Коментари - Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как | Днес.dir.bg

Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как

"Южен поток е необратим европейски проект и въпросът при него е "не дали ще се строи, а как", обяви в своя позиция от Китай министър Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как | Днес.dir.bg

Коментари

Не познавам Сорос, доколкото знам има някаква фондация у нас. Не знам и дали още съществува, но твърдо знам,че на негови разнски Станишев е бил в Англия - някаква специализация, щото дипломната му рабта в Русия е:"Ролята на военната униформа за успеха на армията" не върви в днешно време. Та комунета като псуете Сорос си спомнете за Станишев - единствения и несменяем вожд.

стоинев, необратим е само антикомунистическия път на българия, а всичко свързано с вас комунягите е обратимо по известни причини. троянските коне на русия в българия трябва да бъдат неутрализирани..

Стойката пак голяма дума каза без покритие. Че кукичката на Газпром я е налапал необратимо е ясно. Но проекта май го обърнаха без да го бръснат за слива.

Ко ко ко речи,айде всички министри в Наречен ;-)

Министърът смята, че проблемите по българската част... не, не са тези! Проблемът е, че трябваше да кажете открито: Южен поток е интересът на България! И всякакви синитурки и реаниматки да се свият в корубките си, щото ПРЕДАТЕЛСТВОТО се наказва, знаете, със смърт. Ако продължават да се подмазват на западните господари и не следват интересите на Родината, мисля, това е най-достойното наказание. И чат-пат се сещайте колко родолюбци загинаха за нашата България нямаме никакво право да прощаваме на предатели.

Интересът е единствено на Путин да може да разбие идеята за обща енергийна инфраструктура. Реално газопровод не трябва никому защото с обща енергийна инфраструктура има достатъчен дебит и с един газопровод. Путин иска да може да върти крана, а това може да стане ако притежава еднолично газопровода. Това няма как да стане със този който е изграден вече. За това му трябва нов. За жълтите стотинки с които иска да ни купи предаваме съюза и това е проблема. Ако не може да го разбереш като проблем няма какво да спорим.

като произвежда, нормално е да върти крана. Кой друг, американците ли предлагаш да въртят нашите кранове?

Стойнев ти си пълна пародия! Явно винаги, когато БСП е на власт ще си имаме по един корупционен проект като АЕЦ Белене. Когато БСП управлява тя пренебрегва законите и се изживява като партия над закона, видяхме го това в разкритията на финансвата инспекция за безобразията по проекта АЕЦ Белене! Срам и позор! Срам ме е, че такива хора ни управляват!

Абе този "министър" да не заеква и като мисли? Не му се присмивам, само съжалявам за избирателите, които си избират за неадекватни хора за управници!

абе стойне потока е СПРЯН вече бе овен

Ккккко рече кккккумунде!

Кажи Стойнев, как да стане потока. Много работи, ама още не е ясно как. Има ли договор, какво пише в него, знаеш ли?

Да, но не си питал чичо Пор! Украйна не дава!

Задръстен,подкупен и прост комсомолец е тоя ръб Стойнев!Провалът с далаверите започват да блестят и тоя ,червен тъпанар не виждам как ще се оправдава!Да връща подкупите и да се стяга за раиран костюм!

С-С-Стойнев......М-М-Махай се!!

въпросът е не дали,а как ше го спреме Южен Поток !

абе нема ли кой да го прегледа тоя човек бе ?

Южен поток е необратим, въпросът е, как сега да заобиколи България, за да плащаме неустойки и за транзита.

стоинев пелтека да не се обажда защото ваще подадоха оставка вече!

Стойнев единственото необратимо е че слабоумник като теб се е пръкнал на белия свят

Русия увеличи двойно цената за ремонта на 5 и 6 блок на АЕЦ Козлодуй И сега БГ без тръба, и без АЕЦ. Ей това искат наште приятели от САЩ.

Помогнете! Имало ли е среща на Плевнелиев с американските сенатори преди срещата на Орешарски с тях?

Само преди няколко дни Плевнелиев беше за празнуване десанта в Нормандия и се срещя с баш когото трябва и получи съответните височайши инструкции, а после направи оттам няколко изцепки с мъдри про-американски слова.

Викаш, далеч по-правилно е да си получаваш инструкциите от Москва и Газпром, а? Така, братски и православни инструкции.

Вчерa е нaй-позорния ден зa Б.Г. откaкто е държaвa ,покaзaхме че вече не сме незaвисимa държaвa,a сме жaлки слуги и мaрионетки нa СAЩ и техните вaсaли от Брюксел- СРAМ И ПОЗОР !.Ю.П. просто ще ни зaобиколи -нaдолу по черно море ,после през Турция и Гърция ,a ние кaкто винaги сме прецaкaни и сме нa стрaнaтa нa губещите ,зaщото нямaме пилитици кaто Виктор Орбaн които дa имaт топки зa дa брaнят нaционaлните интереси ,a имaме жaлки стрaхливци продaжници ! Дори по втемето нa бaй Тошо ,СССР нигогa тaкa грубо и безцеремонно не се е нaмесвaл в тaкa грубо и демонстрaтивно въе вътрешните ни рaботи кaкто го нaпрaвихa aм.сенaтори ! ЕВAЛA НA МИНИСТЕР СТОЙНЕВ , МЪЖКО МОМЧЕ !

Така като гледам коментарите "за" и "против" Южен поток си мисля, че: 1. След като няма друга партия против ЮП освен политическия Франкенщайн - РБ и представителите на Сорос, водени от Огнян Минчев, газопроводът ще го бъде. 2. Ако в България се пръкне политическа партия, която включи в предизборната си платформа референдум за оставане в ЕС и НАТО, то тя ще спечели изборите. 3. С малки изключения, на всички им е станало ясно, че двойните стандарти на ЕС по отношение на България и нарушаването на икономическите й интереси в полза на оная квазинационалистическа шайка в Киев или на Ердоган (щото ако откажем ЮП, според изявления на руснаците, той ще мине през Турция и ще им плащаме на тях за транзита, отделно зависимостта) просто може да взриви политическата обстановка у нас.

Цялата работа е, че ние тук сме някаква плюнка, която застава на пътя на големите играчи. Дойдоха тук американските сенатори, скръцнаха със зъби на премиера ни и веднага правителството пада, а той обяснява как няма да строим. Сега от Китай, се изказват другите марионетки, този път на руснаците. Ние държава нямаме и това е повече от ясно.

Видиш ли по телевизията Петко Георгиев и Иво Инджев които са на щат при Сорос значи неща не са добре за България.Тези дни същите беха по всички медии:)))

То, политическите проститутки умора нямат.

А комисионата, която си взел, обратима ли е?

е на "Магурата", другарю!

Браво.Дано и думите станат дела.Безумие е да се стигне до тук и просто да се зачеркне...нещо повече това е демонстрация на явно двоен стандарт ,проти интересите на БГ.

Каквото и да говорите за Стойнев, предпочитам го пред недоносчето Дилян Добрев.

На редовните посетители на ДИР-форума няма как да не направи впечатление соросоидското нашествие на коментарии по днешните теми.Като се ползват от анонимност вероятно няколко съответно обгрижени соросоида са в трудов транс, за да изобразят най-общо омраза,презрение и подигравка на българите/да,бе!?!/ към Русия,възхищение и преданост към евроатлантическите и най-вече американските ценности,което се съпровожда задължително с подценяване и обругаване на българите и българското кога по-завоалирано,кога по-явно,но винаги БЕЗКРАЙНО ОМЕРЗИТЕЛНО И ГНУСНО за нормалните българи!

... това, че пишещите се гаврят, меко казано с БКП-та, БСП-та и др. другари гласуващи с 15/15 квадратче/кръгче, няма причини да се определя като подигравка или гавра с българския народ, защото комунетата никога не са били българи, те са продукт на червеното знаме с баща Сталин и майка Москва...

Не съм от най-редовните посетители, но нашествието е очевидно. Троловете си личат от далече.

Абе да е необратим, колко да е необратим. Аре хурката.......

До другаря леон кавало, другарю изкупувам неограничено количество хамерикански долари,мисля че цената ще ви удоволетвори давам 1 (един) лев за 2 (два) империалистически и обезценени хамерикански долара.....не се блъскайте другари на всички ще ви изкупя доларите......Това, че червените гниди са с едноклетъчни мозъчета е факт, но другаря кавало си е направо без мозъче....давай народе давай доларите.....

Този кой беше?Не е ли министър в правителството но Орешарски?В едно семейство,когато не си споделят,било за пари,било за проблеми,се стига до развод.Това не е правителство,а сбирщина от идиоти.Не случайно хората са на улицата и викат ОСТАВКА!Не случайно на евроизборите паднахте в ямата,която Станишев изкопа.Хайде,кой от където е дошъл.Освободете вече полицията да си върши и тя работата,за която и плащаме.

Ето това изречение ме втрещи: "По думите му претенциите на САЩ били ...." За претенциите на ЕК разбирам - България е член на ЕС. Но от къде на къде САЩ ще имат някакви претенции? Какви са те в случая и кой ги пита? Кога станахме американски щат без да разбера?

Само да не стане въпросът, не как ами откъде, че ще го закършим... На някои от политически ангажираните ще им олекне, че "ония другите" няма да намажат комисионни, но като цяло за държавата ще е зле. У нас какъвто и проект да има ВСИЧКИ политици гледат да намажат. Винаги ще е така, ама това не означава, че нищо не бива да се прави тук.

Въпросът не е дали, нито как, а КОЛКО!

Сръбският Премиер - Вучич, официално е обявил, че Сърбия няма намерение да спира работите по Южен Поток. Болно ми е само за това, че сърбите, винаги са били по-мъже от българите!

зинал да глътне енергийно България, ама к'во се оказа, друг карал влака.

Простотията на Стойнев е необратима.

Да не кажете после:- Леон Кавало, не ни предупреди!

Продавайте доларите и купувайте юани!Ама , вие:-Не, та не! ИСТОРИЯТА Е НАУКА ЗА БЪДЕЩЕТО! България с който се съюзи - ПРОПАДА!!!

Изказване толкова тъпо, че е чак вдлъбнато! Правилото е, че който се е опитвал да завладее, изнудва и/или командва България - той ПРОПАДА, другарке паниковска. По принцип съюз може да има само при воля от двете страни, такова нещо няма как да го има при положение, че политическата олигархия у нас меко казано не отразява нито позициите, нито интересите на българите.

Хич да не се показва и репчи вече тоя!Неговата "дейност" приключи!Да връща комисионните там, откъдето му ги дадоха и да се маха от идиотското си "министерстване"!

Такааа и Сърбия спира строителството на ЮП, що ли та тя не е член на ЕС....Ще чакат потока да мине през Турция или през Румъния.....има мнооого да чакат....и Турция и Румъния налагат такива условия че на путлер свят му се завива, е в тези държави няма путлериски боклуци........

Ах ти малко лъжливо пелтече. Трепери и се снишавай мижатурко!

знаех че този е глупак но че е олигфрен не подозирах, какво си направил за този поток след като тои е на същото положение от което го заварихте, не изопачаваите истината, хванаха ви по бели гащи и сега само опрони точки, ако си направил нещата както трябва то сега щеше да се строи а не да бъде спиран от европа, говедо мръсно.

До като Крим е окупиран ми се струва че няма да има Южен поток. Десетилетия ще минат докато стартира ако стартира.

Ореха направо си е праволинеен в сравнение с най-прясната надежда на родната ни политика - месията Бюреков. Само дудука може да сътвори за една седмица от народна република през монархия та до анархия!

Дудук, доган, сергей,волен -от нас зависи дали ще им дадем възможност да дойдат отново на власт.

тиквата

А, не бе. За Борисов... Пази боже.

Стига и ти! Дудука е национално богатство.

Това беше реплика- не знам що цъфна като коментар;о) Но не че се отказвам от казаното де... сега чакам новия бюреков мазен завой, да видим къде пак ще се позиционира...

Най-голямото и най-миризливото :-)

орешарски - касиер у текезето (ТКЗС-то) за там става - знае ариКметика

може да има рода у САЩ и да им земат визите и да му ги върнат та да ги рани ....

За нещастник като тоя има една хубава, простонародна поговорка-"Хем насран-хем голям"!?

"претенциите на САЩ били единствено към големината на руското участие в проекта" Някой може ли да ми обясни каква работа имат САЩ да се бъркат по този въпрос? Защото уикенда разговарях с редови граждани от там и те също недоумяват защо политиците от страната им трябва да се бъркат във всеки въпрос по света. Това е все едно като се опитвам да си купя ябълки от пазара, случаен минувач да ми забрани да го правя, защото ябълките били червени.

Много е просто.Който дава парите,той поръчва музиката.Докато сме членове на ЕС и цицаме европейски фондове,ще ги слушкаме.Като напуснем(или ни изгонят) ЕС и се набутаме в Евразия,ще слушкаме товарищ Путин(вече знаем как).

Че има нещо много просто си прав, виж провери дали не си ти? Говориме за делегацийката на САЩ, не на ЕС.

а даваме пари на ЕС. В грешка си. На който робуваш, той прибира парата и той те командва. Ти имаш правото само да слушкаш и изпълняваш.

Коментари - Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как | Днес.dir.bg

Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как

"Южен поток е необратим европейски проект и въпросът при него е "не дали ще се строи, а как", обяви в своя позиция от Китай министър Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: ”Южен поток” е необратим, въпросът е не дали, а как | Днес.dir.bg

Коментари

Не познавам Сорос, доколкото знам има някаква фондация у нас. Не знам и дали още съществува, но твърдо знам,че на негови разнски Станишев е бил в Англия - някаква специализация, щото дипломната му рабта в Русия е:"Ролята на военната униформа за успеха на армията" не върви в днешно време. Та комунета като псуете Сорос си спомнете за Станишев - единствения и несменяем вожд.

стоинев, необратим е само антикомунистическия път на българия, а всичко свързано с вас комунягите е обратимо по известни причини. троянските коне на русия в българия трябва да бъдат неутрализирани..

Стойката пак голяма дума каза без покритие. Че кукичката на Газпром я е налапал необратимо е ясно. Но проекта май го обърнаха без да го бръснат за слива.

Ко ко ко речи,айде всички министри в Наречен ;-)

Министърът смята, че проблемите по българската част... не, не са тези! Проблемът е, че трябваше да кажете открито: Южен поток е интересът на България! И всякакви синитурки и реаниматки да се свият в корубките си, щото ПРЕДАТЕЛСТВОТО се наказва, знаете, със смърт. Ако продължават да се подмазват на западните господари и не следват интересите на Родината, мисля, това е най-достойното наказание. И чат-пат се сещайте колко родолюбци загинаха за нашата България нямаме никакво право да прощаваме на предатели.

Интересът е единствено на Путин да може да разбие идеята за обща енергийна инфраструктура. Реално газопровод не трябва никому защото с обща енергийна инфраструктура има достатъчен дебит и с един газопровод. Путин иска да може да върти крана, а това може да стане ако притежава еднолично газопровода. Това няма как да стане със този който е изграден вече. За това му трябва нов. За жълтите стотинки с които иска да ни купи предаваме съюза и това е проблема. Ако не може да го разбереш като проблем няма какво да спорим.

като произвежда, нормално е да върти крана. Кой друг, американците ли предлагаш да въртят нашите кранове?

Стойнев ти си пълна пародия! Явно винаги, когато БСП е на власт ще си имаме по един корупционен проект като АЕЦ Белене. Когато БСП управлява тя пренебрегва законите и се изживява като партия над закона, видяхме го това в разкритията на финансвата инспекция за безобразията по проекта АЕЦ Белене! Срам и позор! Срам ме е, че такива хора ни управляват!

Абе този "министър" да не заеква и като мисли? Не му се присмивам, само съжалявам за избирателите, които си избират за неадекватни хора за управници!

абе стойне потока е СПРЯН вече бе овен

Ккккко рече кккккумунде!

Кажи Стойнев, как да стане потока. Много работи, ама още не е ясно как. Има ли договор, какво пише в него, знаеш ли?

Да, но не си питал чичо Пор! Украйна не дава!

Задръстен,подкупен и прост комсомолец е тоя ръб Стойнев!Провалът с далаверите започват да блестят и тоя ,червен тъпанар не виждам как ще се оправдава!Да връща подкупите и да се стяга за раиран костюм!

С-С-Стойнев......М-М-Махай се!!

въпросът е не дали,а как ше го спреме Южен Поток !

абе нема ли кой да го прегледа тоя човек бе ?

Южен поток е необратим, въпросът е, как сега да заобиколи България, за да плащаме неустойки и за транзита.

стоинев пелтека да не се обажда защото ваще подадоха оставка вече!

Стойнев единственото необратимо е че слабоумник като теб се е пръкнал на белия свят

Русия увеличи двойно цената за ремонта на 5 и 6 блок на АЕЦ Козлодуй И сега БГ без тръба, и без АЕЦ. Ей това искат наште приятели от САЩ.

Помогнете! Имало ли е среща на Плевнелиев с американските сенатори преди срещата на Орешарски с тях?

Само преди няколко дни Плевнелиев беше за празнуване десанта в Нормандия и се срещя с баш когото трябва и получи съответните височайши инструкции, а после направи оттам няколко изцепки с мъдри про-американски слова.

Викаш, далеч по-правилно е да си получаваш инструкциите от Москва и Газпром, а? Така, братски и православни инструкции.

Вчерa е нaй-позорния ден зa Б.Г. откaкто е държaвa ,покaзaхме че вече не сме незaвисимa държaвa,a сме жaлки слуги и мaрионетки нa СAЩ и техните вaсaли от Брюксел- СРAМ И ПОЗОР !.Ю.П. просто ще ни зaобиколи -нaдолу по черно море ,после през Турция и Гърция ,a ние кaкто винaги сме прецaкaни и сме нa стрaнaтa нa губещите ,зaщото нямaме пилитици кaто Виктор Орбaн които дa имaт топки зa дa брaнят нaционaлните интереси ,a имaме жaлки стрaхливци продaжници ! Дори по втемето нa бaй Тошо ,СССР нигогa тaкa грубо и безцеремонно не се е нaмесвaл в тaкa грубо и демонстрaтивно въе вътрешните ни рaботи кaкто го нaпрaвихa aм.сенaтори ! ЕВAЛA НA МИНИСТЕР СТОЙНЕВ , МЪЖКО МОМЧЕ !

Така като гледам коментарите "за" и "против" Южен поток си мисля, че: 1. След като няма друга партия против ЮП освен политическия Франкенщайн - РБ и представителите на Сорос, водени от Огнян Минчев, газопроводът ще го бъде. 2. Ако в България се пръкне политическа партия, която включи в предизборната си платформа референдум за оставане в ЕС и НАТО, то тя ще спечели изборите. 3. С малки изключения, на всички им е станало ясно, че двойните стандарти на ЕС по отношение на България и нарушаването на икономическите й интереси в полза на оная квазинационалистическа шайка в Киев или на Ердоган (щото ако откажем ЮП, според изявления на руснаците, той ще мине през Турция и ще им плащаме на тях за транзита, отделно зависимостта) просто може да взриви политическата обстановка у нас.

Цялата работа е, че ние тук сме някаква плюнка, която застава на пътя на големите играчи. Дойдоха тук американските сенатори, скръцнаха със зъби на премиера ни и веднага правителството пада, а той обяснява как няма да строим. Сега от Китай, се изказват другите марионетки, този път на руснаците. Ние държава нямаме и това е повече от ясно.

Видиш ли по телевизията Петко Георгиев и Иво Инджев които са на щат при Сорос значи неща не са добре за България.Тези дни същите беха по всички медии:)))

То, политическите проститутки умора нямат.

А комисионата, която си взел, обратима ли е?

е на "Магурата", другарю!

Браво.Дано и думите станат дела.Безумие е да се стигне до тук и просто да се зачеркне...нещо повече това е демонстрация на явно двоен стандарт ,проти интересите на БГ.

Каквото и да говорите за Стойнев, предпочитам го пред недоносчето Дилян Добрев.

На редовните посетители на ДИР-форума няма как да не направи впечатление соросоидското нашествие на коментарии по днешните теми.Като се ползват от анонимност вероятно няколко съответно обгрижени соросоида са в трудов транс, за да изобразят най-общо омраза,презрение и подигравка на българите/да,бе!?!/ към Русия,възхищение и преданост към евроатлантическите и най-вече американските ценности,което се съпровожда задължително с подценяване и обругаване на българите и българското кога по-завоалирано,кога по-явно,но винаги БЕЗКРАЙНО ОМЕРЗИТЕЛНО И ГНУСНО за нормалните българи!

... това, че пишещите се гаврят, меко казано с БКП-та, БСП-та и др. другари гласуващи с 15/15 квадратче/кръгче, няма причини да се определя като подигравка или гавра с българския народ, защото комунетата никога не са били българи, те са продукт на червеното знаме с баща Сталин и майка Москва...

Не съм от най-редовните посетители, но нашествието е очевидно. Троловете си личат от далече.

Абе да е необратим, колко да е необратим. Аре хурката.......

До другаря леон кавало, другарю изкупувам неограничено количество хамерикански долари,мисля че цената ще ви удоволетвори давам 1 (един) лев за 2 (два) империалистически и обезценени хамерикански долара.....не се блъскайте другари на всички ще ви изкупя доларите......Това, че червените гниди са с едноклетъчни мозъчета е факт, но другаря кавало си е направо без мозъче....давай народе давай доларите.....

Този кой беше?Не е ли министър в правителството но Орешарски?В едно семейство,когато не си споделят,било за пари,било за проблеми,се стига до развод.Това не е правителство,а сбирщина от идиоти.Не случайно хората са на улицата и викат ОСТАВКА!Не случайно на евроизборите паднахте в ямата,която Станишев изкопа.Хайде,кой от където е дошъл.Освободете вече полицията да си върши и тя работата,за която и плащаме.

Ето това изречение ме втрещи: "По думите му претенциите на САЩ били ...." За претенциите на ЕК разбирам - България е член на ЕС. Но от къде на къде САЩ ще имат някакви претенции? Какви са те в случая и кой ги пита? Кога станахме американски щат без да разбера?

Само да не стане въпросът, не как ами откъде, че ще го закършим... На някои от политически ангажираните ще им олекне, че "ония другите" няма да намажат комисионни, но като цяло за държавата ще е зле. У нас какъвто и проект да има ВСИЧКИ политици гледат да намажат. Винаги ще е така, ама това не означава, че нищо не бива да се прави тук.

Въпросът не е дали, нито как, а КОЛКО!

Сръбският Премиер - Вучич, официално е обявил, че Сърбия няма намерение да спира работите по Южен Поток. Болно ми е само за това, че сърбите, винаги са били по-мъже от българите!

зинал да глътне енергийно България, ама к'во се оказа, друг карал влака.

Простотията на Стойнев е необратима.

Да не кажете после:- Леон Кавало, не ни предупреди!

Продавайте доларите и купувайте юани!Ама , вие:-Не, та не! ИСТОРИЯТА Е НАУКА ЗА БЪДЕЩЕТО! България с който се съюзи - ПРОПАДА!!!

Изказване толкова тъпо, че е чак вдлъбнато! Правилото е, че който се е опитвал да завладее, изнудва и/или командва България - той ПРОПАДА, другарке паниковска. По принцип съюз може да има само при воля от двете страни, такова нещо няма как да го има при положение, че политическата олигархия у нас меко казано не отразява нито позициите, нито интересите на българите.

Хич да не се показва и репчи вече тоя!Неговата "дейност" приключи!Да връща комисионните там, откъдето му ги дадоха и да се маха от идиотското си "министерстване"!

Такааа и Сърбия спира строителството на ЮП, що ли та тя не е член на ЕС....Ще чакат потока да мине през Турция или през Румъния.....има мнооого да чакат....и Турция и Румъния налагат такива условия че на путлер свят му се завива, е в тези държави няма путлериски боклуци........

Ах ти малко лъжливо пелтече. Трепери и се снишавай мижатурко!

знаех че този е глупак но че е олигфрен не подозирах, какво си направил за този поток след като тои е на същото положение от което го заварихте, не изопачаваите истината, хванаха ви по бели гащи и сега само опрони точки, ако си направил нещата както трябва то сега щеше да се строи а не да бъде спиран от европа, говедо мръсно.

До като Крим е окупиран ми се струва че няма да има Южен поток. Десетилетия ще минат докато стартира ако стартира.

Ореха направо си е праволинеен в сравнение с най-прясната надежда на родната ни политика - месията Бюреков. Само дудука може да сътвори за една седмица от народна република през монархия та до анархия!

Дудук, доган, сергей,волен -от нас зависи дали ще им дадем възможност да дойдат отново на власт.

тиквата

А, не бе. За Борисов... Пази боже.

Стига и ти! Дудука е национално богатство.

Това беше реплика- не знам що цъфна като коментар;о) Но не че се отказвам от казаното де... сега чакам новия бюреков мазен завой, да видим къде пак ще се позиционира...

Най-голямото и най-миризливото :-)

орешарски - касиер у текезето (ТКЗС-то) за там става - знае ариКметика

може да има рода у САЩ и да им земат визите и да му ги върнат та да ги рани ....

За нещастник като тоя има една хубава, простонародна поговорка-"Хем насран-хем голям"!?

"претенциите на САЩ били единствено към големината на руското участие в проекта" Някой може ли да ми обясни каква работа имат САЩ да се бъркат по този въпрос? Защото уикенда разговарях с редови граждани от там и те също недоумяват защо политиците от страната им трябва да се бъркат във всеки въпрос по света. Това е все едно като се опитвам да си купя ябълки от пазара, случаен минувач да ми забрани да го правя, защото ябълките били червени.

Много е просто.Който дава парите,той поръчва музиката.Докато сме членове на ЕС и цицаме европейски фондове,ще ги слушкаме.Като напуснем(или ни изгонят) ЕС и се набутаме в Евразия,ще слушкаме товарищ Путин(вече знаем как).

Че има нещо много просто си прав, виж провери дали не си ти? Говориме за делегацийката на САЩ, не на ЕС.

а даваме пари на ЕС. В грешка си. На който робуваш, той прибира парата и той те командва. Ти имаш правото само да слушкаш и изпълняваш.