Путин: Не се бъркаме в Украйна, но браним руснаците там

Владимир Путин заяви, че Русия не се намесва и няма да се намеси в мирните преговори в Украйна, но винаги ще брани руснаците там.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Не се бъркаме в Украйна, но браним руснаците там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами приберете си ги.

Украина ще стане една голяма България!! И освен газ ще внася и български тиквички и чесън!!

Е, каква злоба само. Направо ме кефите. Избършете си плюнките само!!

ЧИЙ БРАНИШ ТИ ТАМ, А!?!? ВЗЕМИ СИ ГИ РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ-В УКРАИНА НИКОЙ НЕ ГИ ЩЕ!! ТЯ Е ЗА УКРАИНЦИТЕ, ФАШАГО!!

когато Ердуган ще каже: "Не се бъркам на българите, само защитавам интересите на турците там".

глупости брани руснаци там има газ , той 5 пари не дава за руснаците и провежда политика на геноцид към собствения си народ

Важното е ,че Тръбицата си върви!! Ако Булгаристанците се бутат /драпат/ още - ще я отклоним през Стамбулграда за Рим!?

Путин подписа, че може да прати войски, ако се наложи - Брилянтен ход! Страхотен политик! Показа им на САЩ! Путин подписа, че няма да прати войски - Брилянтен ход! Страхотен политик! Показа им на всички, как се правят нещата! ;) Като ти е симпатичен някой, каквото и да направи му намираш оправдание. Да? ;)

Сарказмът. Дали е достатъчно уловим за путинолюбците?

Мисля, че като избират някой за болшевик основното изискване е да няма чувство за хумор ;) Някой спорят, че подхлъзването на динена кора е върхът на хумора и това е напълно достатъчно за един пролетарии ;) п.п. Ако има нещо, което ми липсва от Бай Тошово време, това са политическите вицове ;)

у нас живеят някоко десетки хиляди руснаци и няколко хиляди имат имоти. Как могат да ни спретнат една провкацийка, руснаците са майстори на тази работа, па после русия да реши да брани руснаците си.

Мого си са размислил нещо??! Ша са повредиш!

Не трябва да се мисли! Инак няма как да обичаш Русия повече от България.

Няма нужда, щото те не са застрашени там, бре, тъпанар...

Ти остави, че не са застрашени.. те и не искат Путин да ги брани... ;)

не са заплашени и в Урайна, но русия ги подстрекава.

Александър Дугин, философ националист, който през последните месеци преживя трансформация от ексцентрична маргинална фигура в идеолог на доминиращата нагласа, обвини руския президент, че е предал бунтовниците, както и собствената си страна. "Сега Путин предава не само Донецката и Луганската народна република, а и себе си, Русия и всички нас". Как така - нали Путин и руснаците нямаха нищо общо с проруските сепаратисти?

всъщност това лице иска да измие образа на Путин пред демократичния свят- ето вижте той всъщност нищо не прави, а може да направи всички. Евтино.

АМИ ДА ОТИДАТ В РУСИЯ КАТО НЕ СА ДОВОЛНИ В УКРАЙНА.АКО НАШИТЕ ТУРЦИ НЕ СА ДОВОЛНИ ОН БЪЛГАРИЯ,КАК ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТИ А КОЖЕТЕ СЕГА.ТОВА ДА НЕ СТАНЕ ЗАРАЗНО.КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ОТИДЕ ДРУГАДЕ А НЕ ДА СЕ ЗАВЗЕМАТ ТЕРИТОРИИ.НИЕ БЪЛГАРИТЕ ХОДИМ И ЖИВЕЕМ ТАМ,КЪДЕТО НИ ХАРЕСВА НАЛДА ОСТАВЯТ УКРАЙНА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ ТЯ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА.А ТАВАРИЩ ПУТИН ДА СЕ ГРИЖИ ЗА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В РУСИЯ.ДА ИМ ВДИГНЕ СТАНДАРТА НА ИЗМЪЧЕНИЯ СИ НАРОД,А НЕ САМО НА ОЛИГАРСИТЕ СИ.ТОВА Е!

Ако на Украйна не желае руснаци на своя територия, нека отвори границите си, за да могат те да използуват правото си на свободно придвижване във всяка една от съседните на Украйна страни.

като народ имат право на избор! А Те, вече заявиха, че искат да са самостоятелна федерация "Новорусия"- да си останат завинаги там, където са домовете им,застроени върху земята си! И Путин не е за упрекване! Той иска по мирен начин да се уреди проблема. Войната би причинила ужасна разруха за много държави и народи! Това не е шега работа и би означавало Политическо Безумие!

Това, което направиха мирен начин ли е? Той и в Кавказ се изяви като голям миротворец. Номинирам го за Ленинска награда за мир. Ще му подхожда!

Руснаците са корени жители на тази територия както турците във България.Така че руснаци и турци са на собствена земя.

те границите са отворени, ама Русия нама интерес да ги привлече, защото ще изчезне предпоставката за окупация, когато й е удобно на Източна Украйна. Няма руснаци, няма добър повод за Русия.

Че тя границата отдавна я контролират сепаратистите. Не припарват там украински граничари, отдавна ги няма. Не въпрос на граница, въпрос е на оставане където си се родил. Кой ще тръгне да става бежанец ? И да му заеме друг къщата ? Ей от такива предложения се рои опълчението.

Русия допуска груба историческа грешка с меката и компромисната си политика. Крайно време е да скъсат със славянската си наивност и да защитават интересите и народа си, както САЩ в целия свят , Франция в Сверна Африка , Англия на Фоклендските острови.

Дам, ама трябват кинти...

Правилно! То това си е задължение на всяка държава,да си брани гражданите.Само нашата държава няма такова право и трябваше жената на френския президент да ходи да ни спасява съгражданите от въжето в Либия.Наш'те смели управници и майкопродавци гледаха отстрани как една жена ги направи за смях. То какво ли се чудя като гледам форума е пълен с подобни боклуци.

На всички е ясно ,че Путин се бърка в Украйна,подстрекава и въоръжава диверсионни групи с претекста ,че защитава руснаците там!Ами тия руснаци като искат да са в Украна,да спазват украинските закони и правила!Ако не искат им е осигурен коридор към Русия,където Путин може да се грижи за тях до насита!Украйна има правото да защити страната си и го прави по най-хуманитарния начин!Путин е престъпник!

Ми то и Буш е престъпник по тази логика.Нападна суверенна държава без основание.Това си е военно престъпление та дрънка.

По добре само като "портрета от стената" да гледа строго, защото като си отвори устата говори неверни неща, а всеки средно интелигентен човек се обижда, когато го лъжат в очите. Как иначе може да се изтълкува твърдението, че "не се месят в Украйна" след като си отхапал най-апетитното парче от територията и? Американците може да защитават сънародниците си по всички краища на света, но не папкат територии. Правил го е друг един нискостеблен индивид преди 74-76 години.

На САЩ цялата територия е изпапкана, а останалата част от света считат за свои колонии. Само че като примерни хитреци не се ангажират да го облагородяват с благата на уса граждани, а само да го грабят и грабят.

Това като по-млад съм го чел някъде. Липсва само фразата, че си бият негрите и се търкалят пияни сред кутийки от Кока Кола.

Кой ли пък вярва вече на Путин? Този човек успешно се дискредитира. Срам и резил. Руснаците нека си го харесват.

Така разправяше и Хитлер за немците в Судетите в Чехия!!!

В същност това е постоянния рефрен на картела САЩ които изпращат цял флот с авиация и бомбят наред, за да "защитят" няколко американски калугерки в Африка. Руснаците опитват само да са в крак с политическата реалност диктувана от световния окупатор САЩ.

Турция била където има турци, САЩ бранят американците навсякъде по света, какво чудно, че Путин ще брани руснаците в Украйна, на луната и къде ли не още

Представете си, че в Македония се извърши преврат и на власт дойдат българофобите от агитката на Вардар, които започнат открито да заплашват, унижават и пребиват всеки, който се определя като българин. И примерно като резултат българите в Македония се вдигнат на бунт срещу българофобията отстоявайки правата си и централната власт започне да ги изтребва с войскa. Какво ще направи държавата и българската общественост?

че то сега не е ли така?

Като сме смотани бугаре дупедавци, така ще е.

императорчето въоръжава и финансира сепаратистите в Украйна . императочето организира партизанска война , праща оръжия през граница , праща наемници през граница и наема партизани в самата Украйна

и хитлер бранеше немците в Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Франция .....

да разграничаваш "Манипулация" от "Истина"! Философията на мисленето, анализа - не на всеки се отдава!

Не императорче, а Президент на Руска Федерация, набий си го в празната си кратуна!!! За да обвиниш някого в нещо, и то анонимно, трябва да разполагаш с яки доказателства!!...

Luna0102

Потекоха ли ти лигите докато писа коментара руска аристократке?

Ще го напища кратко и ясно. СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ....... Да сложим край на надигащия се от запад ГЛОБОФАШИЗЪМ. Истинските българи са на страната на ИСТИНАТА, ДОБРОТО и СПРАВЕДЛИВОТО ,а днес то се олицетворява от Русия. А платените папагали на хранилка с ГМО от Монсанто да си крякат колкото искат.

Да,ама нашият "колега" joni смята,че е готов да си отвоюва свободата от "рашистите",доколкото разбирам с оръжие в ръка. Ще скача да убива народа си,а после и на "непобедимия и легендарная", в името на демократичните ценности. Стиска ли ти да се изправим срещу joni-то,а?;-)

Я кажи колко точно хубаво ще ни бъде в Евразийския съюз??? Или никога не си се разхождал по улиците на Брюксел, Франкфурт, Амстердам??? Я пробвай в Белгия да платиш на полицай!!!

Един самозабравил се президент, и той ще си отиде и всичко ще свърши, язък за хората дето си отидоха.

Luna0102

"Путин: Не си бъркам в носа, само си вадя сополите от там."

Как е възможно да напишеш таково нещо??!! Каква погнуса!! Отвратително, защо дир-а публикува подобно нещо?

Luna0102

Чудно по колко ли пъти повръщаш на ден от погнуса към себе си аристократке?!

Правилно, няма само Америка да си брани американците по цял свят...по същата логика и руснака брани своите.

БЪЛГАРИТЕ в Русия не могат да се самоопределят като Българи?"

Прочети в коя тема пишеш...

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста.

Ако го напишеш още веднъж ще ти е за първи път

Luna0102

1000 пъти да го напише няма да е достатъчно, защото склеротици като вас са забравили какво беше.

платиха за тая малоумщина еврогейски гъзолизецо?? Секи божи ден я постващ а ...искаш да грухаш помията в коптора на краварското посолство а?! Е такива отрепки като теб предадоха България за жълти центове!!!! Биологичен отпадък си ти, и то какъв!!!

Ами боклук неблагодарен вероятно заедно с родата си! Добре ще ти доде едно турско иго, току-виж кухата кратуна започнала да мисли.

Позор за теб, антибългарски трицифрен тъпанар! Русия ни е освободила и никой друг. А продажните лекета като теб само за мишени стават.

Ако не беше Европа, нямаше да има България, а Задунайска губерния!

Русия иска да брани интересите на руснаците не само в Украйна. Но дали Путин въобще се интересува от руснаците? Съмнявам се - той се интересува от интересите на Русия в Украйна, а руснаците, които живеят там са инструмента за осъществяване ан руските амбиции. Всъщност такъв проблем има не само в Украйна. Подобен проблем има почти във всички бивши съветски републики. Има много руснаци които живеят там. няма лошо, всеки има право да живее където иска. Но проблемът е че те не се грижат за интересите на държавата в която живеят, а се грижат за руските интереси. Като комундетата в България. Тук даже има друг интересен феномен - руско-съветските мекерета са много повече от 20-те хиляди руснаци живеещи в България. И най-яростните поддръжници на Русия всъщност са си българи. Национални предатели. Русия и Путин застъпват същата теза, каквато е застъпвал Хитлер в периода 1937-39 г. Н не само това, с действията си Путин повтаря 1:1 действията на Хитлер от този период. Със същите мотиви анексира Крим, със същите мотиви създава Пета колона в Източна Украйна с ясната идея да анексира тези територии. И всякакви там народни републики дето уж са независими са креатури на спец-служите на Русия. Както и огромната част от т.н "опълченци". Нали не си мислите че някой случаен човек може да превземе танк или БТР и да го подкара все едно кара собствената си кола. или пък да сваля самолети все едно отстрелва гълъби. Това са подготвени хора, най-вероятно десантчици или членове на диверсионно-разузнавателни групи. Поне подготовката им е такава.

Имаш право до някъде, но правиш грешни изводи. Анексирането на Крим беше неизбежно , ако Русия иска да представлява фактор за каквото да било. Беше предизвикано от агресивната американска политика за присъединяване на Украйна към НАТО. Ако америка си седеше на техния континент и не подклаждаше нищо в Украйна, Русия нямаше нужда от подобна анексация. Сигурен съм че го разбираш, друг е въпроса дали искаш да го признаеш на глас, какви ли са подбудите ти....

Явно имате интернет.Ами вземете малко четете какво наистина став а в Украйна,и тогава пишете глупости за Хитлер,комундета и т.н.Явно сте доста зомбирана личност.Човек трябва да се интересува и да мисли със собствената си глава.

че платените нещастницикато теб са тия предатели на род и родина които продадоха Майка България за жалки грошове.... Отрепки като теб разрушиха и разграбиха България за последните 25 години под ръководството на западните си господари! ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНИ БОКЛУЦИ СТЕ, ТОВА СТЕ ВИЕ!!!!!

беше фалирала! Нямаше ток, нямаше храни по магазините и т.н.

Много си двойнствен Когато го направи (анексира Крим) друга песен пяхте, сега пък обърнахте монетата. Може ли човек да Ви разбере. Май троленето е начин да си избиваме комплексите....

Най-добре за мира по света когато народите са отделени един от друг в сравнително хомогенни държави. Така няма условия за възникване на междуетническо напрежение, което да се употребява от трети страни за постигане на определени интереси. Мултиетническите общества са бомба със закъснител не могат да постигат единство по важни политически и икономически въпроси поради различният мироглед, култура, степен на образование и ценностна система на отделните етноси. Виждаме какво става по света. Така държавите се поддържат слаби и лесно се контролират. Затова според мен и малцинствата в Европа се преекспонират и толерират на всяка цена. Не е от благородни чувства разбира се, а от желание за разрушаване на единството на нациите. Масовият внос на емигранти от Африка и Азия е абсолютното безумие на лидерите от ЕС, което ще разруши Европа в близко бъдеще. Разбира се , правят го тези които биха спечелили от това.

то трябва ЕС да изгони всички Българи и да ги върне. Тогава да погледнем нашата обсетановка тук, при нас. По твоята логика, ние трябва да присъединим западните покрайнини и беломорска тракия, трябва да има още една България в Безарабия, но половин България трябва да се присъедини към Турция... Такива предложения никак не са полезни.

Хората са казали всяка жаба да си знае гьола. Връщането на българите в България е крайно необходимо. А и стимула сами да си оправим държавата ще е много -по-голям, ако знаеш че друг вариант не съществува.

Кой вярва на този лицемер Путин?

Сепаратистите вече са бунтовници, скоро ще станат революционери... Аз лично смятам че монетата има две страни и това че ние гледаме едната, не значи че няма друга истина.

Истината е само една. Русия е агресор. Украйна е жертва. Точка по въпроса. Всичко останалото е словесен онанизъм.

Ako нямаше американска провокация, нямаше да има и анексация. И все пак евала, анексираха КРИМ, ама без капка кръв.

е диагноза, а не , че Русия е агресор! Объркан мозък !

Прави ми жалко впечатление, че много от пишещите коментари, използват за плашещи етикети понатия, като фашизам или пък плашат с личноста на Хитлер. Тъй като това показва лоша информираност, аз бих им препоръчал следното. Най напред да разберат какво значи думичката фашизъм, произлизаща от здраво вързано снопче от пръчки, символизиращо единството на нацията. Тогава излиза, че първият фашист в света е бил нашият Хан Кубрат. Или както го е написал един грамотен съвременен български полицай Ханку Брат.А що се отнася да същноста на фашизма, предлагам им да прочетат за корпоративният фащизъм на Мусолини и Програмата на Национал Социалистическата Партия на Хитлер. И ако открият нещо лошо в тях, тогава да ни плашат. Хев а гуд дей.

Вадиш фрагменти от контекста на нещата. Това, което казваш е така, но е за сметка на другите народи. Ако допуснем, че фашизма е успешен, като идеология и жъне само успехи, рано или късно ще обхване целия свят. Какво се случва тогава? Една нация, да допуснем китайската, от 1 млрд, паразитира върху цялото човечество. Нещо не са доизмислени май нещата с фашизма. :):):)

Путин, Като иска да брани руснаците, да си ги вземе в Русия.

Ами и това ще стане, ако хамериканците продължават да не зачитат историята и културата на нациите Европа... А границите на Русия са определени по линията Кързан....

сами ще се присъединят към Майка Русия, заедно със земята и домовете си! Впрочем... Ти колко бездомни българи след Потопа във Варна приюти в своя дом?Лицемер!

Путин не разбра ли, че в съвременния свят крайният национализмът граничещ с фашизъм няма бъдеще? Защо се прави на Хитлер версия 2.0? Тази идеология никога не е побеждавала, няма да победи и сега. А е смешно точно тоя да говори как щял да защитава руснаците в други държави, когато не дава на малцинствата в неговата държава да се самоопределят. Гнусен лицемер. Всичко, което идва от Русия, е една гнусна пропаганда по съветски.

А е смешно точно тоя да говори как щял да защитава руснаците в други държави, когато не дава на малцинствата в неговата държава да се самоопределят. Вие нямате дори бегла представа за устройството на Руската Федерация... Но пък незнанието компенсирате със силна омраза...

няма бъдеще. То виж кой влезе в новия европарламент. Заради продажните политици по цял свят хората са озверели и не вярват на нито един кух политически лозунг. Искат възмездие. И да ги оставят на мира. А това обещават националистите. Така че в съвременния свят всичко е възможно и още предстои.

martenichka@mail.bg

В парламенти влезнали са партии, които финансира Путин. Финансира всички десни фашистски партии. Ако не го знаеш....

"Топчето пукна, Европа стресна...Пустите клисурци..станали московци, а панагюрци донски казаци!" Наполеон е казал че с Руските казаци в армията му би покорил целия свят..! Така че да му мислят хохлите!

поотслабнало и бледо ми се вижда мошето от снимката -няма да го баде далго.ще сдава багажа скоро така изглежда.

Дано.

Гледайте сега 4та Световна Война!! Австрия, както винаги, е на челото на световни конфликти от огромни мащаби. Запасявайте се и започвайте да стискате палци Австрия да не е станала с долнището нагоре утре!

ПУТИН пак е в настъпление :) еврогейците пак ще бъдат ритани :) УРА! УРА! УРА!

убаркал си се нещо товариш-путин яко са го настапили не е в настапление.мошето вече издиша.

bmaleev@abv.bg

Да здраво са го натиснали но той винаги намира изход! И ще се справи с "майдана" който му готвят! И ще надвие западните содомити!

Имало едно време едно примирие обявено от Порошенко. И по време на това примирие Порошенко изпратил боен вертолет пълен с негови офицери мирно да се рее над противниковата територия на Славянск. Естествено мирните опълченци, съгласно примирието, мирно свалили, мирно реещия се вертолет. Девет украински офицери, мирно са се преселили в друг свят. Може и да е по-мирен кой знае. Мир на праха им. Ако това обаче е мирът, то какво ли ще е като дойде войната?

ПУТИН ТРЯБВА ДА БРАНИ ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ...... .... ЩОТО ДАЙТЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ : КАКВИ СЛАВЯНСКИ БРАТЯ МОГАТ ДА НИ БЪДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ГЕРМАНЦИТЕ И ФРАНЦУЗИТЕ ОСВЕН СЕКСУАЛНИ:)))))

Братя БЪЛГАРИ. Братя сте по между си. А се карате на кой ГОСПОДАР да се кланяте и кой ГОСПОДАР бил по-велик. Срамота. Долу ПУТИН и ОБАМА!!!! Само БЪЛГАРИЯ.

Звучиш почти като някой ислямски радикален имам. И там все за братя се говори... Брат този, брат онзи и който не е брат - под ножа. :(

продължавай да лижеш задника на господаря си.

Едва ли като викаш на мач, (то и така звучиш) капитана или треньора на симпатизирания отбор ти става господар. А и в интерес на стила с който си започнал като споменаваш президенти, трябваше да кажеш: само Плевналиев. И съвсем музиката щеше да свири туш.

не си падам по бивши и настоящи комунистическо мутри, но ги предпочитам пред чуждоземци. А ти? На кой господар се кланяш поданнико.

За сведение само за грешната ти аналогия - на мачове не ходя. Дори не харесвам ритнитопковците, но явно ти си от тези фенове и знаеш как се вика на мач. Защитавайки една теза винаги ставаш роб на тезата. Това е доказан факт. Т.е. да... като викаш за един отбор ти пряко или ковствено ставаш зависим от него най-малкото емоционално.

Напред Русия!! Петко Славейков Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ.

Само дето предшествениците на путкин -болшевиките убиха Царя и семейството му....

И само дето Царя избива сума ти декабристи и народ и то по царски!

Какво общо има Путин със събитията от 1917 г. в Русия?! Негови предшевственици са Горбачов и Елцин!

Ами като тогавашния цар ги вкара в няколко войни и доведе Русия до банкрут.. ама тоя новия цар няма да го трепят! Да му мислят хохлите....

от нашата плът и кръв спор няма, са взели от нас, но не го признават вече! Първия им патриарх е българин, т.е. християнството им е дошло от България! А и сега българите в Русия не могат да се смоопределят като такива! ВСИЧКО ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ?

Нали знаеш, че този добре си е живуркал в Истанбул, и оттам е писал подобни простотии, вместо да хване пушката!

С Путин Русия тръгна напред, той направи Русия интересен и важен съюзник и партньор, създаде Брикс, разви Евразия. Сега ще финализира и преговорите с Украйна. Американците пак ще останат с пръст в г........

Ти си се наквасил якУ....Ще финализира какво ?!!? С Кого ??!?! га гаааа гаааа

Ами ще финализира кухата демонична империя САЩ и празният й долар!

Путкин измисли православния фашизъм, или рашизма...който иска да пази само да не праща зелени човечета да ' '' освобождават'' руските пияници в Поморие....

нито си разумен ! Путин е Име в Света, а ти си Вулгарен и Злъчен човек!

Какъв човек е този екземпляр бе?! Бе това си е един плужек американогъзолизец! Пълен изрод, какъв човек???!

този договор е част от икономическите санкции срещу путин.

Какво са ни готвели тези "ДЕМОкрати" още от 1947 година. В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

Защото ще го поствам до дупка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чувал си ти за Гьобелс, ама не ти се получава. Дори той не е лъжел чак така като тебе, защото се е усещал, че няма да хване дикиш!

Но е самата истина! Влез в гугъл и се поразрови и сам ще разбереш че е самата ИСТИНА.

съпътстваха битието на партийната номенклатура, служителите и агентурата на силовите структури. Да не би да искаш да кажеш, че Дълес директно е ударил властта в соцстраните?

Нещо не се харесва статията на НПО-ошките особено в частта за Хайнц Фишер ))))))

Вътрешният министър Йовчев казва за премиера Орешарски следното: (Помнете ми думите, всички ще съжаляваме за Орешарски, защото ще оценим след време това, което е било по негово време , ако сега е лошо то това дето иде е още по лошо) така и самите вие НПО-шките ще плачете за В.В.Путин, койте е консенсусен президент, предпочитащ да се договори за да се търси примирие а не конфликт и ескалация на напрежението)))) каква ви е ползата на вас тъпи, че тъпи че чак вдлъбнати, НПО-шматароци да дойде на мястото на Путин някой краен хардлайнер, който няма да си играе на шменти капели, както казваше вашият вожд и учител Б.Б. а да започне истински военни действия и ако бъде сериозно предизвикан дори на територията на цяла Европа (Бг също е в Европа)...и готиният ви животец, който водите сага, ще се изпари и изчезне като ланшният сняг, защото войната няма да се води със щракане по клавиатурите а ще е истинска и реална с ракети и други весело гърмящи играчки)))) и тогава вие НПО-шките първи ще изревете гороломно: Ооооо бате Путине, върни се стари приятелю, за да си пишем против теб и да си зимаме сладките парички от многобройните НПО-централки и да си поркаме от бутилчицата с крачещият пехотинец и сладкият червен етикет, че от тази война и това криене по мазетата и нагъване на прокиснала поланшна туршия ни дойде в повече)))))

още от като е дошъл съжалявам!

Путин ще реши проблема в Украйна винаги ме е изненадвал с оригинални и нови решения, които дават резултат.

Кое му е оригиналното, това дето от 3 месеца постоянно лъже ли? Ти си достоен внук на Бай Ганьо, той нали така казвал: "Евалла на туй момче, всичките ни излъга".

И какво излъга? Нали се сещаш, че твърденията като няма как да се проверят могат да се нарекат всякак, а на обикновения човек засипван от доказани като "Оръжията за масово унищожение" в Ирак факти му остава да се съмнява и съди не по приказките, а по вътрешните им несъответствия, по настойчивостта да се приеме за истина нещо без ясно доказателства, по замитането на грозни и недопустими престъпления под чергата. Извинявай, но ако това в Одеса беше станало в Русия само за това щяхте да говорите, а сега се чудите как да го заобиколите, нали? Кофти! Прави впечатление, а хората се отракаха в Интернет на такива номера и да не се окаже утре, че Путин не е най-големия лъжец? Нека допуснем, че лъже, а вие защо лъжете тогава? Нима е демократично и Европейско правителство, което си позволява да "забравя" за такава простотия като в Одеса или да определя кой е виновен за масови убийства без доказателства и то при сериозни съмнения, че нещо не е наред в теорията? Ако имахте тия ценности щяхте да искате тия неща да се изяснят, за да се признае за поне нормално това нещо дето е на власт в Украйна. Аз не се наемам да го назовавам - не ми се вижда нито фашизъм, нито демократично, най-ми се вижда разпасана мафия дето е усетила, че май всички пътища я водят към гроба.