Юлия Тимошенко започна гладна стачка за ЕС

Излежаващата присъда в затвора украинска опозиционна лидерка Юлия Тимошенко започна гладна стачка, за да накара президента Виктор Янукович да подпише споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Тимошенко започна гладна стачка за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да мине номера. ЕС не може да предложи това, което Русия може да вземе :)

ТАЯ Е ВТОРИЯТ ЕДВИН СУГАРЕВ! СЛЕД КАТО Я ХВАНАХА В ПАРИЧНИ ЗЛОУПОТРЕБИ - УКРАИНСКАТА ПЛЯСКА И В ЗАТВОРА НАПРАВИ ГЛАДНА СТАЧКА! СЕГА ИСКА ОТНОВО ДА ПРАВИ ГЛАДНА СТАЧКА!ДА ВИКНЕ ПРИ СЕБЕ СИ РЕВОЛЮЦИОНЕРА ЕДВИН! НИЩО НОВО НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ!

Но понеже генетично ти липсват някои качества на читавия човек като: достойнство, доблест, почтеност и т.н. реагираш в типичен стил и не изпитваш никакво неудобство. Но казано е в бълг. народна приказка "Кой каквото прави, на себе си го прави." Тази народна мъдрост обаче на вак ви убягва, щото сте "имунизирани" за нея!...

Тази смешна Соросоидна кукла само излага кукловодите си - какво всъщност представлява ЕС и каква е целта му! Хааа...Както гласи Новият завет: По делата им ще ги познаете! Ей, нямат умора тези вредители, хей!...

Е престъпник -да умира! Ако не е, да се лекува! Защото заради такива глобални престъпници УМИРАТ много невинни хора.

Комунягите и тук се опитаха да вкарат водачите на пътя към Европа в затвора, но не им се отвори парашута. Все пак, у нас влиянието на сесере е по-малко отколкото в Урайна

Хане, не сме против евреите, а против ционистите. Не сме против мюсюлманите, а против ислямистите, които проповядват шериат и джихад. Не сме против социалистите, а против диктатурата на пролетариата.

За диктатура на пролетариата сме!

Мястото на крадлата Юлия Тимошенко е в затвора. Ако иска - да гладува или не гладува ..... Тимошенко много прилича по произхождение на Станишев, като еврейско-комунистическа-номенклатурна наследничка. Като него се докопа до върховете на властта с тази разлика, че си спечели изборите. Докато Сергей не е спечелил никога нищо, само е назначаван. И друга разлика - Тимошенко е в затвора, а Станишев все още не е.

Тимошенко е украинска еврейка. Добрала се до номенклатурните среди и е комунистическо-номенклатурна принцеса, от еврейските, които се опита в бившите СССР-страни да заграбят властта и каквото могат. За това са неразбираеми напъните на соросово-еврейските демократи в форума да я оправдават и величаят. Странна логика и безпринципна. Което говори за манипулация. За форумните платени писачи не е от значение самата Тимошенко и принципите и законите. Тя е средство, което други чужди държави се опитват да постигнат своите си цели.

Хянче, така е с вас, евреите, преди трети петли триста пъти се отрече от вашето творение комунизъм. Това, изродското, с което се опитахте да наложите контрол над много държави. Но ви се изплъзна от ръцете и придоби други измерения. Хората не разбират, защо трябва да се чувстват слуги на една шайка сектанти. Такова състояние на контрол над хората може да е само временно. Задължително се разпада. Да влиза Украйна в ЕС е съвсем неестествен ход на живота. Не и в ЕС в този му вид сега.

Тази заслужава да гние в затвора до живот, но такива боклуци защитават бюрократите от ЕС, защото са същите като нея! А Украйна доказа че е нормална държава като вкара тази коза в затвора, но в България няма кой да вкара крадливите ни управници в затвора и за това ще тънем във вечна мизерия!

си има по един Едвин Сугарев. Но, тази знае защо иска да се измъкне от затвора. Иначе друг ще и харчи откраднатото от украинците.

Янукович е осъждан 2 пъти. През 1967 г. за грабеж получава присъда от 3 години затвор, намалена на 18 мес. като част от амнистията по случай честването на 50 год. от Октомврийската революция. Втората присъда е от 1970 г. за нанасяне на средни телесни повреди, за което получава 2 години затвор. Е, при такъв президент едва ли ще влязат в ЕС. Виж Путин не се гнуси от такива криминалнални.

Хай, честит ви първи сняг! Кантовете наточихте ли, а?

Споко тая е като нашия Едвинчо се гладува и се не умира...

Е как няма да стачкува, та нали едно от условията поставени на Украйна от Евросъюза е нейното освобождаване и пращане на лечение в Германия. Кой дава правото да се бъркат във вътрешния ред на една държава? Кога има престъпление и кога няма се оказа субективно...

Тая преживе си е направила ореол около главата.

тия от ЕС имат двоен стандарт!!крадлата тимошенко я защитават ,защото им е необходима,въпреки пристъпленията и!!! а,иначе са голями демократи,как им се иска да се докопат до природните им ресурсий!!

Благодарение на членството ни в т.н. ЕС станахме колония на запада. Това ,което не можа Хитлер да направи чрез война, го направиха с включването на бившия източен блок в ЕС. Украйна е последна. Те пък взеха че се усетиха. Язък.

Ми товае, ето как, се води борба срещу правителство, и пор тести Нашата Баша, Бесоханица , и оня, Сойко, с кръвно и контузии, само Али бали и Шменти капели играят Я малко глат бес масс бес тележки Пржолки, я една пенция от 200 лв Та борбата Им да стане героична Да фселява скръб, и жалост, в нашите сърца? А не таака, Да поткуросват софийските девойки ранобудни ученолюбиви соростийки И Пловдифските интилектуалки мургави Дошли с метлите си, направо от Катуница Идва ми да се засмеа: ХА ХА ХА , ХА ХА ХА... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ранобудно позитивно обаждане в редакцията на бТТВ "Трътките"

Какво ли ще стане сега с Южен поток? Май Император Путин няма да си дава много зор да го строи....

Скоро ще има предложение за финансова помощ на ЕС към Украйна с цел облекчаване търговските загуби от влизане на Украйна в ЕС. Стане ли това, Украйна ще започне да изнудва ЕС и пак няма да си плаща природния газ. Южен поток е в общ интерес на ЕС и Путин/Газпром. И двете страни искат да шунтират Украйна.

Юлче, мама, пиеш ли си редовно хапчетата в затвора? Пий ги, мама, па яж, скоро Запад ще направи гражданска война в Украйна и ще те освободим, мама.

...се уповава на подкрепата на ЕС за да си изпере крадените милиарди от украинския народ и васално да го подчини, като разкъса традиционните му връзки с руския народ! Също като нашите гнусни демократи, които по днешните данни са натрупали 55 милиарда само по българските банки(колко ли имат в офшорки и в Швейцария, Каймани..?). За тях няма по-хубаво от демокрацията на мафиотски организирания полицейско-партийно-мутраджийския и белоякичков обир на страната под егидата на любимите САЩ и ЕС. А икономиката на страната-и промишленост, и селско стопанство клони към нулата, а единствено работещата енергетика( изцяло наследена от времето на омразния за свините от форума КОМУНИЗЪМ) преминава пред очите ни в чужди ръце...

ЕС е икономическият Титаник. Спасителни лодки има само за старите членки на Съюза. Всички последни качили се потъват първи. В България какво ли не ни обещаваха преди 2007-ма. За съжаление нещата се влошават все повече не само икономически, но и духовно. По-голям разврат от Запад, консуматорство, материализъм и алчност.

Добър човек е тази жена, само че май дълго живее...

Е как тази крадла няма да иска да влезе Украйна в ес, та нали те и обещават свобода. ес(есовците) искат да бъде освободена една доказана крадла! Украйна се спаси, ние не можахме!

Прочетете писаното от Стеф, точно така е. Европа не иска да купува, иска да продава. Ние откакто сме там, колко и какво сме им продали? А какво и колко сме купили? Нашите стоки дори и тук имат малък пазарен дял. Съсипаха с приватизацията каквото можаха, отвориха пазарите и сега ядем боклуци, плащаме високи сметки и няма нищо хубаво занапред. Но се мъчим да сме социална държава. След 2-3 години сме чиста Гърция.

То се вижда по заглавията на вестниците , а и в самите магазини : ядем френски пуйки за Коледа, свински пържоли от Германия, 80% от хранителните ни продукти са внос... Какво да говорим, за ес ние сме пазар, нищо повече. Трябва да се махаме от тази организация и да търсим равноправни отношения с други държави, които ще съживят производството и селското ни стопанство.

Ами направи фирма и произвеждай качествени храни! Европейският пазар е пред теб ще продваш на стотици милиони! Действай! Опс, забравих, че ти под действие разбираш само да плюеш...

Скъпи украинци, елате в България да видите след 7г. членство в ЕС на какво дередже ни е селското стопанство, леката и твжка промишленост, енергетиката, здравеопазването и т. н. Бедността и безработицата са повсеместни, вижте какви са акцизите наложени ни от ЕС върху горивата, цигарите, алкохола и стоките от първа необходимост и тогава отложете гладуването за когато ви приемат в ЕС. Тогава то ще е неизбежно, за да плащате на евро-чиновниците да определят количеството вода в тоалетните ви казанчета.

Да и' пратим сугарев?

И в Украйна, и в България без бой няма да мине. Комунистическата Мафия няма да даде кокала просто така... Защо Европа донесе правила и демокрация на ГДР, Прибалтика, Полша, Чехия, Словакия, Словения и тн. А на България, Румъния и Украйна им пречат соросоидите, европейците, американците и тн Но нашите другари-мафиоти, нашите червени паразити не ни пречат?

Смешнико, ние сме в ес ако не си забелязал, прибалтика е мизерия каквато е и в България, явно не четеш какво се случва там, бившите източни германци не са никак щастливи в "новата" германия. Ходи се лекувай, явно имаш някаква фобия за някакви "червени".

Бай Ставри

Някакви "червени"??? ХА ХА ХА Червени другарски паразити, еднакви в България, Румъния, Украйна, Русия, Беларус, Казахстан и тн

Тая пък вещица, какво иска от хората?

Не само есесовците били брутални масови убийци. Коменданта Франц Щангл използвал около 100 -на украинци, като охрана и персонал при газовите камери, в които са умъртвени към 800 000.Само Аушвиц - Биркенау е "по-напред в производителността" По-голямата част от украинските надзиратели били бивши съветски военни затворници, които доброволно са служили на есесовците, като били предварително обучени. Някои от тях били с немско потекло (т.нар. Volksdeutsche). Сред най-отявлените садисти сред тях са Иван Марченко, по-известен като Иван Грозни от Треблинка и Николай Шалейев.

От всичко казано до тук следва, че е имало достойни украйнци, опълчили се на руският болшевизъм! Е дано да са останали още такива!

Поредната й гладна стачка. Тази за диети ли ги използва?

Нищо добро не ги чака Украинците ако влязът в неолибералната машина която ще им изсмучи всички ресурси,преватизира без пари всичко и наложи геноцид над народа както се случи в България,Гърция,Румъния....

Проектът Белене бе не просто избор на руска технология за построяване на една ненужна на България ядрена мощност. Белене беше и си остава стратегия за тотално подчинение на българската енергетика като технологична и институционална инфраструктура на руския корпоративен и великодържавен интерес. Това е типов проект за корупционно раздаване и харчене на пари в полза на руско-българската политико-енергийна олигархия, чрез което се задължават до изнемогване публичните институции на държавата. Без да има забит дори и един гвоздей на площадката Белене, българската Национална електрическа компания има вече задължения в размери над 1,5 милиарда евро. Фалирането на НЕК е много проста стратегия фалитът води до приватизация, а купувачът е предизвестен руските (квази) държавни енергийни корпорации. Така кръгът на едностранната монополна зависимост на българската енергетика, икономика и държава от Москва се затваря напълно

Колко си зле, дългът на НЕК е :"От тези 1,9 млрд. лева НЕК дължи 755 милиона лева към БЕХ, 320 милиона към АЕЦ Козлодуй", 115 милиона към ТЕЦ Марица-Изток 3", 115 милиона лева към ТЕЦ Марица-Изток 1", 110 милиона към ВЕИ производители, 60 милиона към топлофикационни дружества, 40 милиона лева към заводски централи и още 60 милиона за доставки и услуги." Преди да пишеш глупости прочети това онова.

385 милиона лева са плащанията по Белене и то от преди няколко месеца, сега са намалели. Аре бегай да лъжеш някъде другаде герберастче демокрадско.

Пък като влязят в евразийския съюз на дядя Путин ще цъфнат и ще вържат, нали?

Тая ще погладува, нека и да постудува и ще и минат тия мераци за ЕС.

Тимошенко е в затвора заради това че даваше аванти на Русия. Евреинът комунист (всеки евреин е комунист и всеки комунист е евреин) Янкувич се оказа, че не е руски дупедавец. ''Демократката'' Тимошенко се оказа че е.

ЧичКо докторе намерих слабо място в твоята теория...не е пълна!! Забрави да пишеш че също така ``всеки комунист еврейн``е ``еврейн комунист``........ да не говорим за задълбочени анализи от типа``всеки еврейски еврейн``е``комунистически комунист``и.т.н.................

Kalin

добре правят че не иска с свалени гащи да влизат в ЕС както ние

Шапка свалям на Украйна че осъди политик за това че е подписал неизгодни за страната договори. Нека погладува. Украйна няма да подпише неизгоден договор, който ще я скара с Русия.

Там историята е друга.Янукович я затвори за да не го конкурира за президентските избори.

Не е до скарване, а до това, че 80% от експорта на Украина е ориентиран към Русия, и производството на тези стоки са в източната индустриална част на държава. Русия показа какво ще стане след като Украина премине към Европа - стандартен митнически контрол и загуби от рода на 4 млрд в зелено месечно за Украина. А през това време Русия започва да развива собствено производство за да замени липса или економически неизгодни украински стоки.

Да ти припомня, че и България беше така обвързана с Русия до 1997-ма, и не беше кой знае какъв проблем да се отървем, ще го направи и Украйна.

Добре че в Украйна си нямат герберасти, костовци и куневи, а национално отговорни политици!

Па тая е същата, заедно с нея Кличко и още дузина националисти които могат само да крещят и даже за гастарбайтъри не стават, а все чакат някой да им даде и ги нахрани.

Е ква гладна стачка с тоя геврек на главата па тая?

И че тукашната е малко по тъпа...в смисъл оная крадяла много време от газта и печелеше продължително.Тази патка тук получи еднократно бакшиш за затварянето на реакторите!!

ako zashtiti interesite na es ,te ot svoq strana shte i priznaqt che krajbata e zakona,t.e. es ne se interwsuv ot ukrainskiq narod

На кой му пука? Ще погладува, па ще млъкне.

ЮЛЕ, ЗА К'ЪВ ТИ Е ТОЯ ЕС, БЕГЕЙТЕ ОТ НЕГО, ВИЖ БЪЛГАРСКИЯ ОПИТ ;-)

Тя не беше ли издирвана от Интерпол преди дузина години заради измама и присвояване на няколко стотин милиона покрай размяна на строителството на градчета за военни срещу прибиране на оръжие?

Ти па колко си злопаметен... За стари работи ли ще говорим сега?? И тя като Вселенски Император Кратуний!!! Сега е добро момиче...направо за Игуменка.....

Тя е един от малкото министри-председатели уволнени от съратницети си (президент издигнат на власт покрай оранжевите бунтове организирани от нея) заради корупция.

ЕС се издъни много яко като защити тази женица, която открадна 11 млрд. долара от украинския народ.

Да и после от ЕС се правят на учудени, откъде се разпъва политически чадър над босовете на организираната престъпност в т.н. Нова Европа.