Валери Симеонов: Общи преговори не се получиха, водим отделни разговори с всички

Следващото управление ще бъде формирано на база широка коалиция, в която ще трябва да влязат повече от три партии, смята лидерът на НФСБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Чудите се с кого да се съюзите за да се намърдате пак в парламента лъжейки както при предишния път.. И престанете с лъжите за пенсиите че ставте още по жалки.. Ако реално искахте да направите нещо щяхте да наложите преизчисление а не подкупване с 50 лева давайки ги даже и на тези с 1500 лева пенсия...

си имат своя политика и тя не е на омраза, а на защита на българските ценности и интереси. Симеонов умее да обединява и да бъде лоялен към партньорите си, но обикновено не среща същото от тях. Той прави ПФ с ВМРО, след като през 2013 получават двойно повече гласове от тях (3,7%). Критикуват ГЕРБ, но и ги подкрепят, защото това е разумната позиция. Той прави и ОП, с което започва реално да покарва политиката на НФСБ. За съжаление, по подозрителни причини, партньорите разтурят успешната коалиция, а хората се дезориентират и не смеят да гласуват за партии с ниски прогнозни резултати.

Някой си с вид на печенег казал: "Патриотът - това съм аз". И цялото журналистическо войнство заповтаряло в хор: "Патриотът , патриотът". Всъщност кой в тази държава определя кой е патриот и кой не? Май е достатъчно да се самообявиш за такъв.

"Време е да се обединим", но "с тези няма да го правим и с онези няма да го правим - те пропиляха свой шанс"... Нацистите както винаги са нелогични. Пожелавам ви да не влезете в парламента никога! Нацизъмът няма да мине, no pasaran!

Две от партиите в 45-ото Народно събрание - "Изправи се. Мутри вън!" и "Има такъв народ", влязоха на база негативизъм и атаки срещу личността на Борисов. И две политически партии - БСП и Демократична България, влязоха на база реторика срещу партия ГЕРБ. АМИ ВИЕ НЕ ВЛЯЗАХТЕ ЛИ НА БАЗАТА НА АТАКИТЕ СРЕЩУ ДПС ?????? Ние реализирахме по-голямата част от нашите програмни задачи, които поставихме - оградата, пенсиите, борбата с хазарта, подкрепа на дребния бизнес, мерките за спасяване на туристическия бизнес, каза още Валери Симеонов. СТИГА БЕ !!! ВЕРНО ЛИ ?

Тука е пълно с черепарски пролчета, които скачат от тема на тема, като мухи на лайно :) Ама не хваща дикиш :)

Не забравяй на кой е кум Шкембе Войвода и не се занимавай с него!

Гос'тине, харчете си паричките от оградата скоростно, че времето ви настига.

В небитието сте вземайте Шкембе войвода и Магарешки и дим-дим да ви няма

ВМРО, НФСБ, Воля и КОС ще изхвърлят Мутрите и ИТН на следващите избори от парламента.

Тези лайнари оставиха ярка миризлива следа след себе си която и късата памет няма да я заличи. Ще ти предскажа нещо за тези и онези. Всички продажници занапред ше бъдат деактивирани и пращани на небесните инстации да си получат заслуженото. Причината е за това е проста. Ето я! https://www.bitchute.com/video/OD0cfXyr0Nvn/ "Едит ден гласуване = четири години гладуване и псуване!... и така вече ...тридесет години жалко съществуване!"

Посран Бабикян и Маямата ли :)

Трябва да си подредим ценностите.

са трън в очите на мафията. Дезинформацията за тях е масова и от всички посоки. Не е нормално да оплюваш тези, които работят за теб, и да подкрепяш тези, които теглят държавата надолу.

До къде я докарахме...Според Симеонов патриот е този ,който членува в партия,нарекла се по име "патриотична". Другите партии не са такива според тях. А всички останали си знаем,че т.н. "патриоти" са най-обикновени хитреци и тарикати,които ползват властта предимно за личното си благоденствие. И набиращата популярност партия "Възраждане" изобщо не е изключение,а лидерът й е христоматийно правило. За многопартийно коалиционно правителство ,виждам че се стягат. Любимото им......

Само като му видях снимката и май леко повърнах....

Не съм поет като Пишурката ама кой знае защо се сетих за едно стихотворение "Патриот е душа дава..."

Вие сте псевдопатриоти и интересчии.

Стой си на село бе лъжепатриоте

Без червени фенери в парламента!

народа ти показа среден пръст след толкова кражби освен за затвора не ставаш за друго

изобщо не му се влиза и ме му се стои и един ден в парламента, ама му трябва имунитет и за товзи имунитет сега се е захванал, като удавник за сламка. Шубето е голям страх.

Да не го бъркаш с някой :)

НФСБ? Това не беше ли една криминална групировка като Национален Фронт за Спасение на Бойко? Ама, Бойко вече е на път за затвора. Ако ще го спасявате, тичайте бързо и се натиквайте и вие вътре в килията му.

Няма ли да ВИ разследват за Далаверий , какви избори , какви коалиции ?

"защото е позорно в българското Народно събрание да няма патриоти, обясни Валери Симеонов." Не позорно, а прекрасно.

до LeGrandTulup --------------------------------- Какви "патриоти" може да са тия шушумиги? Това са "дърпачите" и "свалячите" на шалварите на турските бабички...Поне да дърпаха шалварите на младите туркинчета...горе-долу щеше да е разбираемо... Ама, на турските баби...това вече е извратено...:)

кви патриоти сте вий, освен нахални лапачи нищо друго не сте, поедението ви бе под всякаква критика, можем определено без такива патриоти като вас, сега се научете да си плащате сами сметките и по-малко да лапате от нашите джобове

С едни и същи лакърдии два пъти и дете не можеш излъга, алчен нещастник!

Не става така бе Симеонов. Да ти го обясня простичко - като си бил булка на някой с трипер, няма как да си намериш нов.

Много точно сравнение.Освен това е агресивен русофоб,а душата на народа е русофилска.Истински(неопетнени засега патриоти са само"Възраждане".Как ще се залюбят с с триперлийките от стария бардак?

Ела да те излекувам! Виждаш ми се болен...

Стига му толкоз и на другите подобни нему. Само разсъждават как пак да са на власт, само за собствена изгода, не че знае какво да прави и че е нужен някому. Просто пак вън и Всички Вън, казвам.

Невротичното онанистче Симеонов продължава да лъска и блъска глупости. Щото за чикии вече топки нЕма. И да скочи от бургаския кей спомен нЕма. С една релса на врата му ояден. Башибозук!

WC-премиерът и с дявола ще се коалира, само и само пак да цоца парици в НС. Уж се сритаха нещо с Шкембе Войвода, но току виж плеснали с ръце и се прегърнали в името на парите. Ако са заедно, имат по-голям шанс да прескочат 4-те процента. А това е лошо, защото са доказана патерица на ГЕРБ. Също и Марешки.

Моля, не ни занимавайте с политически трупове тип Далавери Симеонов! Благодаря.

А с мене може ли?

И с дявола би разговарял, само да изкара още едно мандатче (някой и друг милион отгоре).

Некадърник, измекяр и подлизурко-времито ти изтече бизвъзвратно. Спомни си какъв бокклук си Мизерко Симеонов????

Валерка нужен си на България колкото очила на Прилеп. Извикай някой да ти преведе това което казах.

валериии валерии... ти си пyтka. а Възраждане имат топки

Обединение ... на база атеизъм?! МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА! Я вземете и се изправете срещу "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" с неговата програма от 33 години, за изтребване на българския народ с ХУМАНЕН ГЕНОЦИД и тогава ще видите колко на брой са патриотично и самосъхраняващо са осъзнатите гласоподаватели. Ама къде да търсим "топки", като сте всичките пизди поръбени.

Бе такъв е,но много грубо му го казвате.Опростачи ви повсеместно Слави, и още ще ви опросточва,като го направите Премиер.

Mижитурки крадливи сте а не патриоти.

Няма деди, няма да стане твоята работа! Мютренските патерици никой не ги обича! Те са помагали да се пълнят шкафчета!

Яаа този боклук отново изпълзя от леговището си! Какви патриоти бе чифут!? Вие сте най-долната измет в страната и за малко пари и власт (разбирай още пари) сте готови да правите вувузели на всеки.

Трябва да влязат, за да подрепят герб. С кой друг ще се коалирате бе, мекерета

Патриоти има в България! Ама не са в никоя политическа партия, която до момента може да представлява това!

Продавам релса изгодно! Стоманена, потопяема, с две дупки в краищата.

ПОДАРЯВАМ Я!!! безплатно с доставка на място -МОСТА Бурс.ъс офертата е валидна само за лицето ВС

Боклук не ни трябваш! !!!

Трикът какъв е? Шкембе войвода и магарешки получиха около 3% на изборите. Тъй като са под минималните 4% не влизат в парламента и гласовете им се разпределят пропорционално на гласовете, подадени за влезлите в парламента партии. Ако се копулират с тиkвоча 3-те им процента ще отидат към гроб. Като резултат пак няма да е достатъчно за мнозинство, но шефовете им ще влязат в парламента, а тук вече идват такива благинки като имунитет и т.н. Не че като нямат мнозинство имунитеттът им няма да падне при нужда, но все пак си папаш депутатската заплата и допълнителните средства.

след този резеил дето ни го спретнаха итн, мутрите и дб, бнаречен 45 нс, следващото правителство ще е само от една партия! познай коя ще е!!!

Тарикат парите свършват, няма за кууу рви и бело???

до той (нерегистриран) ------------------------------------------ Искаш ли да позная? Партията на Радев и всички ГЕРБ-ерасти на гости при Бай Ставри...:

Ще се разберете, бе. Ти ще биеш бабичките, Каракачанов макета, Джамбазки джендърите.

Другото име на Валери Симеонов.

Подиграваше се с Русия,мърляча.Е,народа се подигра с мърляча.

Маймунка!!??

Не се ли обедините,пак ще гледате отвън,

И обединени- пак са си вън!Пълни нещастници, простаци и пияндурници!

… и този имал задължения към неговите избиратели. Задължително се скрий.

Патриот е, душа дава. Но не своята душа, братя! А душата на народа. И вас ви видяхме. Добрия резултат на ОП беше в следствие на анти-борисов наказателен вот. Никога няма да повторите това, защото продадохте избирателите си!!! И седнахте на софрата да рупате. Хайде и вие с 200 да изчезвате.