Исаков: Заставах на амбразурата, за да запазя отношенията ни

Президентът Росен Плевнелиев удостои с орден "Стара планина"- първа степен посланикът на Русия у нас Юрий Исаков, чийто мандат изтече.

Обратно в новината

Коментари - Исаков: Заставах на амбразурата, за да запазя отношенията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олее, Матросов възкръснал....Муш...въх.. уби ме !!

Лицемерие и на руснаци и на българи. Медал за това че си вършиш работата. Да не би да има посланник, в чиито задължения да не влизат изброените мотиви за награждаването. Същото мисля и за награждаването на френският посланник при отпътуването му. Плевнелие много се излага с този държавен етикет, все някой трябва да каже истината.

ТОЯ АКО Е ПИЧ ЩЕШЕ ДА ОТКАЖЕ НАГРАДА ДАДЕНА ОТ .......ДА НЕ КАЗВАМ ОТ КАКВО

Грешиш ... Щеше да бъдеш прав, ако наименованието на ордена бе "Р.Плевналиев".

Александър Матросов в мирно време! И какъв беше рискът - отнямване на доживотните кебпчета ли?

Тов.Матросов!...

Важното е да разберете простите неща: 1) преди известно време настъпи ХХІ век 2) Путин не е Екатерина Велика.

ВСИЧКИ ВИЖДАХМЕ С КАКЪВ НЕПРИЯЗЪН Г-н Плевналиев гледаше русия през целия мандат. Кой ли му е написал думите и как е намерил сили да ги изрече се питам?

Българската дума "неприязън" е в женски род, товаришке, преводачи в Кремъл нямате ли?

От какво се страхуват американците Кои са най-страшните руски оръжия, застрашаващи САЩ? Рейтингът беше направен от американски специалисти по руските стратегически ядрени сили и се появи под заглавието Петте вида руски ядрени оръжия, от които на Запад трябва да се страхуват Кои са тези оръжия? Борей отделно, Булава отделно. На първо място американските експерти са поставили руските атомни стратегически подводници от типа Борей, проект 955, които имат на въоръжение 16 балистични ракети и са основата на руската боеспособност при ядреното възпиране. На второ място в този списък е междуконтиненталната балистична ракета с морско базиране Р-30 Булава-30, с които са въоръжени подводниците Борей. Това оръжие може да поразява цели на далечина 11 000 км, като всяка Булава носи по 10 ядрени бойни глави. На трето място в ракетния рейтинг са многоцелевите атомни подводници от клас Ясен проект 885, въоръжени с противокорабни крилати ракети. На четвърто място американците са поставили руското тактическо ядрено оръжие, което не попада в Договора за съкращаване на стратегическите настъпателни въоръжения СНВ 3. На пето място западните експерти са поставили твърдогоривните междуконтинентални балистични ракети с мобилно и шахтено базиране с разделяща се бойна част РС-24 Ярс, които могат да носят до четири бойни глави с индивидуално насочване. Споменава се и новата супертежка руска ракета с шахтено базиране Сармат, която ще замени досегашните супертежки Воевода, известни още като Сатана

един нищоправец награждава друг нищоправец за съвестното изпълнение на службата си да не прави нищо....това се нарича дипломация

Новоназначеният посланик е Макаров. Да се готви заместникът му Калашников. 47.

а после г-жа Армата и г-н Искандер

За осем години в България посланник Исаков не допусна нито един гаф и не съзваде нито един проблем. Действаше тихо, внимателно и резултатно. Респектираше с интелекта и осанката си. Показа висш клас в дипломацията, какъвто дава руската школа. Всички помнят как германския, френския, американския и английския посланници участваха в гей парадите на реформаторите и соросоидите. Как даваха акъл на Бойковите министри и министърки и се месеха във вътрешните работи на България. Как Бойко се криеше посред нощ в американското посолство. А намесата на Исаков е била само когато е опитвал българска ракия. Иначе си е традиционен почитател на водката ... истински мужик. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ !

Плевнелийката се превърна от проамериканска подлога в проруска. Даже награди Исаков с орден Стара планина. А пропусна да награди любимецът на Украйна - Петро Порошенко. Това е подлост

Значи пак не разбрах ..... Тоя индивид на снимката, "президент" на Р България, обяви Русия за ВРАГ No1 на България, обяви Русия за АГРЕСОР No1 в света, обяви Русия за водеща ХИБРИДНА ВОЙНА в България, обяви Русия в РУШИТЕЛ No1 на ЕС и всички "евроатлантически" "ценности" /каквото и да означава това/ ..... и .... сега .... оппа .... ОРДЕН за ПОСЛАНИКА на същата тази Русия .... нещо не разбрах .... някой може ли да ми обясни ....

Много просто.... имаме си не президент, а ГЪЗОЛИЗЕЦ. Сигурен съм, че и посланика на ислямска държава би наградил с орден!

Това е патологичен случай и затова не се разбира. Само може да му се наслаждаваме. Уникум. Рядко дарование,което мирише от разстояние.

върти се Роско кат фурнаджийската лопата... кат балетистът се върти

Ама, много се кефя, като стане нещо за Русия и руснаците, че като започнат соросоидите да пишат на тъпанаския си език простотиите си, дето са ги чели от други глупаци като тях по форумите, са много смешни и жалки. Направо отврат и низост. Никакъв блясък на ум и просветление. Жалки, прости, блутални, неграмотни, продажни и т.н. такива хора на България не са й нужни, те затова и избягаха навън, да слугуват и робуват на кумирите си. И забравят България, дето са се родили и накои от тях поизучили.

Исаков беше умерен посланик и добър, кротък човек! Неконфликтен, спокоен и уверен в ползата от двустранното ни сътрудничество с Русия! Никога не е правил и намек за бъркане във вътрешните процеси на България, така както го правят нагло други западни посланици! До последно не можа да сдържа огорчението си от антируската риторика на най-първите държавни управници в България.

соросоидите да внимават откъде духа вятърът, че скоро може да задуха от изток ! нашия чехъл вече взе да обръща палачинката !

вятъра е променливо явление, някой път задухва и от към Анадола и има голяма опаснотс да те заболи остро ди.р.ника, но не е от настинка.

Към онзи, пишещ за мизерия.Русия е произвела тази година 70 млн.тона зърно, с което се е правърнала в най-големия световен производител.30 млн от тях ще продаде на международните пазари.Иначе глад и мизерия се намират на повечето места по света.

Те били произвели ,а "бедна" България има повече километри магистрали от Русия ха ха ха ...

Това за километрите наши магистрали, дето били повече от руските е простестърска глупост, достойна да оспори първото място на "документите за недокументирани операции" на Лустрационния кОпувач на Булгар-Рено. :))))))) Ако пресметнеш само километрите на московските булеварди с по 3+ ленти във всяко платно, ще се окаже че са в пъти повече от километрите на нашите магистрали. :))))))

Нормалните хора спят през нощта а ти дежуриш със зачервени очи Сакън да се харесаш на американските си господари НЕ НА НАС ТЕЗИ

не било мафистрали, най било бойкоСрали. бойкоСрала - това е нещо като нищо - бутафория от 'хасфалт и боя,още по рождение е на вълни от което друса, след половин година почва да пропада, а след година става на коловози и е за основен ремонт. бойкоСрала това е най-скъпото подобие на път в света, по последни данни цената досига 35 мил евро на километър за 2 платна. Пътните възли УБИИЦИ са бадева. Та по фактор бойкоСрали сме не само понапред от Москва, но и в световен мащаб.

ХОДИЛ В РУСИЯ ?! ЗНАЕШ ЛИ НАПРИМЕР КАЛКО Е ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА В "БЕДНА" РУСИЯ?! ДА ТЕ СВЕТНА С ИНФО ОТ ЮЛИ МЕСЕЦ 2016Г.- 1 ЛЕВ!!! КАКТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЕТИШ,ТОВА ПЪК ВОДИ ДО ЕВТИНИ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ, ПО-ЕВТИНИ ОТ ТУКА!!!

зърното не е много скъпа суровина. един тон пшеница струва $200. един компакт диск уиндовс профессионал също. 70 милиона тона зърно струва много по малко от продажбите на мицрсофт на уиндоус.

Покажеш му колко е му е тъпа лъжата - иии оп! Веднага друга глупост. Нема умора.

С орден...

Моше, не забравяй, че благодарение колосалните усилия и на тази държава част от предците ти не са минали през комина.Факт.

Мда, според плановете на Хитлер и Ко, окончателно е трябвало да бъде решен не само еврейският, но и циганският въпрос... като второто определено касае предците на пишештият с ник моше.

То като нямате аргументи срещу истината мурзилки,почвате да търсите под вола ,теле...

Това е типична практика за нещастните соросоиди. Те са готови от десет кладенеца вода да докарат само и само да се харесат на американските си господари

ПЛЕВНЮ,ПЛЕВНЮ ПАК СЕ ПОНААКА КАКИНОТО!ДО ВЧЕРА ИСКАШЕ ДА АРЕСТУВАШ ПУТИН, ДНЕС ОРДЕН !ЗАРАД ТАКВИЗ КАТ ТЕБ СМЕ НА ТУЙ ДЕРЕДЖЕ!ШИЗОФРЕНИКУС ОЛИГОФРЕНИКУС!

Да даваш орден,на посланик на държава ,която през цялото време се опитва да ни унищожи и ограби е меко казано грешно...

действията , за които пишеш, са присъщи най-вече на други държави и няколко нашенски мутро-ръководители, преориентирали се от ъндърграунда във висшите ешелони на властта.

Теб ще те унищожи мизерията, сред която живееш. :))))))

В Русия ,мизерията и страха са много-много по големи...Той не напразно посланика казва,че това са били най-хубавите му години от живота,знаейки какво го чака у дома ...

УОРЛИК ЛИ СЕ СЕТИ ?! ВЕРНО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ГО ДАВАТ,АМА ПУСТА ТРАДИЦИЯ-ВСЕ ЦЕЛУВАМЕ РЪЦЕ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ!!!

най трудно се лиже там, където досега си плюл, и чехъла е пример за това

Първо: През 1947 г. БГ нямаше комбинати за обогатяване на оловно-цинкова руда и затова тя се извозваше в СССР. съвегски специалисти направиха проучванията, обучиха БЪЛГАРИ, построиха обогатителия комбинат в Кърджали и НИ ПРЕДОСТАВИХА ПЪЛНА СОБСТВЕНОСТ върху него. Сега САЩ само граби и затваря заводи в БГ. Питай Германия къде си държи златото и ЗАЩО СЕГА САЩ НЕ ИМ ГО ДАВАТ. Второ: Какво очакваш от победена държава през 2 СВ. ДА И ПЛАЩАТ!!!!!!!!!!!! Благодари на СТАЛИН, че се застъпи да има отново държава БЪЛГАРИЯ, защото Чърчил е настоявал територията на българия да се раздели между Гърция, Сърбия и Румъния. Ивма още много примери, но за теб и това е достатъчно да разбереш колко си ..... Аман от Соросоиди!

Златният запас на Украйна също е с интересно местоположение... при това е пренесено там, почти веднага след преврата, довел днешната киевска хунта на власт.

Потърси с търсачката следното " Как заличаваха българските следи в руската история" Тогава ще си отговориш на много въпроси!Ще ти стане ясно защо са искали да мислим, че ни помагат и как точно се е случвало това! Ще разбереш защо е бил забранен невероятния самолет на българския конструктор инж. Лазаров! Ще разбереш и защо е трябвало да си закрием производството на изключителния Булгар-Рено! Кремълската пропаганда тези неща се опитва да ги скрие, а не да обясни! Затова ви зомбира чрез прасчовите медии от сутрино до вечер! Жалки и невежи за българското, а поклоници на чуждото и враждебното, което иска да унищожи България!

:))) Сега и до Лазаров опряхме. Договорът с Рено е спрян по инициатива на французите и то след въпиющо нарушение на клаузите му от наша страна - започнат дъмпингов износ.

Че тя България си е унищожена икономически отдавна! Какво още има да й се доунищожава, че не разбирам? Тя не е независима много отдавна, тя и сега си е само територия!

Какво му е било чак толкова невероятно, в световен мащаб, разбира се, на самолета на Лазаров - по всички основни параметри отстъпва на създадените преди и по време на войната М-109, Спийтфайер и Як-1 / Як-3, самолет с бутален двигател ... и това в края на 40-те години, когато в небето летят вече реактивните Миг-15 и Сейбър? :))) Да, добър за българските мащаби самолет но дотам... а като цяло - безпереспективен, поради вече остарялата си технология и концепция...както на планера, така и на двигателя.

Уважавам много това, което е направил Лазаров за българското самолетостроение, .... но през 50-те години витловите самолети вече ставаха само за тренировки, но не и за бойна авиация. След ВСВ вече господстваха реактивните самолети, пред които витловите нямаха никакъв шанс във въздушен двубой.

Хубав, че не са "забравили" този достоен посланик на Русия. Да му е честит ордена!

"ой отбеляза традиционно близките отношения между двата народа. На тази база искаме са изграждаме добри, конструктивни, взаимноизгодни и равнопоставени отношения, посочи посланикът." Да видим какви са ни били отношенията: България не само е била окупирана от съветските войски, но е била задължена като победена страна да плаща 55 на сто от бюджета за издръжка на окупационните войски. Както припомня в разследванията си и Антон Тодоров, 159 от най-печелившите български предприятия, в които е имало германско участие, са били конфискувани от Москва по силата на военните клаузи. Още по-скандално е, че до 1958 г. страната ни е била принудена да изплаща милиони контрибуции в швейцарски франкове. И още: изнасяни са за Съветския съюз хиляди тонове оловен и цинков концентрат, огромни количества тютюн и пет тона розово масло, формално продадени" на цени, три пъти по-ниски от международните. И пак през тази 1959 г. 26 тона златен български резерв заминава на съхранение в Москва. Като обяснение доколкото това е било нужно изобщо, тъй ката по това време на обществото се снасяха" определени правилни новини казва се, че резервът се мести, защото забележете сградата на БНБ няма да издържи на ... атомна бомбардировка. До 1962 г. две партиди от златния резерв на България е продаден, за да бъдат покрити падежите по дълга към съветските банки в Лондон и Париж, пише в изследване на архивите на БНБ. В самия край на 1962 г. около 21 тона злато си купува срещу рубли и Централната банка на СССР Госбанк, макар две години по-рано е било обсъждано друго решение, а именно златото да бъде продадено срещу капиталистическа валута и с осигурения ресурс да бъдат погасени българските задължения. През 1964 г. са продадени още 4 тона, надлежно депозирани предварително като златен залог в Лондон. Операциите са проведени в пълна секретност, като дори счетоводните процедури се извършват с устни нареждания и не се документират по изрична заповед на Тодор Живков", отбелязва екипът от изследователи на архивите на БНБ. Вижда се ясно, точно какво са постигнали РУСНАЦИТЕ с такива "братски" взаимоотношения1

Ха,ха....Плевньо се завъртя на 180 градуса:)Ако не беше социализма, още щеше да ходиш в двора по нужда и да си светиш с газена лампа....

Цитат : "Операциите са проведени в пълна секретност, като дори счетоводните процедури се извършват с устни нареждания и не се документират по изрична заповед на Тодор Живков" Интересно, след като са били толкова секретни и не са били документиране, от къде авторите на този пасквил имат информация за тях? Звездите ли са им го нащепнали? Хайде да се обърнем към едни други факти, които са документирани. България, впрочем както и други страни на соц. съдружеството, години наред, получава от СССР на преференциални цени огромно количество суровини - нефт до 18 млн. т. годишно, газ, руда, метали, които са борсови стоки, които руснаците спокойно са могли да изнасят и другаде, по пазарни цени. Част от нефта, получаван от България, в определени периоди директно се реекспортира, с много голяма печалба. От друга страна СССР купува от България огромно количество стоки - селскостопанска продукция, продукти на хранително-вкусовата и леката индустрия, машини, ИТ техника, които България не би могла да предложи на други пазари.

Що не се спреш с ИДИОТСКИТЕ СИ ЛЪЖИ какво била направила русия за България?! Да не си мислиш, че се намираш на Бузлуджа?! Само там може да минат простотиите ти! Точно заради такива зомбирани и изкуфяли пенсии се намираме на това положение! Точно за това позволяваме всяка година Лукойл да ни ограбва с поне три милиарда(не милиона) лева! Има хора като Антон Тодорв, направили си труда да ровят в държавния архивв и да откриват факти за МРЪСНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ОТ ПРЕДИ 1989! Макар, че сега продължават техните "достойни" синове и внуци! И те са публикували данните си едно към едно, какво точно е правено и защо България е фалирала на три пъти през "много успешното комунистическо управление"! Само че тези неща няма да ги пуснат по Алфа ТВ! Зомбираните мозъци ще отричат в транс, че това са измислици и други долни ДС-ски техники на изродите и безродниците! Боклуци безподобни!

"1"-ке,ама ти вярно си живял в някакъв виртуален партиен свят,само лозунги си чел и доклади на политбюро.......каква IT техника са произвеждали руснаците можеш ли да кажеш или попитай Стоян Марков за това(Стив Мер му викахме).....тук явно само тъпи партийни другаре са останали за които не са останали денги за частен бизнес и всеки ден изкарват по някоя копейка за храченето си......нещастни и излъгани старци,поне пред райските порти си отворете очите,че там слепите не ги пускат

В една своя статия, в началото на 90-те, Димитър Вавов - бивш технически директор на завода за ИТ в "Правец" дава любопитна информация за провеждани в края на 80-те сделки на Българския Изотимпекс с СССР. България, чрез свои прикрити външнотърговски дружества, закупува от Запада ембаргова (КОКОМ) продукция, която най-често директно, но понякога под формата на вложени във високотехнологично оборудване, продава в СССР. Купеното за $100 се продава средно срещу 600 валутни рубли, с които се закупува нефт, по 100 преводни рубли за тон. Нефтът директно се реекспортира срещу $200 за тон. Така само с едно превъртане на капитала се получава печалба 1200% - нещо нечувано в никой бизнес.

ЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ НА АНТОН ТОДОРОВ! ВЪТРЕ СА ПРИЛОЖЕНИ И АРХИВНИТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ ТОВА МИНАЛО ЗА КОЕТО ГОВОРИМ! ТАМ ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО Е БИЛ УСПЕШЕН КОМУНИСТИЧЕСКИЯ БИЗНЕС! КАКВИ ВЕЛИКИ "ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНИИ" СМЕ ИМАЛИ ПО ОНВА ВРЕМЕ! Та точна затова в България дори за тоалетна хартия трябваше да се редим на дълги опашки! Защото "всичко" имаше и "пращеше от изобилие"! Смешници жалки!

Вече е ясно,че си бил номенклатурка от изотимпекс...познавам няколко от тях и си прав в едно-крадяхме западните технологии чрез покупка на техни машини чрез фиктивни фирми и ги изнасяха с тировете най-вече до ИЗОТ и точно там др. марков беше във вихъра си а вие после сте въртели далаверата с другарето си руснаци които иначе много любите....за това винаги съм казвал,че тук никога не е имало комунисти с идеал а само безгръбначни нагаждачи и лизачи които за пари и власт продават и майка си.....това сте вие БГ комуноидите и за това май и руснаците изобщо не ви вярват

Спомни си на чия страна сме били през войната. Щом Русия не се е отнасяла по братски, как тогава са се отнасяли Щатите и Великобритания? Те ли са братски страни, дето ни смляха от бомбене? Като казвате "а", казвайте всичко до края, ама млъквате на най-интересното, щото не можете да очистите краварския обор, колкото и да се мъчите!

В рамките на СИВ действа спогодба за безплатна размяна на технологии и ноу-хау, производствени лицензи и патенти. как смятате, кой е имал изгода от това СССР с огромния си научен и технологичен потенциал или малка България, със своите скромни, на фона на съветските научни и технологични възможности и ресурси? В началото на 90-те, по чисто политически причини, стокообменът между България и страните от бившия СССР. В преобладаващата част от случаите, това е по вина на българската страна, действаща под натиска на западни съветници. Типичен е примерът за отказ на българския Булгартабак да сключи договор за огромни доставки от цигари за Русия, макар мощностите за производство на исканите от руснаците количества са налице и не са натоварени, а огромни количества тютюн не са изкупени от производителите. Като резултат на тези и други действия на "демократите" от типа на Филип Димитров и Ко в началото на 90-те, българското селско стопанство, било някога образец за модерно и високоефективно земеделие и животновъдство е съсипано, а селата - разорени, а мощната някога българска индустрия - заличена. Стотици хиляди работни места са закрити.

О, да, това е стара, но истинска информация! Само, че има и някои подробности, срещу които никой не роптае! Едната от тях е: защо и кой въвличаше България в две световни войни на страната на губещите? Кой всъщност докара две национални катастрофи на страната в резултат на участието на страната в ПСВ и ВСВ? И най-важното: защо обвиняваме тогавашните съветски войски, че са окупирали страната ни, а не обвиняваме Чърчил и Рузделт за това, че именно благодарение на ТЯХ и техните тайни договорки /известни като играта с листчетата/ със Сталин са истинската причина за близо 50 години България да бъде върната със столетия назад в развитието си? Аз лично, логично разсъждавайки намирам, че Чърчил и Рузвелт са най-големите виновници за влизането на войските на СССР у нас на 8-ми срещу 9-ти септември 44-та защото тогава те си ни предадоха направо в ръцете на Сталин. Но пък си струва да се направи паралел и със сегашната ситуация: Великобритания и САЩ си го имат и сега същото отношение към нас: да, демокрация има при вас, да вървите в правилната посока, ама пак сте си втора ръка хора! Горе-долу това е моето виждане, може и да е неправилно за някои!

Когато България е "въвлечена" на страната на Оста, то там освен Германия и Италия се НАМИРА и СССР! ДА, ТОЧНО ТАКА! СССР И ГЕРМАНИЯ СА СЪЮЗНИЦИ, КОГАТО БЪЛГАРИЯ СЪЩО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА! ТОВА Е БИЛ ЕДНИСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ХОД НАШ ХОД И ВСИЧКИ ИСТОРИЦИ ГО ПРИЗНАВАТ ТОВА! САМО ТЪПИТЕ МУРЗИЛКИ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ДОРИ И ПИШМАН МОСКОВСКИТЕ ИСТОРИЦИ ГО ПРИЕМАТ ТОЗИ ФАКТ! СМЕШНИ ИЛИ ЖАЛКИ СА МУРЗИЛКИТЕ - ТРУДНО Е ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ!ВЕРОЯТНО И ДВЕТЕ!

ето ви сега и обяснение защо наш плевнио, които е евроатлантик награждава посланика. итшаков е евреиска фамилия. руските евреи са малко по различни от руснаците - по практични, по разумни и по малко шовинисти и империалисти. може би именно тези качества на посланика са помогнали да се подобряват отношенията между двете страни.

Руските евреи направиха революцията 1917

На тия руски боклуци им дай на амбразури да застават. Тоя покръстен еврейн е само една пионка в ръцете на Путкин.

Цитат от ученимеска работа по литература:"Още малко остана и няма да си спомняме нито кой беше Мисирката,нито щоя беше Сивушка и как са се паявили от нищото."

1.Не можа да окраде 20 милиарда от България в полза на русия за аец Белене 2.Не можа да окраде парите от южен поток за Русия 3.Окраде 4 милиарда от България с помощта на Цветан Василев от корпоративна банка и сега го пазят в Белград

Баси и смешника, това му действие на наш чехльо е неадекватно! Явно разбира как може да се обърне палачинката и се снишава, да не си потърси и комсомолския билет!

Не мога да повярвам, Плевньо да награждава Русия, та той се готвеше да я напада май!

Руските боклуци всичко преувеличавате: 1. Президента не награждава Русия, 2. Никога не се е готвалда я напада, а обърна внимание за готовността ни да отвърнем на руска агресия, която е факт. В кои свят живеете, бе тъпаци?

сладка нощ

Нещо не ми се връзват нещата. Плюеш, сипеш какви ли не обвинения и накрая даваш орден. Поведението на президента е неадекватно.

този орден се дава само на говна, не знаете ли?

не е вярно,че орден се дава само на говна,ако беше така ти винаги все с ордени щеше да си ходиш

Напротив! Плевньо е много последователен - изпълнява всички задокеански заръки. Просто явно сега поръчението от чичо Сам е за смекчаване на тона с Баба Меца и дори за малко гъди-гъди по козината й. Плевньо е пич - слушка и папка, лошо няма. Такива са му задачите и той си ги следва с комсомолски плам.

сефте.....

един див руснак си отива, идва друг такъв.

НикиБ,само едно ще ти кажа,сериозна държава ,несериозен дипломат 8 години в една близка не по граници държава не държи.Така,че ако си слушал и знеш нашите политици,и прочел това което е казал руският дипломат,търси смисъла не нежду редовете ,а някъде под първия ред

Радвам се, че свърши мандата на Негово Превъзходителство пасланик Исаков. Въпреки че е почтен човек и искрен приятел на България, на него му липсваха инициативност, активност и творчески похвати в дипломацията. И България, и Русия имат нужда от един посланик, който много по-активно да общува с българския народ. Чрез медии, на специални форуми или просто на разговори с обикновени хора. Потенциалът на българо-руските отношения е огромен и Исаков не направи достатъчно, за да ги развие. Всеки български патриот и приятел на Русия би искал един по-актиивен, по-комуникативен и по-обаятелен посланик!

Исаков нищо не направи за българо руските отношения но за това синът му има маса фирми по внос на нефт и газ в България. Почтеният човек докрай отказваше да си цапа устата с български език. Губернатор на Задунайская губерния

:)))Това вярно ли е което ДИР цитира като думи на нашият президент?Аз както се казава в онзи тъп и стар виц-На кого да вярвам,на очите си ли,на ушите си ли ,или на тъпана???

Плевнелиеф е комониз и савецки агент на кгб и путин!

Кви отношения и ква амбразура бе, от сто години насам само един Костов малко ви ограничи инвазията, но и той не успя кой знае колко. Вече сте над 10% от населението в България, наближавате по численост турците, скоро ще ги задминете, а след 20-30 години в България ще има само руснаци, ега ти и отношенията!

И на теб какъв ти е проблема,ако сегашните българи сме като онези наши дядовци преди 60 години с по 7-8 дечина в къщите,какво те бърка ,че има и руснаци и турци в България.Между впрочем през 20те години на миналият век е имало много повече руснаци в България от сега и даже данъци не са плащали

1% са били тогава от населението, а сега сте повече от 10%, не фащаш ли разликата? Значи, да се притесняваме и да се страхуваме от няколкостотин араби, а за вашите 500 хиляди да си мълчим?

заспах на амбразурата казал посланника преди да го наградят като се събудих мандата ми беше изтекъл. малшанс, братушка

:)))Нещо не си разбрал посланика:)))С такива президенти и министъп председатели каквито имахме в Бъ6лгария ,няма как да е спал и да е бил 8 години в България,така ,че повярвай му наистина му се е налагало да е на амбразурата:)))

Е, гати лицемера. Той вчера само дето не обяви война на Русия, сега медали раздава. Този тип хора,като Роско са най опасните, най- отвратителните. Голям измекяр, лисича физиономия, въртележка. Пу да му се невиди, как можаха да ни натресът такъв президент!

гоце трипера си беше само за тъз рабута ,нал наш пенчо

Политиката винаги е била мръсна работа, но нашите я направиха и силно отвратителна.

И какво стана с ТПТ и К(О)Р-а а хаха. Медал

Онзи ти си миризлив тъпак и пинокио. Малоумно добиче ,което подобно на премиера е прочело вестник в кенефа. дори си по долно от добиче обикновен лъжец си .А за лаже мажество от 1 до 3

И Роската, дето го псувате толкова, ще си признае, че е руска подлога.

Тоз посланик трябваше отдавна да бъде изпъден от страната за антибългарска и антиевропейска дейност! Да видим новия какви го...на е приготвил?

Казват, че ако Господ бил изпълнявал волята на кучетата - помияри, от небето, вместо дъжд, щяло да валят наденици. Ако пък слушаше меките китки - простестърите - нещо с подобна форма. Слава Му, Всевишният не се вслушва в подобни гласове.

Със сигурност е заставал на амбразурата за да пази руските интереси и така и трябва нали затова са го пратили. Въпросът е кога нашите аморални мутро-политици ще бранят род и родина ще служат на на народа си? Ние няма да го доживеем децата ни може би но не е сигурно надявам се за техните деца поне те да доживеят...

Плевнелиев ни мисли за идиоти - като че ли до вчера не плюеше по Русия като ядосана камила или американски генерал...

Че вие стее си и г-н Плевнелиев и цяла България го знаем!