US-адвокатите на Пеевски действат за отпадане на санкциите по закона "Магнитски"

Те са стартирали процедура пред Службата за контрол над чуждестранните активи към финансовото министерство на САЩ и Държавния департамент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копелдака на комунистическия генерал и майка му са краднали и с гъзовете си, сега плащат яко на скъпи адвокати, но няма да ги огрее, Америка не е България да купуваш съдии, министри, служби… най много да го осъдят за пране на пари и опити за подкуп на длъжностни лица и да го вкарат в американски затвор, а там негрите ще го Оправят.

Вероятно хонорарът ще бъде евентуално разблокираното съдържание на сметките му в Щатите

Реве свинята та се къса! Само че акробатиките които прави в България не вървят в САЩ. Няма как да стане. Най боли когато те ударят в парите. И боли главно дупето.. Американците не се шегуват. Особено като става дума за откраднати милиарди..

Оф тоя няма ли да се гътне вече, да му се не знае...

как са му са се наежили всички. Дебелото човече пак ще си остане много по-богат от вас /и от мен де/. А, че няма да влиза в затвора - няма. Нали твърдите, че всички следователи, прокурори и съдии са подкупни. Така, че Дебелия все ще си е добре.

Опитва се да се продаде на американците и интересното е дали зад този опит стои ДПС. Ако успее ще му останат някакви пари, няма да се чува повече за него в България а партията му ще смени ориентацията. Обаче си мисля, че шанса му е нищожен и скоро ще видим нещо невероятно - обвинения срещу него в прокуратурата.

Квииииииииииииииииииииииииииииииииик!!!

Новините миналия семптеври-декеври бяха интересни. 1. САЩ пратиха дипломат у нас да говори за комуникации, 5G и покрай това и за потока, че нещо не е в американски интерес, през септември 2. През семптември излезе за първи път доклад на Държавния Департамент на САЩ с ясно написани и повторени критики за ЕНДЕМИЧНА(всеобхватна) КОРУПЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА, проблеми на съдебната власт и т.н. 3. Малко по-късно излязоха новини, че Сенатът ще гласува санкции срещу фирмите в потока, ако продължат да работят по него. Проектът беше обявен като изцяло в руски интерес и с цел подкопаване на американското влияние в Европа. 4. Борисов предсрочно и май и незавършен откри потока и подари картина на Вучич даже 5. Сенатори изказаха "лично мнение" колко корумпирана държава сме 6. Борисов подкара процедура за още 8 самолета 7. Сенатът гласува санкциите за потока ... 2021- Пеевски беше включен в списъка Магнитски, т.е. санкционните листи на ОФАК Та май играта е с едни милиарди, които отидоха при Пеевски за потока. И поръчката на нови самолети не го спаси, а в момента се говори, че САЩ стоят зад Кирил Петков и Асен Василев. видимо и Бойко остана приятел само на Ердоган и му се подлива вода откъм САЩ.

Наглата свиня с кинти от данъци се опитва да отърве въжето.

Нагли дебелаци - и този , и майка му. Крадоха, крадоха и сега имат пари за американски адвокати. Да се надяваме, че американското финансово министерство не е като българските институции, които до сега щаха да заметат всичко. Този е една от най омразните фигури на така наречения преход. Преход към какво - към една проядена от корупция държава.

Тука няма гербери които да защитават аркадашина си от дпс

Тоя първо да обясни с какви пари плаща на адвокатите си. Щото сал с една депутатска заплата от 1500 лв се оказа с бизнеси за милиарди ама наш Гешев не го интересува много.

Що ме боли кура за тази свиня? И царевичен кочан да си забие в задника на мен мие все едно. Няма шанс да ми стане симпатичен.

Тази свиня на снимката е заразена с чума. А сезона започна...

да коментирам правилни ли са или не санкциите срещу Пеевски , но ми е много странно поведението на хората от ДПС. Защо се хвърлят така яростно да го защитават ? Вярно е, че беше депутат от тяхната група, но влизаше в НС само първият ден, подписваше си клетвената декларация и повече не се появяваше. Едва ли някой от избирателите му го е виждал и едва ли е свършил някаква работа в НС. Каква ли е била ползата от него ? Да вземат да кажат и на другите ! Може всички заедно да се хвърлим да го защитаваме .

Ахахахахаааа "американските адвокати" на Пеевски ахахаааха кой е тоя Пеевски първо за САЩ? Един господин Пълен Никой :)))

Платена статия. Нека всички знаят че веднъж наложени санкции по закона "Магнитски" и господ бог не може да ги отмени. Само ДПС и разни мижави медийки с платени статии продължават да се дръвчат.

Простутии… Предизборни простутии.. Пълни глупости…. Свински мераци..

Предизборно. Ще поживеем, ще видим...

Не свали ли наполовина килограмите усилията на адвокатите му ще са всуе.

Може Ако в американски съд ги отменят ...но ще има апели поне 2 години сигурно

Ако санкциите отпаднат Дебелян Пеевски ще лежи в затвора само 30 години, иначе му се очертава доживотен затвор за всичките кражби които е направил. Е ако върне голяма част от присвоените и откраднати пари може да му се намали присъдата В ЗАТВОРА.

България не е бедна, а ограбена. И Пеевски е един от крадците

Не ни занимавайте с тази мутра повече, освен когато го осъдят да влезе в затвора.

Дилянчо си мисли че туй е булгаристан. Тез санкции са завинаги. Освен да храни американски адвокати продаващи му надежда друго няма да стане.

Занимавате Цяла България с едно крадливо животно Свиня ! Стига ни занимавахте с една Етническа партия ДПС пълна с Турски Мекерета ! Няма да го спасите от Закона Магнитски Делян Пеевски , пожелавам и Ахмет Доган Закона Магнитски и на Цялото Свинско Лъжливо ДПС !

Милиарди откраднати от магистралите! Сега ще отидат за адвокати..

Кучето е заровено в името на адвокатите, което дира леко са спестили. Но 24 часа ги пишат кои са - Морган луис, чукнете в уикипедия, там пише за какво става на въпрос. 2200 адвоката в 31 офиса по цял свят, една от най големите кантори изобщо. За да се хванат да защитават мамин Пееф такива акули значи са видели шанс да напляскат департамента и играта е по голяма. Ако го изкарат от магнитски тука ще се нас. ..рат някои хора

То така се пляска американски департамент.

Този върви ли, търкаля ли се?

Но пък е супер невинен :))

Аз пък мислех, че Прокопи му е адвокат

US адвокатите ще го изперат него и парите му! Но тарифата е мнооого висока.Прасето ще се раздели с около 50% от заграбените наши пари. Така се става богат и успешен в Америка! Прасчо ще научи нов урок. Вианаги има по=големи крадци и измамници от теб.

Ще разбере,че не всичко се купува с пари,това ще му е урока. Иначе ще го изтупат добре с хонорари адвокатите..

Абе това прасе нали имаше един стар опел преди 5 години. Сега с нашите пари скъпи адвокати.

Не съм му фен на тоя, а и не знам как ще плаща на адвокатите /щото ако са пари на ръка от сейфа ще ги нападнат и тях/, но много ме дразни, че една държава се изживява като световен полицай, прокурор и съдя. Днес ще бомбардираме сватба/болница, утре ще обявим, че някой е лош, други ден ще вземем на някой парите. А от време на време ще финансираме чалми, с които пък после трябва да се бием. Тъпо. Това е империализъм.

трябва да бъде смлян и натъпкан в суджуци като бивш човек и даден на Рашков да бъде изяден.

кочина грухти шопара от снимката?

Янките не си поплюват в това отношение! Що руски милиардери бастисаха, та Пеевски ли няма?

Деева, и американски адвокати ли има ? Егати октопода.

за тоя млад и богат тюфлек го задейства окрадения шеф на КТБ! Има доста интервюта, в които това стана видно, но Бг журналистиката допусна да се плямпат глупости, че тоя симпатяга го сготвили в България. Отворете интервютата на Явор Дачков в Белград, има ги в Ютуб. Не се правете на ощипани, журналистите. ДПС да си ги гледат и те.

Няма как да стане . Вече целия Свят знае . Всички гледат България - Борисов и Гешев да влязат в Затвора , заедно с Пеевски .

Крадливата свиня трябваше отдавна да е затвора. Пада Гешев и всичко ще си дойде на мястото - Буци и брат му Делян ще са новодомци в централния софийски затвор!

Пеевски,това не е България

Паржичка, ноо си апетно парче ай та напрайм на пръжки и пържолки!?

Но няма да дочакате.С какво ще плащате на тези американски адвокати? Нали се следят средствата по банките им.

А да го екстрадират може ли?