Газпром продава техническата документация за Южен поток

Газпром е решил да продаде техническите документи по проекта за магистрален газопровод Южен поток, като купувач може да стане България, съобщава Нефтегаз.ру.

Обратно в новината

Коментари - Газпром продава техническата документация за Южен поток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офертна цена - 40стотинки за килограм.

Нека се изчакат резултатите от сондите. Ако имаме газ защо ни е да внасяме руски?? Отново нещо не е така и нашите интереси ще бъдат "продадени". Изчакайте да видиме,нали може да се превърнем в износител,или това бяха някакви полянски приказки на ББ както вдинаги.

Ще се строи, няма да се строи, ще се строи, няма да се строи Тук има, тук нема И на края Газпром продава документация. Значи: тук нема. Това се казва държавническо мислене.Колебания заедно с линия на Партия. На тази партия, която зад Голямата Локва. Съдба. На малкия.

достатъчно пари загробихме покрай големия шлем.

достатъчно пари загробихме покрай големия шлем. И друго яче и правилно: достатъчно пари загробихме покрай големямата сервилност. Защо Германия печели, а БГ при същите обстоятелства губи? А? Размърдай гънките.

"България, която не се отказва от намерението си да бъде балкански газоразпределителен център" Много точно казано, газоразпределителен а не газопреносен.

Приказките на Боко за "български хъб" са само мокри сънища - като на тинейджър-девственик, сънуващ хубава комшийка. И резултатът от тях ще е същият - само ще нацапа чаршафите.

деер

5 долара е петролът днес, а цената е 45 на борсата......Кой е виновен? Руския петрол е със завишени такси в ЕС......Кой е виновен?......Някой ще плати сметката......

Ми, виж статията в ДИР-а за поскъпването на горивата и ще се сетиш, кой плаща сметката накрая...

Не им мина номера на тъпите рашки за енергийно заробване на Южна Европа... Сега щели да продават някакви си фалшиви хартийки. А бе кой ще им се върже на поредната глупост?

Когато барелът стане 200$ и газът 1000 евро, вие неблагодарни български соросоиди първи ще плачете в полите на майчица Росия и ще лижете обувките на бащицата Путин да се съгласи да построи газопроводите и нефтопроводите през България. Ама грездей за вас!

Не ми пиши с ника,ако обичаш.

Абе, зомбирания (както при соца), с фалщиви хартийки руснаци обезпечават северна Европа.И представи си на тях не им пречи, а на зомбираните и затлачените им пречи.

техническата документация, която не отговаря на евронормите... 150млн евро за българския данъкоплатец. Хич не е лошо да си във властта в България. Само се оплакваме, ама си плащаме, като попове.

Ти виждал ли си Руска техническа документация бе соросоидче? Най-добрата на света!

оти лажеш... не сме ти виновни, че освен руска документация не ползваш друга.

Само нормални държави могат да печелят от транзита на газ. Нормалната държава ше се спазари добре и приходите ше отидат в държавният бюджет. Ненормалните държави като БГ, Украйна, Гърция и повечето такива, ше го пишат на загуба. Всички приходи ше идат в лични сметки чрез фирмички, фиктивни договори и други врътки, и нищо няма да влезе в бюджета. От тази гледна точка, БГ като народ няма да намаже от тези тръби. Единственият евентуален е плюс е стратегическото значение на тръбите. Но дори и за това трябват нормални политици, които да знаят как до го изиграят за благото на държавата си...а ние и такива нямаме! Така че, дори и газ от марс да минава от тука или елексира на живота да тече по тези тръби, Ганьо няма да види нищо!!!

След като и самия Газпром е изваден на тезгяха и се продава.

Петролът вече е над 50 долара, има прогнози и за вдигане над 140 долара. От спирането на този проект /Южен Поток/ загуби преди всичко България-защото я управлява един банкянски пАток. Претопленият Рейгънов план за срива на Русия не сработи- просто навремето Щатите имаха освен печатница и злато,а всички останали държави бяха икономически и военно слаби. Днес светът е друг.

ЮП дублира газопроводите минаващи през Украйна. Свидетели сме колко е забогатяла Украйна от пренос на руски га...ха.ха

Около 4 милиарда долара годишно печелеха украинците. Сега ги печели Байден, в бъдеще май никой няма да ги печели.

няма прогнози за над 60$ барел в близките 10 години

Да се рециклира и да се ползва за тоалетна хартия..ха..ха за друго не става вече..ха.ха