Янукович е обвинен в държавна измяна

Виктор Янукович е обвинен в държавна измяна за това, че се е обърнал към президента на Русия Владимир Путин с писмена молба да разположи руски войници в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Янукович е обвинен в държавна измяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрайнските циганя, колкото и въртът гъза, ша требе да се парчедисат от околните държави ! Не само ръшите искак да съ отцепат! А полските циганя, унгарците , словаците , мамалигарските циганя и молдавците ..??! И то затва праат тее циркаджилъци!

След като служителите на ЦРУ и Пентагона напуснаха Украйна нещата в тази държава ще си дойдат на мястото. Неонацистите и фашистите ще се озоват в затвора или ще поемат народната любов във вид на камъни. Търпение братя. Истината ще възтържествува.

смях и цирк в алазападен натовски трилър в безизходица.Олигархичната мафиотска хунта дошла с кървав преврат иска да съди законното правителство и президент.После питат що Крим се присеъдени кър Русия.Ами да питат.

Сега чакам унгарците, първи след ръшите да се отцепят!?!

Всъщност Янук е разпитван, а прокуррорът уркаински официално не е допуснат. Когато Го видели на екрана, от Рус попитали какво дири Той там. Тогава "разговорът" бил прекъснат, докато Прокуррорът напусне залата. Преди това той обвинил Янукович, което чули по уркаинската и НАТО ТВ, но не и по другите.

..че се е обърнал към президента на Русия Владимир Путин с писмена молба да разположи руски войници в Украйна... --- а аз затова не ги каня ами им обявям война.....

Превратаджията Луценко съди президента в държавна измяна. Соросоидта получила 5млрд. долара за подготовка на преврат съди президента, че е поискал помощ да защити държавността. Еми, щом има евродебили да им връзват.

Естествено! % милиарда, 15 милиарда...няма значение! Щом каузата е да се изрине руската гнъст от една суверенна държава - всичко е позволено! Пикайте сега газ, руски подлоги!:))) Газ нали си имате поне достатъчно:))) Яжте я, пийте я, обличайте я:)))

По пяната се познава, че си баш "демократ". Като украинските садисти.

Държавността не се защитава с чужди войски! Всяка покана към чужда армия да нахлуе в държавата, особено отправена от държавния глава е държавна измяна!

Да оставим кой крив кой прав.Питам само Как така след като не можеш да подредиш собствения дом си тръгнал да редиш дома на съседа.Снайперистите от БЕРКУТ не можеш да ги разпитваш щото фашагите не дават да ги изкараш от Украински затвор.Тръгнал да съди човек който е зад граница.Ало,Главен прокурор на държава да не е в състояние да докара в зала 5 затворника,това звучи смешно.Грозна работа,украинците са по зле и от нас.

Руско мекере...а в you tube има цяла серия на тема "Гниющая Америка"

Потърсете и "Процветающая Курская Область"

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

"въоръжен метеж", "хунта", "нацита"... откъде се зареждате с такива лафове в стил 50-те години на миналия век? Калцираните ви комунистически мозъци са преустановили всякакво развитие още от средата на миналия век? Искате да приличате на Мумията ли, дето вместо мозък има топче за пинг-понг?

Абстиненция алкохолна или метаамфитанолната те гони бе шамфъстък и боза.Както гъза си е гъз, така и хунтата си е хунта.Аре стига с тези лафове-за мозъци и комунисти.Тези които сега са на власт в Украйна са си пълни мазгочи като теб-келеш.

Какво те изненадва? Те си боравят с един речник от 50 думи и с него са готови да обяснят всяко явление или събитие на света:) "укрите са фашисти", американците са "кравари", европейците са 'еврогейове":))) Замисли се дали си струва да влизаш в диалог с такива титани на мисълта:)

Легенди. Казваш болшевиките в Кремъл не са имали друг вариант освен да си присвоят Донбас, Крим, Абхазия, Приднестровието, Осетия ...разбира се за Ингушетия и Чечня и дума не може да се отвори. Изобщо в последните няколко десетилетия, горката Русия се чуди какво да се опази от агресори и затова територията и расте. Обратно пропорционално на любовта на съседите и.

Замисли се в БГ, на 06 септември какво се празнува Обидинението или анексирането на Източна Румелия от Княжество България ( без референдум)???

Ами значи и нашите всички трябва да ги обявят в държавна измяна. Все пак искат други държави да ни ползват въздушното пространство и да ни пазят границата.

А не трябва ли да бъдат обвинени в държавна измяна тези които свалят конституционния режим в Украйна с фашистки преврат? Тогава обръщението за помощ е съвсем нормален акт.

Понеже соросоидчетата сигурно ще завият като хиени от дива радост, искам да им дам малко храна за размисъл. Човека който предвиди а) Брекзит, б) стоплянето на отношенията м/у Русия и Турция след свалянето на изтребителя, в) "феномена Тръмп" преди да стане ясно, че той ще се казва Тръмп (описа всичките му икономически и политически точки 1 година преди това) г) арестуването на недосегаеми досега руски министри като Улюкаев, има следното мнение по този процес: "Досега такъв процес беше невъзможен, защото щяха да лъснат прекалено много от престъпленията на новата власт извършени по време на Майдана. Започването му показва че Киевските власти явно се готвят да се разграничат от идеите на "Революцията на достоинството". Ами сега?

Тва ако не е бил Болен Сайдера, утре почвам да пея песента на Чибурашка!:)))

песните на Азис вече не ти ли харесват? Щот ако почнеш да пееш песента на Чебурашка трябва да си смъкнеш феса, ама как да го смъкнеш след като се е сраснал с тъпата ти празна и изкуфела тиква!

Arkadiy Andreev

Може и да я запееш, но за целта е нужно да знаеш текста.Но нищо,карай на ла ла ла... . Пак ще ти го признаят!

Който е по-любопитен просто да чукне в Ютуба и да го гледа лично, освен това ги излъчват и в момента на провеждането. Дали той лъже или друг, но се преразказват, пишат и се правят едни изводи . . . . . Още в самото начало съдът обяви Янукович за свидетел към делото за бойците от Беркут, а за обвиненията, може някъде да са говорили, но в съдът такива обвинения няма . . . . . Много добре обясни "Зоната за свободна търгояивя с ЕС" (Ние я изпитахме), опитали са се да харзулнат Путин, но той си е взел само Крим и сега ЕС се чуди какво да прави с 32млн гладници . . . . ами всеки народ си заслужава управниците и съдбата . . . важи и за България . . . . .

Това е работа на Путин /Путлер . След като изби майданаутите на мегданя се зае и със сирийските болници >За една година унищожи 300 млрд болници и един трилион училища А тази путка янукович да си признава ,че си е сменил пола в щатска болница на травестит,хермафродит.

то у нас е цигания но в укропия тое направо кошмар !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1те се нас......а с тези обвинения ако бъе съд в страсбург то укропите ще плащат на янукович до десето коляно те това са укропите само лъжи и интриги ама мандалото падна и техният човек е зад борда !!!!!!!!!!!!!!

Що сте толкова озлобени към украинците, бе путиноиди? Какво са ви направили?а? и защо тази злоба и пяна по устата...защо ги наричате "укропи"? 7Доста сте жалки , знаете ли?:)) Каквото ви подвикне вашия фюрер и вие като малоумни псета започвате да го лаете ден и нощ:) бахти олигофрените нещастни

а какъв съд може да пита президента къде сте били в 8 часа 23 мин. до 8часа 33 мин. И ТОВА СЕ ПРЕДАВА НА ЦЯЛ СВЯТ - КОЛКО Е ПРОСТА ТАЗИ ЕВРОПА

Не,не са прости.....А са си идиотски неолиберални глобалисти, които разкатаха целия свят.А от тях до фашизма са два пръста растояние/от Viсtory до ХАЙЛ/.

Абе блин, освен теб и Янукович има ли някой друг дурак да емигрира в Путинистан?

През Януари, 2015, първият заместник-началник на следствието на Украйна Виталий Сакал,който разследва убийствата на Майдана, каза че Беркут не са разполагали и не са използвали огнестрелни оръжия с каквито са простреляни както цивилните жертви, така и избитите полицаи... В изявлението си Сакал твърди, че в момента следователите разглеждат всички подадени видео материали и в тях не са забелязани служители с необичайни оръжия. Според Сакал също така има многобройни материали от публични източници, на които се виждат хора с пушки... и от тогава се мъчат да установят кои са били те, въпреки че някои от стрелците вече се похвалиха из медиите от къде и как са стреляли. А после що украинците си направиха Министрество на информационната политика;)

НОВА ЦИГАНИЯ ПО УКРАИНСКИ - ОБВИНЕН В ИЗМЯНА ПРЕД ДЪРЖАВАТА !!!! те са малко бребенни- а бе мангасари имате малко акъл че да обвинявате президента които чсе съгласяваше на всички дори и на досрочни избори но ВНИМАТЕЛНО НЕГО ГО ИЗЛЪГАХА ТРИМА МИНСТРИ НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ! ПОЛША ,ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ това ми прилича на просто утки

казва се ПРЕДСРОЧНИ, а не ДОСРОЧНИ! Досрочни е на шибания руски език, а тук е БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯ! Не ми излизай с тия номера да се правиш, че знаеш руски защото е ясно, че си неграмотен, не знаеш български, не знаеш и руски..тъпо говедо си!:)))))

Украинският народ беше излъган от московския агент Янукович! Те и затова скочиха като един, защото никой не иска мизерията и нищетата на Кремълските олигарси! Хората искаха ЕС и лъжеца-президент уж щеше да води политика за присъединяване към ЕС, а после се отметна! При това положение, ако на вас ви кажат, че ще влизаме в ЕС, а после се окаже, че искат да ни предадат на Турция - вие какво ще направите?! Няма ли да искате свалянето на този лъжец, който едно е обещал, а прави друго!? Ето това се случи в Украйна! Останалото са Кремълски лъжи за да прикрият цивилните изверги, внедрени в тълпата и стрелящи по невъоръжени хора!

Хоп за утре баничката и бозата са осигурени.Зависи от другите ти коментари може и "бонус" да има "добър " си !

Нуланд - кифлата и Байдън, чийто син е шеф на най-голямата газова компания на Украйна, веднага на съд в Хага. Финансираха, въоръжиха и обучиха бандеровските фашисти, които извършиха въоръжения преврат.

Интересен форум. Няма дискусия. За мен е интересно следното: помните ли как изявени специалисти и не специалисти ни говореха ежедневно колко вредени неизгоден за нас е Южен поток. Защо тогава тъпите украинци не се отказват от него. Ега ти как ни прекараха !

Тук има чалгаджии, които пишат, че Украйна съществувала много преди Русия. Учили сме за КИЕВСКА РУСИЯ, А НЕ ЗА КИЕВСКА УКРАЙНА. Боклуци.......

Аз

В историята не е съществувала Киевска Рус. Никога. Съществувала е само Рус/Русия. Същото е и с България - не е съществувала Стара Велика България. Била си е България - същата, в която сме и днес.

Рано или късно,когато украинците обърнат палачинката и Потрошенко ще бъде обвинен в държавна измяна.Това е славянският ген с англйски привкус на разделяй и владей и владей разделените.

Следващата година всички управляващи хазари, воглаве с четящия присъдата ще висят по дърветата в центъра на Киев

Хайе стига с тия СЛАВЯНИ. Терминът славяни е от 17 век. Популяризиран е от основателката на Руската академия на науките, германката София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст, известна като Екатерина Велика.

Че Янукович е руско мекере е от ясно по-ясно. Че точно той е повикал руски войски няма никакво съмнение. Защо е избягал в Русия? А не в Швеция, да речем. Или в Полша. Или в Германия. Защото е престъпник и там би бил арестуван. Защото е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. И поради тази причина е съден като национален предател. Русия е единствената, която има интерес от дестабилизацията на Украйна. След незаконната окупация на Крим руски войски без опзнавателни знаци, но с цялата си техника нахлуха в Източна Украйна. По начина им на действие няма никакво съмнение че това са части а Спецназ. Специализирани диверсионни групи. Поради тази причина в целия цивилизован свят никой не вярва на глупостите на Путьо. Може би само в Сирия, Сев. Корея и Занзибар. За последните не съм сигурен. Анукович е престъпник. като Сталин, Хитлер и др. И трябв ада бъде съден и вкаран в затвора. В Германия съдят счетводител на концлагер, който е на 95 гдини или повече. Осъдили са го на 5 гдини или там някъде. Дали ще лежи не се знае, но е осъден. А Русия на Путьо крие престъпници. С което се превръща в престъпна държава за целия цивилизован свят.

Шило

Що не следиш разпита на Янукович? Доста интересни неща излизат.

И на разпита на Путин ще излязат много интересни неща..един ден:)

Заповадай в офиса ми, доволИн ще останИш и доволен ще си тръгнИш браво "моето" момче :)

ВСИЧКО ТОВА Е НЕЗАКОННО !!! ТОВА КОЕТО ПЪРВОТО !ВТОРОТО НЯМА ТАКЪВ ПОСТ В КОНСТ-ЯТА НА УКРАИНА ВРЕМЕНЕН ПРЕЗИДЕНТ(ПОПА) И ВСИЧКТО ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е БАНДИТСКО! ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕН БЕЗ НЕГОВОТО СЪГЛАСТИЕ- ТОВА ЗАКОНИТЕ В УКРАИНА ! И ЕВРОГЕСКАТА ЕВРОПА И ПОМОГНА ДА СЕ СМЕНИ РЪКОВОДСВОТО НА УКРАИНА !

Чиба бе блядь полусъветски!

А БЕГЕЕЕЦ - ПАК ЛИ СВЪРШИ ПОМИЯТА ОТ ХАМЕРЛЪКА БЕ МАНГАЛИНО

Шило

Какво се случи на "Майдан"-а, няма да се разбере. Ще излиза на час по лъжичка. В зависимост от това, кой е на власт.

То се знае, но е неудобно за Кремъл и затова се плаща на тролове за да пишат лъжи!

Шило

Например?

Шило

Война на олигархията за власт, това се случи. С намесата на радикалните националисти. И външни сили. Всъщност, ще ми е интересно, Яценюк, Порошенко и Парубий, дали ще се навият на очна ставка? Такова искане е направил Янукович.

какво повече да излиза, след като е видян и сниман Луценко /дупетат от Радата/със снайпер в колата на багажника си, има записани разговори на Нуландката с Пайет за назначението на Яйценюха, има разговори на прибалтийски посленик с Нуландката по въпроса за стрелбите..... още колко неща са необходими!!! Че и по немските телевизии се изпуснаха няколко информации без да се иска в суматохата....

Шило

Така е. Както и Олга Богомолец бе цитирана в разговора между Ащтън и Пает за стреблата и от къде е. И, че истината е доста неудобна за новата власт.

и не вярвам на очите си какво чета? какви са тия свободни съчинения на тема? пълни глупости!!! толкова ли никой не говори украйнски или в крайна сметка руски, че да информира правилно хората, без да се лъже и измисля/изсмуква от пръстите глупости?

Ей тия не си седнаха на осраните задниците и се чудят с какво и кого да си ги забършат :((((

След свалянето му имаше ИЗБОРИ... мноооооооооооого по-честни от тези в Крим.

Аз

Свалянето му, обаче, беше незаконно, защото така и не събра исискуемото според конституцията мнозинство, за да го свалят. Оттам нататък всичко в усрайна е незаконно. Всичко.

....Точно по американска рецепта.За тях законите на другите са нищо.

абе помня аз как се беше барикадирал ти в парламента по време на Виденовата зима. И тогава беше незаконно, а???? Когато НАРОДА е излязал пред парламента - НЯМА НЕЗАКОННО !!!!

Украинският президент Петро Порошенко не е поканен за инаугурацията на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, която ще се състои на 20 януари 2017. А как само са пъна на килимчето ПОТРОШЕНКО - "изборите в САЩ ще ги реши украинската диаспора!

путлер също не е поканен. И Меркел не е. И Оланд. И Ким Чен Ун не е поканен. По протокол на тази "инаугурация" не присъстват държавни ръководители на чужди държави. Присъстват само посланици. Това не го ли знаеше, неграмотно, путиноидно раш-тролче?

Външно министерство отправи предупреждение към българите, които пътуват за Украйна. . От Външно съветват българите да не оставят ценните си вещи и документи без надзор. При пътуване с автомобил да спират само на добре осветени и оживени места по пътя и да не оставят привлекателни и скъпи вещи в салона на автомобила, след напускането му, както и своите документи и пари, гласи друго от предупрежденията. Описани са и някои от схемите на престъпниците в Украйна: Често криминални групи създават ситуация (инсцениране на сбиване, катастрофа, припадане или друг нещастен случай), за да притъпят вниманието на чужденеца и да откраднат незабелязано вещи, пари и документи, поради което при попадане в подобна ситуация българските граждани следва да бъдат бдителни и предпазливи. Друг важен съвет е в Украйна да се избягват местата, на които се събират много хора и се организират масови прояви като протести и митинги. 18.082016

За всички, които вярват на лъжите тиражрани от Кремъл и техните слуги ето мако факти: В УКРАЙНА в ДАТИ: На 21 ноември 2013 тогавашния украински президент Виктор Янукович официално се отказва от подписването на договора за асоцииране на Украйна с Европейския Съюз. Този договор трябваше да бъде подписан още през декември 2011г. но подписването многократно е отлагано. Янукович тогава казва, че този договор трябва да се съгласува и с Русия и че Украйна ще търси по-тесни връзки с Евразийския съюз, където Русия е основен играч 21 ноември 2013 Едностранното отхвърляне на договора води до масови протести в цяла Украйна, познати като Евромайдан. Протестите прерастват в кървави сблъсъци с полицията и военните. 22 февруари 2014 украинския парламент сваля от власт Виктор Янукович, който търси убежище в Русия, където се укрива и до днес. Назначено е служебно правителство с министър председател Арсений Яценюк В нощта на 22 срещу 23 февруари Путин нарежда да започне подготовка за анексиране на Крим, 3 седмици преди т.нар. референдум "Ситуацията в Украйна се разви така, че бяхме принудени да започнем работа по връщането на Крим в състава на Русия", обяснява Путин. 25 февруари 2014 се организират проруски демонстрации в Крим, който принадлежи на Украйна 27 февруари 2014 руски военни окупират стратегически цели в Крим. Локалното правителство на Крим е свалено с руска сила от власта и е назначено ново правителство, което отхвърля власта на Киев 16 март 2014 се състои референдум за отделяне от Украйна. Според много наблюдатели избирателната активност е била 40-50%, а привържениците на отделянето едва 60% от тях 17 март 2014 Крим подава молба за приемане в руската федерация. На 18 март 2014 Крим е приет в състава на руската федерация Ябълката на раздора е договорът за асоцииране на Украйна с ЕС и Русия, която се меси във вътрешните работи на суверени държави и диктува, какво да искат народите им, и къде да членуват! Не се ли подчинят на желанието на Путин, следват войни и окупации

Преди България в ника си може да пишеш-Шорош и тогава България ха ха ха !!!

Шило

Забравят за 20.02.2014г- сключено споразумение с опозицията за нови изборви, промени в конституцията и съставяне на правителство на опозицията. Забравяш 21.02.2014г.- Беркут ги няма, а радикалите превземат държавните сгради, учреждения, че с автомати нахлуват в Рада-та. Забравяш 18.02. 2014г. и стрелбата срещу опозиция и полиция от хотел "Украйна". Където е щаба на "Майдана"

Беркут ги няма ли!? Ама че наглост! Няма ги за да не сакже кой стрелше по излезлите да протестират хора ли?!

коментират скептиците в Украйна. Вчера, 19 ноември, МВФ отказа да предостави на Украйна поредния транш кредит. Това станало след мисия на Фонда в Киев от 3 до 17 ноември, се казва в негово изявление. Фондът призовава украинските власти да се ограничат с отпуснатия през септември милиард долара и сочи, че на властите в Украйна им е нужна допълнително време за изпълнение на текущите задачи, уговорени в програмата за сътрудничество с МВФ.

Шило

Ба ти тъпото обвинение, обаче. Да го съдят за нещо, което е станало , след като е бил последна дупка на кавала. И не е бил в Украйна...

на ТИМОШЕНКО, бегееца и сие мълчат кат п... Както мълчаха и за митинга в Харков при посещението на Тимошенко - "ВЪРНЕТЕ НИ ЛОШИЯ ЯНУКОВИЧ!".. И за готовността на области да се присъединяват към Румъния, Украйна, Полша.. И за искането за автономност на КИЕВ и областта мълчат.. А ако си прочетат последното интервю на КОМАНДИРА НА АЗОВ - езика направо ша си го отхапят...

Абе този нищо не казва за печените КУРабийки на ВикитУ която ги раздаваше на огладнелите майданци ?Нищо не казва и за хохлите който скачаха и викаха по площадите-Кой не скача е Москал ? Те и нашите празноглавци така скачаха и викаха само че -Кой не скача е червен.А той сценария е един и същ само се сменят страните и хората все мекерата !

Ето кога и как са дадени прословутите 5 милиарда на Украйна: "На въпрос на журналист, вярна ли е информацията за това, че САЩ са изразходвали 5 милиарда долара за развитието на демокрацията в Украйна, Нюланд отговори, че САЩ са вложили около 5 милиарда долара в Украйна от 1991 година, откогато тя отново стана независима държава след разпада на Съветския съюз. Парите са изразходени за подкрепа на стремежа на украинския народ, искащ да има силно, демократично правителство, което да защитава неговите интереси. " Тези пари нямат нищо общо с Майдана.

Шило

Там са други, бе, кратун! От къде пари да ги хранят, за оръжие, за подготовка и т.н.? За курабийте на ВикитУ? Де им е демокрацията сега? Какви са на власт? Олигарси,забогатели по съмнителен начин.

Няма други ,винаги са били само тези 5 милиарда долара!! да хранят кого , за какво оръжие??? Каква подготовка?? Я обясни бе и без тъпа пропаганда с която ти е натъпкана тиквата!!

Написаното е за "умните" и "красиви" русофоби . . .значи все пак са дадени 5млр за демокрация . . . . еми да са живи и здрави украинците и да си "ползват" демокрацията . .

Да и са дадени много отдавна, не е през 2014 както вие ръсофилите лъжете. На кого ги дадоха , на убитите на Майдана ли? На ти едни пари за да те убият?? Не, тия хора жертваха живота си за да се освободят от руската марионетка!!

Крадецът вика: "Дръжте, крадеца!" ...

Шило

Направо! А можеша просто да си спазят споразумението и още през лятото, съвсем законно и без простотии, да спечелят властта.

Пуча на Майдана постигна само част от целите си - скара два братски народа. По важната част обаче не беше изпълнена. Украйна не стана първа фронтова линия срещу Москва. Путин усети номера и удари пръв. Истинските стратези избират първи времето и мястото на удара. За добро настроение чуйте песента "СМУГЛЯНКА ПО УКРАИНСКИ", за да са убедите, че красотата на украинските е наистина най голямото богатство на Украйна. Приятни минути с клипа.

Абе не знам кого удари Путя първи, ама последно украинците ще му се изредят братски не в гърба и не с ножове

Шило

Готин клип, гледал съм го много пъти. И в оригинала и във варианта, поръчан от радикалите.

Янукович е бивш бандит, затворник, убиец, президент, крадец и ебльо на младички кобилки Сега е един имигрант, нещастник и дърт пърч и руснак

Шило

Май му завиждаш?

Украинският замминистър предлага и Украйна да бъде "полезна" и да предложи в Украйна да се приемат и заселват бежанци в обмен на безвизов режим между Украйна и ЕС. . .Ако това се осъществи . . . . жална ни майка . . . .

Янукович е олицитворение на всичко това срещу което беше революцията на гордостта. Корумпиран партократ, откъсващ Украйна от цивилизованият свят като я приковава към изостанала ретроградна тоталитарна Русия. Всичко това беше отхвърлено от народа на Украйна и революцията победи.

Шило

А резултатът? Дали наистина победи?

Преди Украйна купуваше руския газ по НАД 400$. Сега го купува по 177$! И там и в България, такива като теб УМИШЛЕНО ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА В ПОЛЗА НА ПУТИН!

И като гледам каква демокрация се построи в Украйна . . . . . . . направо образец . . . . . .разбира се "виновен" е Путин, а не вълната . . . .

Много е важно кой кой е направил Майдана и кой е стоял зад него и зад сегашните управляващи в Киев това е по важно.Друг е въпроса че управляващите по времето на Янукович са пуснали спец частите им Беркут само с по един щит и палка слущу озверялата тълпа които ги замерят с коктейли молотов.Ни водни оръдия ни оръжия ни сълзотворни гранити -нищо.Ако Беркут имаха нужната екипировка щяха да ги пометат соросоидните отрепки и днес сигурно друго щеше да е.Нищо че краварите наляха там милиарди да дестабилизират Украйна.

Коя армия бе пич? Тая която ти разруши? И която почти не съществуваше когато Русия нападна Украйна.

Байдън и Нуланд-кифлата финансираха бандеровците с 5 млрд.долара и организираха въоръжен преврат. Веднага на съд в Хага !

Няма никакви 5 милиарда , на кого са ги дали? И за какво са ги дали, за да бъдат убити на площада ли?? Тия 5 милиарда тъпчо са дадено на Украйна от 1992 година насам!! За реформи и за оръжията им!! Никой не е давал сега 5 милиарда долара!! Сумата е ясна коя е и за какво е дадена, само на вас тъпите русофили ви наливат лъжи в главата. Няма такава сума дадена през 2013-2014 например.

Русия вече не признава съда в Хага.

И кога Русия нападна Украйна ?

Кой анексира Крим? Кой нападна Донбас със подразделения на руската армия? Клиповете на военните колони са още със тубата.

Кога Русия е нападала Украйна ? Покрайнината на Русия е Русия ! Точка по въпроса ! Престъпници дошли от 12 000 км. разрушиха държавата и поставиха като ционисти, хазарски ционисти, начело с Валцманн

Украйна е държава създадена много преди Русия!! Чети малко бе тъпирчо. Баси неграмотниците. Руския народ , няма нищо общо със славянските народи като белоруси, украинци, поляци, чехи. И езика им го доказва, няма близост.

Как избяха при алкашите, говедото! А трябваше да последва съдбата на другия, който стреля срещу народа си - Чаушеску!

И Порошенко стреля по нарада си,но явно за теб е без значение

Аз

Улиците тогава бяха пълни с коктейли Молотов и гилзи от ловно оръжие. Беркут не стреля с ловно оръжие и не хвърля коктейли Молотов. Това е оръжие на тълпата и на демокрацията. Толкоз. Майданът носи цялата вина за всички убийства - и на майдана, и в Одеса, и във войната в Донбас. Вината се носи не толкова от политиците, колкото от обикновените хора, които се убиваха един друг. Двете най-зловещи изобретения на човечеството са религията и "обикновения човек" - и двете позволяват на човека да върши нечувани зверства и да остане с чиста съвест.

Няма убити офицери от Беркут, има само убити граждани от Беркут, с служебното им оръжие!!

Аз

Пълни глупости и лъжи. Има убити и от двете страни - нали точно това е идеята - "обикновените хора" да озвереят и да започнат да се избиват по морални подбуди, защото противникът е изрод. Между другото - намериха организатора на убийствата - Андрей Парубий - комендант и ръководител на мухаха Самоотбраната на майдана, понастоящем шеф на Върховната Рада. Намериха също и кой е доставил снайперските пушки - забравих му името, впоследствие за заслуги се издигна до охрана на министъра на вътрешните работи. Знаят се и някои от снайперите - най-малко един е американец.

Янукович: Сегашните управници в Киев предизвикаха насилие Абе Янукович, ти с какво си по-различен от тях. Да не би да нямаше корупция по твое време, или кражби в огромни мащаби. Самият ти и твоето сенмейство как станахте мултимилионери в долари. Ами само , като видяхме домът на бившият Главен прокурор,си помислих че някой ме е телепортирал в дома на Крез преди 2500 г.

Откраднал е поне 15 милиарда от Украйна.

Аз

Най-вероятно е така. Янукович 100% е говедо. Обаче по времето на Янукович имаше Украйна и нямаше война и масови убийства. Преди 2-3 месеца Янукович спечели анкетата в Украйна за най-добър президент със около 67% от гласовете. Втори беше "евентуално някой нов" с 20на%. Предполагам, че "най-добър президент" всъщност значи "най-малко лош президент". Иначе класацията за най-желан президент я печели същият, който печели подобни класации в цял свят и със същите проценти - около 80.

Война ? Подкладена и организирана от Русия!! И какви са тия масови убийства?? Като стреляш със ГРАД по населени места ли?? Редовна тактика на руските фашисти и подразделения от отпускари.