Уникална операция: Отстраниха 26-килограмов тумор от корема на мъж в Плевен

По думите на д-р Ивайло Пресолски, в своята 40-годишна практика не е виждал толкова голямо образувание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. На сайта www.bglekar.net има много мнения за лекари от България и чужбина. Оттам разбрах доста неща. Модераторите не трият мнения.

Имало и други болести освен ковид

" Всички коремни органи са били под диафрагмата в продължение на години.". Те са си там по рождение.... За здравната ни система тепърва се задава въпроса:" Защо болниците са търговски дружества?".

Обаче що не виждам троления от антиваксъри тука. Нали това са бялата мафия бе дебили? Като се разболеете да ви оправя фейсбука

Браво на докторите, поклон ! А тоя защо е чакал толкова, че да стане огромен тоя тумор ?!? Що за здравна култура има българинът като цяло ??

Иска се солидна доза наблюдателност за да видиш на рентгена 26 килограмов тумор и особено голяма компетентност за да направиш диагнозата, че този тумор със сигурност е притискал черен дроб, панкреас, черва, стомах и е подпирал белия дроб отдолу и му е пречил да диша - наистина само виртуозен професионалист може да се усъмни, че нещо не е наред. Да не говорим за това, което са напипали при коремна палпилация и особено за външния вид на пациента с огромното и най-вероятно несиметрично шкембе с очевидно не мастна тъкан. Поклон пред докторите, поставили диагнозата с такива лекари сме направо в бъдещето на медицината и локомотив в световното развитие на лечението и особено на диагностиката на гастроентерологичните болести