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ!

Омекнаха като гнили смокини макетата хахахахахаха

С други думи единственното условие от нашите което ще е изпълнено е записването на Българското малцинство в конституцията им. Този парламент е време да бъде уволнен от работодателите му !