Одре Азуле e новият генерален директор на ЮНЕСКО

Бившата министърка на културата на Франция Одре Азуле беше утвърдена за генерален директор на ЮНЕСКО.

Обратно в новината

Коментари - Одре Азуле e новият генерален директор на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честити араби - мароканци начело на Юнеско.

Както каза вече проф. Божо тая Одре няма сиси, аман от плоски французойки. Защо ги избирате без по-пищни форми. Аман.

Гушата и е,като на пеликан

Най после отнеха метлата на нашенската баба Яга, комунистическата русофилистичка, дъщерята на червен главорез и лелята на разбойник, далавераджийката Бърбокова

Да,но Бокова запитана от Светослав Иванов дали ще й липсва изгледа към Айфеловата кула,отговори, че навярно няма да й липсва, защото работата й пак ще е свързана с организацията и с Париж.Е,не иска да се върне тук.Жалко

"Тя поема ръководството на организация, дестабилизирана от разногласия и финансови затруднения, отбелязва Франс прес." Където е минал комуняга, това е резултата - финансова разруха и хаос!

По корумпирани от българските евреи могат да бъдат само френските.корупцията и лицемерието са висш идеал на всички французи

Те и араби ще станат..по пътя към парите

NA VNIMANIETO NA link - IMETO NA NOWIQT GENERALEN DIREKTOR NA UNESKO E: - AUDREY AZOULAY - ИЛИ - ОДРИ АЗУЛАЙ ! - НАУЧЕТЕ ФРЕНСКИ, АНГЛИЙСКИ КАКТО ТРЯБВА И КАК СЕ ПРОИЗНАСЯТ ИМЕНАТА !

азо/ули!!! между о и у

НЕ МЕ УЧЕТЕ НА ФРЕНСКИ !ПРОИЗНАСЯ СЕ - ОДРИ АЗУЛАЙ ! БАЩА 8И - АНДРЕ ЗАУЛАЙ Е СЪВЕТНИК НА КРАЛЯ НА МАРОКО ! ``БА СИ ТЪПАНАРИТЕ

Чиста случайност е,че е чифутка.

ti po dobre celuvaj nasranijat Guz na tupaka borisOff da vi ebem pichkata majchina i na dvamata!

АЛООО , ГОШО ГАЛОШО , КАКВО ЧЕ Е ЕВРЕЙКА ? МАЙ МИРИШЕ МНОГО НА АНТИСЕМЕТИЗЪМ ????? СКАПАН БЪЛГАРИН - СМРЪДЛЯК !

Най-накрая животът изхвърли тая Бокава. Толкова некадърна, че посрами и България, и Пусин.

изхвърли я, ама сега ако може да обясни как с изкарани 2 милиона официално от нея и мъжа й, си е купила апартаменти в Ню Йорк и Париж за 4 милиона!

Тя трябваше да даде тези обяснения още преди да я изхвърли животът, ама не ги даде. Сега още по-малка е вероятността да го направи. Мутрев нали консултираше неработещи Азербейджански фирми? Борисов що не го изгони от ЕБВР?

Иринчето?Остава безработна.Ще се регистрира ли в Бюрото по труда в София?Пък може и Курни да я прибере на "Посерано" 20 да отговаря за международните отношения и... далавери като пране на пари и ошфорки,естественно с мъжа си.

Одре Азуле с баба си.

да предаде щафетата на следващата еврейка ...то не бяха апартаменти не бяха милиони рушвети за фалшиви консултации на мъжа и та племенника и чак опря стари коли да краде по улиците ...тия червените евреи са като бодлива тел крадат и със задниците .Тръмп за какво им спря парите

Пуснаха нови кремчета на фрийшопа на летището.

са по прането на пари,дрога и кражба на коли оная с кремчетата беше една друга червена еврейка

найсе куция кон Беки го натириха

Сталинка ООнето де се скри!!

Аз

... хубавка... Ама малко състарена за възрастта си...

ХАЙДЕ БЕ СОРОПИТЕЦИТЕ АТАКА И ТАЯ Е ЕВРЕЙКА КАТО ЛЕНИН ... ИЛИ ТЯ Е ОТ ПРАВИЛНИТЕ ЕВРЕЙКИ ??

гАзуле сега как ще иде в божата си родина на юг от Ливан, като там не пплюят по Юнеско. Едни мошета се дърлят с други. Едните червени другите сини. Но на практика всичките са хамелеони.

След като комунистката Бокова срина до основи ЮНЕСКО, няма да й гледаме мръснишката физиомутра.

Аз съм за чиста раса. Такива Хюсеини трябва да се премахнат от планетата.

Само излагаше и посрамваше България, с неистовите си опити да угажда на руските си господари. ФРАНЦУЗОЙКАТА Е НАИСТИНА КРАСИВА ЖЕНА. БРАВО.

ЕВРЕЙСКО -МАРОКАНСКО СМЕШЕНИЕ ?

от испания са избягали в мароко,алжир и тунис .тази е еврейка от мароко ,където са живяли родителите ѝ.

КАК ЛИ СЕ ДОПУСНАЛО СМЪРДЛЯК БЪЛГАРИН ТИ ДА КОМЕНТИРАШ И ДА ОБИЖДАШ/?

Красавицата и ...

Скоро българската дипломация няма да види отговорен пост в никоя международна организация. Долнопробната излагация на Иринка и Сталинка показа, че комунистите не могат да представят свестен кандидат. Скандалът със съпруга на Иринка е значим от гледна точка на поощряването на един тоталитарен режим въпреки политиката на международна изолация на такива режими. Това е саботаж на демократичната политика на международните организации и никак не се харесва. Така или иначе Западът спаси Юнеско от девалвация, но едва ли скоро организацията ще придобие същото значение, каквото имаше преди години.

Типично български коментар. Ти щото много разбираш от работата на Ирина Бокова, направо си роден за шефче на ЮНЕСКО. Циркът със Сталинка го направиха някакви наши малоумници. Цялата история е илюстрация на приказката за българите и казана. Ти вероятно си някой от дяволите, който стои до него.

ЕВРЕИТЕ ЖИВНАХА. Сега ще нахлуват в ГАза редовно

И таз, внучката на евреин и арабин, е французойка?

КРЕТЕН ! ТЯ Е ИСТИНСКА ЕВРЕЙКА ! В МАРОКО ЖИВЕЯТ НАД 4 МИЛИОНА ЕВРЕИ!

Брех мааму стара, отдъхнах си ми така де вече се притеснявах че може да стане грешка и няма да е от племето на Мария...но вече всичко е наред!!!

А знаеш ли кое е племето на М Ар иЯ ?

Едно недоразумение по-малко.

АМА ТЯ БИЛА БЯЛА ???!! ЩО ЗА НЕТОЛЕРАНТНОСТ?

Е, тя е там не защото е бяла, а защото е от специялния божи народ. Не се сещаш кои са ли? Аааа, ама как така, ако си христенче или мюсли не знаеш ли кой е аврам? Аааа, значи и вероучение ще трябва . Аааа!