Спецсъдът даде ход на делото срещу Ценко Чоков

Специализираният наказателен съд даде ход на делото срещу кмета на Галиче Ценко Чоков, като отхвърли искането на защитата то да бъде върнато на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът даде ход на делото срещу Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Адвокатите изтъкнаха, че заради пропуските при събирането на доказателствата, не е било възможно кметът на Галиче да се възползва от правото на обяснения." Какво по дяволите означава "да се възползва от правото на обяснения"???И как това ще е толкова съществено към защитата? "Освен това Чоков нямал възможност да се запознае с материалите, тъй като нямал очила" Ако бях на мястото на съдията щях да пратя тези умници в килия за седмица заради неуважение към съдът. Когато слепеца не може да чете нека двамата(или там колкото са) адвокати да му прочетат материалите или са там за украса(тъй като се вижда че нямат блестящ ум).Също така запознаването с материалите не е ли работа на адвоката,а не на клиента?

Пуснаха го Чоков преди изборите срещу 10 000лв, за да "организира" изборите, но то пък се разчу, стана скандал, получи се неудобно и пак го прибраха. А като говорим за очила, мисля, че след като има нужда от очила, за да си прочете обвинението, сигурно и тези, които е бил, ги е бил, защото не ги е видял, без очила, и си е мислел, че е в боксовата зала. Ето една теза, която спокойно ще мине пред съда. Разбира се, "подпомогната" от няколко хиляди, в доказателства.

ВИДЯХ разказите на потърпевши от действията на този мутрак, показани по телевизията, СЕ УЧУДВАМ , че МОЖЕ ДА СЕ "ПРОДАДАТ ЗА ПАРИ" НЯКАКВИ ЮРИСТИ-ЗАЩИТНИЦИ, които НЯМАТ МОРАЛ И ПРИНЦИПИ,а са се "сдобили" с дипломи по право "под масата" и са"ръка за ръка" с престъпници!!!? Докога ще ги има???

колкото осъдиха авера му Главестия! Уж комисия за конфискация на имоти,уж спец съд ,а той си е вкъщи.

Тоз дебил още ли мърда? Значи ви трябва за новите ви пъклени дела!

Кво ще праим с договорите за газа???? Седемседмичния срок изтича!!!!! "Политиците" мълчат?!

Стига с тая газ бе трол долен ...писна ни ...Навсякъде едно и също пишеш ... Ходи питай там от който зависи това което те вълнува толкова много ... ДЕВГаза

Призив: да му купим очила и да Му ги подарим за Великден