В Гърция спешно внесоха законопроект за задължително ваксиниране срещу Covid-19

В знак на протест днес за няколко часа пред болниците протестираха здравни работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда, че пророчеството казано от Атонски старец за това, че гръцко Правителство ще бъде избито като кучета идва

Само 1500 души на протест в милионна Атина? Узбагойся :)

А концлагерите кога?

Ако толкова ги искаш - фащаш чемаданите и кеф Северна Курия, кеф ти Венецуфела или Куба (засега..)

Гърците вършат мръсната работа на ЕС-то.

Всички, даже и СЗО, си казват, че вакснатите разнасят вируса като невакснатите. Тук целта очевидно е друга. И химията не е точно ваксинка.

Научете се да мислите сложно. Не просто разнася -не разнася. В епидемиологията въпросът е за вероятности и проценти , а не в абсолюти понятия . Никой не казал, че ваксинацията унищожава 100 процента болестта и разпространението Ваксинираният първо по-трудно ще се разболее, второ , по-кратко ще го кара, трето няма да има нужда да обикаля толкова хора , докато е болен. Съответно вероятността да разболее някои друг е минимална, а ако около него са ваксинирани е нищожна . Неваксинираният ще се разболее с по-голяма вероятност, по-дълго ще го разнася сред околните и ще се среща с повече хора при лечението . Ако хората около него са също са неваксинирани , ще зарази по-голям процент от тях. Така се получава лавинообразен ефект от заразата от неваксинираните, а вероятността да зарази много хора е в пъти повече. Бъдете отговорни към себе си и близките си , ваксинирате се. Ваксината дава спокойствие на масовите психари сред нас, които травматизират другите с антиваксърите си обсебеност. Ако пък се правите на големи мъже , това това може да убие близките ви, като сте мъже покажете , че не ви е страх от една ваксина , леля ви излиза по-мъж от вас. Шубелиит, помислете колко по-опаден е вирусът от ваксините , направете го и за баба си. Авантаджиите , колективен имунитет на аванта няма да получите, за една аванта ще застрашите живота себе си и близките си, не бъдете такива изроди.

Че си вирусолог с диплома от бананов университет. Я кажи сега аз, преболедувалият с лека хрема, който вече 2 пъти дарява плазма, за да спасява живота на ненаяли се тюфлеци, трябва ли да се ваксинирам и защо?! По отношение на баба ми и леля ми - много ви се иска на някои това да е смъртоносен вирус, но уви, живи и здрави, по-леко от грип го изкараха и логиката ти отива в коша, където е мястото и на дипломката.

Има смисъл от ваксинация на боледувал, ако количеството на антителата падне много. Имам роднини, които се ваксинираха малко повече от половин година след като боледуваха, имам познати на които не се налага и няма изгледи да се наложи. При всички случаи имунитет изграден с ваксина е далеч по-ефтино и безболезнено решение отколкото такъв изграден с боледуване. Защото за съжаление имам познати, които не стигнаха до имунитета...

искат да ви чипират и после с 5G да ви следят. Даааа. Странно че не сте забелязали досега, че всъщност нямат никакъв проблем да го правят и в момента без всички главоболия с ваксините. Няма как да излезеш от къщи или да пътуваш без да попаднеш в полезрението на сума камери. Доброволно сте се чипирали с мобилни телефони всичките. Където е телефона там сте и вие. Чрез телефоните ви могат да ви чуват и виждат също. Камера имате в компютри телевизори и кой знае още къде. Проблема обаче са ви ваксините? Те ви пречат да сте свободни? Смешно и тъпо...

Овцете и на опашки се редят и кредит вземат за нов модел чип. Обаче смятат че с ваксините ги работят. Смях. Ами вече сте изработени и то така че сами се натискате още да ви клатят. С ваксините правят грешка да разчитат на разум и солидарност, а може да се разчита само на греховната ви същност. Седемте смъртни гряха са: похот, чревоугодие, алчност (скъперничество), леност, гняв, завист, горделивост (високомерие). По една случайност само на тези човешки стремежи може да се разчита винаги и постоянно. Доброто у хората е по правило спорадично и е изненада.

единственото друго нещо което не е грях, но винаги може да се разчита на него е човешката глупост.

Да не би да си го имплантирал? Ако съм решил да не ми следят си оставям телефона и колата. Тялото си няма как да оставя. База за сравнение няма.

Споко ве, препикан потник 100% защитава от 5G! :D Рядко тъпа порода ебългарина, верно. Нагъва кремвирши в които не знае какво има, ма ваксина за която има над 1000 страници документация не ще щото не се знае какво има вътре...

Хем задължително, хем инжектирания ще подписва информирано съгласие за доброволно участие в експеримент!? Или трябва да стане за цялото население или за никой, щот така съсловие по съсловия явно им се струват по- лесни за подчиняване и инжектиране , мислят Си фашистите, че хаоса и размириците ще им се разминат, а фашизмът ще им върви гладко

Както за работещите с храни трябват здравни книжки, така и за определени други професии трябва такава ваксинация. Ако спрете да се задълбочавате на плитко ще видите.

Достатъчно е да ти кажат, че "трябва" и ти си си съгласен на всичко..... Е заради такива като тебе и концлагерите ще отворят!

Най-лесно е да накарат всички чужденци да са ваксинират, ако искат да влезнат и стоят в една чужда страна. Това е проблема на всички - глобалното разнасяне на вируси от страна на страна. Който има важна и спешна работа да доказва с ваксинационен паспорт плюс тест за антитела. Така всяка страна, според нейното желание какви мерки иска да спазва няма да си внася зараза. Това важи и за хората излизащи от България и след това искат да влзенат - само срещу ваксина и тест.

Тука пациенти болни от Ковид преди да ги интубират се молят за ваксина- знаете ли отговора- Твърдо късно е …..

14 щати на САЩ никога не са обявявали епидемия и не са налагали маски, и вечерни часове..А във Флорида ако началник принуди служители да се инжектират, ще бъде съден...това пък там е новия им закон..

Там няма такова нещо "задължителни" инжектиране за тях!!! Хубаво е българските лекари да почнат да мислят за живота си и да не приемат експериментите с ГМО инжекции за "сигурни терапии срещу коронавируси и други вируси в бъдеще"

Хем ваксините не предпазват от Делта ( в Израел всеки втори заболял е имунизиран и то с Пфайзер), хем задължителна имунизация???

Много интересна манипулация на числата, без да се отичита, че 85% от хората в Израел са ваксинирани. Ако бяха 100% ваксинираните и 5 от 10млн се разборлят, какво ще напишете? Че, само ваксинирани се разболяват и нито един неваксиниран ли? Смях. Като вземем тези факти предвид, то 85% е ефективността на Файзер при Делта. И 93% предпазване от тежки последствия (спрямо 97.5% при оригиналния вариант).

Друго не правите и не постигате...Когато доведете държавите до спонтанен хаос, тогава нито милиардите, нито войските ви, нито инжекциите ви, нито властта ви ще ви служат за спасение...

НЯМА КОНСПИРАЦИЯ ... ИМА ГОЛА ИСТИНА И ФАКТИ.... АЗ СЪМ ЗА........ НПО-СЗО, ФАРМАЦЕВТИЧНАТА КОМПАНИИ ПРОИЗВЕЖДАЩИ ВАКСИНИ И ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ СЕ ОПИТВАТ ДА УСТАНОВЯТ ТОТАЛЕН МОНОПОЛЕН КОНТРОЛ НАД ВАКСИНАЦИОННИЯТ ПРОЦЕС И ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ЗАСЯГАЩИ НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ КАТО ОГРАНИЧАВАТ ИСКОННИТЕ ИМ ЧОВЕШКИ ПРАВА КАТО ПРАВОТО НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ, СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО УСЛУГИ, ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА И РАБОТН МЕСТА.... ТЕЗИ АНТИСОЦИАЛНИ МЕРКИ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВОРЕЧАЩИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ХАРТА И КОНСТИТУЦИИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ПРАВАТА И ГРАЖДАНСКИТЕ СВОБОДИ НА ОБЩЕСТВОТО........ .... ТОЛКОВА БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ......Е ТОВА Е ИСТИНАТА ОТ 2019 НАСАМ.......НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ ПОЧИНАЛ, ЗАРАЗЕН ИЛИ ЛЕЖАЛ В БОЛНИЦА С КОВИД........ ПОСЛЕ БИЛО КОНСПИРАЦИЯ АНТИВАКСЪРИ.... .МАРШ НА СЕЛО У КОЛХОЗА ДА ВАКСИНИРАШ КОЗЕТЕ, ОФЦЕТЕ И ДОБИТЪКА.... ТОЛКОВА ТИ УВИРА ГЛАВАТА.... ПЛЪХОВЕ, ПТИЦИ, КОМАРИ, МУХИ...... С МАСКИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ.... ИМАШ ЛИ СИ ВЪОБЩЕ ИДЕЯ.... ЖИВОТНИТЕ ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ДО ГАДИНКИТЕ В ГРАДИКИТИТЕ И ПТИЦИТЕ НА КАКВИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ СА НОСИТЕЛИ... БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА...... КОВИД МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ Е ВИРУС А НОВО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ.... НАНОТЕХНОЛОГИЯ... А НА ОФЦЕТЕ ИМ СЕ НАСАЖДА В КУХИТЕ ГЛАВИ ПОСРЕДСТВОМ МЕДИИ И РАЗНИ "АВТОРИТЕТИ" КАТО ОНИЯ СОМАЛИЙСКИЯТ ПИРАТ... ГЛАВОРЕЗА ШЕФА НА СЗО ИНФЕКТОФОБИЯ... ЗА ДЕСЕРТ... ПРОСЛЕДЕТЕ ДЕЙСТВИЯТА ПО ВРЕМЕ НА ПРОТИВОПАНДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ ВЪВЕДЕНИ ПО СВЕТА... НА ЕДНА ОТ НАЙ АВТОРИТЕТНИТЕ СВЕТОВНИ ВОЕННИ ОРГАНИЗАЦИИ НАТО... КОЯТО ИМА ОГРОМЕН ИНФОРМАЦИОНЕННОРАЗУЗНАВАТЕЛЕН ПОТЕНЦИАЛ.. ДЕЙСТВИЯТА НА НАТО НЕ СЪОТВЕТСТВАХА И НЕ БЯХА ТИПИЧНИ ЗА ВЪВЕДЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ "КОВИД" ПАНДЕМИЯТА....... КАТО БИВШ ВОЕНЕН МОГА ДА ТИ РАЗЯСНЯВАМ С ЧАСОВЕ КАКВИ МЕРКИ СЕ ПЕДПРИЕМАТ В АРМИИТЕ ПО СВЕТА КОГАТО СА ПОД ЗАПЛАХА ОТ ПАНДЕМИЯ И ЕПИДЕМИЯ.... Е НАТО И ОСТАНАЛИТЕ АРМИИ В СВЕТА НЕ ПРЕДПРИЕХА ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ И МЕРКИ...........

Ми не се ваксинирай, само че АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ТВОЕТО ЛЕЧЕНИЕ, ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ, НЕ ИСКАМ ДА ЗАРАЗЯВАШ И УБИВАШ НЕВИННИ ХОРАА, КАТО МИ СЕ МОТАЕШ БЕЗ МАСКА!!! РАЗБРА ЛИ, НЕ ИСКАМ ДА ОТНЕМАШ ЖИВОТИ И ДА МИ ХАРЧИШ ПАРИТЕ ЗАЩОТО ИМАШ КРИВО РАЗБИРАНЕ ЩО СА ИСКОННИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!!!

А до сеа не плащаше ли лечението на болни, само че от друго болести?!. Ей, големи мозъци се извъдихте...ама с 1 гънка и то отзад, и то не на мозъка

Аз също не искам да плащам за това че се бодеш със съмнителни ваксини, неща да ти плащам и самите ваксини. За съжаление здравната система ни е солидарна, тъй че ще плащаш , мухкьо

Ваксинираните също заразяват и следователно убиват!!

Вакснатите също ЗАРАЗЯВАТ околните - и СЗО го каза. Малоумни ли сте? Очевидно да, щом се боднахте ДОБРОВОЛНО с експериментална химия.

По Хелзинки и Нюрмберг може да бъдат осъдени. Това е само за сплашване.

Моля да се използва коректния термин, а именно - инжектиран. Т.к. това което си инжектира простолюдието е всичко друго, но не и ваксина според дефиницията за ваксина в научната литература.

То и случващото се няма нищо общо с грижата за здравето на населението !

В FDA примерно не знаят какво правят, но всички "експерти" и "лекари" по нашите интернет форуми знаят повече. On December 11, 2020, the U.S. Food and Drug Administration issued the first emergency use authorization (EUA) for a vaccine for the prevention of coronavirus disease 2019 (COVID-19) caused by severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in individuals 16 years of age and older. On May 10, 2021, the FDA expanded the emergency use authorization for the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine to include adolescents 12 through 15 years of age.

Прекалено агресивно , незаконно , противокоституционо натискат за да ваксинират населението , е това няма как да не буди съмнение ! Прекомерната загриженост на богаташите за простолюдието вероятно има скрита цел !

май сами си ритнаха столчето, на което седяха в Гръцко. Това задължително ваксиниране може да мине при овцете българи ,но там трудно ще го прокарат.

Всички ФАКТИ, което в първите дни и седмици от началото на кризата се викаше, че БИЛО УЖ КОНСИРАЦИИ, СЛУХОВЕ, ИЗМИСЛИЦИ, сега се оказва ВЯРНО и 100% ИСТИНА. Мръсници - нека всички, които участват в това масово погазване на човешките права, най-масовия глобален експеримент с човечеството за 21 век, нека всички тези ко-пе-лен-ца им изсъхнат топките и пуситата !!! Мамицата им долна !!! Поне едно нещо, една капка, да се гордея че съм БГ, това тука като задължителна ваксинация няма да мине в БГ-то, веднага ще бъдат изтрепани с камънци онези, дето го веведат.

Едно хубаво да те боднат :)

В Гърция си гласуваха и друг един закон за който нашите медии премълчаха , или поне аз никъде не прочетох . Закон ограничаващ свободата на словото в социалните медии , свързан с пандемията ! Уж само докато трае и докато преборят вируса ( с добри намерения ) Та според този закон ако почнеш да пишеш неща отричащи , анти пандемични , анти мерки тн.т Издирват те по Айпи адреса - следва съд и може да те осъдят до 3 год. и 10 хил евро глоба . Управляващата партия НОВА ДЕМОКРАЦИЯ ето такава е тя !

БРАВО И ТУКА трябва да е така .ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Днес имах гости от Англия. Хората ми споделиха, че техни близки са се разболели ОТ ВАКСИНАТА!!! СЕГА ПРЕДИ ДА ЗАПОЧТЕТЕ С П.ЛЮЕНЕТО, ОСЪЗНАЙТЕ ЧЕ ВАКСИНАТА " А.ЗЕНЕКА" КАКТО И СПУТНИК СА СИ ЧИСТА ПРОБА ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ВИРУСИ!!!! МАЛКО АДЕНОВИРУС ПЛЮС ЧАСТ ОТ КОВИД. ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА.

И какво като е генномодифициран? Ти знаеш ли колко генномодифицирани неща консумираш? Няма как да ти се промени ДНК-то. Поне не при тези условия.

o!!o

Няма нищо за осъзнаване - нужно е само да се прочете листовката (официалната) на съответния продукт и там още на 1ва страница си го пише, че това е ГМО. Листовките са в няколко варианта - както кратки, така и много дълги и подробно за разбиращи и медицински работници. Прочетете дългия вариант и ще разберете, че това е ГМО, че това е експериментален продукт с незавършен етап на тестове, че не е минал тестове за канцерогенност/геннотоксичност, което обикновено го има при другите лекарства и куп други истини добре прикривани от мас-медиите в БГ, а и на други места. Не съм против ваксинирането по принцип, против съм ваксинирането с експериментални продукти да се прави масово и на хората от сутрин до вечер да им се говорят лъжи. Защото да не се лъжем: хората са така - масата (пълни глупаци или тотални невежи за нищо в живота) е 80%, 15% са горе-долу грамотни, 5 % мега-грамотни/вундеркиндове в различна степен.

Много се говори, как ние ваксинираните агитираме останалите да направят същото. Но това не е точно така. Вярно, преди 2 седмици си поставих и втората доза на Пфайзер. По собствено желание, без никой да ме е карал. Но вие, които сте неваксинирани, за къде бързате? Според мен няма смисъл да се ваксинирате сега. Мнозина от вас се притесняват от новите ваксини. Така че не е зле да изчакате как ще се развият нещата при нас ваксинираните. Дали ще има някакви странични ефекти и дълготрайни последици, колко дълготраен ще бъде ефектът от ваксините. Затова според мен можете да си сложите ваксина най-рано през следващото лято. Когато видите как се развиват нещата при нас. Дотогава не се ваксинирайте. Няма за къде да бързате толкова. А пък и 100 % ваксинирани дори по времето на соца нямаше в бегето.

Един нормално разсъждаващ човек! Браво! Уважавам решението ти да се ваксинираш! Всички трябва да уважаваме решенията на всеки един!

Не си усетил ироничната подигравка! Но всичко се връща на този свят дори без да го осъзнавате!

А защо смяташ, че е иронична подигравка? Много хора се страхуват от ваксините за ковид. И може би имат право. За това, че е нова. А след 5-6 месеца,година ще бъде по-добре изпипана. Ще се събере повече статистическа информация за ваксинираните като мен. Колко процента от имунизираните са развили една или друга странична реакция или някакво усложнение. И дори коя ваксина е най-добра, с най-силен защитен ефект при най-малко странични реакции. Но за да се събере такава информация трябва време. Разбирам напълно страховете на хората. Казах на повечето ми роднини, че си поставих Пфайзер. Обаче никого от тях не съм агитирал да направи същото като мен. Нека всеки сам за себе си реши. Какви са плюсовете и минусите за него. От евентуална имунизация. Дали има смисъл и полза за него или няма.

И ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАМ КАТО СЪМ ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛ И ИМАМ АНТИТЕЛА???? НА КАКВО ОСНОВАНИЕ??? ЗАЩО ЩЕ МЕ ЛИШАВАТ ОТ РАБОТА????

Имал си, сега нищо нямаш. И нищо не си схванал от цялата ситуация.

Мнооого си прост. Ваксинирай се и в гъза. Тъп нещастник.

Поставя се на рамото, не в гъза. Не разбрах от какво си недоволен. Нали мен са надупчили, а не теб?

Щом става дума за медици не ми е жал. От десетилетия дупчат децата с ненужни и опасни ваксини. Чудесно знаят за страничните ефекти и пренебрежимо ниския шанс за зараза, но в повечето случаи го правят за добавки към заплатите които се изплащат директно от фармацевтичните компании. Поне тук в САЩ е така. Гнусна работа и гнусни алчни хора. Да ги ваксинират до крак. Ще е поне някакво малко възмездие за хилядите увредени деца.

С тях почват, следващия си ти.

За съжаление си прав.

Затова спряха да им искат, да си платят кредитите... Явно така ще плащат, чрез подчинение на кукловодите на пландемията.

Фашагите и те някой ден ще имат нужда от лекар. Ей, тогава мисля знам какво трябва да направят медиците.

О, неразумни и юроде! Радуйся че се наричаш болгарин! Алелуя!

Целият този вакса фундаментализъм - поголовна ваксинация или смърт - не вещае добро. Няма да озапти пандемията, а само ще направи повече мизерии.

За последно в Европа вилняха такива миналия век - фашаги и комуняги. В наше време, явно са ваксинистите. И пак ще завърши по същия начин.

Всяко затваряне не решава нищо, само отлага и дава време и възможно на вируса да мутирва.

А кога у нас!?

Когато имаме излишък на здравни работници и можем да си позволим 40-50% от тях да не работят, понеже не желаят да се имунизират. А сега си задай въпроса - как може 40-50% от здравните работници да са толкова "глупави", че да не искат ваксинация, или може би не са ...?

Добре бе, за някакви малки неща по принцип се вдига цяла Гърция, а сега може би най-бруталното налагане на власт на протест само здравни работници. Не го разбирам

Взеха им страха , страх ги е от вкъщи да излязат , а и едни 20 % действително подържат хунтата , тези които са на държавна хранилка и заплатите им растът + бонуси , премии и тн.т

Е сега стана мазало ! Гърците много ''обичат'' да ги задължават за нещо.

От Септември неваксинираните да си плащат лечението по пазарни цени.

Какво се пулите, бре? Нали короната беше измислена хрема? 5 лв за шкембе-чорба с чесън и сте готови! :))))))))

Ако се приеме закон всички здравни да ми бъдат възстановени и да не дължа повече! Тогава чехли като теб ще. мрете пред болницата! А такива като мен със здравните застраховки ще ни лекуват с последна мода в медицината! Мрете бедни, прости и нищожни!

Това са тролове, които целят да разделят обществото на "ваксинирани" и "антиваксъри".

Марш бе, мършо герберска!

Тогава да си плащат всички пушачи, наркомани, правещи непротектиран секс....както и всички болни вследствие на ядене, пиене и мързел....

Точно!Обаче спираме да плащаме и здравни осигуровки.

Я здравните осигуровки да си внасяме ли всеки месец? Или може би ти ще внасяш и моите? Така ще има за теб, нали. Разликата е, че няма да са по пазарни цени

Гърците се осраха.

Единственият начин да спрем вируса, е да спрем тестването. Но пък тогава може и да имаме грип, летни вируси и настинка, но пък за тях все още няма ваксина. Просто това са политически и медицински ненужни болести

Е СЛАГАЛ "ВАКСИНИ" ЗА ГРИП БЕ ? ЛУД ЛИ СИ ВЕ ? ЕДИН ФЕРВЕКС, ЕДНО АСПИРИНЧЕ, ЕДНО ЧАЙЧЕ, МАЛКО ТАНТУМ ВЕРДЕ-СПРЕЙ ... И СИ КУКУРЯК !

ОТ ЕДНА СТРАНА- ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ НАДУПЧАТ ....ПРОСТО НЕ ЖЕЛАЯТ , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПРИЧИНИТЕ! ПРОСТО НЕ ЖЕЛАЯТ И ТОЧКА! ОТ ДРУГА СТРАНА, ТЕЗИ КОИТО ЖЕЛАЯТ, ПРОСТО ЖЛЕАЯТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПРИЧИНИТЕ! АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ НАДУПЧЕНИТЕ "СА ЗАЩИТЕНИ", ТО ТОГАВА КАКЪВ ИМ Е ЗОРА, КЪМ НЕНАДУПЧЕНИТЕ, ЧЕ ТАКА НЕИСТОВО ИСКАТ И ТЯХ ДА НАДУПЧАТ?! НЕЩО МИ СЕ ГУБИ ЛОГИЧЕСКАТА НИШКА?! НЕ ВИЖДАМ РАЗУМНО, ЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ В ТОЗИ НАПЪН ?! ИМАМ ДВЕ ГРУПИ ХОРА - ЕДНИТЕ НАДУПЧЕНИ И "ЗАЩИТЕНИ" (ХИПОТЕТИЧНО) И ДРУГА ГРУПА - НЕНАДУПЧЕНИ И "НЕЗАЩИТЕНИ" (ХИПОТЕТИЧНО), ПРИ ТОВА И ДВЕТЕ ГРУПИ ПРИЕМАМА, ЧЕ "СВОБОДНО СА НАПРАВИЛИ СВОЯТ ИЗБОР" ! Е КЪДЕ Е ТУК ПРОБЛЕМА?!? Т.Е. ЕДНИТЕ СА "В ТАНК", А ДРУГИТЕ СА "ПЕШЕХОДЦИ" , КАТО ВСЕКИ ТАКА Е РЕШИЛ ДА СЕ ДВИЖИ! Е КАКЪВ Е ПРЛОБЕМА НА "ТАНКИСТИТЕ", КЪДЕ ГИ СТЯГА ЧЕПИКА?! НАЛИ СА "ВАНКА В ТАНКА"! УОТ ИС ДЪ ПРОБЛЕМ, МАДЪР ФАКЪР?

Щели да препълнят болниците "неваксинираните". Това е опорката им. Разбира се, това се подготвя, като пуснат новата вълна, да има малко места, да се забранят дейностите на болниците без ковид пътеката, така, че да приемат всеки хипохондрик, на който му няма нищо или да фалират, а такива ще има, защото страх се всява денонощно и при едно посмърчане хората вярват, че ще умрат, ако не влязат в болница веднага, а има и ноцебо ефект.

"Конспиратолозите манипулират хората, като предлагат лесни решения и обяснения на много сложни проблеми"! Това обясняват всички политици, собственици на медии, социолози и т.н. Нека да видим какво предлагат те самите! Непознат на науката вирус, който постоянно мутира и си играе с различните възрастови групи, вирус, за който не се знае дали е възникнал по естествен или лабораторен път, който нанася или не трайни щети на здравето? Решение - задължителна ваксина! Общества без никаква демократична, парламентарна, пазарна, държавна традиция (Ирак, Либия, Сирия, Югославия, СССР, Венецуела, Куба)??? Решение - демокрация с пазарен тип икономика... Има известно противоречие май...?

е конспиратолог? експерт по заговори? Забележете, че вече дори не казват конспиративен теоритик, защото става дума за чиста конспирация (заговор), а не теория за такъв.

И добре правят, маляките! Би следвало и у нас, особено с оглед на ниския брой ваксинирани.

Като си толкова ербап, търсим си доброволци за медицински експерименти, като гледам си навит за без пари?

Да се затриеш народа си за няколко сребърника - безценно

Да бе те цял свят са прости като нас , дето ваксинацията е само 10%. Малък но изключително прост народ сме.

Като изтече срока на опитите. След 2023. Ще почакаме и ще се види кой крив кой прав.

Не е цял свят.

Или ще си чоплм носовете ще чакаме новата вълна със смъкнати гащи?

На майка ти й порастне чурка.

КОГА!

Ами тогава си сложи маска на мястото на гащите и чакай спокойно.

Накрая може някакви да почнат да ваксинират с олово. Тия съвсем се побъркаха. Много показателно е, че доктори не искат да се ваксинират! Както и в България.

Колко доктори?

Преобладаващото мнозинство от новите случаи на коронавирус в Испания през последните пет седмици са регистрирани сред неваксинирани, заяви испанската здравна министърка Каролина Дариас, цитирана от Ройтерс. Само 5.5% от новите случаи на заразяване с коронавирус през този период са регистрирани сред хора, които са напълно ваксинирани. 11.4% от новите случаи са сред частично ваксинирани, а 83.1% са сред неваксинирани. Анти-ваксърите у нас да се приготвят....

И много добре го знаете. Просто сте жалки нещастници, които се опитват да оправдаят малоумната си постъпка пред самите себе си. ДГД!

КОЯТО САМО ДОКАЗВА, ЧЕ СЕКТАТА ОТ ЛОЖИТЕ ВЕЧЕ НЕ ВЛАДЕЕ ТЪЛПАТА И НЯМА КОНТРОЛ НАД УМА И ... А ЗНАЧИ - ГУБИ "ИГРАТА" !

КВО СЕ ПЛАШИШ ЗА НЕНАДУПЧЕНИТЕ ? КАКВА Е ТАЗИ НЕИСТОВЕ ГРИЖА ЗА ДРУГИТЕ , КАКВАТО 10 ХИЛ. ГОДИНИ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е НАБЛЮДАВАЛО ! ТВА Е СТРАННО, МЕКО КАЗАНО!

Не знам за Испания, но пък В Англия съветникът по здравните въпроси Sir Patrick Vallance обяви първо, че 60% от приетите в болница с Covid-19 са били ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ! След това корегира цифрата на 40%, но това не променя кой знае колко нещата.

Мирише на нови избори. Дано не блокират пак всичко.

ОТ НАЙ-ФАШИСТКИТЕ И НАЙ-НЕДЕМОКРАТИЧНИ СТРАНИ В ЕВРОПА. И ГО ДОКАЗВАТ ПОСТОЯННО ... ДА НЕ ГОВОРИМ, ЗА "УЗАКОНЕНАТА" ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ИМ, ПРИ КОЕТО ПАРТИЯ, КОЯТО ТЕОРЕТИЧЕСКИ Е ПОБЕДИТЕЛ САМО С ЕДИН ФИЗИЧЕСКИ ГЛАС, ПОЛУЧАВА "БОНУС" ОТ ОЩЕ 59 ТИКВЕНИКА В ПАРЛАМАТА! ТОТАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ НА ВОТА НА ХОРАТА! И "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" ГЛАСУВАНЕ ИМАТ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ КАК ЩЕ "ЗАДЪЛЖИШ" НЯКОЙ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ИЛИ ДА РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА, ЗА ДА СИ ИГРАДИ МНЕНИЕ, КОЕТО ДА ДАДЕ ВЪВ ВИД НА "ГЛАС" СКАПАНА СТРАНА Е ТАЯ ГЪРЦИЯ !

След месец-нови избори в Гърция.

Идеята е робите да слушат.Правителствата вземат много пари за тоя театър и театъра ще продължи докато се търпи .Взависимост от страните ще бъде по голям или по малък .Докато фармамафията реши да спре с екпериментите

Язък че се смятат за люлката на демокрацията. Явно еврогейския вариант на демократично затъпяване на масите и продажната и слугинаж на техните политици, доведе до притъпяване на инстинктите за самохранение на този древен народ.

И аз искам задължителна ваксинация за всичкото цигани и чалгари. Като циганите може до ги ваксинираме и с традиционни ваксини като Zyklon B.

Докато съм жив ще си върнем Беломорска Тракия и се нанасям в къщата на прадядо ми в Ксанти.

Брей , тоз ковид е най странното нещо живяло на земята. Заради него отрязаха скамейките и а сега и задължителни ваксини при това че се разбра че ваксинираните се заразяват и предават вируса. Явно най лошия му симптом е че разкрива идиотщината на властите или пък алчността им. Бойкот на гръцките ковидиоти. Не ходете на почивка при тях

Значи ако не съм ваксиниран за едра шарка, хепатит С, проказа и пр, никой не ме проверява и мога да пътувам където си искам и да работя каквото си искам, но ако не съм ваксиниран срещу сезонен грип скоро няма да ми продават и хляб в магазина. Къде е логиката? Фашизъм и терор

Е това вече е несправедливо. По-добре да ги пратят на някой безлюден остров да си сеят вируси помежду си.

Задължително: Не повече от 1 дете Къпане веднъж месечно Ядене на месо веднъж месечно Който няма ел. кола да не шофира Разплащане само с карта По къщите след 22:00 Униформени дрехи за да не се комплексират бедните Децата стават държавни след навършване на 5 години Не повече от 3 кв.м. жилищна площ на човек... И т.н. и т.н. Между другото уважаеми дир бг, как е положението в ЮАР? Чувам, че много процъфтяват нещата там след Апартейда...?

А, как ти се струват 14 милиарда маймуни на една пламнета?!

Доколкото виждам в Европа, Северна Америка, Австралия и Н.З. не е пренаселено, напротив! Азиатците като мръднат на север, а африканците като открият контрацептивите всичко ще си дойде на мястото. И НЕ, МИГРАЦИЯТА НЕ Е РЕШЕНИЕ!!! Защото ако те решават силово да мигрират, ние имаме моралното право силово да ги спрем. Не ми пука кой е колонизатор и кой колонизиран. Навремето африканците са имали рационално решение - канибализъм!

Браво бе,родината на древната демокрация

Има конспирация - задължителна ваксинация ! Всяка година ! Вече е реалност !

Конспирациите плашещо стават действителност! Всяка една от тях! А в началото обявявахме хората за луди. Май ще се окаже, че не са били те лудите, а ние будалите щом вярваме, че чак пък такавапростотия няма да ни застигне. Е, застигна ни!