В България и не само: Как ни мамят на пътя?

Германския автоклуб ADAC предупреждава автотуристите за най-често срещаните трикове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слагайте си камери в колите Точно за такива случаи са измислени Бъдете умни , дайте 100 лева за камера и си спестете големи проблеми

Колко пъти ще прекъсва тока? Някой знае ли нещо? Защо? Не питам повече, че ще ми отрежат ел.енергията за 8-ми път.

Лека пр реклама на самолетните полети

В България един силно вмирисан на корупция полицай се опита да ме заплашва с отнемане на книжка за неправилно паркиране. Отнемане на шофьорска книжка за неправилно паркиране ! Имената му ще ги предам на съответния орган и правилен човек, който иска да се бори с корупцията в България.

Умора нямат да облъчват негативно населението си относно бг. Само лошо за нас. Това е корупция щото ако държавата имаше рекламен бюджет като много други щяха да се слагат и да пишат друго.

Ама четете. Това е предупреждение на немски авто клуб и се отнася за цяла Европа.

И автор е велето...

На нашето море преди време ми се случи на изход на Варна едно такси умишлено да кара бавно и целта бе двама роми да изскочат и да се хвърлят върху колата все едно са блъснати. С мен не им мина номера, защото се усетих какво става... , но явно това работят.... Иначе масово особено в Пловдивско тъмнокожи се хвърлят на колите с цел изнудване...

Точно за тия постановки с ударени уж хора са измислени видеорегистраторите Като им посочиш камерата на стъклото и че всичко е записано спират да спорят и изчезват веднага

Пътя винаги е давал хляб на предприемчивите. Повече или по-малко законно. Преди много години / още по соца / на пътя от Калотина за София, на един завой имаше паркинг с една голяма чешма. / Не съм пътувал по този път отдавна. Не знам дали тази чешма още стои. / Едно нашенче взело пет метра маркуч, и една гъба, и се настанил край тази чешма. Когато види по мръсна кола с чужд номер отивал при шофьора и му казвал че по пътищата на България не могат да пътуват мръсни коли. За това той бил сложен на това място, и негово задължение било да измие колата. Миенето било безплатно. Никой чужденец не можел да откаже безплатно миене, но и почти никой чужденец не можел и да си тръгне без да остави нещо на момчето. Кой пет, кой десет марки, но до края на деня нашенеца правил сериозна пачка. Завидяли му приятели. Изпяли го на милицията, а тя нищо не може да му направи защото в Наказателния няма параграф за безплатно миене на коли. Е, изгонили го от паркинга, и с това приключила историята.

Кажи сега сериозно ли вярваш , че точно МИЛИЦИЯТА нищо не му е направила ?????? Ама сериозно кажи ! Тия ги разправяй на някой дето е 20 годишен и не знае как се случваха нещата при соца !

Що сорос какво казва , какво са правили милицията , разстреляли ли са го или са нахранили прасетата с него в белене

В България автотуристите трябва да се пазят от корумпирани полицаи- рекетьори като мл. инсп. Георги Колев Петков от КАТ Варна. Вътрешна сигурност ... ?

Най-накрая официално потвърдено! Според официално съобщение на румънското президентство, днес, 19-ти юли, президентът на Франция Емануел Макрон се е обадил на президента Клаус Йоханис с новината, че Франция се отказва от кандидатурата на Бонер и ще подкрепи Лаура Кьовеши за Европейски главен прокурор!

Или си купете Фадрома, или спрягайте каруцата и дръгливия кон! Никой няма и не може да ви закача. Дотам я докарахме с вегетирането си.

И всичко това е в цивилизована и демократична Европа.... да ви пикая на светлото бъдеще, за което ни лъжете по цял ден...

излез от Европа да видиш... в Европа поне можеш да викнеш полиция, извън Европа може само да го духаш - дори и да дойде полиция, често ти искат пари за "ускорение" на работата.... и какво общо има това с демокрацията - измамници винаги ще има, важно е да има полиция на място, на която да се обадиш! По комунистическо време пак имаше такива неща - дядо ми си купил маслини, които един полицай конфискувал....

Маслините на дядо ти точно “полицай” по времето на соц-а ги е “конфискувал” !? :-)))

Ох, забравих - ти си клавиатурен каубой - никъде не излизаш и никъде не ходиш, само воюваш с демокрацията от клавиатурата пред телевизора... сори, сбърках те с нормален човек от Европа...

Бих един циганин като чувал у довар на паркинг в унгария преди 6 додини. Ако ми кажете, че боя не помагал, от бой даже и български проговори. Развил ми вентила, идва уж да помогне. Опита се да краде телефона ми. После нов дисплей купувах. Фраснах го през ръчичките с ключа за гумите тъпия айфон подскочи три пъти по асфалта. Три зъба му избих на мангала, един пръст му счупих. Накрая той помпи с ръчна помпа аз налагам, молеше се като на господ да не го бия повече. Имаше едни сърби на паркинга, обърнаха се на другата страна докато го бих. Лани минавах оттам отново спрях на същия паркинг, но вече имаше охрана и видеокамери. Цигани нямаше.

Да бе...а придружаващата тумба други цигани ,седяха отстрани и те окуражаваха докато си го ..."млатил"...

Виждаш ли какъв ви е дефекта на вас мижитурките. На вас все тумба цигани от страни ви се привиждат, затова сте се насрали и не смеете едно нещо да свършите като мъже. Мухльовци страхливи.

Тва кога го сънува?

Пари им давате а те пак си остават цървули....генна дарба

А сичкото това го немаше преди Здверкелката да покани гости в Германия. Това НИКОГА досега не ми се е случвало в Британия, за последните 10 години, но знае ли чувек, има време. В Европа ми се е случвало. До един, извършителите са от гостите на Здверкел, а преди 20 години, немаше текиви злодеяния.

Случва се ЕЖЕДНЕВНО . Информирай се !!

Мене един ме глоби с 20 еврака така - свършил бензина уж, картата не работела само още 200 км имал... говори с гаджето по телефона.. викам айде колеги сме, взе ми телефона, както се очаква не се обади повече ;-) После си викам кво ли пък прави тоя при камионите вместо при колонките...

това дето е написано, не е статия а съчинение, а тоя дето го е писал не се е возил и в междуселски автобус!

Тия от ADAC не са стигнали до междуселските автобуси в БГ майсторе, както ти не си стигнал до магистралите по Германия.

Освен на пътя В България ни мамят и от пътя (да се чете - магистралите), тоест 50% от парите за път отиват в ОПГ - ГЕРБ на марионетката Борисов.

Хаха... един катаджия отива при шефа си: -Шефе, женя сина, каня те на свадба! -А, чудесно, ето ти свадбения подарък - и му подхвъля ключа от джип БМВ -Шефе, абе син е това! Не се излагай! -Добре, добре! - и му подхърля ключ от мезонет като на пловдивския заместник кмет -Ама шефе, ти на подбив ме вземаш! Аз само един син имам и той се жени! Шефа въздиша много дълбоко и казва: -добре, но само за три дена - и му подхвърля преносим знак '40км/ч'

а ето ви и един съвсем истински и реален случай в България но по бай Тошово време. Тогава имаше КЕЧ- Кралски елитни части и в тях пращаха с предимство турци и мангали. Освен тва имаше и табиет войниците да ги водят всеки петък в градската баня та поне веднъж в седмицата да се оплакнат. Билетите за банята се съхраняват при старшината. Един хитър резняк успява да открадне кочаня с въпросните билети за градската баня от стаята на стршината и когато излиза в градска отива право на шосето. Там почва да спира турските тирове и щото е с парадна униформа на редник с фуражка куртка и прочие чалмите го мислят за катаджия. От де да знаят рязаните фесове ква е униформата на катажия милиционер и ква е на редник в БНА. Та нашия резняк ги глобява по 100 марки и им дава кат отчетен документ по един билет за градската баня.

те турскигте тираджии никога не са виждали милиционер, та един редник ще ги заблуди... май само ти си вярваш

Да пукна ако те лъжа ! Корнелия Нинова да спечели следващите избори ако лъжа !

Егати и билетите по 100 марки за баня...Турчилята са си помислили ,че ще ги пускат в женската май,А ?

Тоя "редник" трябва да е бил марешки...хахаха

Тези са аматьори, сравнени с нашите КАТ милиционери. Ко праим сиа? Този въпрос само води до десетки варианти на тези смешни примери от статията тук... Нашите катаджии са супер подготвени за всякакви изненади на пътя и са много напред в материала. Ко праим сиа? А, какво ще кажете?

лафа на пенев за таратора и готово

По принцип въпрос "И какво правим сега?", се задава на човек, който е прегрешил с нещо от човек, който иска да изкара едни лесни пари. До тук добре... какво следва после? Хайде да го погледнем от другата страна - спира се нарушител, който иска да се размине с по-леко наказание, защо пък аз да не изкарам някой лев.... Докато има такива, които да дават, ще има и такива, които да взимат! Рядко ме спира КАТ,обикновенно проверка на документи или акция някаква, но се е случвало и да бъда в нарушение. 2 пъти са ме питали "и какво правим сега?" едните още чакат на Казанлък "да ги черпя", на другите им казах "Като мислите че сте прави, пишете акт", не го написаха! За финал да си кажа пак, докато има кой да дава, ще има и кой да взима! Докато се научим на въпроса "И какво правим сега" да отговряме, "Ами наказваме се, акт, фиш, каквото е там по Закон", а не като почнат да пишат акт, да започваме "Е сега чак пък акт, не може ли да измислим нещо?", все така ще бъде.. ама Ганьо е свикнал винаги да минава по втория начин и да не носи отговорност за действията си, било зад, било пред палката!

Сериозно ли 8ма хора които са измамен по толкова елементарен начин? Ми заслужават си щотоо са тъпи а тъпите хора трябва да страдат

Голям си бабаит. Ама тия са агресивни, могат да ти счупят стъклото. И кво правим без стъкло ? В сервиза, че да ни одерат още ?

Пожелавам им на дойче-зелето да им се случат всички описани от тях беди накуп за сезона!

Тия от дойче веле дали са добре а ?