Меркел призова Путин да окаже натиск за диалог в Украйна

Германският канцлер Ангела Меркел призова президента на Русия Владимир Путин да окаже натиск за „конструктивен диалог”, който да разсее кризата в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Меркел призова Путин да окаже натиск за диалог в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Което доказва, че руският комунизъм и немският фашизъм са едно и също.

Единият разполага със суровини, а другият знае как да ги използва. Хайде да видим кой ще натежи повече. :)

"Меркел призова Путин да окаже натиск за диалог в Украйна" Как да окаже натиск, бе лелчето? Ами нали любимецът ти в БГ оказва вече няколко години върху нас? Не разбрахте ли, че само с натиск не става. Не става и с пари, но става с ... много пари. А Вие, лелчето на ББ, ги имате но искате да получите плячката (Украйна) без пари... Мисля, че този път ще се бръкнете...

Добре е, че я има Русия със своя Президент. Всички се обръщат към него с молби за решаване на някакъв международен или вътрешен проблем. Без Русия не може ....

Ако не бЕха руските доставки за милицията в Киев досега да са сдали дУжурството. Карат им по въздуха, че по суша е несигурно.

Те му говорят за "натиск", той разбира "молби". :-)

Публикувах информация от вчерашния брой на Гардиан /относно Дивотиите на опозицията в Украйна/ и тя, някак много странно, изчезна от форума..... Явно забраната е не само за руски източници, но и за източници, които по принцип не се вписват в идеологемите на евроатлантическите простотии... Свобода на словото само до толкова и като изнася на силния... Е.... оти ручахме жабтата?!?!?!?!?!?

работят на принципа: всичко, което не е с нас е против нас

Странна работа ви казвам се получава. Западът каквато и да я свърши накрая все до Путин опира... Въртят, сучат, редят, а в крайна сметка той има последната дума...

Обамата дали е подслушвал разговора на Меркел с Путин ???

При толкоз много нац-предатели, борци-матросовци за мужикоиден въглеводороден монопол и шантаж, защо спят силовите ведомства, защо ги изхранваме ???

Хиречек, ти объркваш втечнения газ от Катар с втечнения си мозък. Руският природен газ е най-хубавия и изгоден за промишлеността и бита в Европа.

Еееее, пропускаш и тежкометалния монопол или той не е интересен, а!

pmotikov@abv.bg

Защо, идиото си толкоз щастлив на мужикоидните монополи ? Нали нашият интерес е просперираща Европа, а без изгодни суровини е трудно достижимо. Просперираща Европа е гаранция за просперираща България. Ама верно сте олигофрен до олигофрена.

ми измекярино! Явно пътеводната ти звезда в политическата ориентаци остава педерастът Фердинанд и неговото любвеобилно обкръжение.... Жал ми е за такива изгои кат теб, но ме е още повече гнус от вази!!!

То и аз искам да гледам цирк Монте Карло от първия ред до принц Албер, ама до колкото разбрах билетът бил 25000 Евро с благотворителна цел. Та в тази връзка, само с призиви не става. Янукович каза колко струва подписването на предприсъединително споразумение - 20 милиарда евро. Меркел скокна като ужилена и започна да говори за европейски ценности и демокрация. С последното си изказване - призив, Меркел признава, че Европа и САЩ нямат почти никакво влияние над управлението на Украйна, а това явно много ги тормози.

принц Алберт. Има факти относно неговата последователност спрямо Путин. Интересно четиво.

Едни клоуни, май че европейски с щатски зам. шеф на държавния департамент, ходиха да подкукуросват разни олигофрени, а сега като излезнаха по площадите фашизоидните типове на Тягнибок искат друг да им зачиства евроатлантическите лайна... Нека сами да си изядат това, което са надробили, особено полските тарикати! Наследниците на Бендера вече казаха и показаха на няколко полски автобуса, как виждат европейското си бъдеще!!!! Само дето нашите ужасно "независими" медии ги е страх да разкажат и да покажат някои неща и цялото ни общество ще бъде ма много изненадано, пак....

ХУБАВО Е ФРАУ МЕРКЕЛ ДА НАТИСНЕ И ОБАМА ЗА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ , ОБАЧЕ НЕ ГО ПРАВИ ПОНЕЖЕ СИ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ЧУЕ ЕДНО ЗВУЧНО " Ф.. Ю"

Що пък Путин? Кво им пречи на германците да прецапат Полша и пак да стигнат до Русия? Имат и опита!

Защо пък Путин да оказва натиск, а, да видим швабите какво и как ще натиснат, нали Кличко живее в Германия, айде, вий сте на ход

да се бръкне и да даде 15 милиарда долара на Украйна и тогава да дава акъл.

винаги е така който плаща поръчва музиката

Катар ще строи в Гърция терминал за втечнен газ, а след туй през България за ЕС !!!!! Скоро и Сирия ще клекне. Лека по лека се види конеца на мужикоидния въглеводороден шантаж !!!!!

А ПРИ НАС В АМЕРИКА И РЕПУБЛИКАНЦИ И ДЕМОКРАТИ СЕ ЗАКЛЕХА ЧЕ ЩЕ СЕ БОРЯТ СЪС СОЦИАЛНОТО НЕРАСТВО ... ОБАЧЕ ВДИГАНЕТО НА МИНИМАЛНАТА НАДНИЦА НЕ БИЛО ХУБАВО ПОНЕЖЕ ЩЯЛО ДА УВЕЛИЧИ БЕЗРАБОТИЦАТА :))))

Докато го направят евентуално ще минат години. После Газпром сваля цената и става неизгодно. На ислямистите вътре в отверстието. А може до тогава и в Русия да се изчерпи.

Клоун,газификация в Гръция в 2013г е купена от Азербаджан,разбраха се с Газпром/той анулирал участие в търгове буквално преди да обяват номинанта/.Демонстрираш типично балканско поведение за "всезнайка",-всичко знае и ничто не може!

Извинявай, да не се обиждаме. Иречек е евреин и изпълнява платена длъжност по промиване на български мозъци. Подвизава се по форуми под различни никове, пише едни и същи глупости. Опитва се да ни вкара в правата американско-еврейска вяра. Да станем послушни тъпи овце.

Мислиш ли да се събудиш от това бълнуване? По-добре -недей! Разочаровение...тръборляците са руски....

Катарския газ се контролира от Кксон мобайл, фирмата Ротшилд. Той ще строи. Но втечнения газ и сега е много скъп. Единствения начин да продават е чрез рекет и натиск над държавите. За такива послушковци като нашите политици. Предвид силно ослабените позиции на САЩ, това ще си остане скъп проект.

pmotikov@abv.bg

Много са им слаби позициите, 60 долара за 1000 куб.м., реиндустриализация, пореден срив на рублата, абе въобще сапътници...

Допусна грешка - признаваш, че войната в Сирия е за находищата от природен газ, които бяха открити наскоро там. Току що призна, че войната няма нищо общо с Асад, демокрацията и свободата на сирийския народ.

После еврогадовете ще ревнат, че видите ли Русия ги бърка.

Тукту,работата ни е спукана от доста време ,жалко че сега си го забелязъл

Меркел иска от Путин да се намесва. Меркел иска от Путин да не се намесва. Меркел всъщност знае ли какво иска?

За мене това си е-Напред- Назад! Или направо -клатуркане!

Абе странна работа-форумите са заляти от мнения че Русия и Путин са в основата на бъркотията в Украйна?!Защо тогава Меркел вместо да го заклейми ще го призовава да се намеси за уреждането му?Дали пък "миролюбивата"Европа не е в основата на подсрекателствата за тази бъркотия?И Меркел като вижда че старото британско правило "разделяй и владей"пак доведе до анархия и война не се опитва да замаже резултатите от мечешката европейска услуга на украинците прибягва до "проклетия" Путин?Ха обяснете ми де!

хахаха, браво на теб, да обясни еврейската пропаганда, които изкараха Путин и Русия виновни, да обяснят, защо според Меркел те не са намесени.

Докато баба Меркел приказваше на Путин да не се меси във вътрешните работи на Украйна, друга баба, още по-грозна и нагла - баба Аштън (външната манистърка на Еврейския съюз) долетя в Украйна за втори път и се срещна с бандитите, които трошиха и палеха, за да разпалва кръвопролития в изстрадалата страна. Помислете върху искреността на Запада и си направете изводите. Защо дирниците не отразиха и тази новина?

Аштън,обаче ще ги призове към активизиране на "конструктивен"" диалог".Трябва да се разсеят съмненията,че Европейският съюз,без "свежата Украинска кръв"е пред нова икономическа криза.Явно е,че демократична Европа яко го е закъсала ! ! !

Европа яко е закъсала. Липсват и руско-украинси комикси. И все ми се оплакват за ограничения TV-избор.

ДЯДО УОРЪН БЪФЕТ КАЗА ЧЕ РАСТЯЩАТА ПРОПАСТ МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ПОДКОПАВА ОСНОВИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СОЦИАЛНА НЕСТАБИЛНОСТ (ДЕМЕК РЕВОЛЮЦИЙКА) ТА ФРАУ МЕРКЕЛ ДА ХОДИ ДА ИЗДЪРПА И УШИЧКИТЕ НА НАШИЯ ОБАМА , КИТАЙЧЕТО И ВОВА ДА СИ ОПРАВЯТ ТОЯ ПРОБЛЕМ :)))

Чудесно ! - Ето И Още-един Сериозен Резон ЗА Срещата у Нас !!!

А Меркел ще окаже ли натиск над САЩ да прекратят цветната революция в Украйна. Защото така погледнато призивът е: В Украйна се провежда американска цветна революция. Украинския народ се опъва и не иска външните агресори и местните платени слуги. Русия трябва да каже на украинския народ да престане да се съпротивлява и да приеме доброволно колониалния си статус. Това е голата истина, всичко друго са опаковки. Но е абсурдно смешно.

Обама вече е получил превода от флашката. Утре ще го даде на Мишел,а тя на майка си.Сега въпросът е дали тъщата е сложила пепел на фала с датчанката или не. Забавното е,че после Джон Кери ще дръпне реч как в името на американските интереси това или онова.А то си е решение на битова основа.

Г-жо Меркел, МЕРСИ ЗА ВАШАТА "ПОМОЩ" От вашата помощ бандитите в България станаха приказно богати , а народа безкрайно беден !!!! НАЛОЖЕНАТА НИ ОТ ВАС СИСТЕМА ВИ УРЕЖДА !!! ЗА ВАС Е НАЙ ДОБРЕ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е ДЪРЖАВА , А ЕДНА ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО ВАШИТЕ ФИРМИ МОНОПОЛИСТИ НИ НАЛАГАТ УБИЙСТВЕНИ ЦЕНИ !!! ВАШИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В КОЛОНИЯ!!! МРЪСНИ КОЛОНИЗАТОРИ !!! НЕ ВИ ИСКАМЕ НИТО ЖИЛОТО НИТО МЕДА !! ИСКАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТОВА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО "ЕС" В КОЕТО НИ НАТИКАХА НАШИТЕ БАНДИТИ, КОИТО ВИЕ С МЪЛЧАНИЕТО СИ ПОДКРЕПЯТЕ !!

млъкни бе сол ташак- ограбва те бандата комунисти. ти като искаш да напуснеш ес, вземаи влака за москва

dionisiosd@yahoo.com

Комунисти-комунисти,ама в комбина с немските НЕкомунисти нали???

Още нямаие никакви изгледи България да помирише ЕС, когато партията направи бандитския преход към "капитализъм". Просто партийците се "снишиха" и като невменяеми осигуриха бурното развитие на днешната бандитска каста. Вие за съжаление сте пропуснал да отразите това.

Статистиките са полезни да се правят, може да се сравняваме къде стоим. Само че трябва да се отчита в какви условия и рамки са направени, за да можем да си правим изводите. Да речем че аз съм от Патагония, нищо не знам за България и почвам да чета статистики. Значи при Жан Виденов заплатите бяха по 10 евро, сега са някъде към 500. Тогава нямаше толкова молове, луксозни хотели, спапроцедури, магистрала от София до Бургас, нямаше Планета тв с бузброй красавици. Ами значи сега е несравнимо по-добре в сравнение с преди 10 или 20 години. Значи патагонецът ще реши че от Европейския съюз има голяма полза. И тогава хората нямат никакво основание да се оплакват че днес е зле, те нещо не са нормални. Разбирате ли за какво говоря, дали само да сравнявате отделни цифри, било то за България илли за любимите ви Полша, Чехия и Унгария или която и да е там страна. Или просто да попитате за някои подробности, кое как е станало и на каква цена и какво следва от това.

Или иначе казано:"признаваме те за шеф в случая,ама моля ти се направи нещо по въпроса,а ние сме с теб...."!!! Ей така,за да не забравяме че има основни играчи(САЩ,Русия,Китай)и разни амбициозни сателити,които се сещат в някой момент,и започват да дават назад... Или има някой,който още мисли че САЩ не са дали благословията си за този телефонен разговор?И че не са се съобразили-лееееееко-с Китай??

страшен си анализатор, тия работи в пенсионерския клуб ли ги чу ?

dionisiosd@yahoo.com

Цт..... По телевизията ги видях снощи... Айде сега легни че е късно,и мама ще вика батка!!!!

не разбра ли иронията.....

Като гледам Путин и Меркел на снимката, все едно че са брат и сестра.

От една страна мръсни номера: На брифинг главы дипломатии евросоюза Кэтрин Эштон, которая прибыла в среду на Украину, не пустили российских журналистов, а журналистам из других стран запретили делиться информацией о месте проведения брифинга с коллегами из России. А после, моля ти се помагай!!!!....

ЧУК

Къф беше онш лидера на опозицията на Украйна-боксьорчето.Като разбра,че ще трябва Кобрата да играе срещу него веднага политик стана.Ша му подуе кофата кобрата,че чак и поделение на Беркут не могат да го спасят после...

баси коуку си интеуегентен - скакауец

ЧУК

Мада Раша е най-великата сила на света!Путин най-големия държавник!Да живее Мада Раша и руската рубла,и руската газ и руските мужици и руската култура и руската водка!!!

ЧУК

...нещо да н'съм пропуснал да възхваля?

Обаче имат голям проблем с демократичните ценности.Особено в Сибир.

ЧУК

Тя там демокрацията в Сибир се гради паралелно с полагането на релсовия път.Още една трансибирска линия в обратна посока и ще си оправят и демокрацията и демографската криза.

Чукаш на грешната врата! Трябваше да се обадиш на своя приятел, на когото пипаше бицепсите! Той щеше да оправи работата! Абе стават грешки.

Сега е момента САЩ и ЕС да цакат с картата за наличие в Украйна на химическо и биологическо оръжие.

путин е велик демократ, човеколюбец, хуманист, цялото човечество трябва да се поучи от него и европейския съюз да се влее в евразийския !

Меркел иска Путин да каже на Янукович, да приеме асоциирането в ЕС! При тези условия, е направо самоубийство!

Ето я ИСТИНАТА. Когато числата говорят, промитите комунистически усти трябва да мълчат!!!!! Тези държави са били колонии на любимата ти Русия. Те бяха както беше България в момента, а България беше както е Украйна в момента. Всички те вече са по-добре от преди заради ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Това е ИСТИНАТА Средна заплата на месец в ЕС: Словения: $2011 Хърватска: $1385 Словакия: $1382 Полша: $1380 Чехия: $1268 Естония: $1259 Унгария: $1062 Латвия: $948 Литва: $904 Средна заплата на месец в путиновия съюз: Русия: $858 Казахстан: $685 Беларус: $599 ---- България: $564 - виж къде са били тези в ЕС сега Украйна: $486 Молдова: $313 гугъл: List of countries in Europe by monthly average wage

По-интересно ми е колко плащат за разлепване на този постинг - чета го вече 3-4 пъти?

дразни ли те ИСТИНАТА?

не думай. тук ни писна да четем какъв невиждай рай било в Москве. Как били вземали по 10 000$ на месец всички там

Сега кажи едно кафе колко струва!

Месечна средна заплата! Та имаме десет кебапчета - един изял 9 друг едно, средно по пет!

Продължи още как в Бг беше съсипано селското стопанство, разрушена цялата икономика, прогонено 50% от българите, как за ЕС бездомните кучета имат повече права от хората как се наливат милиони за да се развъждат роми които да се използват за унищожаване останалите българи............

Що в Полша, Чехия, Унгария не беше съсипано селското стопанство? Те не са ли в ЕС?

Уважаеми "до", посочената от Вас статистика е непоказателна, та и заблуждава. В държавите заплата та в евро може да е мярка, но... В Тексас един над еднокилограмов хляб с консервант - пчелен мед, произведен от пшеница с висше качество, струва колкото в София по-малък по тегло хляб - произведен от фураж за добитък и защитен от гниене с канцерогенна обработка за избелване. Ако български хляб стигне до американския пазар, производителят му ще стигне затвора. Одма! Килограм висококачествен чай в Турция струва по-малко от 4 евро, у нас е над 10 евро и е с низше качество, а стандартът в Търция е поне 3 пъти по-висок от нашия. Да, "марковият" алкохол там е поне 3 пъти по-скъп отколкото тук и малко се купува. Турците не са пиячи, а най-малко на българската промишлена отрова. Там таквоз продадено струва затвор... А сега кажете за турски пенсионер - строителен работник с 1250 лири - 1000 лв. пенсия и за български - с 300 лв.! Между другото - средната заплата се усреднява - тази на директор в Микромек и на хиляди му чистачки. Ама... Ама усредненият жив, уважаеми, е отдавна усреднен мъртвец!

премахни първите цифри от ляво и те разбирам

Странно.. путин го накуриха... Не му мина тарикатлъка,, ДА ГО Д..А!

Тези 3 млр $ не трябваше да се дават на Украйна. И цената на газа не трябваше да се намаля. Благодарността не е заложено в човешката природа.

Е, ти нали знаеш какъв ден честваме днес. Както и тяхната поговорка "Нито едно добро дело не остава ненаказано."

За Крут 1918 ли става дума ? Между другото не е лошо този паметник, който Ященко го пробута да си стои там.Който може да види как младите и неориентираните ги набутват да вадят чужди кестени.Пък който не го види да си бута бялото пиано.

Стархотно писмо! Разби ме. Благодаря на този койтого публикува!

Гонили са ви неведнъж от Русия, която толко много страдания е претърпяла от вас, имам предвид Германия. Сега прилагате уж мирен демократичен начин. Няма да стане, мирясайте, най-после. Бог да ви накаже за всички злини, които сте причинили на Русия, а и на Украйна. Да припомним и бойните отровни газове, Освенцим, газовите камери. Всичко това е вашето изобретение.

мнооооого си прост !

ТАРИКАТКА... НЕ ЕС, А ПУТИН ДА ВАДИ ГОРЕЩИТЕ КЕСТЕНИ ОТ ОГЪНЯ... СМАЗАХТЕ БЪЛГАРИЯ, СЕГА ИСКАТЕ ТОВА ДА НАПРАВИТЕ И С УКРАЙНА. НО ВИ Е СТРАХ. ЗАЩОТО ТЯ НЕ Е ЕДНА ШЕПА ХОРА , КАТО БЪЛГАРИЯ. ВИЕ ПРОВОЦИРАХТЕ И ПЛАТИХТЕ БЕЗРЕДИЦИТЕ В УКРАЙНА , А СЕГА ДРУГ ДА СЕ ОПРАВЯ.

мнооооого си прост !

Някой да ну смени игличката на този, че почна да задира!

Има само една истина за Украйна. Това е истината, която е написана от Галина Евсюкова. А това, което говоряТ нашине национални предатели е, за да се харесат на тяхните господари в Брюксел.

ЧУК

Уважаема Галина Евсюкова, Село Макарово!С най-голямо уважение Ви моля да си приберете гражданина-Сергей Сергеевич Станишеф в Херсон и да предотвратите следваща експанзия на некадърни политици в България!

Уважаемая Госпожа Эштон , я простая украинская женщина , из небольшого поселка на востоке Украины обвиняю Вас и Европейский парламент в давлении на государство Украина , агрессивной политике , приведшей к происходящим событиям с ноября 2013 года и по настоящий момент. Мне 50 лет и чтобы убедить меня в выборе вектора для Украины нужны доказательства. Вас может удивить, но я не поленилась ознакомиться с 906 страницами договора об ассоциации, который Ваше Европейское правительство навязывает государству Украина ЭТО СЛИВ СТРАНЫ! Я не голосовала за президента Януковича, но в данном случае, думаю, что он войдет в историю, как политик,который осмелился сказать НЕТ БЕЗОГОВОРОЧНОЙ КАПИТУЛЯЦИИ! Вы не сможете отрицать того, что условия договора игнорируют тесные экономические связи Украины и России.Тем самым провоцируя возмущение граждан промышленных районов Украины. Я приглашаю Вас в Луганск, Донецк, Запорожье, Харьков посмотрите в глаза шахтерам, рабочим предприятий у которых есть работа, благодаря заказам из России. Они отстаивают свое право на работу, жизнь своих детей. Вы хотите нам помочь? Помогите создать рабочие места на Западной Украине. И тогда вернуться те, кто выносит горшки за вашими престарелыми европейцами. Помогите детям вернуть их родителей. Нам не нужны ваши дешевые продукты они лживы, как и вся ваша политика Европейского сотрудничества. Вы играете на чувствах украинской молодежи, которая видит красивые картинки европейских городов. Расскажите им правду. О росте безработицы, экономическом и демографическом кризисе.Европа вымирает! ... Как да отговориш?!......

галина, щастието на руснаците и украйнците е в това, че не знаят колко са нещастни !!! комунистическата чума е нанесла такива пораженя в материален и духовен аспект, невероятно промиване на мозъци !!!

Правилно!!! Поздравления за искренното мнение!!