Коментари - Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна

Владимир Путин съобщи, че се надява Русия да бъде компенсирана, ако Франция не достави бойните кораби "Мистрал". Той обсъди украинската криза с Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

rado_7_6@

Геликоптеранасачите може да дрейфуват, ама рублата плува свободно, развързана от тежкия долар. Дайте да гледаме позитивно на нещата предлагам

Я ти си хан Путкин, ало-о-о!!!

Русия, след като каза А, ще каже и Б! Б значи, че ще следи прогнозата за времето и когато над балканите и Централна Европа се зададе по-дълъг много студен период, ще намери повод от крадците на газ в Украйна, да преустанови безсрочно доставките за Европа през Украинският транзит! Яростта и злобата срещу Русия, която тогава русофобите ще излеят с нищо няма да ни помогне, както и съчувствието на думи от ЕС и САЩ! Това си посяхме, това ще пожънем! Това е цената на Цивилизационият ни избор направен със свалени предварително гащи, а не в краен случай, на добра цена!

Все ми се струва че Хората от уличката 'Бай Михал' - Нямат Нищо-общо с плас Пигал... ;-) т.е. : А. България - Е Европа. Б. И до Днес (за Срамотите !) Ни 'управляват' Доказани Изодродья на онея-там от-днес-за-утре девето-незнамквиси. ... И ! - Е време когат атовете се ритат, магаретата да Не реват...а да Ги впрегнат в Равнопоставена-и-Равноотговорна Съзидателност.

ПРЕДИ ПОЧТИ ГОДИНА ПОПАДНАХ НА ЕДНО ТЪЛКУВАНЕ НА СЛУЧВАЩИТЕ СЕ ТОГАВА СЪБИТИЯ, СЪС ПРЕДПОЛАГАЕМАТА ИМ ПОНАТАТЪЧНА РАЗВРЪЗКА.. ТОГАВА МИ НАПРАВИ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ГО КАЧИХ В ДИРа НЯКОЛКО ПЪТИ С ЦЕЛ, КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО ВИДЯТ. ПОСТВАМ ГО ОТНОВО САМО ЗА ДА ПОКАЖА, ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА И СЕ Е СЛУЧИЛО, КАКТО Е В ТЪКСТА. И ТАКА: Войната на САЩ срещу ЕС: Началото на агресията на САЩ срещу ЕС и еврото започна с банковите кризи в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави) след това САЩ отказаха да подпишат търговското споразумение с ЕС. След това последваха операции срещу икономическата периферия на ЕС: Садам и Кадафи обявиха, че ще продават нефт срещу евро и ги убиха Арабската пролет Сирия Украйна Следващите стъпки, които САЩ с удоволствие биха предприели: Ескалация Остри икономически санкции срещу Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС. Освирепяване на войните в Северна Африка, Сирия и Украйна. Изнудване на слабоволевите съюзници (включително и България) на САЩ да се намесят косвено, а след провокации най-вероятно и пряко във войните. Целта на всички тези действия е: Американска окупация на държавите граничещи с Русия и Северна Африка Пълна икономическа, политическа и финансова изолация и колапс на ЕС Край на двете цели на ЕС, които бяха иномика 1 и валута 1 в света. АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

Няма мърдане ! Западът изпрати Оланд да преговаря с Евразийския съюз !! Оланд кръжал над Москва и кацнал?? Къде ще отиде ? 3 млрд.долара трябва да плати на Путин, ако не даде въртолетните комбайни. Това означава съобразяване със силата !

Маргинализирате Целта на срещата, Колега ! - бе Изказано в Пряк текст И от двамата : А. Деескалация и Недопускане на И-Нови Стени между Хората. Б. Договорът за Мистралите - Е юридико-търговски Документ/Споразумение. (Извинете !)

След злитането на Оланд от Астана, Назърбаев заявява следното -" Желанието на Запада да организира след Украйна също такава пролет в Русия, завърши с Кримската пролет .." "Тези, които недооценят Русия, ще плащат скъпо и прескъпо " " Това е най-голямата по територия и богатства страна.Поради санкциите, разбира се, че ще загубят част от доходите си, но нефта, диамантите, златото, и най-силната армия в света, си остават в Русия"

Ако позволите - Казахстан е Тотален Аналог на България, но ! - Случи на Вслушващи-се Хора да го Управляват. (Извинете !)

Нещо повече-колонизиране на Изтока с цел използуване на суровините му.Защо Оландчо е в Казахстан,а не в Чад-Африка вече е изцоцана.Това е старата хитлеристка мечта! Ще надупчат и Добруджа и Черно море,защото там надушиха газ и нефт.Това е!

Оланд - Не е Ни Наполеон, Ни Верн - имате право, Колега ! НО ! - да Сме Откровени Докрай : - тази Непланирана и Успешно-Завършена среща - Само за час-два Вдигна Сериозно Името на Франция. (Извинете !)

Струва ми се че Неаргументирано Надценявате, Колега - както Амбициите/Капацитетите на САЩ, - така и Същността и Резултатите на ЕС. ...а отделно : А. Саддам - си беше Сатрап (, дори към най-Приближените-му) Б. Кадафи - Винаги си беше типаж ала 'наште' махленски шмекери В. Асад - Сам си причини главоболията защото Не се справи Овреме с Целевите врътки на шкембелиите които Баща-му издигна Г. Магреба - от Памтивека е мазало (Извинете !)

Това са двама осрани политици. Путин преди две години вкара Русия в рецесия, след като отвори голяма уста и се разгърна като голам политик цял мандат и половина, постигайки през временни успехи едно фиаско накрая. Когато Оланд взе властта, споделих гръмко увереността си, че ще е.е майката на Франция за една година, а на втората ще стана майката си тр..ало. Е, така ли стана? Двама окаяни политици решили да се поежат пред камерите. Не са тези, които са големи, само вълната на народната простотия ги е повдигнала твърде на високо, че им се вие свят. Двама келеши. Поне семействата си да можеха да оправят! А простаците им дали държава да оправят. Не че аз съм голям, не. Но тези са най-малко големи. Никакви големи не са. И си личи от самолет!

Предлагам да Не трошим Наша парса Изобщо, Колега ! (Хеле пък да хукнем И от сссамолет да ги Наглеждаме ..;-) И ! - просто да Ги Видим Всичките у Нас. - очи-В-очи ! - tete-a-tete ! - глаза-В-глазах ! - Unilateral !

Абе, Големите винаги се разбират! Дори и конкуренти на политическата сцена винаги намират общи интереси, които ги сближават. Няма такова нещо като "властелин на света" - има баланс на силите. И Русия и Запада са двете страни на една монета - Велики сили влияещи на политическите процеси в глобален мащаб, което е нормално. Въпросът е: къде е България?! Ами, там където е нейният национален интерес в стратегически план т.е. София да избере възможно най-правният международен политически курс съобразно ИНТЕРЕСЪТ на българите, така че той да донесе просперитета на народа и държавата, като едното следва от другото - хармонично и резонно!

Средната Земя ? ... Хобитите ? (Сме Ние) - Звучи !!!

Ние хубаво го компенсирахме с депозитите от две банки, сега е ред на съюзниците...

Срещата Не беше планирана. Протече Вън от Всякакъв Протокол. Преди Тази среща - Оланд отиде на-крака И на Казахстан И на Украйна. По време на Разговора : А. Оланд показа Воистине-Френското в Разговора/Дипломацията - основен Акцент - Недопускане на Нови Стени между Хората Б. Никога Досега Не съм виждал Путин толкова Истински-Развълнуван. В. Лавров беше като под СвръхНапрежение. ... И ! - с оглед на тези Факти - позволете Отново да предложа на Нас-Всички Българ(к)ите : - Глобална Среща (или Серии от) у Нас !

Ако приемем, че е така, то това е чудесно. Някаква искрица светлина. Но, не франсето е този, който трябва да обикаля тези части на света, а някой други, щото не мисля, че ще му се чуе думата, особено показателни са действията с коритата. Кат се знаеме какви сме и какъв межд авторитет имаме, мале-мале, Бочко домакин на Г-незнамколкоси.

Задължен съм Ви ! (за Отклика по ...преди-Първи петли...;-) ... И ! - ако обичате Никога да Не се Самообиждаме Ние-Всички, Колега ! - Никъф боко, никъф шмоко ! ... а : - Ние. -- Всички. --- Заедно. Очевидно на Добрата-Пралюлка на Републиката Й трябва Нов-Вид Подкрепа/Тласък. - Сме Длъжни да Я Осигурим.

Всъщност "Глобална" звучи малко безлично. Предлагам да е -"Интернационална"! Предполагам, че на някой хора идеята им се е сторила някак... позната и затова са били напрегнати.

Признавам че звучи малко-малко И притеснително... (, както Интернационална, така и - глобална....демек - Идещо от глоба ;-) .... Всъщност - сваляйки шапка на Всички Хора Днес, както и на Механиците : - Планетарна ?

вместо да си чешете езиците,стягайте делегация,че скоро ще стане тарапана.

Лидерите на цивилизованите държави продължават със своята добродушна наивност да си мислят, че може да разговарят добронамерено и конструктивнои да срещнат разбиране и съдействие от варварска Русия. Азиятите разбират само от езика на силата и ултиматомите.

Фак дъ ЕУ. Взимане на решение, следва посещение на чужди сенатори и час-два след това обратна позиция.Поради безсилие се налагат санкции, атака на чужда национална валута с цел икономически крах на атакуваната държава. Пещерна пропаганда-един добър човек с добра атомна бомба да накаже един лош човек с лоша атомна бомба;газът тече от ЕУ към Раша и др подобни невинни постъпки на добри и великодушни хора. Хахахахаха

По времето на наивният глупак Горбачов и алкохолика Елцин руснаците видяха какво е това да се съгласяваш с позицията на западните демократични хиени и едва ли биха допуснали отново подобни хора да взимат решения. Това може да се случи отново само в мокрите сънища на западните политици

Дам, европейските веселяци са в паника:)))

Кой ще е следващият призидент, който случайно ще мине покрай Москва и ще реши да се отбие....ей така! :) Да не направят пътека. ..

Не се знае кой ще е следващият. Вашингтон вече демонстрира решимостта си да оказва натиск, изнудва, а при необходимост дори да затваря френското и въобще европейското въздушно пространство за полети на президентски самолети. Оланд в този случай успя да извърши успешна маневра, но не всеки от колегите му е толкова опитен в организирането на посещения тет-а-тет, а и Вашингтон сега ще предприеме съответни мерки относно суверенните си съюзници.

Путин го било толкова страх ,че изобщо не попитал Оланд за Мистралите!! Оланд му казал: Пич или влизаш в правия път или ще си седиш сам в Русия!! Като заточеник. На никого не липсваш.

То и НаполЬОн така навремето... И после само бистро останало. Който не чете история-така е! Глупост до глупост.

Русофобите са си глупаци по рождение, генетично е:)))

Порошенко и Оланд са говорили преди срещата на Оланд с ненормалния!!

Путин е препоръчал Оланд за гл.евнух в харема на Назърбаев

Въобще не е повдигнат въпроса за Мистралите!!!!! Нито от Путин нито от Оланд. Стига сте преиначавали. Писна от полвинчати, извадени от контекста или откровени лъжи. Има и други медии в Европа. Не бъдете по-католици от католиците. Или вече не можете без тъпи манипулации.

ами това е прах в очите на хората - иначе трябва да напишат ЗА КАКВО са говорили анистина! А то е за Донецк и Луганск и за санкциите. Явно франсетата се усетиха и ще правят завой.... няма да следват вече линията на Фашингтон - ще е търси решение на случая с Украйна. Това ще реши и проблема с Мистралите после.

Путин пообещал с пониманием отнестись к отказу от поставки Мистралей. Поомекват глинените жужешки карачета, отначало неустойки, не знам к'во си, а сега и разбиране щял да проявява.

и безсилен. вече никой не ви се връзва...

Отнася се с разбиране на ситуациата, в която е поставена Франция. Демек нагъзена. Има си договор. Това е казал на журналистите след срещата. Гледайки ходовете му от месеци насам кой идиот ще повярва че ще се моли?

Видяхте ли вече снимката на Оланд ? Снимка на Оланд с казахска шапка и кожух взриви французите ... вижте я ще си паднете от смях .

Това да не те поканят в къщи, а да разгоряват с теб в антрето (на летището) - какво значи на дипломатически език?

е как ше каниш в къщи дребен мошеник

Да бе дребен, няколко милиарда дължи.

Означава че Оланд няма време за губене с Путлер!! И срещата е била инцидентна!!

Паисий

неправилно! Пак ще повторя думите на Оланд: "Благодаря на руския президент, че намери свободно време да се срещне с мен!" - ама това няма да го излъчат по нашите медии!

и то много.

русия ще строи аец и във финландия,не само в турция..... а,соросоиди,нещо?

ох, не ги закачай, че и без това са в шок от турция и Франция и не могат да измислят нищо

Ще, ще, ще, ще, ще! Докога ще? От 1980-та нататъка май щяхме да живеем в КомунизЪмЪ!

според тебе аец се строи за седмица?виж в нета,всичко си пише.

Аз пък мога да се изсера и на повече места!

франсето до дуя!!

Путин на снимката: Май се изпуснах!! Оланд: какво мирише така??

ще започваш ти лечението?

Ако някой не ме е чел, да наваксам: Бог да дава сили, воля, кураж и вяра, на Братушките, да спират световното зло!

Най-върлите Империалисти ще спират злото! Майтап, майна!

разбирам някой дребен мошеник да не иска да ти даде нещо което си му платил, но цяла държава при това с претенции за нещо си, да се държи като дребен мошеник ми се вижда мнооого странно и голям автогол независимо от крайният резултат

Така става като нападаш съседите си!! Украйна, Грузия, Молдова.

ама те съседи на франция ли са?

Те искат да ги предадат но не им позволяват. Това е ясно за всички. То и за потока е така.

Путин : Оланд ела да ме видиш като се връщаш от Казахстан, скучно ми е. Никой вече никъде не ме кани!! Седя си сам в кабинета. Вразумих се ,кажи на останалите.

Истинска мъжка приказка от твоя страна.

по-скоро Оланд се е самопоканил, - никой не ходи на среща в друга държава БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪГЛАСУВАНЕ. Явно е нещо спешно! Но и Путин го сложи на място - държа го на летището, а не го посрещна в Кремъл!

Сега ще се изредят всички да му ходят на крака при него.положението в гейския съюз става все по лошо. Курса на долара спрямо еврото расте, Германия страда от износа, защото тя изнася продукти, не сорувини и там има много труд за да се произведе. Лаиците се кахърят за рублата по форумите, която на нас ни е през, знаете какво, но спада на еврото ще обърне каруцата. Каруца теглена почти изцяло от Германия.

Късно е чадо! Те вече му се "изредиха", и Г-8, и Г-20, та дори и последната му надежда БРИКС! И тя не пропусна да му се "изреди" в Брисбейн!

Днес дежурния соросоид е само edin...

целта на бонговците е да ударят и ес и русия със санкциите. засега постигат основно първото обаче.

И да държат кранчето.

Французина отишъл да се оплаче от кученцето Волен за подвизите му в самолети и ресторанти из Европа.

Забелязах нещо доста интересно, хората се раждат и умират, а ДОЛАРА е вечен!

usdebtclock . org и гледай да не ти се втричи дъвката.

Вувузел

Дъфката се джвака, а не се гледа!

Вувузел

На српски дъвка е "гума за джваканье"!

Е вече е записан в историята. Не се притеснявай.

изобщо не е вечен. вече са 18 трилионите...

То такава тема няма какво да се обсъжда- прав е Владимир - има си договор. Който каквото е подписал.

А, бе, то и за Патока имаше договор, ама......!!!!!

Е и кво? Бития- бит! Нататък го знаеш. Ама все сме в продължението бе...

Снимка на Оланд с казахска шапка и кожух взриви французите . Шеги, колажи и даже предложение да се изработи кукла на държавния глава в това облекло задръстиха френските сайтове .Огромна популярност във френските сайтове за часове придоби публикувана снимка на президента Франсоа Оланд в казахски кожух и национална шапка, съобщи Агенция Франс прес. Комичният вид на френския държавен глава, който е заедно с президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев предизвика гнева на французите. Те избухнаха с множество шеги, колажи и даже се опяви предложение да се пусне в продажба кукла на Оланд с различни национални костюми, за да може децата да го преобличат.

Франсоа Оланд в казахски кожух може и да предизвиква шеги във френските сайтове, които обаче колкото и да са остри, все пак сигурно звучат добрячески на фона произведен по на запад 'шегаджийския' филм с уж казахски и уж комични ситуации. Евентуално Оланд би могъл да извлече дивиденти от всичко това, ако въпреки огромните протести на французите, не беше вкарал Франция в капана на хомосексуалистите. Сега вече всяка франкофония може да предизвиква сред родителите извън Франция обосновани опасения, дали някак не се използва за оказване на завоалирано влияние на децата им и развращаване. Също отново се потвърждава неадекватността на действията на Ж. Желев като президент и това, колко е важно в България да се разпространява руския език и да се способства за възстановяване на масовото му изучаване.

Путин - "Аз съм най-великия, шатнах на Патока главата"! Оланд - "Аз съм по-скромен, шатнах само два Мистрала"!

Сравнете френски и руски сайтове - не Мистралите са били главна тема. На журналистически въпрос Путин е отговорил, че темата е била засегната бегло, защото и ма договор и той се надява,че ще бъде спазен... Другите точки са важните - заради тях Оланд е помолил да се срещнат.

Така е , Путлер казва че изобщо не са говорили за Мистралите, само ДИР мисли че това е била основната тема. Основната тема е била Украйна!!

Украйна е тема за предварително подготвени срещи. Тази е извънредна - само с Меркел е съгласувал кацането си в Москва франсето. Но преводачките им мълчат... Лавров и Одибер няма да изпуснат сричка дориза същинската тема на Внуково - явно е от особено значение.

Путя нещо много омекнал. Първо щяха да съдят Франция, сега се моли само да им върнат платените пари за Мистралите!!

Не се притеснявай излишно. Франция и Русия са едни от държавите създателки на САЩ, затова е нормално да си побъбрят за съдбата на тази измислена държава. Криза е. Яка.

Нигерийская армия сообщает о перехвате российского грузового самолета, перевозившего большое количество незадекларированного оружия из ЦАР в Чад. По информации нигерийских СМИ, самолет вылетел из столицы Центральноафриканской республики Банги и направлялся в столицу Чада Нджамену. На его борту находились вертолеты, автомобили и другое военное оборудование, при этом весь груз не был должным образом задекларирован.

млъкни а укрокопитекккккккккккккккк!!!!!!!!!!!!!!!!!!

млъкни бе путинокантроп....

Ето кой снабдява с оръжия и боеприпаси терористите навсякъде по света! Русия! Някой още да се съмнява!

Търговията е процес на обмяна на стоки, услуги, ценности, пари, роби, човешки органи и др. В съвременното демократично общество (представителна демокрация) разделението на труда довежда до оформянето на три групи хора: Хора които продават труда си, хора които продават труда на други хора и хора, които продават секс. Природен закон е, че цената на стоката, се ОПРЕДЕЛЯ от съотношението между търсене и предлагане. За да НАМАЛЯТ до минимум действието му, хората ВЪВЕЖДАТ корупция - маркетинг и реклама. Според съвременните западноевропейски философи, президента на една държава също е стока, успеха на която зависи от PR (Public Relations). Маркетинг и реклама в предизборна кампания, се осъществява от така нареченият "Spin-Doctor" (политически съветник). Както всяка реклама и политическата има за цел да МАНИПУЛИРА общественото мнение. Войната според западно-европейските и американски фолософи, също е стока, която успешно се продава след успешен маркетинг и реклама. Например за войната с Ирак, се разпространява (дез)информация, че Ирак притежава ужасяващи оръжия за масово унищожение.

макака номер 1111111111111111111 по голям от него нямa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Защо пък Оланд да се притеснява,ЕС ще помогне разбира се?!

Даааа! Преди дни ингилизина започна да помага като каза че няма да плати 2 млрд задължения и ще затвори границите. Евала за такава помощ дай Боже всекиму. Хахахаха

отишъл му бил на крака. вие какво искате, да му се обади по телефона и да му тегли една маина ли? тои е отишъл да му я тегли на място

Ами той се е молил Планд да го посети на връщане от Казахстан!! Нещо Путин е в цайтнот!! Путин много бързал да стигне до летището, щото срещата била там!!

Абе и аз се чух с Оланд преди малко,но не ми спомена нищо за молба. PS Теб утре ще ти водят ли на градина ? Да не ме оставиш сам да си играя :((

Много беззъбо изказване на Путлер. Първо Еродган го оправи ,сега и Оланд го оправи!! Надявал се че французите ще им върнат платените пари!! Ами да им се помолят!!

Не Путлер,а Сополан е притеснен,пъпчивко.

на въпроса на журналиста от съседната страна защо са умирали момчетата военият глупак не отговори само скръцна с зъби и се отдели !!!!!!!!!!!!!111явно е разбрал че където двама си мерат членовете трети е излишен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гледам снимката и се чудя притесненият ли е лапнал пръстчето си или оаканият?!

Оланд е съгласувал срещата с Меркел. Но е подчертал, че отношенията между Франция и Русия не бива да се влияят от Украйна. Защото Франция търпи растящи загуби и нейният президент се мъчи да забави темпа им. А ние къде сме?

Къде е подчертал това?? Никъде не го пише!! Май си измисляш??

Върнете си парите на Човека ей ! Навевсти ли ви и вас Маккейн да ви каже никакви кораби .Путин се е Диверсификацирал поръчката , поръчал е два кораба за разнообразие така ,че за всеки един е глобата с лихвите и на общата цена стваа . Добре стана и вие като нас а да видите какво става като слушате Маккей като нашия Тапет Дисидентов . Врътнаха ли ви американците и вас . В статията пише ,че сте на червено а не платите и вашите форуми ще гръмнат .

Както обикновенно франсетата се усещат първи и действат. Те винаги са били контра на марихуанците прим Дьо Гол. От действията на Путин през последните дни става ясно че сме влезли в сезона на шамарите. Защото всичко си има граници и добротата та Путин също.

Другото да, но откъде ти хрумна, че този може да бъде въобще сравняван с Де Гол? Как би реагирал Де Гол някога, ако му бяха казали че само след няколко десетилетия дамите във Франция ще са от нов тип, при който петата република няма да отдава голямо значение на наличието на едни или други полови признаци и мосютата също вече ще стават за дами, дори и при осиновяванията!?! При това тези новаторства ще бъдат въведени и декретирани във Франция не от безумен чуждоземец, който жестоко я е завладял и напълно покорил, а от легитимен негов приемник френски президент. Легитимен тука е в смисъл по начина и към момента на стъпване в длъжност. След подобен акт според тебе Де Гол би ли считал Оланд за все още легитимен президент? Какви ли думи би употребил за да охарактеризира този акт? Дали сред тях би имало такива като предателство на френския народ и държавна измяна?

Единствените възможни дестинации за тези кораби са пристанищата на Русия в Черно море и Владивосток, като последното е замръзващо, т.е. не е пригодно през зимата, както и базата в Сирия. Така че Полша не виждам какво я притеснява?!

А Шри Ланка?

Путлер и доброта, ти в ред ли си?

Ти нещо не си в час - Руснаците имат морски бази на всеки континент - веднага се сещам - Сирия и Никарагуа, имат и предварителен договор за база в Аржентина

Путлер трябва да събере вноска от 150 милиарда до края на годината за външния дълг. То не беше продаване на мобилни телефони в Китай,то не беше извинения за спирането на ЮП и обвинява малка България, то не беше изнудване на малки държави .Сега Путлер не се интересува да вземе френските кораби а да търси обезщетение.....абе ромска работа...ха..ха

Щерке,ти май си руския финансов министър ма!

Тоя празник зле ти влияе! Не Путин е на летището в Париж.

Ами той се е молил Планд да го посети на връщане от Казахстан!! Нещо Путин е в цайтнот!!

ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ вноска от 150 милиарда до края на годината за външния дълг. ..ХА..ХА

... ха-ха-ха - верно ,бе , дори не го е поканил в дачата - ами го е посрещнал на крак на летището - в смисъл "вие ми се направихте на мъже в Австралия миналия месец , ама отсега насетне ако някой иска да говори с мен - ще ми идва на крака и мога да ви отделя по 5 минути ... ако съм на кеф де !!!" Мачкай , ги Вова !!!

Тези кораби са платени авансово преди построяването им в пълен размер.Ако франсетата имат финансови проблеми можеха и да потат батко Путин за отсрочка...:)

Може и да са платени, ама нали и Крим беше украински!

Търговските отношения между Русия и Франция нямат нищо общо с референдум,в който страни са Украйна и Русия.Аз по тази твоя детска логика мога да те върна и при Ватерло и Наполеон.

Коментари - Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна

Владимир Путин съобщи, че се надява Русия да бъде компенсирана, ако Франция не достави бойните кораби "Мистрал". Той обсъди украинската криза с Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин и Франсоа Оланд обсъдиха ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

rado_7_6@

Геликоптеранасачите може да дрейфуват, ама рублата плува свободно, развързана от тежкия долар. Дайте да гледаме позитивно на нещата предлагам

Я ти си хан Путкин, ало-о-о!!!

Русия, след като каза А, ще каже и Б! Б значи, че ще следи прогнозата за времето и когато над балканите и Централна Европа се зададе по-дълъг много студен период, ще намери повод от крадците на газ в Украйна, да преустанови безсрочно доставките за Европа през Украинският транзит! Яростта и злобата срещу Русия, която тогава русофобите ще излеят с нищо няма да ни помогне, както и съчувствието на думи от ЕС и САЩ! Това си посяхме, това ще пожънем! Това е цената на Цивилизационият ни избор направен със свалени предварително гащи, а не в краен случай, на добра цена!

Все ми се струва че Хората от уличката 'Бай Михал' - Нямат Нищо-общо с плас Пигал... ;-) т.е. : А. България - Е Европа. Б. И до Днес (за Срамотите !) Ни 'управляват' Доказани Изодродья на онея-там от-днес-за-утре девето-незнамквиси. ... И ! - Е време когат атовете се ритат, магаретата да Не реват...а да Ги впрегнат в Равнопоставена-и-Равноотговорна Съзидателност.

ПРЕДИ ПОЧТИ ГОДИНА ПОПАДНАХ НА ЕДНО ТЪЛКУВАНЕ НА СЛУЧВАЩИТЕ СЕ ТОГАВА СЪБИТИЯ, СЪС ПРЕДПОЛАГАЕМАТА ИМ ПОНАТАТЪЧНА РАЗВРЪЗКА.. ТОГАВА МИ НАПРАВИ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ГО КАЧИХ В ДИРа НЯКОЛКО ПЪТИ С ЦЕЛ, КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО ВИДЯТ. ПОСТВАМ ГО ОТНОВО САМО ЗА ДА ПОКАЖА, ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА И СЕ Е СЛУЧИЛО, КАКТО Е В ТЪКСТА. И ТАКА: Войната на САЩ срещу ЕС: Началото на агресията на САЩ срещу ЕС и еврото започна с банковите кризи в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави) след това САЩ отказаха да подпишат търговското споразумение с ЕС. След това последваха операции срещу икономическата периферия на ЕС: Садам и Кадафи обявиха, че ще продават нефт срещу евро и ги убиха Арабската пролет Сирия Украйна Следващите стъпки, които САЩ с удоволствие биха предприели: Ескалация Остри икономически санкции срещу Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС. Освирепяване на войните в Северна Африка, Сирия и Украйна. Изнудване на слабоволевите съюзници (включително и България) на САЩ да се намесят косвено, а след провокации най-вероятно и пряко във войните. Целта на всички тези действия е: Американска окупация на държавите граничещи с Русия и Северна Африка Пълна икономическа, политическа и финансова изолация и колапс на ЕС Край на двете цели на ЕС, които бяха иномика 1 и валута 1 в света. АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

Няма мърдане ! Западът изпрати Оланд да преговаря с Евразийския съюз !! Оланд кръжал над Москва и кацнал?? Къде ще отиде ? 3 млрд.долара трябва да плати на Путин, ако не даде въртолетните комбайни. Това означава съобразяване със силата !

Маргинализирате Целта на срещата, Колега ! - бе Изказано в Пряк текст И от двамата : А. Деескалация и Недопускане на И-Нови Стени между Хората. Б. Договорът за Мистралите - Е юридико-търговски Документ/Споразумение. (Извинете !)

След злитането на Оланд от Астана, Назърбаев заявява следното -" Желанието на Запада да организира след Украйна също такава пролет в Русия, завърши с Кримската пролет .." "Тези, които недооценят Русия, ще плащат скъпо и прескъпо " " Това е най-голямата по територия и богатства страна.Поради санкциите, разбира се, че ще загубят част от доходите си, но нефта, диамантите, златото, и най-силната армия в света, си остават в Русия"

Ако позволите - Казахстан е Тотален Аналог на България, но ! - Случи на Вслушващи-се Хора да го Управляват. (Извинете !)

Нещо повече-колонизиране на Изтока с цел използуване на суровините му.Защо Оландчо е в Казахстан,а не в Чад-Африка вече е изцоцана.Това е старата хитлеристка мечта! Ще надупчат и Добруджа и Черно море,защото там надушиха газ и нефт.Това е!

Оланд - Не е Ни Наполеон, Ни Верн - имате право, Колега ! НО ! - да Сме Откровени Докрай : - тази Непланирана и Успешно-Завършена среща - Само за час-два Вдигна Сериозно Името на Франция. (Извинете !)

Струва ми се че Неаргументирано Надценявате, Колега - както Амбициите/Капацитетите на САЩ, - така и Същността и Резултатите на ЕС. ...а отделно : А. Саддам - си беше Сатрап (, дори към най-Приближените-му) Б. Кадафи - Винаги си беше типаж ала 'наште' махленски шмекери В. Асад - Сам си причини главоболията защото Не се справи Овреме с Целевите врътки на шкембелиите които Баща-му издигна Г. Магреба - от Памтивека е мазало (Извинете !)

Това са двама осрани политици. Путин преди две години вкара Русия в рецесия, след като отвори голяма уста и се разгърна като голам политик цял мандат и половина, постигайки през временни успехи едно фиаско накрая. Когато Оланд взе властта, споделих гръмко увереността си, че ще е.е майката на Франция за една година, а на втората ще стана майката си тр..ало. Е, така ли стана? Двама окаяни политици решили да се поежат пред камерите. Не са тези, които са големи, само вълната на народната простотия ги е повдигнала твърде на високо, че им се вие свят. Двама келеши. Поне семействата си да можеха да оправят! А простаците им дали държава да оправят. Не че аз съм голям, не. Но тези са най-малко големи. Никакви големи не са. И си личи от самолет!

Предлагам да Не трошим Наша парса Изобщо, Колега ! (Хеле пък да хукнем И от сссамолет да ги Наглеждаме ..;-) И ! - просто да Ги Видим Всичките у Нас. - очи-В-очи ! - tete-a-tete ! - глаза-В-глазах ! - Unilateral !

Абе, Големите винаги се разбират! Дори и конкуренти на политическата сцена винаги намират общи интереси, които ги сближават. Няма такова нещо като "властелин на света" - има баланс на силите. И Русия и Запада са двете страни на една монета - Велики сили влияещи на политическите процеси в глобален мащаб, което е нормално. Въпросът е: къде е България?! Ами, там където е нейният национален интерес в стратегически план т.е. София да избере възможно най-правният международен политически курс съобразно ИНТЕРЕСЪТ на българите, така че той да донесе просперитета на народа и държавата, като едното следва от другото - хармонично и резонно!

Средната Земя ? ... Хобитите ? (Сме Ние) - Звучи !!!

Ние хубаво го компенсирахме с депозитите от две банки, сега е ред на съюзниците...

Срещата Не беше планирана. Протече Вън от Всякакъв Протокол. Преди Тази среща - Оланд отиде на-крака И на Казахстан И на Украйна. По време на Разговора : А. Оланд показа Воистине-Френското в Разговора/Дипломацията - основен Акцент - Недопускане на Нови Стени между Хората Б. Никога Досега Не съм виждал Путин толкова Истински-Развълнуван. В. Лавров беше като под СвръхНапрежение. ... И ! - с оглед на тези Факти - позволете Отново да предложа на Нас-Всички Българ(к)ите : - Глобална Среща (или Серии от) у Нас !

Ако приемем, че е така, то това е чудесно. Някаква искрица светлина. Но, не франсето е този, който трябва да обикаля тези части на света, а някой други, щото не мисля, че ще му се чуе думата, особено показателни са действията с коритата. Кат се знаеме какви сме и какъв межд авторитет имаме, мале-мале, Бочко домакин на Г-незнамколкоси.

Задължен съм Ви ! (за Отклика по ...преди-Първи петли...;-) ... И ! - ако обичате Никога да Не се Самообиждаме Ние-Всички, Колега ! - Никъф боко, никъф шмоко ! ... а : - Ние. -- Всички. --- Заедно. Очевидно на Добрата-Пралюлка на Републиката Й трябва Нов-Вид Подкрепа/Тласък. - Сме Длъжни да Я Осигурим.

Всъщност "Глобална" звучи малко безлично. Предлагам да е -"Интернационална"! Предполагам, че на някой хора идеята им се е сторила някак... позната и затова са били напрегнати.

Признавам че звучи малко-малко И притеснително... (, както Интернационална, така и - глобална....демек - Идещо от глоба ;-) .... Всъщност - сваляйки шапка на Всички Хора Днес, както и на Механиците : - Планетарна ?

вместо да си чешете езиците,стягайте делегация,че скоро ще стане тарапана.

Лидерите на цивилизованите държави продължават със своята добродушна наивност да си мислят, че може да разговарят добронамерено и конструктивнои да срещнат разбиране и съдействие от варварска Русия. Азиятите разбират само от езика на силата и ултиматомите.

Фак дъ ЕУ. Взимане на решение, следва посещение на чужди сенатори и час-два след това обратна позиция.Поради безсилие се налагат санкции, атака на чужда национална валута с цел икономически крах на атакуваната държава. Пещерна пропаганда-един добър човек с добра атомна бомба да накаже един лош човек с лоша атомна бомба;газът тече от ЕУ към Раша и др подобни невинни постъпки на добри и великодушни хора. Хахахахаха

По времето на наивният глупак Горбачов и алкохолика Елцин руснаците видяха какво е това да се съгласяваш с позицията на западните демократични хиени и едва ли биха допуснали отново подобни хора да взимат решения. Това може да се случи отново само в мокрите сънища на западните политици

Дам, европейските веселяци са в паника:)))

Кой ще е следващият призидент, който случайно ще мине покрай Москва и ще реши да се отбие....ей така! :) Да не направят пътека. ..

Не се знае кой ще е следващият. Вашингтон вече демонстрира решимостта си да оказва натиск, изнудва, а при необходимост дори да затваря френското и въобще европейското въздушно пространство за полети на президентски самолети. Оланд в този случай успя да извърши успешна маневра, но не всеки от колегите му е толкова опитен в организирането на посещения тет-а-тет, а и Вашингтон сега ще предприеме съответни мерки относно суверенните си съюзници.

Путин го било толкова страх ,че изобщо не попитал Оланд за Мистралите!! Оланд му казал: Пич или влизаш в правия път или ще си седиш сам в Русия!! Като заточеник. На никого не липсваш.

То и НаполЬОн така навремето... И после само бистро останало. Който не чете история-така е! Глупост до глупост.

Русофобите са си глупаци по рождение, генетично е:)))

Порошенко и Оланд са говорили преди срещата на Оланд с ненормалния!!

Путин е препоръчал Оланд за гл.евнух в харема на Назърбаев

Въобще не е повдигнат въпроса за Мистралите!!!!! Нито от Путин нито от Оланд. Стига сте преиначавали. Писна от полвинчати, извадени от контекста или откровени лъжи. Има и други медии в Европа. Не бъдете по-католици от католиците. Или вече не можете без тъпи манипулации.

ами това е прах в очите на хората - иначе трябва да напишат ЗА КАКВО са говорили анистина! А то е за Донецк и Луганск и за санкциите. Явно франсетата се усетиха и ще правят завой.... няма да следват вече линията на Фашингтон - ще е търси решение на случая с Украйна. Това ще реши и проблема с Мистралите после.

Путин пообещал с пониманием отнестись к отказу от поставки Мистралей. Поомекват глинените жужешки карачета, отначало неустойки, не знам к'во си, а сега и разбиране щял да проявява.

и безсилен. вече никой не ви се връзва...

Отнася се с разбиране на ситуациата, в която е поставена Франция. Демек нагъзена. Има си договор. Това е казал на журналистите след срещата. Гледайки ходовете му от месеци насам кой идиот ще повярва че ще се моли?

Видяхте ли вече снимката на Оланд ? Снимка на Оланд с казахска шапка и кожух взриви французите ... вижте я ще си паднете от смях .

Това да не те поканят в къщи, а да разгоряват с теб в антрето (на летището) - какво значи на дипломатически език?

е как ше каниш в къщи дребен мошеник

Да бе дребен, няколко милиарда дължи.

Означава че Оланд няма време за губене с Путлер!! И срещата е била инцидентна!!

Паисий

неправилно! Пак ще повторя думите на Оланд: "Благодаря на руския президент, че намери свободно време да се срещне с мен!" - ама това няма да го излъчат по нашите медии!

и то много.

русия ще строи аец и във финландия,не само в турция..... а,соросоиди,нещо?

ох, не ги закачай, че и без това са в шок от турция и Франция и не могат да измислят нищо

Ще, ще, ще, ще, ще! Докога ще? От 1980-та нататъка май щяхме да живеем в КомунизЪмЪ!

според тебе аец се строи за седмица?виж в нета,всичко си пише.

Аз пък мога да се изсера и на повече места!

франсето до дуя!!

Путин на снимката: Май се изпуснах!! Оланд: какво мирише така??

ще започваш ти лечението?

Ако някой не ме е чел, да наваксам: Бог да дава сили, воля, кураж и вяра, на Братушките, да спират световното зло!

Най-върлите Империалисти ще спират злото! Майтап, майна!

разбирам някой дребен мошеник да не иска да ти даде нещо което си му платил, но цяла държава при това с претенции за нещо си, да се държи като дребен мошеник ми се вижда мнооого странно и голям автогол независимо от крайният резултат

Така става като нападаш съседите си!! Украйна, Грузия, Молдова.

ама те съседи на франция ли са?

Те искат да ги предадат но не им позволяват. Това е ясно за всички. То и за потока е така.

Путин : Оланд ела да ме видиш като се връщаш от Казахстан, скучно ми е. Никой вече никъде не ме кани!! Седя си сам в кабинета. Вразумих се ,кажи на останалите.

Истинска мъжка приказка от твоя страна.

по-скоро Оланд се е самопоканил, - никой не ходи на среща в друга държава БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪГЛАСУВАНЕ. Явно е нещо спешно! Но и Путин го сложи на място - държа го на летището, а не го посрещна в Кремъл!

Сега ще се изредят всички да му ходят на крака при него.положението в гейския съюз става все по лошо. Курса на долара спрямо еврото расте, Германия страда от износа, защото тя изнася продукти, не сорувини и там има много труд за да се произведе. Лаиците се кахърят за рублата по форумите, която на нас ни е през, знаете какво, но спада на еврото ще обърне каруцата. Каруца теглена почти изцяло от Германия.

Късно е чадо! Те вече му се "изредиха", и Г-8, и Г-20, та дори и последната му надежда БРИКС! И тя не пропусна да му се "изреди" в Брисбейн!

Днес дежурния соросоид е само edin...

целта на бонговците е да ударят и ес и русия със санкциите. засега постигат основно първото обаче.

И да държат кранчето.

Французина отишъл да се оплаче от кученцето Волен за подвизите му в самолети и ресторанти из Европа.

Забелязах нещо доста интересно, хората се раждат и умират, а ДОЛАРА е вечен!

usdebtclock . org и гледай да не ти се втричи дъвката.

Вувузел

Дъфката се джвака, а не се гледа!

Вувузел

На српски дъвка е "гума за джваканье"!

Е вече е записан в историята. Не се притеснявай.

изобщо не е вечен. вече са 18 трилионите...

То такава тема няма какво да се обсъжда- прав е Владимир - има си договор. Който каквото е подписал.

А, бе, то и за Патока имаше договор, ама......!!!!!

Е и кво? Бития- бит! Нататък го знаеш. Ама все сме в продължението бе...

Снимка на Оланд с казахска шапка и кожух взриви французите . Шеги, колажи и даже предложение да се изработи кукла на държавния глава в това облекло задръстиха френските сайтове .Огромна популярност във френските сайтове за часове придоби публикувана снимка на президента Франсоа Оланд в казахски кожух и национална шапка, съобщи Агенция Франс прес. Комичният вид на френския държавен глава, който е заедно с президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев предизвика гнева на французите. Те избухнаха с множество шеги, колажи и даже се опяви предложение да се пусне в продажба кукла на Оланд с различни национални костюми, за да може децата да го преобличат.

Франсоа Оланд в казахски кожух може и да предизвиква шеги във френските сайтове, които обаче колкото и да са остри, все пак сигурно звучат добрячески на фона произведен по на запад 'шегаджийския' филм с уж казахски и уж комични ситуации. Евентуално Оланд би могъл да извлече дивиденти от всичко това, ако въпреки огромните протести на французите, не беше вкарал Франция в капана на хомосексуалистите. Сега вече всяка франкофония може да предизвиква сред родителите извън Франция обосновани опасения, дали някак не се използва за оказване на завоалирано влияние на децата им и развращаване. Също отново се потвърждава неадекватността на действията на Ж. Желев като президент и това, колко е важно в България да се разпространява руския език и да се способства за възстановяване на масовото му изучаване.

Путин - "Аз съм най-великия, шатнах на Патока главата"! Оланд - "Аз съм по-скромен, шатнах само два Мистрала"!

Сравнете френски и руски сайтове - не Мистралите са били главна тема. На журналистически въпрос Путин е отговорил, че темата е била засегната бегло, защото и ма договор и той се надява,че ще бъде спазен... Другите точки са важните - заради тях Оланд е помолил да се срещнат.

Така е , Путлер казва че изобщо не са говорили за Мистралите, само ДИР мисли че това е била основната тема. Основната тема е била Украйна!!

Украйна е тема за предварително подготвени срещи. Тази е извънредна - само с Меркел е съгласувал кацането си в Москва франсето. Но преводачките им мълчат... Лавров и Одибер няма да изпуснат сричка дориза същинската тема на Внуково - явно е от особено значение.

Путя нещо много омекнал. Първо щяха да съдят Франция, сега се моли само да им върнат платените пари за Мистралите!!

Не се притеснявай излишно. Франция и Русия са едни от държавите създателки на САЩ, затова е нормално да си побъбрят за съдбата на тази измислена държава. Криза е. Яка.

Нигерийская армия сообщает о перехвате российского грузового самолета, перевозившего большое количество незадекларированного оружия из ЦАР в Чад. По информации нигерийских СМИ, самолет вылетел из столицы Центральноафриканской республики Банги и направлялся в столицу Чада Нджамену. На его борту находились вертолеты, автомобили и другое военное оборудование, при этом весь груз не был должным образом задекларирован.

млъкни а укрокопитекккккккккккккккк!!!!!!!!!!!!!!!!!!

млъкни бе путинокантроп....

Ето кой снабдява с оръжия и боеприпаси терористите навсякъде по света! Русия! Някой още да се съмнява!

Търговията е процес на обмяна на стоки, услуги, ценности, пари, роби, човешки органи и др. В съвременното демократично общество (представителна демокрация) разделението на труда довежда до оформянето на три групи хора: Хора които продават труда си, хора които продават труда на други хора и хора, които продават секс. Природен закон е, че цената на стоката, се ОПРЕДЕЛЯ от съотношението между търсене и предлагане. За да НАМАЛЯТ до минимум действието му, хората ВЪВЕЖДАТ корупция - маркетинг и реклама. Според съвременните западноевропейски философи, президента на една държава също е стока, успеха на която зависи от PR (Public Relations). Маркетинг и реклама в предизборна кампания, се осъществява от така нареченият "Spin-Doctor" (политически съветник). Както всяка реклама и политическата има за цел да МАНИПУЛИРА общественото мнение. Войната според западно-европейските и американски фолософи, също е стока, която успешно се продава след успешен маркетинг и реклама. Например за войната с Ирак, се разпространява (дез)информация, че Ирак притежава ужасяващи оръжия за масово унищожение.

макака номер 1111111111111111111 по голям от него нямa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Защо пък Оланд да се притеснява,ЕС ще помогне разбира се?!

Даааа! Преди дни ингилизина започна да помага като каза че няма да плати 2 млрд задължения и ще затвори границите. Евала за такава помощ дай Боже всекиму. Хахахаха

отишъл му бил на крака. вие какво искате, да му се обади по телефона и да му тегли една маина ли? тои е отишъл да му я тегли на място

Ами той се е молил Планд да го посети на връщане от Казахстан!! Нещо Путин е в цайтнот!! Путин много бързал да стигне до летището, щото срещата била там!!

Абе и аз се чух с Оланд преди малко,но не ми спомена нищо за молба. PS Теб утре ще ти водят ли на градина ? Да не ме оставиш сам да си играя :((

Много беззъбо изказване на Путлер. Първо Еродган го оправи ,сега и Оланд го оправи!! Надявал се че французите ще им върнат платените пари!! Ами да им се помолят!!

Не Путлер,а Сополан е притеснен,пъпчивко.

на въпроса на журналиста от съседната страна защо са умирали момчетата военият глупак не отговори само скръцна с зъби и се отдели !!!!!!!!!!!!!111явно е разбрал че където двама си мерат членовете трети е излишен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гледам снимката и се чудя притесненият ли е лапнал пръстчето си или оаканият?!

Оланд е съгласувал срещата с Меркел. Но е подчертал, че отношенията между Франция и Русия не бива да се влияят от Украйна. Защото Франция търпи растящи загуби и нейният президент се мъчи да забави темпа им. А ние къде сме?

Къде е подчертал това?? Никъде не го пише!! Май си измисляш??

Върнете си парите на Човека ей ! Навевсти ли ви и вас Маккейн да ви каже никакви кораби .Путин се е Диверсификацирал поръчката , поръчал е два кораба за разнообразие така ,че за всеки един е глобата с лихвите и на общата цена стваа . Добре стана и вие като нас а да видите какво става като слушате Маккей като нашия Тапет Дисидентов . Врътнаха ли ви американците и вас . В статията пише ,че сте на червено а не платите и вашите форуми ще гръмнат .

Както обикновенно франсетата се усещат първи и действат. Те винаги са били контра на марихуанците прим Дьо Гол. От действията на Путин през последните дни става ясно че сме влезли в сезона на шамарите. Защото всичко си има граници и добротата та Путин също.

Другото да, но откъде ти хрумна, че този може да бъде въобще сравняван с Де Гол? Как би реагирал Де Гол някога, ако му бяха казали че само след няколко десетилетия дамите във Франция ще са от нов тип, при който петата република няма да отдава голямо значение на наличието на едни или други полови признаци и мосютата също вече ще стават за дами, дори и при осиновяванията!?! При това тези новаторства ще бъдат въведени и декретирани във Франция не от безумен чуждоземец, който жестоко я е завладял и напълно покорил, а от легитимен негов приемник френски президент. Легитимен тука е в смисъл по начина и към момента на стъпване в длъжност. След подобен акт според тебе Де Гол би ли считал Оланд за все още легитимен президент? Какви ли думи би употребил за да охарактеризира този акт? Дали сред тях би имало такива като предателство на френския народ и държавна измяна?

Единствените възможни дестинации за тези кораби са пристанищата на Русия в Черно море и Владивосток, като последното е замръзващо, т.е. не е пригодно през зимата, както и базата в Сирия. Така че Полша не виждам какво я притеснява?!

А Шри Ланка?

Путлер и доброта, ти в ред ли си?

Ти нещо не си в час - Руснаците имат морски бази на всеки континент - веднага се сещам - Сирия и Никарагуа, имат и предварителен договор за база в Аржентина

Путлер трябва да събере вноска от 150 милиарда до края на годината за външния дълг. То не беше продаване на мобилни телефони в Китай,то не беше извинения за спирането на ЮП и обвинява малка България, то не беше изнудване на малки държави .Сега Путлер не се интересува да вземе френските кораби а да търси обезщетение.....абе ромска работа...ха..ха

Щерке,ти май си руския финансов министър ма!

Тоя празник зле ти влияе! Не Путин е на летището в Париж.

Ами той се е молил Планд да го посети на връщане от Казахстан!! Нещо Путин е в цайтнот!!

ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ вноска от 150 милиарда до края на годината за външния дълг. ..ХА..ХА

... ха-ха-ха - верно ,бе , дори не го е поканил в дачата - ами го е посрещнал на крак на летището - в смисъл "вие ми се направихте на мъже в Австралия миналия месец , ама отсега насетне ако някой иска да говори с мен - ще ми идва на крака и мога да ви отделя по 5 минути ... ако съм на кеф де !!!" Мачкай , ги Вова !!!

Тези кораби са платени авансово преди построяването им в пълен размер.Ако франсетата имат финансови проблеми можеха и да потат батко Путин за отсрочка...:)

Може и да са платени, ама нали и Крим беше украински!

Търговските отношения между Русия и Франция нямат нищо общо с референдум,в който страни са Украйна и Русия.Аз по тази твоя детска логика мога да те върна и при Ватерло и Наполеон.