Унгария пусна Финландия в НАТО

С това беше сложен край на продължило с месеци бавене на въпроса от страна на управляващата партия "Фидес"

Обратно в новината

Коментари - Унгария пусна Финландия в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарищ Путин будет дърпает ушички на товарищ Орбан.

1300 километра граница с Русия. Честито на джобния Пинокио, спечели още дълги километри обща граница с НАТО! Когато една държава се управлява от самозабравили се комплексари, се получава обатен ефект.

Опааа натовски бази на 200 км от Санкт Петербург.. Ква я мисли Путьо, ква стана..

Путкин като загуби ще има или натовски или китайски бази в цяла Раша.

Скоро и Украйна и Молдова ще са в НАТО. Джуджето сигурно пълни фащите в момента.

Тия кандидатстват заедно за нато, но ги приемат поотделно. Макетата и албанците и те заедно за ес, а ся нас ни натискат да клекнем за макетата, че чак албанците са ехидни. Пак двоен стандарт.

Какво направи путлер...ужас. Спечели два пъти по-голяма граница с НАТО, отколкото се опитва да възпре с война. Ето, малкото камъче обръща колата. Войната му вече наистина е загубена и безсмислена.

Украйна.Путя го е бем в гз и си живеем добре

Това е щото не могат да ги траят....

А тебе кога?

Аре бе...верно ли!?

ше я пущи иначе де ше оди ..всичко е добре ..когато Zaвършва добре

овце

Най-доброто, което се е случвало на България е да бъде част от ЕС и НАТО!

Родата ти съм

не верно...това е положението.

Унгарците така си гарантират, че преди да дойде техния ред за пушечно месо ще има още едни идиоти. Разбирам финландия да беше голяма страна, със сериозна армкя, а те същите кат нас.

Верно ли? Колко взе да дращиш тия тъпизми?

Какво е положението бе трл?? Бе откъде ви копат бе?

явно не си чувал за войната между русия и финландия

Наистина имаме нещо общо с Финландия - и двете страни сме били ватниците като "шкембе у довар". Нито срещу нас, нито срещу Финландия ватниците имат военна победа, но същевременно са ощетили и нас и Финландците. От Финландия поне са взели нещо за себе си, докато от България са късали парчета просто за удоволствие, за отмъщение и да ни държат слаби. И пак никога не са ни били на бойното поле, точно както и не са били и финландците.

Аре кротко мухъли....от Козяк казаха, че вече не им трябвате щото Финландия е налапала мундщука....но понеже няма кинти и вие ще го лапате...от днес

Орките приключиха като държава. Закривай!

Финландия се качва на катстрофирал влак. Тръмп ЩЕ РАЗПУСНЕ НАТО.

Май сега ставаш а?

То всичко това беше една постановка. Комедия за балъци. Просто нещата са били предварително уговорени, НАТО да се разшири с тези две държави. Но да присъединиш просто ей така тези двете не върви! Нали уж бяха неутрални? И КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ? Ами изчаква се да стане някакъв международен конфликт и уж, че заради него приемат двете в НАТО. А то това решение е отдавна взето, години преди това. Коклкото до мен, никога не съм вярвал истиснки в техния неутралитет. Техният "неутралитет" беше също така една постановка. Комедия за балъците.

Кафявите дрехи на еленско жуже показват, че отдавна ги наакал.

Скоро демони и нацисти ще излизат от гардероба на Капутин

и двата народа са били поробени за векове наред, а сега се правят на големите "герои". Лъвове с миша опашка! Нещо като храбър Зайко!

Май ти не си чувал!? Поздрави от Виборг - втория по големина фински град... От Печенга и излаза на северния океан...от Ладожкото езеро и Балтииския залив... А искаха руснаците само 2 хил км да обезопасят Ленинград и даваха двоино 5 в замяна... Ония се направиха на интересни и сега границата минава точно между Хелзинки и Петербург сухоземната...а морската до Хелзинки

Не се наврещя еййй....щатен врякалник

Кого си бил бе палячо!? И кога - когато дедо ти ги посреща със питите ли!?

То всичко това беше една постановка. Комедия за балъци. Просто нещата са били предварително уговорени, НАТО да се разшири с тези две държави. Но да присъединиш просто ей така тези двете не върви! Нали уж бяха неутрални? И КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ? Ами изчаква се да стане някакъв международен конфликт и уж, че заради него приемат двете в НАТО. А то това решение е отдавна взето, години преди това. Коклкото до мен, никога не съм вярвал истиснки в техния неутралитет. Техният "неутралитет" беше също така една постановка. Комедия за балъците.

Брак с усро разпоретина уврежда мозъка. Спираш да мислиш, почваш да постиш квото ти наредят.

Всички българи подкрепяме справедливата кауза на украинския народ. И всички сме против Русия.

Това копейката ли ти го каза? или ванга

Никой друг не можа да накара Финландия да иска в Нато!

Унгарците правят лоша услуга на своите братовчеди Финландците.

Копейкаджиите посърнали ми се видят?

Най-голямото постижение на Путин! Сбъдна му се мечтата да остане в история ! хахахаха

Де ще ходи, че няма да я пуне.

Путя работи за НАТО, много е добър, разширението върви с пълна сила. Тръмп е гола вода, за един мандат нищо не направи. Путя успя и бюджета да увеличи.ХИХИХИ

Най-голямото постижение на Путин! Сбъдна му се мечтата да остане в историята ! хахахаха

Не, това АЗ ГО КАЗАХ на копейката и на ванга!

Костя ги е поканил на борж и водка.

Браво на Унгария. Орбан е велик. Сега трябва да се набива канчето на Путкин още повече. Само с НАТО напред

Ти не си чувал, почети и баучи нещо.

Докато ходиш напред затисни чертежите на таралясниците с един камък да не ги духне вятъра... че милиарди струват...и от Русия ще ни пазят...

Стратег е човека. Сред слепи и едноокият е Цар!

Тя Финландия отдавна си искаше в НАТО. Още от 1991, от разпадането на СССР. искала го е дори още от 60-те и 70-те години на 20 век. Но поради страх от Москва, на финландците хем им се иска, хем не им стиска тогава членството в НАТО.