Масови арести в Унгария на трафиканти на хора

Унгарската полиция е арестувала в Будапеща 21 души, заподозрени в трафик на хора, предаде Асошиейтед прес. Арестите са били извършени в сряда и четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести в Унгария на трафиканти на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде са снимките на загиналите? И защо австр полиция се оплита в лъжи на пресконференцията един път казаха, че са 20 друг път 71 и др. И как се събират 71 души в двуосен камион? Естествено, че службите няма да си оставят разработката с подпис за да я видят журналистите. При такива случаи си има предварително ВИНОВНИ и те биват нарочени или подтикнати да направят нещо което след това да бъде изопачено и насочено в правилната инф посока.От мен да знаеш, че Ам полиция също взема рушвети и подкупи на пътя, ама само от МЕКСИКАНЦИ,които нито говорят, ното пишат на америк, а и да кажат нещо никой не има вярва, защото са предварително нарочени за виновни. Дебела американка като не и се работи, изчака вен с мексиканци пред някой МОЛ на заден ход, хвърля се в него и веднага обвинява мексиканците, че са я ударили. И Бай Мексикан плаща издръжка.

Казаха, че понеже труповете се били разложили не могат да ги преброят! !!??!!Карла д. Понте "Броят се черепите" А? И как се разложиха за 1 ден? Или ако камионът стои повече време на пътя къде е полицията.Естествено, че ще бъдат нарочени най/удобните българи или свързани с тях, защото нямат реално дейсваща държава, която да вземе отношение за защита. Има само кимащи клоуни, предварително подбрани от ч.служби и монтирани в избори да бъдат 'ИЗБРАНИ'

план на Америка - слаба и нестабилна Европа.

Америка

прав си - не е на америка, а на онез, които дърпат конците задкулисно - онез "филантропите" с големите носове, защото въздухът е безплатен, а скоро за нас ще го направят с данък.

кви операции кви 5 лева.Типична цигания

Случаят със умрелите в камиона е много зле скалъпена набързо операция. Камионът не е от големите, както в БГ ги наричат ТИР /от простотия/ а обикновен и няма как да се съберат 71 човека без нито един документ. Няма как в Хладилен камион да се разложат за 1 ден хората така, че да не могат да бъдат преброени да ли са 20 или 70, както се оплетоха от полицията и др.. Провокацията е удар с/у Европа защото в Австрия някой каза кой финансира и събира с автобуси когото и където намери в Африка да ги инжектира в Европадават проблеми за да пречат и създават проблеми като начало, а по-нататък и да завземат Европа .

Ето - това е разликата между Унгария и България. Там арестуват, не си поплюват като у нас. Затова са и в Шенген!

Шенген, виж барем карта.

На времето германците са викали хитлер е велик,сега ще викат алах е велик.

Което е почти едно и също нали? Хитлер се е отнасял благосклонно към арабите мюсюлмани, главно защото са врагове на евреите. Ако се беше сетил и ако е имал време е щял да ги покани в Германия още тогава и да насели Третия Райх с араби.

Добре де от Сирия да има бежанциги разбирам,там, има война,но от Сомалия,от Египет.........??????????????? Това са нашественици ,това е по сценарий на запада с цел дестабилизиране на Европа,за да може после да дойдат войници на USA ,да се настанят трайно и да ни окупират тотално.Икономиката на САЩ се срива и ето как ,ще я оправят за сметка на нас европейците и съдбите на хиляди имигранти подкокурросвани платени от САЩ,за да тръгнат насам......... Апропо нищо ново не казвам,това всеки го разбра.Така,че Еврокомисията като се събере,знаейки всичко това,какво ще решат,като получават заповеди пак от тях,от Вашингтон???????!

всичкото брюкселско зеле на въжето.Незнам що папата нищо не казва като и на него ще му подпалат чергата ,да му издигнат джамия срещу прозорците

Кръв в Студентски град! Пиян арабин кла момче пред дискотека Беше страшно, нападателят бе абсолютно неконтролируем, разказва очевидец Публикувано: 29 авг. 2015, 06:29 Кървава драма потресе Студентски град. Видимо неадекватен мъж от арабски произход наръга случаен минувач на паркинга пред дискотека "Плаза". Действието се разиграло около 4:30ч тази сутрин,Очевидци твърдят, че мъжът е бил в нетрезво състояние и тъй като поведението му е било подозрително е изведен от заведението. В пристъп на лудост въпросният започва да буйства, вади скрит нож, размахва го и напада нищо неподозиращо, попаднало на неподходящото място момче. Няма информация двамата да са се познавали, или да са имали предшестваща нападението вражда. "Беше страшно! Арабинът се разкрещя като луд, стана абсолютно неконтролируем. Момичетата се уплашиха и разбягаха, охраната на дискотеката се хвърли да ги разтървава! За секунди настана паника!", разказват пред медията ни свидетели на ужасната случка. На мястото веднага пристигат служители на медицинска помощ. По първоначална информация раненият е без опасност за живота. Раната му е нанесена в прасеца.

Ами тази охрана защо е там. Директен разстрел. Той е циганин и си го знае че е 1000 години под нас

Проблема с бежанската вълна към Европа трябва да поставим в центъра на вниманието на целия съюз, защото той засяга всеки европеец, влиза във всеки дом. Трябва да има допълнителна финансова помощ за страните, които са изложени най-много на този натиск, включително и за България, каза Кристалина Георгиева в предаването "Под лупа" на ТВ "Европа".

Забелязали ли сте как в повечето страни се отнасят към бежанците? - Не виждам да са особено толерантни. А у нас такива като Плевнелиев и Кристалина Георгиева се застъпваха за тях. По телевизията вървят филмчета в тяхна подкрепа. Даже Патриотичния фронт си мълчи по въпроса, само АТАКА са се изказвали остро срещу бежанците. А в другите страни се проявява здрава ръка. В Англия и в Щатите полицаите като видят съмнителен мургав елемент, първо стрелят, а после питат /те там бежанци от Сирия нямат по понятни географске причини, но си имат негри/. И накрая казват "Сбъркахме, но поне се извиняваме. Вие и това не правите/. И това са великите западни демокрации, пред които нашите десни политици благоговеят.

Никой не иска да спира бежанския поток.Не виждате ли че е организирано.До сега само 2-3 "трафиканти" са хванали .Този превоз на хора с логистика не може лаик да го направи!

Това е края на европата ,15 милиона от сирия са си стегнали куферите за германия.Вече никой не се съобразява с меркел нито франция тя се готви за евразия нито англия унгария и др.Американските бази са готви за удар по малките страни за които плацдарм за излитащи самолети по тях тия дни Росица даде съгласието си.В Германия назряват бунтове против бежанците и верятно баба ви ще увисне на бранденбурската врата дето даде съгласието си да ги приема.Изобщо края на европа идва .Не може хора с различни езици вярвания история предпочитания да са в една общност.Виж македонци,българи сърби корените са ни еднакви но какво общо имаме с Кончитите незнам.

Подпалвачите на Европа са от Австрия: -------------------------------------- Франц Фердинанд подпалва ПСВ. Хитлер подпалва ВСВ. Сега австрийски агенти подпалват новата евро-война... ............ Франц Фердинанд е привърженик на триализма течение сред австрийските политически кръгове, стремящо се да превърне двукомпонентната Австро-Унгарска империя в трикомпонентна Австро-Унгаро-Славянска, което обаче срещало яростен отпор както от страна на унгарските елити, така и от страна на южнославянските патриоти.........

луд живеещ един век назад!

Миналото определя бъдещето. Историята се повтаря.

Тея са качени вече трупове. В напреднал стадий. 71 на 15 тина квадрата един върху друг. Хладилен но за пестене не работещ агрегат. Не издържа лансираната теза.

та така. в унгария, трафикантите биват арестувани, а в останалите съседни държави - те биват подкрепяни от червените, зелените и платените с мръсни за това дело. за увеличение на заплатите на учителите - няма пари, за детските градини - още по-малко. няма пари за пенсии, училища и etc. но за това пък има дългове, които робите на "бежанците" ще трябва да изплащат безропотно. искам да се поправя за гестапо. гестапо е имало едно време. днес има само гейстапо и резултатите от това управление са повече от очевадни..

В австрийския Инфо-директ от 5-ти август е публикувана статия със заглавие: "САЩ плащат на трафикантите към Европа"

Аз четох статия за точно обратното . Русия дава на ИД оръжие ... жалко нямам в момента линк----

Хората участвали в схемата са престъпници с висока обществена опасност без никакъв морал и чувства. Такива хора бродят из България. Кога МВР ще си свърши работата?

Гръцкият дълг и заеми обвързани с контрола на бежанците. Всички бежанци на шлепове и обратно към родните им места - по-евтино ще е, отколкото да ги хранят в лагери. Човещината прикличва тогава, когато на оня, който помагаш започне да те застрашава теб самия.

Kakва е идеята камионите да не могат да се отварят и от вътре. За големите врати явно е трудно обаче що нямат аварийни люкове на две три места.

Камионите не се правят, за да превозват бежанци в тях. Ти да предложиш печките да не парят, щото някой може да се опари? Или да спрат да правят ножовете остри, защото някой може да се наръга?

Ами нали затова питам? Понеже не се правят да превозват хора. Трябва да има аварийни изходи. Ако някой те затвори умишлено или по нелеп начин в каросерията да може да излезеш. Какъв е проблема каросерията да има слабо място означено от вътрешната страна от производителя или в каросерията да има брадва или по голям чук. Фабрично поставен. Както са чукчетата в автобусите.

отиде им на хората бизнеса..... е нищо, просто ще поскъпнат трафикантските услуги и край.

Борисов на обучение при Орбан!

един писа: В третия свят ни смятат за четвърти свят.

немам нет до 4 дни..а платен е. ни звинение ни бонбон.. немам улици, прахоляк кой носи и лепи бълхи.. немам въздух..нкви ръсят тор от свине по земите около града. немам храна - храната е със скрита годност на дата за употреба. странно, ко имам, да ми завиждат. дискова, кръвно, слепота ..тя бъдеща с надежда горката, язва, зъб..един е. ша са оправи. ако не болен ще си отиде. дърт съм. кажете. как се прави нова папка на андроид. можи ли такав шибан линукс. нкой ни са интерасува от плячката, де и да е у света. оти таз низаинтеросованост за ос дори. можи би има я. нова. дори дваждьи поне. прозорците и убийството на процеси..стари са. що ли е новото, на нови технологии. дано не ми святка кат коледна елха. пускам му 220 и толкоз.

Все имате Барем-една Чиста машинка. ... Турнете десятката. ... И ! - навържете Облака. - с риск да титулясате мен-сиромаха за продавачник на Ябълки - просто карайте Кадилак (а не Киа ;-)

какви са тези визи-мизи, шенгени-менгени? Видяхте ли, че може и друго яче. Организираш група, раниците и беж. Тези да не би да са чували за визи и шенгени разни?

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите.

ОРБАН -ПРЕЗИДЕНТ НА ЕС! МЕРКЕЛ И ЮНКЕР В ЗАТВОРА.

за трафикантите, но такситата в Македония и Сърбия "дръпнаха" за години напред :)

те не са трафиканти, нали? Просто си вършат работата и помагат на властите в организацията.:)

не ви ли омръзна, а, и не е ли вече твърде късно да се коментират факти? Бента на ЕС е скъсан, Европа е залята, какво тук значат няколко трафиканта на фона на хилядите свободно преминаващи? Това, като какво да го приемаме вече? Като помощници за логистиката, която така или иначе е налице и на държавни нива? Дали ще ги извозваш с държавни автобуси или частен транспорт, каква е разликата? При все, че си плащат транспорта. Който подАде прЪста, сега да се разделя с цялата ръка. Нямате ли едно такова чувство, че госпожата от Германия има някакъв комплекс за избиване и реабилитация на държавата си? И вместо да изпише вежди, вади очи? Иначе, за какво са тези мантри за хуманност и ценности. Ами не, приемайки тези хора, няма да заметеш под чергата другите жертви. Греха не се изкупва с розови очила и словесни тинтири-минтири.

Забрявяте, Бог да я прости леля Ванга. Тя каза / има го и в книгата/ -"Ще има война заради един и същ бог. От там ще има пожари и много затинали хора. Но България ще оживее." Край на цитата това е от книгата за порочицата Ванга и всеки може да я прочете в нета. лично аз съм я чел като книга много отдавна. Нямаше тогава войни в близкия изток и ми се стори страно. Но ето, че леля Ванга позна и от отвъдното нещата се случват. Аз съм бивш военнен от сухопътни войски с 13 г. стаж като танкист и съм видял много през мисите си. Лично мен ме е страх, че нещата ще тръгнат с такава лавино скорост като кв. "Аспарухово", че ще се наложи да се пазим от беженците в собствената си държава.

човек винаги оцелява на собствена си пръст. на слънцето , луната и звезди, кои се свалят. другаде..друг е. време се подразбира безкрайно.?! и вирус да е..некои се имунизират. вервам на Ванга по много причини. и вие вервайте, че имате силата. пробата е лесна...

С тая раждаемост как ще оживее, Бабо Ванге? Или викаш ще оживее, ама не с етническите българи?

Горките хора! Накъде се е запътил този свят! Много съжалявам!

реално бизнеса ина нужда от нови клиенти на цигари,храни,наеми, гласоподатели и евтина работна ръка... след 30г Европа ще има огромни проблеми с 2-3 поколение араби-ислямисти, бедни, необразовани, но с по 5 чавета т.е.деца издържани от нас-европейците...

Абе тази работа с камиона - малко съмнителна - 5 човека на квадратен метър? Пък и заподозрените - така ли лесно ще се издънят? Ако аз съм трафикант - не бих допуснал следите да доведат толкова директно до мен - може да възникне пожар и камиона да изгори до неузнаваемост, може да разтоваря сред някоя гъста гора, мостове и реки също има...Въобще начини да се оттъвеш от такъв товар има - особено ако ти пари в гащите. Та се чудя нама ли и друго обяснение? Тези дни полицаите се бяха разгорещили. Може да са "положили" бежанците малко по-настоятелно , а след това като са се изненадали от резултата - айде да овесим случая на онези българи дето отдавна дъжим на мерник. Нахвърля ли са труповете в камиона без много сметки за достоверност (5 дущи на кв. метър?) и удибно са го изоставили на магистралата. И следите толкова удобно и директно водят където трябва... Аз не казвам че е било така. Само се чудя как така един обигран бандит/и ще се самообезглави? Пък и за бизнеса край. А може би нещата не са както изглеждат на пръв поглед?

цялата тази работа мирише така, както е миришел камиона в момента на отварянето му. от който затворен "херметически" камион се е стичала телесната течност от труповете. "трафиканти" изоставят "!бежанците" на магистралите, където вече са поставени знаци, които предупреждават за хора на пътя. да не бъдат щото не дай си Боже и някой ошашавен шофьор да блъсне някой "бежанец" и ще го обявят по медиите за фашист, пък ако ще и негър да е. дивотията и безумието на социалистите и зелените в момента може да се сравни само с диктатура! и с нищо друго!

Наистина, съмнителна! Доколкото си спомням, най-дългите хладилни камиони бяха 13м., а широчината 2.50м., или при 71 души на човек са се падали по 0.45 кв.м., т.е. всички са били прави, а шофьорите не може да не са знаели, че хладилният камион е херметичен и че въздухът няма да им стигне дори за час, тъй като средно на човек се пада само 1.14 куб.м., или ако извадим и обема, който заемат самите хора, не повече от 1куб.м. въздух.

да де, все академици уж, според еврейските медии, пък виж ти какъв сакатлък станал. та да видим сега до къде я докараха "демократите" на диктатурата на "филантропите" -либерасти. ще имаме ли пак граници в ес? или ще слагаме пак "голите скенери" само за данъкоплатците - "пияниците лумпени"... хахахааа

По времето на Тито нямаше да е възможно за гръцките власти да набутват мигрантите през македонската граница, че през Сърбия, Унгария и т.н. до Германия. По байтошово време-също. Излиза, че през ония времена Балканите са охранявали най-добре европейските граници.

А у бас трафикантите са си агенти на граничната полиция... Снасят лепта за меверейците...

трафик на хора, негласна подкрепа за терористи, финансови кризи, безработица... до това жалко състояние бе докарано "fuck the eu"-то от марионетките на американските щази. с огромна погнуса, но интересно е да се гледат напъните на "германските" политици как работят в у-слуга (като слуги) на онез "работодатели", които по ония години на масови гонения на свободното слово - не само подкрепяха финансово хитлер, но отриха и "благородната" "цвангсарбайт" (принудителната работа), която те "прави свободен". наблюдаваме, как един народ бива заменен от друг народ, само и само да се решал бил някакъв си "демографски "проблем", който не е от вчера, или дори от 10г. Откривателите на "цвангсарбайт" и подкрепителите на хитлер, днес се нуждаят от евтина работна ръка. по-евтина и от китайските "роботи" за да бъдат "конкурентноспособни" в хищническото си поведение към света. най-пошлото от цялата тази гнусна игра, в която европа затъва е, че "социалистите", "комунистите" и "зелените" са най-дейните сили на злото. то не бе гестаповска цензура по медиите, то не бяха пропагандни циркове, то не бяха заплахи, закани, подли интриги, изказвания с "намерени" "ясни думи", зад които ясно се киска сатаната. такова падение и такъв позор, че просто нямам думи. инак шоото продължава с бясна сила.

това, че гестаповските, цензурирани от разни "хелзингски" комитети -финансирани с еврейски пари медии ни представят "бежанците", като "мирни жители", "дошли само да работят" е една колкото огромна, толкова и страшна заблуда! няма мирни спящи, терористични клетки. просто няма няма! все пак онез, които бутнаха кулите на щазите дойдоха именно от европа. та, правете си вие сметките. да не излязат пак криви.

jingiby

Българското министерство на външните работи потвърждава информацията за трима задържани български граждани на територията на Унгария във връзка с открития камион на австрийска магистрала, в който бяха намерени телата на имигранти... Нащрая всички изроди ще излязат българи...

по същите определения много "германци" се бият на страната на идил и обезглавяват хора, изнасилват жени и деца за огромна, перверзна радост на червени и зелени.

остави ги германците сега, темата е българи трафиканти. или отричаш че такива има?

Пускате по всички медии инфото: "Помощи за лица , които не са родени в ЕС - ЙОК. Който иска да ни посети - добре е дошъл в съответните хотели, за съответното време, за което му стигат парите и много молим да спазва закона и добрите нрави".

Меркел стана герой за сирийските бежанци Тази седмица Германия взе малко, но важно решение по въпроса за сирийските бежанци. Вместо да депортира сирийските имигранти в първата страна в ЕС, в която те са пристигнали, както е посочено в датиращата от преди десетилетия Дъблинска процедура, Германия позволи на сирийците да остават на нейна територия и да подават молби за убежище на територията на страната, пише Washington Post. Тази седмица Германия взе малко, но важно решение по въпроса за сирийските бежанци. Вместо да депортира сирийските имигранти в първата страна в ЕС, в която те са пристигнали, както е посочено в датиращата от преди десетилетия Дъблинска процедура, Германия позволи на сирийците да остават на нейна територия и да подават молби за убежище на територията на страната, пише Washington Post. Това решение предизвика широк отклик сред десетките хиляди сирийци, пристигнали в Германия тази година. Голяма част от тях желаят да получат убежище именно в тази страна. В интернет част от сирийците решиха да изразят своята благодарност на Ангела Меркел лично. През последните няколко дни възхваляващи Меркел публикации се разпространяват сред сирийските общности в мрежата. Сирийският поет Лукман Дерби разпространи множество изображения, възхваляващи германския канцлер, включително и едно, придружено с романтична поема. Други сирийци изпращат съобщения, в които благодарят на германската федерална Агенция по имиграцията и бежанците.

Ами това е предвидливост! След като се установят трайно в Германия, имигрантите със сигурност ще гласуват за баба Меркел.

arestuvaite ia nai posle taia merkel i tezi tam vsichkite v bruksel i na voenen tribunal !!

Австрийски медии: САЩ финансират бежанските кораби към Европа От полицейски източници, които ежедневно имат взаимодействие с лицата, търсещи убежище (в един от центровете за временно настаняване в Австрия са мобилизирани над 100 служители на ден), става ясно, че условията и цените са абсолютно известни. Подозрението, че САЩ имат пръст в тази игра заради собствените си геостратегически тактики и планове, добива все повече гласност. Малко експерти са готови да излязат с надеждна информация по темата, никой от тях не иска да се появи с името си в публичното пространство. Знае се, че организации от САЩ са създали модел на съфинансиране и допринасят със значителни суми за разходите около превоза с кораби. Не всеки бежанец от Северна Африка притежава 11 000 евро в брой. Никой ли не се пита откъде идват парите? Преобладава строго информационно затъмнение относно определени взаимовръзки.

Това от някой руски сайт ли го изнесе, руски троле? Много ги разбирате вие работите. Такива като вас са натъпкали хората в хладилния камион и са ги задушили. За комунистите човешкия живот е без значение - факт.

Последни (засега !) Данни : - камионът - е хладилен и е Бил на Словашка фирма (т.е. Нарочно са запазени Маркировките) - наистина СА Трима Арестувани Българи ! -> един - Е Собственикът на возилото -> другите двама - шофьорите, които СА карали на Смени. ДобреДошли на Поредния СКАНДАЛ Заради Ингилъците на 'наште' !

Имената на тримата "българи" може ли да цитираш, щом си толкова информиран?

да не започваме, че брат ти е един от тях

Никой Никъде Не намирам да ги е изказал. (Извинения !) Оп ! - да Не вземе се Окаже че Вече Е доказано че Са ВисокоСвързани ...

В тоя случай поговорката "Бай Ганя пак изтрепа рибата" май не върви. Но определелно заради такива ганьовци, сме петното на Европа.

Интересни защо правят тези аресги след като загинаха 71 имигранти? Ясно е че са ги знаели кои са трафикантите. "Българска" му работа!

Обобщение на предсказанията на Ванга 2018 нова световна сила става Китай. Развиващите се страни се превръщат от експлоатирани в експлоататори. 2023 променя се орбитата на Земята. 2028 създава се нов източник на енергия (вероятно става дума за контролируема термоядрена реакция). Гладът постепенно се преодолява. Стартира пилотиран космически кораб към Венера. 2033 полярните ледове се топят, повишава се нивото на Световния океан. 2043 световната икономика процъфтява, в Европа управляват мюсюлманите.СЪДЕТЕ САМИ

Това някой футуролог ли го е предвидил, или неграмотна женица от село? Айде малко по-сериозно.

"в Европа управляват мюсюлманите...", и КОГО упрявляват мюсюлманите? Себе си или европейците? Защото досега са доказали, че освен да паразитират и да вършат простотии - за нищо друго не ги бива... "2043 световната икономика процъфтява" - процъфтява под управлението на мюсюлмани? Ти шегуваш ли се? Я ни покажи едно единствено място на света, където да процъфтява каквото и да било под управлението на мюсюлмани?! Тъпо, та дрънка!

И като ги извозват така поетапно тези бежанци все по на север, до къде ще стигнат последно.Тези, които сега не вземат никакви мерки да се спре тази гавра с отчаяни хора, много скоро сами ще се чудят как да се справят. Мисля, че трябва да се работи върху причината за тази ситуация, а следствието в последствие ще дойде.

Да не забравяме,че и ние българите също имахме визови препятствия за посещение и работа в Западна Европа!Тоест ние българите просто имаме късмет че сме на територията на континента Европа и цивилизованите и икономически напредничави и международно конкурентни държави като Германия и Великобритания направиха добронамерен компромис за свободно пътуване и работа в по богатите и демократични народи ,без да сме се справили със влиянието на хората на политикоикономическата организирана престъпност зад която стоят кадрите на БКП и ДС ръководени,зависими и верни на братската на тях -Москва!Така че ние също можехме да бъдем като тези хора които търсят по добър начин на живот!

отдавна я предадоха,сега въртят опашките на Вашингтон

Те,дори и да въртят сега опашките си пред Вашингтон,то американците не са глупави и не им вярват и питат-защо няма осъдени комунистически партийни лидери от прехода за престъпления измами и незаконно забогатяване?

Че какви са американците пък че те да питат.

бондо, защо нема сега работа у България. Защо да одиме у Дойчо. Заради глупаци като теб сме бедни и духом.

Причината в Блгария да няма работа и одиме у Дойчо е че нашенското българско население не може и няма потенциал да произвежда продаваеми конкурентни и постоянно развиващи се технологични стоки,докато у Дойчо(Германия)дори само автомобилният сектор не е достатъчен за тяхната икономика,а какво продаваемо нещо произвеждаме ние?

Защо никой от учените европейски управници не държи сметка защо тези хора не отиват в богатата Саудитска Арабия или Дубай, или ОАЕ?! Нямат разлика във вярата, а и са по-близко като разстояние. Защо напират към Европа?!?!! Нищо не работят и само претенции за джамии.. И като е война и всичко е много страшно, как половината им жени са бременни?!?! Или, отдушника на проблемите, гоненията и терора, както казват всички, е секс?!!!!???

защото това е мусулманският поход на полумесеца ,обратното на християнският кръстоносен поход

Джек Лондон е написал "Неизбежния бял" и е обяснил мисията му на този свят.През Втората световна война двама мустакати разказаха играта на доста народ.Надявам се отново белия човек да вземе нещата в свои ръце -дали ще е мустакат или не, но ще намери начин да покаже мястото на мюслитата.Тези ограничени и странни хора показват завидна ориентация в ситуацията"по-богатите западноевропейски страни:.Прости а.Що не бягат в Русия, а?

бягат в Русия,защото там няма кой да ги пусне

Историята се повтаря. Преди няколко века фанатизирани араби мюсулмани през Испания са стигнали до Франция. Тогава са били избутани обратно в северна Африка. Как ще реагират сега християните в Европа? Дали сегашния опит няма да успее? Трябва да се учим от историята. Решението на проблема е ....??

То е ясно - ctrl+alt+del